فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اش شلغم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کلم پلو شیرازی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
#كنسرو_نارنگي🍊
🔸اول از همه نارنگي هاي كوچك هم اندازه رو انتخاب كنيد،پوست بكنيد،سفيدي هاي روي نارنگي رو جدا كنيد.
داخل شيشه قرار بديد و مخلوط شكر و آب و كمي گلاب رو كه روي حرارت گذاشتيد تا غليظ بشه،بعد از خنك شدن روي نارنگي ها بريزيد
براي معطر شدن ميتونيد از چوب دارچين استفاده كنيد.در شيشه رو محكم ببنديد و ٣٠ دقيقه داخل قابلمه پر از آب قرار داده تا بجوشد.براي دسر هاتون از جمله كيك يا بستني مي تونيد استفاده كنيد😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
سلام دوستان عزیز همیشه همراه ❤
هر وقت که از پستی درمورد ماهی میذارم، بعضی از دوستان میپرسن که چیکار میکنم که ماهیهام سرخ و خوشرنگ میشه. والا روش خاصی نداره خیلی ساده واسون😉
من معمولا ماهی رو با ابلیمو، سیر رنده شده، نمک و فلفل وزردچوبه مزهدار میکنم و ۱ ساعت کنار میذارم.اگر بیشتر باشه که چه بهتر، بعد ماهی رو به آرد میزنم. ارد نباید زیاد باشه فقط یک لایه نازک که روش رو بپوشونه. روغن رو داخل تابه می ریزم وقتی داغ شد کمی زرد چوبه به روغن اضافه میکنم وماهی رو از طرف گوشت سرخ میکنم و بعد برمیگردونم تا پوستش سرخ بشه. جاتون سبز ❤
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ان شاءالله
🌹زندگیتون پرباشه از خبرای خوش
❤️پر باشه از پـیام های
🌹زیبـای عشق و محبت
❤️الـهـی خـدا هر لحظه
🌹حواسش بهتون باشه
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ ورمیشل 🍜🥖
این سوپ ساده و خوشمزه رو تقدیم میکنم به همه شما عزیزان، امیدوارم که حالشو ببرید.
---------
برای ۴ نفر:
هویج: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط (خیلی بزرگ نباشه)
گوجه فرنگی: نیم کیلو
پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری از هر کدام
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
آب: ۴ لیوان
رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خوردشده: ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری ---------
۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن ورمیشل، کره و جعفری، آبغوره رو اضافه کنید.
۲ دقیقه بعد از اضافه کردن آبغوره، سوپ شما آماده هست.
مدت زمان پخت: حدود ۲ ساعت
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#غوره_مسما🧑🍳
۲ عدد ران کامل مرغ
۲ عدد پیاز
۱ قاشق رب گوجه
۱ لیوان غوره
۳عدد بادمجون
۳ عدد گوجه
نمک و فلفل و زردچوبه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
#شامی_سویا
سویا1 پیمانه
سیب زمینی4 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
رب گوجه 1 ق چ
پیاز1 عددپودر سوخاری به میزان لازم
نمک فلفل. زرد چوبه به میزان لازم
جایگزین کردن سویا با گوشت قرمز مشکلی ایجاد نمی کند
ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آبپز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون آن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم.
سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد آماده است سیب زمینی را پوست گرفته و رنده می کنیم کمی که سرد شد مقداری از آن را بر میداریم و داخل ان کمی از مواد را میریزیم و روی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته می پوشانیم آنگاه در تخم مرغ می غلتانیم و داخل پودر سوخاری فرو برده و سپس آنرا در ماهی تابه سرخ می کنیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی تنوری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلواویفری🧑🍳
پارت اول
شربت حلوا
شکر.: یک و نیم پیمانه
شیر : یک پیمانه
عرق هل. : یک قاشق غذاخوری
زعفران : ۲ قاشق غذاخوری
گلاب. : یک دوم پیمانه
حلوا
آرد قنادی یا گندم : یک و نیم پیمانه
شیر : نصف پیمانه
روغن مایع : دو سوم پیمانه
پودر کاکائو : نصف قاشق غذاخوری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلواویفری🧑🍳
پارت دوم
شربت حلوا
شکر.: یک و نیم پیمانه
شیر : یک پیمانه
عرق هل. : یک قاشق غذاخوری
زعفران : ۲ قاشق غذاخوری
گلاب. : یک دوم پیمانه
حلوا
آرد قنادی یا گندم : یک و نیم پیمانه
شیر : نصف پیمانه
روغن مایع : دو سوم پیمانه
پودر کاکائو : نصف قاشق غذاخوری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فروارد کن گلم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨الهی روی بنما
⚪️✨تا در روی کسی ننگریم
🌸✨و دری بگشای
⚪️✨تا بر در کس نگذریم.
🌸✨پیوسته دلم دم از رضای تو زند
⚪️✨جان در تن من نفس برای تو زند
🌸✨گر بر سر خاک من گیاهی روید
⚪️✨از هر بر گی بوی وفای تو زند
🌸✨الهی آمین
⚪️✨#خواجه_عبدالله_انصاری
صبحتون پرازآرامش
کشک بادمجون
پیاز
سیر
بادمجون سرخ و ساتوری شده
گردو،کنجد
نعنا
ادویه
کشک
.
ابتدا پیاز داغ درست میکنم بعد سیر رو بهش اضافه و خوب تفت میدم...زردچوبه و فلفل رو اضافه و بادمجون ساتوری شده رو هم میریزیمو خوب مخلوط میکنیم و اجازه میدیم یک ربع باهم تفت بخورن...
بعد گردو،کنجد و نعنا رو اضافه میکنم..در اخر کشک رو که کمی با اب رقیق کردم رو اضافه و در ظرف رو میذارم تا کاملا جا بیفته..
اینکه کشک بادمجونتون سفت باشه یا ابکی بستگی به ذائقه و سلیقه تون داره...
.من خودم عاشق کشک بادمجونم..
.میددنید که کشک خیلی خیلی کلسیم داره..پس تو وعده های غذاییتون حتما جا بدیدش.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اسنک با نان باگت
مواد لازم
▫️ژانبون ۳۰۰ گرم
▫️فلفل دلمه ۱ عدد
▫️سس مایونز ۲ قاشق پر
▫️پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
▫️نان باگت دوعدد بزرگ
▫️آویشن نمک فلفل
طرز تهیه
ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم.
ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کباب خوشمزه با فر😋😋
مواد تشکیل دهنده:
قارچ ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه گوجه فرنگی گیلاسی
روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سرکه نصف قاشق غذاخوری
کنجد به دلخواه یک قاشق غذاخوری
شوید تازه ساطوری شده
پاپریکا
مخلوط فلفل سیاه و قرمز
چاشنی کباب مثل تندوری
نمک
.
مدت زمان پخت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅ دنت_خانگی 😋
✍مواد لازم:
▪️شیر….. ۲ لیوان
▪️شکر …….۳ قاشق غذا خوری
▪️نشاسته ذرت ……۳ قاشق غذا خوری
▪️گلاب…..۱ قاشق غذا خوری
▪️وانیل…..نوک قاشق چای خوری
▪️کره……….۱ قاشق غذا خوری
▪️پودر کاکائو .….۲ قاشق غذا خوری
میتونید برای دنت از اسانس موز ،توت فرنگی ، زعفران ،قهوه ،نسکافه یا کاکایو استفاده کنید
🍜طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزید . نشاسته و شکر را اضافه کنید . آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود .
قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید .
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب و پودر کاکائو را اضافه کنید .
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود .
حالا دنت شما آماده است . آن را از روی حرارت بردارید ، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید
می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ، دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ژله_چوبی_هندوانه
ژله هندوانه را به صورت معمولی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. مایع را درون قالب ریخته و چوب مخصوص را درون آن قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله هندوانه کاملا ببندد. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان شیر مخلوط کرده و بعد از بستن کامل ژله هندوانه روی آن بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید.
بعد از بسته شدن کامل ژله آلوورا و شیر، پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی ژله شیر و آلوورا بریزید. قالب را برای آخرین بار درون یخچال بگذارید. بعد از بستن ژله مرحله آخر قالب را درون آب جوش قرار داده و ژله را از درون قالب جدا کنید. به جای دانه های هندوانه از شکلات های آب شده استفاده کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#مرغ_مجلسی و #رشته_پلو
من برای همچین مواقعی که میخوام مرغ خوشرنگ و مجلسی در بیاد، رون مرغ رو با مقدار کمی آب، پیاز خلال شده درشت، زردچوبه، نمک فلفل، کمی دارچین و به دلخواه ، یک حبه سیر، میزارم آب پز بشه ولی زیاد نمیپزم که گوشتش واا بره، موقع پختش هم زعفرون دمکرده بهش میزنم برای خوشرنگ شدنش،
بعد مرغ و توی یه آبکش میزارم خشک بشه، آب باقیمونده ش رو نگه میدارم بزای سُس کنار مرغ،
بعد رون ها رو در روغن سوخاری میکنم.
برای رشته پلو: برنج رو مث همیشه بعد از خیس دادن و ریختن تو آب در حال جوش وقتیکه داره میجوشه، قبل آبکش کردن، رشته پلویی و کمی نمک توش بریزید و وقتی رشته ها نرم شدن، برنج و آبکش و دم کنید، برنج زعفرانی هم موقع سرو روووش بریزید😉 از آب مرغ باقیمانده هم کنار مرغ استفاده کنید و یا کمی رب گوجه تفت داده شده بهش اضافه کنید تا قرمز بشه و بزارید کمی بجوشه تا سس آماده بشه، من همونجوری زرد رنگ گذاشتم رو سفره.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مهربان باش
بدون آنکه
انتظارداشته باشی
نیکی کردن
بدون انتظار بازگشت
خداگونه رفتار کردن است
در این صورت
طرف معامله تو
خدا خواهد بود...!!!
#روزتون_شاد 🌺
.
ʝσɨŋ...
.
.
.
༻༻ 🦋 ༺༺
#سیب_زمینی_بامیه_ای
مواد لازم:
آرد سفيد 3/2 پ( بیشتر از نصف لیوان)
آب 3/2 پ(بیشتر از نصف لیوان)
تخم مرغ 1 عدد
کره 15g
نمک 1ق چ
بکینگ پودر 2/1 ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g
منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسوی هست.
طرز تهیه :
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم(یا حسابی بکوبید تا صاف و یکدست شه)
آب و کره و یکم زرد چوبه رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.
خمیر كه كمي از حرارت افتاده رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره.
بعد بکینگ پودر،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیری یکدست درست شه و اثری از گلوله های ارد و یا سیب زمینی باقی نمونه .
مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سان شاین
سان شاین مخصوص سه لیوان بزرگ:سه رنگ ژله از هر کدام نصف بسته...هر نصف بسته پنج ق غ میشه
ژله زرد (انبه یا آناناس نصف بسته+یک لیوان آبجوش)
ژله قرمز( شاتوت.توت فرنگی یا انارنصف بسته+یک لیوان آبجوش )
ژله آبی یا سبز(بلوبری.لیمویا کیوی نصف بسته +یک لیوان آبجوش)
بستنی وانیلی ساده شش ق غ سرپر
میوه به میزان دلخواه
ابتدا تمام ژله ها رو آبجوش مخلوط و میزاریم داخل یخچال تا کاملا ببنده من گذاشتم فریزر سریع بست
بعد بستن با قاشق هم بزنید ژله ها رو تا حالت خرده شیشه پیدا کنه بعد هر ژله رو دو قسمت کنید یک قسمت رو با دو ق غ بستنی مخلوط کنید میتونید داخل مخلوط کن بریزید یا با قاشق هم بزنید طبق عکس یک لایه ژله لایه بعدی حلقه های میوه هارو دیواره های لیوان بچینید بعد دوبارخ مخلوط ژله بستنی هم رنگش و همینطور تا بالا بریزید و دوباره بزارید یکم داخل یخچال بمونه و قبل سرو روش یک ق غ بستنی بریزید و سرو کنید
به جای بستنی می تونید از خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته استفاده کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️پنجره یِ دلت را🌹👌
🌷رو به خوشبختی باز کن
♥️عشق را به قلبت دعوت کن
🌷و نفس بکش هوایِ مهربانی را
♥️#عصرزیباتون_بخیر♥️🌺
✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
.
.