#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥐 😋😍
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
دستور #خمیر_پیراشکی توی کانال هست بزنین روی هشتگ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مرغ_و_قارچ 😍😋
سینه ی مرغ یک عدد، قارچ خرد شده 1 لیوان، فلفل دلمه ای نگینی ریز شده 4 ق غ، آرد گندم 2ق غ سرپر، تخم مرغ 2 عدد، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر، بکینگ پودر 1ق چ، پنیر پیتزا رنده شده
🔴مرغ را پخته و ریز خرد کنید با سبزیجات مخلوط کنید
تخم مرغ را جدا هم بزنید آرد، بکینگ پودر و ادویه ها رو اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه وهمه ی مواد کوکو رو داخل آن بریزید مخلوط کنید. در آخر پنیر پیتزا اضافه کنید
کف تابه رو چرب کنید فقط یکق غ روغن بریزید بیشتر نباشه بذارید خوب داغ بشه حتما از تابه نچسب استفاده کنید بهتره تابه دوطرفه باشه مواد کوکو رو داخلش بریزید و خوب پخش کنید زیر تابه رو روشن کنید درش رو بزارید اجازه بدین نیم ساعت با حرارت ملایم خوب سرخ بشه بعد هم برگردانید تا طرف دیگه هم خوب برشته بشه
این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کرد به این روش که کف قالب رو کمی چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و بزارید نیم ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه بمونه بعد هم سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#كيك_زعتر😍😋
مواد لازم:
آرد يك و نيم پيمانه
ماست سه چهارم پيمانه
تخم مرغ دو عدد
روغن سه چهارم پيمانه
شكر سه چهارم پيمانه
بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
وانيل مقداري
طرز تهیه:
تخم مرغ + شكر + روغن + ماست را خوب با همزن مخلوط كنيد آرد و ب .پ الك شده را اضافه و مخلوط كنيد خمير بدست آمده را در قالب چرب شده بريزيد سپس تكه هاي ريز پنير كيبي يا مثلثي روي خمير قرار داده و سطح خمير را زعتر بپاشيد و در فر گرم ١٧٠ درجه قرار دهيد تا پخته و طلايي شود .
پودر زعتر تركيبي است از: كنجد يك قاشق سوپخوري، آويشن كوهي يك قاشق سوپخوري، زيره، پودر گردو، سماق و پودرپسته از هر كدام يك قاشق چايخوري و سبزيجات معطر يك قاشق مرباخوري.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت😍😋
مواد لازم:
۳فنجان آرد
یک چهارم فنجان پارمسان
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
یکو نیم فنجان آب داغ
یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع
مواد لازم برای هر پیراشکی:
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری ریحان
کمی نمک طبق فیلم درست کنید..
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼در این روز معنوی
☘دعا میکنم کریم اهل بیت علیهم السلام
🌼مشکل گشای گره های زندگی شما
☘و شفیع شما در روز قیامت باشه
🌼ان شاءالله زیارت مولا در دنیا
☘و شفاعت آن حضرت در
🌼آخرت نصیب همه مون بشه
🌼تقدیم به عاشقان
☘حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام
🌼حاجت روا باشید
☘بحق کریم آل طه
🌼شهادت امام حسن مجتبی
☘علیه السلام تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر میوه تازه 😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی پیتزایی خوشمزه😋😍
مواد لازم برای خمیر:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر فوری ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
آب ولرم۲ پیمانه
آرد ذرت ۱ پیمانه
آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه
روغن نصف پیمانه
برای داخل نان:
سیبزمینی ۳ عدد
فلفل تند ۲ عدد
فلفل کاپی ۱ عدد
نمک ۱ ق چ
روغن ۵ ق غ
پنیر چدار رنده شده
زرده تخم مرغ ۱ عدد
.ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی وروغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پست آشپزی سلامتی 🔰🔰🔰🔰🔰🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بدون_پنیر😍😋
مواد لازم برای خمیر👇👇
خمیر مایه ۱ ق غ
آرد یک تا یک و نیم لیوان شایدم بیشتر کم کم اضافه کنین تا خمیرتون سفت نشه
نمک نصف ق چ
شکر یک ق چ
ماست ۳ ق غ
آب ولرم یک سوم لیوان
روغن ۳ ق غ
مواد پیتزا👇👇
گوشت چرخکرده یک لیوان
جعفری به میزان دلخواه
گوجه ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه نصفه
پیاز یک عدد کوچیک
سیر ۳ حبه
نمک فلفل سیاه زردچوبه و کمی پاپریکا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پست آشپزی سلامتی 🔰🔰🔰🔰🔰🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بدون_پنیر😍😋
#پارت_دوم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_پنیری😍😋
اینارو میخوایم😍👇🏻
سیب زمینی دوعدد
فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد
گوجه یک عدد
پیاز کوچیک یک عدد
سیر دوحبه
رب گوجه ۱ ق غ
نمک فلفل سیاه اویشن پولبیبر
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
جعفری کمی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#مرغ_با_سس_سیر 🍗 😋😍😍
▫️ران مرغ 1 کیلو
▫️فلفل سبز
▫️گوجه گیلاسی
🔸موادلازم برای سس
▫️آب لیمو نصف عدد
▫️عسل 1 ق م
▫️رب گوجه 1 ق غ
▫️فلفل سیاه 1 ق م
▫️فلفل قرمز 1 ق م
▫️پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م
▫️روغن زیتون نصف پیمانه
▫️سیر له شده 3 حبه
▫️نمک به مقدارلازم
🔸همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزگار دو چیز
با ارزش رو از ما میگیره:
دوستهای خوب و روزهای خوب🌸
ولی هیچ وقت
نمیتونه یه چیزو از ما بگیره🌸
روزهای خوبی
که با دوستهای خوب گذشت🌸
تقدیم به شما عزیزان
با آرزوی بهترینها🌸
🌸عصرتون بخیر و نیکی🌸💖
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنیری😍😋
👈موادلازم:
1 لیوان شیر گرم
1 قاشق غذاخوری مخمر
تخم مرغ 1 عدد
1 فنجان روغن
1 قاشق غذاخوری شکر
1 پینچ نمک
5 لیوان آرد
👈مواد میانی:
پنیر چدار
زیتون
همه مواد خمیر را با هم مخلوط میکنیم، آرد را به صورت کنترل شده اضافه میکنیم. خمیر نرمی که به دست نمیچسبد ورز میدهیم، روی خمیر را با سلفون میپوشانیم و میگذاریم تا استراحت کند، سپس دوباره آن را ورز داده و با یک سوم خمیر تخمیر شده یک عدد مرنگ بزرگ درست کرده و با بقیه آن 8 عدد مرنگ کوچک درست می کنیم. پنیر چدار رنده شده را وسط مرنگ های کوچک قرار داده، گرد میکنیم. مرنگ بزرگ را روی کاغذ روغنی بگذارید و کمی باز کنید و 8 خراش ایجاد کنید. مرنگ های کوچک را روی لبه ها قرار دهید، انتهای مرنگ ها را در وسط مرنگ ها فشار دهید، زیتون ها را در قسمت خالی قرار دهید، روی آن را بپوشانید، 10 دقیقه صبر کنید. زرده تخم مرغ را بمالید و کنجد بپاشید، و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید تا طلایی شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مغزدار
#کتلت_مغزدار😍😋
یک بسته گوشت چرخکرده
سیبزمینی استامبولی(کوچک)یک کیلو
جعفری یک دسته
رب ۲ ق غ
آرد سوخاری ۵ ق غ
پیاز یک عدد
تخم مرغ ۱ عدد
روغن نصف فنجان
نمک و زیره و پاپریکا
برای سس:
۲ ق غ رب
یک کاسه پوره گوجه
۲ حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
پنیر پیتزا
ابتدا سیبزمینی هارو با آب جوش و نمک میذاریم بپزه بعد مواد کتلت رو مخلوط و ورز میدیم داخلش رو گود میکنیم و سیبزمینی پخته قرار میدیم داخل ظرف مورد نظر میچینیم و برای سس پوره گوجه و رب و سیر رنده شده رو تفت میدیم بعد روی کتلت میریزیم و سیبزمینی مونده رو وسطش میچینیم سس رو میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و کاغذ روغنی رو مرطوب میکنیم روش میذاریم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلایس یخچالی فوری😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_فوری😍😋
چهار عدد سیب زمینی متوسط
یه تخم مرغ
چها ق غ آرد
مقداری جعفری
فلفل دلمه ای
پیازچه
نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا
همه ی مواد و سلیقه ای میشه کم یا زیاد کردسیب زمینی رو پوست بگیرید برش بزنید و با کمی آب و نمک و زردچوبه بزارید بپزه بعد با گوشتکوب پوره کنید ادویه ها و موادی که نگینی خرد کردید رو به همراه آرد و تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید وبعد توقیف یکبار مصرف ریخته و تو روغن به صورت حلزونی مدل میدیم و اجازه میدیم سرخ بشه یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا اون سمتش هم سرخ بشهبه همین راحتی نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک موزی😍😋
• سلاااااام دوستان گل گلی ببین چی اوردم براتون پنکیک موزی از عطر وطعمش هرچه بگم کم گفتم نرم وپنجه ای
مواد لازم
ارد یک ونیم لیوان
تخم مرغ درشت یک عدد
موز درشت یک عدد
شیر یک لیوان
شکر یک چهارم لیوان
روغن یک هشتم لیوان
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر
دارچین یک قاشق چایخوری پر
ابتدا موز رو پوره واز صافی رد کنید
تخم مرغ وشکر رو حدود پنج دقیقه با همزن دستي بزنید تا کرم رنگ بشه اگر از همزن برقی استفاده میکنید دو دقیقه کافیه
شیر و روغن وپوره موز رو اضافه ودر حد مخلوط،کردن هم بزنید
پکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کرده وهمراه دارچین به مواد اضافه کرده هم بزنید تا یکدست بشه
ماهی تابه کوچک و نچسب رو انتخاب کرده بزارید رو گاز تا داغ بشه یک ملاقه از مایه پنکیک بردارید وبریزید داخل ماهی تابه کمی ماهی تابه تکون بدید تا یکدست پخش بشه درشو بزارید با حرارت کم روی،پنکیک که تقریبا سفت شد وچند حباب زد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه
ماهی رو چرب نکنید تا یکدست طلای بشه
این پنکیک بسيار نرم و پنبه ای س،حتما امتحان کنید صبحانه ویا عصرانه گزینه بسيار خوبي س برای بچه ها بخصوص اگر با شیر نوش جان کنند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی فقط دبل چاکلت😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_بازاری😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا فصلشه درست کن😋😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شیرینی_نارگیلی 🧇 😋😍
▫️تخم مرغ (سفیده) درشت ۴ عدد
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
▫️روغن ۷۰ گرم
▫️پودر نارگیل ۲/۵ پیمانه
🔸۱- فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲- در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
۳- وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت بردارید.
۴- پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید.
۵- در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
۶- روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آنها را روی کاغذ مخصوص بچینید.
۷- آنها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
۸- سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_فوری😍😋
بادمجان ۲کیلو
گل کلم ۱بوته متوسط یا بزرگ
سیر و فلفل بنا به ذائقه تون
هویج ۱ونیم کیلو
سبزی ترشی دو لیوان خرد شده(انواع سبزی معطر سبزی فروشی خودش براتون جدا میکنه)
سرکه انگور
نمک فلفل قرمز زردچوبه
سیادونه گلپراسیاب شده و ادویه ترشی که تمام عطاریا دارن
بااین روش ترشی مخلوط نصف روز یا یک روزه امادست
نکته**اگر دوست دارید رنگ ترشی قرمز بشه لبوی پخته یا کلم قرمز اضافه کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین و بدترین زمان مصرف آب
▫️بهترین وقت آشامیدن آب بعد از عبور غذا از معده، حدود 2 ساعت پس از خوردن غذا است.
▫️نوشیدن آب سرد پس از مصرف شیرینی یا ترشی و همچنین بعد از میوههای تر موجب فساد معده میشود.
همچنین نوشیدن آب بعد از فعالیت بدنی، بعد از حمام، بین خواب و بعد از خواب مضر است و سبب کم شدن حرارت غریزی و ضعف قوا میشود.
.
.
🔰 #اطلاعات_پزشکی_داروشناسی
👨⛑ @Etelaat_Pezeshki ⛑👨⚕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلبرباترین شات ژله 😋😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_شکلاتی😍😋
خمیر لایه ای باقلوا ۱ بسته
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱ استکان چای خوری کمر باریک
پسته یا گردو خرد شده
خمیر رو از لوازم قنادی ها یا فروشگاههای زنجیره ای بزرگ میتونید تهیه کنید.
برای شربت
شیر ۱لیتر
شکر ۴لیوان
وانیل کمی(۵گرم)
برای روی باقلوا
پودر کاکائو
رنده شکلات کاکائویی
پودر پسته
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭