فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ...
صبح بخیر دوستان😍😍❣
انوار طلایی خورشید نوید مهربانی ولطف پروردگار را میدهند☀️🌤
که دراین روز زیبا به روی همگی ما لبخند میزند🌦
بیاید به یکدیگر لبخند بزنیم و صبحی پرازعشق ومهربانی را آغاز کنیم
که عشق منشا درمان همه دردهای بشریست
صبح همگی بخیر
روز خوب و سرشار از شادی برای همگیمان آرزو دارم...💝💓
💞 #صًُبًُحًُتًُوًُنًُ_بًُهًُ_عًُشًُق ًُ💞
─━━━━⊱💝⊰━━━━─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون دستوریه غذای خوشمزه و شیک آوردم امیدوارم که بپسندید و خوشتون بیاد
🍗مرغ کبابی با سس قارچ خامه ای🍗
مواد لازم؛::::::::::
سینه مرغ نیم کیلوگرم
نصف استکان روغن زیتون
1 ق چ فلفل آسیاب شده و فلفل سیاه
1 ق چ نمک
برای سس قارچ :::::::::
پیاز 1 عدد
نیم کیلو قارچ ورق شده
1 پاکت خامه
1 قاشق چایخوری آویشن
3 شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری نمک
کمی روغن زیتون
نمک
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی خورها بیاید که بمب شکلات آوردم👌🏼
این رسپی بینظیره 😋
بریم سراغ مواد اولیه:
1. آرد ۳ پیمانه
2. شکر ۳پیمانه
3. پودر کاکائو ۱و ۱/۲ پیمانه
4. جوش شیرین ۱ قغ
5. بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قچ
6. نمک ۱و۱/۲ قچ
7. تخممرغ ۴ عدد
8. شیر۱و۱/۲ پیمانه+ یک قاشق غذاخوری سرکه (ترکیب شیر و سرکه باترمیلک میشه)
9. آبگرم ۱ و ۱/۲ پیمانه
10. روغن ۱/۲ پیمانه
11. وانیل ۱/۲ قچ.
من از نصف دستور برای قالب ۳۰در ۴۰ استفاده کردم
نکته*
این کیک قابلیت برش زدن بصورت افقی رو نداره(برای همینه که در قنادیها همیشه به شکل مربع هستش) پس بنابراین اگر میخواید کیک لایهای درست کنید حتما تو قالبهای جداگانه بریزید
برای این مقدار ۳ تا قالب ۲۳ سانتی مناسب هستش🙏🏻
حجم و مقدار این کیک زیاد هست🤚🏻
دمای فر ۱۸۰ مدت زمان پخت ۳۵ تا ۴۵ بستگی به نوع فرتون داره🌹
ادامه کلیپ رو در پست های بعدی ببینید👇👇
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍جوجه پفکی😍
موادلازم
_تکه های مرغ ۴ الی ۵ عدد
_فلفل قرمز ۱ق چ
_فلفل سیاه ۱ ق چ
_نمک ۱ ق چ
_سیر ۱ حبه
_تخم مرغ ۱ عدد
_آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان
_آرد ۵ ق غ
_بکینگ پودر ۲ ق چ
_روغن مایع به اندازه لازم
در ابتدا مرغها را به ضخامتهای دلخواه برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ میکنیم
پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها اول اجازه بدید روغن داغ شود و وقتی داغ شد شعله را ملایم کنید و مرغ هارو داخل تابه قرار داده تا هم سرخ شود هم مغز پخت 😍نوش جان😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
امروز هم یک #شیرینی #خوشمزه و عالی براتون آوردم که مدل #کیک_شربتی است.
🍥روانی🍥
لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر
قالب استفاده شده گرد 25 سانتیمتر
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر دانه ریز
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ایرمیک
1 لیوان ماست
1 و نیم لیوان آرد
1 پاکت (10 گرم) بکینگ پودر
1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
رنده پوست یک عدد پرتقال
طرزتهیه:
4 عدد تخم مرغ و 1 لیوان شکر را حدود 3 تا 4 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
1 لیوان روغن مایع، 1 لیوان ماست و 1 لیوان ایرمیک را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
سپس آرد بکینگ پودر، وانیل و رنده پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مخلوط آماده شده را در سینی فر چر شده یریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.
وقتی روانی را از فر خارج کردید، شربت خنک را روی آن را بریزید و بگذارید شربت کاملا جذب کیک شده سپس سرو کنید.
مواد لازم شربت:
3 لیوان شکر دانه ریز
4 لیوان آب
4 تا 5 قطره آب لیمو
همه مواد را داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا به جوش آید. پس از جوشیدن 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت خنک شود.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
_🌹_عید هر کس
آن مهی باشد
که او قربان اوست ...
#حضرت_مولانا
.
.
•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزی سنگی
چندتا نکته بگم✋🏼
نخود و لوبیا رو از دو روز قبل خیس کنید و آبش چند بار عوض کنید
رب و گوجه رو حتما تفت بدید
نمک رو انتهای کار بزنید
دنبه رو هم انتهای پخت بکوبید که کاملا روغن پس بده
خیلی از شما دوستان درمورد اضافه کردن مرزه گفتید بهم که پیشنهاد من اینه که حتما امتحانش کنید و از آشپزی به سبک های جدید هراس نداشته باشید که آشپزی یک دنیای بی مرز بوم هستش😋
اینم از دیزی به سبک کرمانشاهی های دوست داشتنی😉😉😉😉😉.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزی سنگی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_توت_فرنگی با خامه و ژله 🍓🍰
مواد لازم کیک :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
روغن دو سوم پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
● ابتدا دمای فر برقی رو روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.
تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. شیر و روغن رو اضافه کرده و میزنیم. حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم تا خمیر یکدست بشه. حالا کف قالب بزرگ کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو توی قالب میریزیم و حدود 40 دقیقه توی فر گرم شده میپزیم.
● برای لایه خامه ای به مقدار مساوی خامه صبحانه و پنیر ماسکارپونه (از هر کدوم 200 گرم) و مقداری شکر رو با همزن میزنیم تا یکم فرم بگیره و روی کیک پهن میکنیم.
● برای لایه بعدی چندتا بیسکوئیت رو با مخلوط کن خرد کرده و روی لایه خامه ای پهن میکنیم. به میزان کافی توت فرنگی برش زده آماده کرده و روی بیسکوئیت ها رو کامل میپوشونیم. دو تا بسته ژله قرمز رو هم طبق دستورش آماده میکنیم و روی توت فرنگی ها میریزیم. ظرف رو چند ساعت توی یخچال میذاریم تا ژله ببنده. 😊
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
قارچ سرخ شده با سبزیجات
مواد لازم:
500 گرم قارچ
1 پیاز درشت
2 حبه سیر
1 کدو سبز
2 فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای قرمز
3-4 فلفل سبز
1 لیوان پوره گوجه فرنگی
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#پیتزا_نان_لواش
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو توپی سوخاری
این غذای جدید و خوشمزه رو میتونین به عنوان فینگرفود هم درست و نوش جان کنین😋😍
❌مواد لازم :
✅برنج ٢ پیمانه
✅جعفری ساطوری ١٠٠ گرم
✅تخممرغ ٢ عدد
✅زعفران دم کرده ٢ ق چ
✅شیر ٢ قاشق غ
✅پودر سوخاری ٣٠٠ گرم
✅گوشت چرخ کرده ١۵٠ گرم
✅پیاز ١ عدد، سیر ۱ حبه
✅رب گوجه ١ قاشق
✅فلفل دلمه خرد شده ١ عدد
✅نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه مقداری
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ایده ی مهمونی💞
سالاد بروکلی دستورش اینه👇
ترکیب کلم بروکلی شسته شده و خرد شده+ زیتون واشری سیاه+ذرت+هویج+فلفل دلمه ی سبز و زرد و قرمز و نارنجی و خیارشور با دو قاشق ماست چکیده و یک قاشق سس مایونز به همراه نمک و فلفل سیاه و آبلیمو و کمی روغن زیتون🥗
مقدار مواد سالاد کاملا سلیقه اییه ولی بیس اصلی سالادمون کلم بروکلیه که نسبت به بقیه ی سبزیجات بیشتره...🥦🥕🫒🌽🫑
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزئین _سالاد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇دستور تهیه نان باگت
سینی رو طبقه وسط فر به مدت ده تا دوازده دقیقه قرار میدی و تمام😊
عطرش کل خونه رو پر میکنه
دوستان با دستورهای متفاوتی درست کردم فقط این دستور بهترین نتیجه رو داد بهتررررین
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور تهیه نان باگت
استفاده از دستکش و صفحه سیلیکونی میتونه بهت کمک کنه که ارد کمتری موقع ورز دادن استفاده کنی
روی خمیر را به مدت ده دقیقه بپوشن ، بعد از خمیر چونه های صد و ده گرمی بردار و بهش شکل بده( مطابق فیلم) و دوباره روشو بپوشون به مدت ده دقیقه
بعد دوباره بهشون شکل بده و با فاصله بچین توی سینی فر به اندازه ی نون باگت باید فاصله بینش باشه و مجدد با یک پلاستیک که چربش کردی روشو بپوشون تا یک ساعت و نیم،
فر برقی دمای دویست درجه
فر گازی دویست و بیست درجه که نیم ساعت از قبل به همراه یک کاسه آب گرم شده
بعد از استراحت پلاستیک رو بردار روش یکم ارد بپاش و با ی چاقوی تیز روش چنتا خط نازک ایجاد کن و بعد👇👇
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ایده ی مهمونی💞
سالاد بروکلی دستورش اینه👇
ترکیب کلم بروکلی شسته شده و خرد شده+ زیتون واشری سیاه+ذرت+هویج+فلفل دلمه ی سبز و زرد و قرمز و نارنجی و خیارشور با دو قاشق ماست چکیده و یک قاشق سس مایونز به همراه نمک و فلفل سیاه و آبلیمو و کمی روغن زیتون🥗
مقدار مواد سالاد کاملا سلیقه اییه ولی بیس اصلی سالادمون کلم بروکلیه که نسبت به بقیه ی سبزیجات بیشتره...🥦🥕🫒🌽🫑
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇دستور تهیه نان باگت
سینی رو طبقه وسط فر به مدت ده تا دوازده دقیقه قرار میدی و تمام😊
عطرش کل خونه رو پر میکنه
دوستان با دستورهای متفاوتی درست کردم فقط این دستور بهترین نتیجه رو داد بهتررررین
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
📍شکلات تلخ ۱۶۰ گرم
📍کره ۹۰ گرم
📍آرد ۶۰ گرم
📍پودر کاکائو ۲۵ گرم
📍شکر سفید ۹۰ گرم
📍شکر قهوه ای ۴۰ گرم
📍نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
📍وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری
📍تخم مرغ ۲ عدد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
(🌸)اللّهُمَّ
✨(🌸)صَلِّ
✨✨(🌸)عَلَی
✨✨✨(🌸)مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ آلِ
✨✨✨✨✨(🌸) مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ عَجِّلْ
✨✨✨(🌸)فَرَجَهُمْ
✨✨(🌸)وَ اَهْلِکْ
✨(🌸)اَعْدَائَهُمْ
(🌸)اَجْمَعِین