eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه شامت درستش کن😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تابه ای😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون و‌خوشمزه😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 هر يك كيلو توت فرنگى يك كيلو شكر لازم داره توت فرنگى ها رو تميز كنيد و بشوييد حتما حتما و حتما توت فرنگى هايي كه زدگى دارن رو جدا كنيد از توت فرنگى درجه يك براى مربا استفاده كنيد اگه توت فرنگى زدگى داشته باشه (همون قسمت هايى كه نرم شدن و كمى كمرنگ شدن) و باهاش مربا درست كنيد نه رنگ خوبى داره نه مزه خوبى و به مرور كپك ميزنه توت فرنگى ها رو كه تميز كردى و شستى لابه لاش شكر بريز و بزار ي شب تا صبح تو يخچال بمونه بعد بزار رو حرارت نسبتا بالا تا بجوش برسه وقتى بجوش رسيد حرارت رو كم كن و بزار بيست دقيقه بجوشه حتما تو اين بيست دقيقه كف هاى روى مربا رو بگير تا مرباى خوشرنگ و شفافى داشته باشى هشت دقيقه اخر بهش يك ق چ جوهر ليمو يا دو ق غ ابليموى تازه اضافه كن و بعد خاموش كن يكم ك از داغى افتاد انتقالش بديد تو ى ظرف ديگه و بزار خنك شه بعد از بيست و چهار ساعت كه تو يخچال موند متوجه رنگ و غلظتش ميشيد اين مربا بشدت خوشمزه و خوش عطره . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل بهشتی که میگن ایشونه😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ بسته ژله قرمز رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین مقداری ازژله رو تو ظرف چرب شده بریزین (ارتفاع ژله تو ظرف حدودا یک سانت باشه کافیه) بقیشم(حدود نصف لیوان)نگه دارین خنک شه که بریزین تو قالب هر بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری هم بزنین تا ذراتش کاملا حل بشه و شفاف بشه بعد از اینکه کاملا سرد و خنک شد به هرکدوم نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین مقداری از ژله سفید رو تو قالب بریزین و بذارین سفت بشه با کاتر قلب کاتر بزنین و ژله رو از اون قسمت خارج کنین حفره ی ایجاد شده رو با دستمال تمیز کنین ژله ی قرمز رو بریزین تو حفره های قلبی که درست کردین و بذارین تو یخچال نیمبند شه ژله ی قرمز توی ظرف رو بعد از اینکه سفت شدن کاتر بزنین ارتفاع کاتر قلبتون باید از ارتفاع قالبتون کمتر باشه قلبا رو دورتادور قالب به دیواره بچسبونین ژله ی سفید تو قالب بریزین و قالبو پر کنین برای اینکه مطمئن شین قلبا تکون نمیخورن چندقاشق اول ژله سفید بریزین بذارین نیمبند شه بعد بقیشو بریزین تو قالب و قالبو پر کنین جوری که ژله سفید روی قلبای قرمزو کامل بپوشونه بذارین تو یخچال کاملا سفت بشه. 🥗🍔 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر یک لیوان گردو خرد شده نصف لیوان نسکافه دو قاشق غذاخوری شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد آرد سفید قنادی دو لیوان روغن مایع یک سوم لیوان وانیل یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید. بعد فر رو گرم کنید. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه. روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم. حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. مابقی شیر و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش. گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش. میره داخل فر 170درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه. اگر از فر برقی استفاده میکنید دما رو 160 بذارید. این کیک برای اونایی که عاشق عطر و طعم نسکافه هستند عاااالیه 👌👌☕ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی ذرت مکزیکی میخواد؟😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🥛شیر سرد ۱ لیوان 🥄پودر ژلاتین ۱ ق غ 🍫شکلات تخته ای خرد شده ۶۰ گرم (شکلاتتون شیرین باشه، چون شیرینی این دسر فقط با شکلاته و دیگه شکر نداره) ‌ من میزان همه مواد رو سه برابر کردم تا به اندازه قالبم بشه، شما هم‌ میتونین بر اساس قالب یا ظرف سروتون همه مواد رو به یک اندازه کم یا زیاد کنین قالب یا ظرف دلخواهتونو چرب کنین و ۲۰ دقیقه بذارین تو فریزر. شیر سرد و پودر ژلاتین رو‌ ترکیب کنین و یکی دو دقیقه بذارین کنار تا یکم حالت اسفنجی بگیره، بعد بهش تخته ای خرد شده اضافه کنین و روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا مواد یکدست بشن . بعد از صافی رد کنین و داخل قالب چرب شده بریزین و ۴-۵ ساعت بذارین تو یخچال که کامل ببنده، بسته به دمای یخچالتون ممکنه زودترم ببنده خودتون چک کنید. بعد گوشه هاشو یکم با دست آزاد کنین و داخل ظرف سرو برگردونین. ‌ 🔸حتی میتونین داخل ظرف های تک نفره هم درست کنین و دیگه از ظرف خارجش نکنین و همونجوری سرو کنین. ‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل نوشیدنی تابستونی😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی سیب زمینی😍😋 حدودا برای ۸ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ کره هم در صورت تمایل 1 ق غ پنیر پیتزا اختیاری مقداری سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین . پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم . از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه . من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر . بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تقدیم به آنان ڪه خوب بودن را فراموش نڪرده اند: میتواڹ با یڪ ڪَلیم ڪهنه هم روز را شب ڪرد و شب را روز ڪرد میتواڹ با هیچ ساخت میتواڹ صدبار هم مهربانے را، خدا را ، عشق را با لبـے خنداڹ تر از یڪ شاخه ڪَل تفسیر ڪرد میتواڹ بیرنگ بود همچو آب چشمه‌ای پاڪ و زلاڸ میتواڹ در فڪر باغ و دشت بود... میتواڹ این جمله را در دفتر فردا نوشت: ‌. . ‌‌•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ @Qalb_sngi_a ...✨♥️⟧•
🍲 😋😍 ▫️سینه مرغ چرخ شده: ۱ عدد ▫️برنج نیم پز: ۱/۲ پيمانه ▫️لپه پخته: ١/٢ پيمانه ▫️جعفرى خرد شده: ١ ق غ ▫️ترخون: ١ ق غ ▫️مرزه: ١ ق غ ▫️زرشك و گردو : ٥ ق غ ▫️نمك و فلفل و زدچوبه: به مقدار لازم ▫️پياز : ١ عدد ▫️رب گوجه فرنگى: ٢ ق غ ▫️آب : ٢ ليوان ▫️نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدارلازم 🔸سينه مرغ چرخ شده، سبزى هاى معطر، برنج و لپه و ادويه ها رو با هم كاملا مخلوط كنيد و ورز بديد. از مواد به اندازه دلخواه برداريد كمى گود كنيد و داخلش زرشك و گردو بريزيد و كاملا گرد كنيد. 🔸تهيه سس 1️⃣پياز و خرد كنيد و با نمك و زردچوبه تفت بديد، بعد رب گوجه فرنگى و اضافه كنيد . 2️⃣دو ليوان آب و اضافه كنيد .اجازه بديد كه سس بجوشه . 3️⃣بعد كوفته ها رو داخل سس بزاريد . پنج دقيقه اول با حرارت زياد بپزه بعد با حرارت كم ! ♦️من از سبزى خشك استفاده كردم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲 😋😍 ▫️سینه مرغ چرخ شده: ۱ عدد ▫️برنج نیم پز: ۱/۲ پيمانه ▫️لپه پخته: ١/٢ پيمانه ▫️جعفرى خرد شده: ١ ق غ ▫️ترخون: ١ ق غ ▫️مرزه: ١ ق غ ▫️زرشك و گردو : ٥ ق غ ▫️نمك و فلفل و زدچوبه: به مقدار لازم ▫️پياز : ١ عدد ▫️رب گوجه فرنگى: ٢ ق غ ▫️آب : ٢ ليوان ▫️نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدارلازم 🔸سينه مرغ چرخ شده، سبزى هاى معطر، برنج و لپه و ادويه ها رو با هم كاملا مخلوط كنيد و ورز بديد. از مواد به اندازه دلخواه برداريد كمى گود كنيد و داخلش زرشك و گردو بريزيد و كاملا گرد كنيد. 🔸تهيه سس 1️⃣پياز و خرد كنيد و با نمك و زردچوبه تفت بديد، بعد رب گوجه فرنگى و اضافه كنيد . 2️⃣دو ليوان آب و اضافه كنيد .اجازه بديد كه سس بجوشه . 3️⃣بعد كوفته ها رو داخل سس بزاريد . پنج دقيقه اول با حرارت زياد بپزه بعد با حرارت كم ! ♦️من از سبزى خشك استفاده كردم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیره انگور بهترین مکمل غذایی پس از زایمان و دوران شیردهی بدلیل طبع گرمی که دارد برای جلوگیری از زردی نوزاد پس از زایمان با عرق کاسنی یا بصورت شربت با تخم ریحان مصرف شود . . 🔰 👨‍⛑ @Etelaat_Pezeshki ⛑👨‍⚕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی تابستونی😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷 🌿نذر کردم تا بیایی هرچه دارم مال تو 💚چشم های خسته پر انتظارم مال تو 🌿یک دل دیوانه دارم با هزاران آرزو 💚آرزویم هیچ ، قلب بیقرارم مال تو 🌿💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🌿 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
🍲 😋😍 ▫️سینه مرغ چرخ شده: ۱ عدد ▫️برنج نیم پز: ۱/۲ پيمانه ▫️لپه پخته: ١/٢ پيمانه ▫️جعفرى خرد شده: ١ ق غ ▫️ترخون: ١ ق غ ▫️مرزه: ١ ق غ ▫️زرشك و گردو : ٥ ق غ ▫️نمك و فلفل و زدچوبه: به مقدار لازم ▫️پياز : ١ عدد ▫️رب گوجه فرنگى: ٢ ق غ ▫️آب : ٢ ليوان ▫️نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدارلازم 🔸سينه مرغ چرخ شده، سبزى هاى معطر، برنج و لپه و ادويه ها رو با هم كاملا مخلوط كنيد و ورز بديد. از مواد به اندازه دلخواه برداريد كمى گود كنيد و داخلش زرشك و گردو بريزيد و كاملا گرد كنيد. 🔸تهيه سس 1️⃣پياز و خرد كنيد و با نمك و زردچوبه تفت بديد، بعد رب گوجه فرنگى و اضافه كنيد . 2️⃣دو ليوان آب و اضافه كنيد .اجازه بديد كه سس بجوشه . 3️⃣بعد كوفته ها رو داخل سس بزاريد . پنج دقيقه اول با حرارت زياد بپزه بعد با حرارت كم ! ♦️من از سبزى خشك استفاده كردم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی تابستونی😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک کیلو غوره حدود پانصد تا هشتصد گرم ابغوره میده به شرطی که غوره ها ابدار باشه بهتره غوره عسگری باشه بعد اینکه غوره هارو شستید خوب خشک شد با اسیاب یا گوشت کوب یا مخلوط کن خوب پوره کنید از الک و صافی رد کنید بعد پوره های اب گرفته شدرو تو سینی بریزد خوب که خشک شد اسیاب کنید و چاشنی سالاد و خورشتتون کنید عالی مخصوصا ابگوشت و قورمه سبزی بعد اون ابغوررو که از صافی رد شده بزارید رو اجاق بجوشه و کمی غلیظ بشه حتما کف روی ابغورتونو بگیرید که خوشرنگ تر بشه حدود بیست تا سی دقیقه بجوشه که رنگش یاقوتی بشه کافیه بعد که سرد شد بریزید داخل بطری یا ظرف مد نظرتون که کاملا خشکه و روشو کمی روغن زیتون بریزید که کپک نزنه ضمنا اگر برای چربی سوزی و فشار از ابغوره استفاده میکنید نمک نزنیدچون مضره و بعد گذشت زمان هم اگر نمک داشته باشخ سفیدک می نه میتونید تو یخچال نگهداری کنید یا اگر دوست دارید پر رنگ تر بشه در مقابل نور افتاب بزارید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭