eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
25.3هزار دنبال‌کننده
27.8هزار عکس
48.3هزار ویدیو
154 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم🎥 #کرم_کارامل مواد لازم: شکر یک دوم فنجان آب مقداری ( دو قاشق غذاخوری) ۳عدد تخم مرغ یک دوم فنجان شکر ۲قاشق چای خوری عصاره وانیل یا طعم دهنده وانیل ۲فنجان شیر داغ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
صبح آمده، بر خیز و بگو: بسم الله سرشار ز نعمتی تو ماشاءالله بسپار به دوست، هرچه را میخواهی لا حول و لا قوه الا بالله صبحتون الهی و شاد باد ❣❣❣
سبزی پلو با ته انداز ماهی کولی😍😋 چندتا ماهی کولی رو بعد از اینکه پاک کردم با نمک و آبلیمو یا آب نارنج مزه دارش می کنم. شما هر جور دوست دارین ماهی تونو مزه دار کنین. ما پوست ماهی کولی رو نمی گیریم. ومن توی اطرافیانم ندیدم هیچوقت کسی اینکارو بکنه، ولی مثل اینکه توی بعضی از جاهای گیلان کولی رو پوست می گیرن. آخه کولی اینقد کم جونه که دست بهش بزنی بیشتر گوشتش با پوست از بین میره. واصلا تمام مزش با پوست سرخ کردنشه. بعداز مزه دار کردن کولی یکطرفشو توی روغن داغ خوب سرخش می کنم، برش می گردونم طرف دیگه و کمی برنج آبکش شده سفید روی کولی ها میریزم و بعد مخلوط برنج آبکش شده و سبزی رو می ریزم روش. برنجم که دم بکشه ماهی کولی هم تهش خوب سرخ میشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترشی_گوجه 🍅 ‌ مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید: گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست بعد نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 🌰 آجیل درمانی 👈گردو: دشمن التهاب 👈فندق: کنترل دیابت 👈پسته: بهبود خلق و خو 👈تخمه کدو: کاهنده کلسترول بد 👈کشمش: کاهنده علائم افسردگی 👈بادام زمینی: بهبود دهنده حافظه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
کتلت_هویج🍔🍟 گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم هویج دو عدد سیب زمینی ۱ عدد کوچک پیاز ۲ عدد متوسط فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه نمک به اندازه لازم هویج و سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم و با گوشت و ادویه ها مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم بعد توی روغن داغ سرخ میکنیم .همین نوش جان☺️😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
هدایت شده از اطلاعات عمومی بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊فیلمو ببین تا با موسسه طب سنتی 20 #رتبه_اول موسسات طب سنتی ایران بیشتر آشنا بشی زیرنظر انجمن علمی طب سنتی ایران و وزارت بهداشت ارائه دهنده درمان به روش کاملا گیاهی🌱 ♻دارای تاییدیه جهانی GMP (کیفیت ساخت بالا و سازگار با محیط زیست) 👩⚕برای دریافت مشاوره رایگان درخصوص #مشکلات_پوستی (چین و چروک، لک، جوش و تیرگی، جای جوش و ...) عدد 10 و 👨⚕برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص #مشکلات_مو (سفیدی مو، ریزش مو، موخوره، شوره سر، وزی مو و ...) عدد 30 را به سامانه 10006189 ارسال کنید تا سلامت کامل پوست و موهاتون یک پیامک فاصله داری.🎁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ترایفل این دسر خیلی راحت خوشمزه و مناسب پذیراییه،برای انتخاب موادش دستتون هم بازه، ازهرنوع میوه،ژله،کرم وپودینگ دلخواهتون می تونید استفاده کنید لایه به لایه کیک وکرم ،میوه وژله بریزید وتزیین کنید،خیلی خوشگل و راحته فقط تنها نکته ای که داره اینه که اون کرم ،پودینگ یا کاستردی که استفاده میکنید حتما ازدما افتاده باشه که کیک یا بیسکوییتون راخمیری نکنه، کاسترد هم من طبق کلیپ دوم تهیه کردم ( داخل کاسترد میشه از یکی دوق خامه صبحانه هم استفاده کنید،اخر سر بریزید و خاموش کنید )اما هر نوع کرمی که دوست داشتین میشه بریزید مثلا کرم وانیلی،پودینگ با طعمهای دلخواه،هم می تونید خودتون تهیه کنید هم اماده بخرین، اهان اینم بگم که زمانی که کیک و خرده و تکه های کیک دارید واضافه میاد داخل فریزر نگهداری کنید برای این مواقع استفاده میشه،،از کیکهای اماده هم می تونید استفاده کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
به نظرم گوشت این خورش لذیذ ترین مزه را توی خورش ها داره😋 دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه🍂 بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
خوشمزه 😋 بیسکوئیت رو خرد کن. با کمی کره آبشده مخلوط کن. داخل لیوان بریز و فشرده کن. یه لایه دسر کاستارد بریز. موز، خامه فرم گرفته، کره بادام زمینی. تکرار کن تا لیوان پر بشه. با خامه فرم گرفته و کارامل تزئین کن 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#تفاوت_نشاسته_ها نشاسته گل همین نشاسته معمولیه که تیکه های دراز سفت می شه گفت هستش! که همون نشاسته ی سنتی خودمون هستش... همونی که باهاش فرنی و باسلوق و مشکوفی و زولبیا و فالوده و ... رو درست می کنیم اما نشاسته ذرت سفیده و وقتی بین دو انگشت بگیری و بسابیش (از رو همون پلاستیک) قرچ قرچ صدا می ده تو بعضی پودینگ ها، رسپیری بعضی کیک ها و... استفاده می شه... در حقیقت نشاسته گل برای استفاده باید حتما تو یه چیزی حل بشه! 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کته_بلغور😋 تا حالا از این غذا درست کردین ما ک عاشقشیم😍 اسمش #بلغور_پیلاوی هست ی نوع پلوی ترکیه ک از غذاهای با اصالت همین کشور هسش و با بلغور درست میشه ک با ترشی خوشمزه ترم میشه خصوصا ترشی مشهدی اکثرا با گوشت درسته درستش میکنم این دفعه با گوشت چرخ کرده قلقلی درست کردم اول از همه ۳ استکان بلغور پاک شده رو بشورید و ۵ استکان آب بریزید تا بلغورا بمدت یک ساعت خیس بشن داخل قابلمه ای ۱ عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد شده را سرخ کنید سپس۳ عد گوجه بزرگ خرد شده اضافه کنید تا خوب بپزه بعد ۱ ق غ یا کمتر بهش رب و نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا و عصاره گوشت یا آب مرغ اضافه کنید وقتی کامل جا افتادن بلغور خیس شدمون رو داخل همون قابلمه میریزیم وقتی بجوش اومد بهش گوشت درسته مکعبی یا ریش ریش شده یا میتونید گوشت چرخ کرده قلقلی اضافه کنید تا مث کته دم بکشه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati