#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها كاملا بسته شود.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_وبادمجان
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید.
ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانت کمه و عجله داری؟ دیگه نیاز نیست یخ مرغ باز شه چون یه ترفند عالی براتون دارم😋
۵۰۰ گرم سینه مرغ یخ زده رو رنده کنید
داخل کاسه بریزید
۱ عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شده
۲ حبه سیر رنده شده
۴ق غ آرد سمولینا(میتونید به جاش از آرد نخودچی هم استفاده کنید)
۲ عدد تخم مرغ
۳ ق غ سس کچاپ
فلفل سیاه
نمک
مخلوط کنید و با دست خوب ورز بدید
روشو بپوشونید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.
داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختین بریزین بزارین تو فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
از تو فر در بیارین و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید
تو ظرف سرو بزارین
به اندازه های دلخواه برش بزنید
با هر دورچینی که دوست داشتین سروش کنید
فوق العاده آبدارو و خوشمزه است
نوش جان🥰
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ساندویچ ماکارونی🌭🍝🫠
۱ دونه پیاز رو تفت بدین ،نصف فلفل دلمه سیز و
قرمز و ۴ تا قارچ رو بهش اضافه کنید ،۲۵۰ گرم گوشت رو اضافه کنید،فلفل سیاه و فلفل قرمز و زرد چوبه (نصف قاشق چای خوری )نمک ۱ قاشق چای خوری خوب که تفت دادین ۲ و نیم قاشق رب رو تفت بدین تا خامیش از بین بره ،مواد که اماده شد بزارین تا خنک خنک بشه ،حالا ۴۰۰ گرم تا ۵۰۰ گرم ماکارونی رو با آب جوش و نمک و زرد چوبه ۸ دقیقه بپزین و آب سرد بهش بزنید ،بزارین خنک بشه ،ته قابلمه رو با سیب زمینی پر کنید بین ماکارونی رو ریحون بریزین و ۱ ساعت دم بزارین ،برای سس هم ۲ قاشق خردل و ۲ قاشق مایونز و ۱ قاشق ترشی لیته مخلوط کنید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
دیشب ساعت 8 یهو مهمون اومد خونمون از دهن پسرش پرید که شام نخوردن 😞
فوری به بهانه اوردن چای و میوه رفتم آشپزخونه 😁 یه ربع بعد سفره شام چیدم 😍
مهمونمون سرخ شد و گفت ببخشید مزاحم شدیم رفتی غذا حاضری گرفتی😔
بردمش #فیرزرمو نشونش دادم که چطور غذا 10دقیقه ای حاضر شد😳😳
من #کدبانوگریمو مدیون اینجام 👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/3503227110Ca71a8c4027
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصع پلو با ماهیچه
مرصعپلو با ماهیچه
خوراک ماهیچه:
ماهیچه گوسفندی
پیاز: یک عدد
یک بته سیر
هویج: یک عدد
کرفس: ۲ شاخه
تخمگشنیز: ۳ قاشق چایخوری (تازه آسیاب کنید)
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
نمک
فلفلسیاه
زعفرون
سبزیجات رو ریز کنید، روغن بریزید و سبزیجات رو ۲ دقیقه تفت بدید، ماهیچههارو اضافه کنید، ادویههارو بزنید(به غیر از نمک و زعفرون)، آب بریزید و اجازه بدید تا ۴ ساعت بپزه. در حین پخت اگه نیاز داشت آب اضافه کنید. ۲۰ دقیقه آخر نمک و زعفرونی که دم کشیده رو اضافه کنید و تمام.
.
مرصعپلو:
برنج شسته شده رو با نمک توی آبجوش بریزید، ۱۰-۱۲ دقیقه بعد آبکش کنید. قابلمه رو روی حرارت بذارید، روغن بزنید، تهدیگ مورد علاقهتون رو بذارید، برنج رو بریزید دوباره یکم روغن و بذارید رو حرارت کم تا دم بکشه.
.
خلالپسته، خلال بادوم، زرشک و کشمش رو با کره روی حرارت ملایم تفت بدید (هر کدوم ۳۰ ثانیه)
و روی برنج رو به همراه اونها و برنج زعفرونی تزیین کنید.
اگه دوست داشتید یکم شکر به زرشک بزنید تا متعادل بشه.
نوش جونتون
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ قارچ و خامه
مواد لازم👇
قارچ: ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱عدد
سیر: ۳حبه
هویج: ۱عدد کوچک
آرد: ۳ق.غ
عصاره مرغ: ۲عدد(یا آب مرغ
آب داغ: دو ونیم لیوان
شیر: ۲لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
کره: ۳۰گرم
جعفری خوردشده: ۲ق.غ
روغن: مقدار لازم
نمک،فلفل سیاه و آویشن: به مقدار دلخواه
.
پیازمونو خیلی ریز خورد میکنیم و تو مخلوط روغنو کره تفت میدیم وقتی سبک و شیشه ای شد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدیم تا عطرش آزاد شه بعد قارچامونو که از وسط نصف کردیم و بطورت ورقه ای خورد کردیمو اضافه میکنیم و همراه یه قاشق آب لیموترش و ادویه ها تفت میدیم.هویجو همراه آرد به مواد اضافه میکنیم و در حدی که بوی خامیه آرد گرفته بشه تفتشون میدیم.
دوتا قرص مرغو با آب داغ مخلوط میکنیمو به مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا آرد کاملا باز بشه بعد خامه رو با شیر رقیق میکنیمو به سوپ اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا به نقطه جوش برسه و شیرو خامه نبره.در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و نیم ساعت زمان میدیم تا با حرارت کم بپزه و جابیفته، ۵دقیقه آخر جعفری تازه رو اضافه میکنیم
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر به سبک مسعود عابدینی 🥸😇
پسنده؟
.
.
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی:
سینه مرغ اگر درشت باشه بهتره ۴ عدد بدون استخوان
پیاز ۲ عدد جهت پیاز داغ
ادویه مزه دارکردن سینه مرغ : نمک ، پاپریکا ، پودر سیر و زعفران
مواد میانی شکم پر : سبزی معطر ( گشنیز ، جعفری )، قیسی ، زرشک ، گردو ، رب انار
مواد سس آخر ؛ پیاز داغ ، نمک ، فلفل قرمز وزردچوبه ، رب گوجه فرنگی
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤤🥘🥟لقمه ماهیتابهای
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک بب نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا مرغ رو با دوغ طبخ کردی؟
مطمئن باش یه خوشمزه ی غیر منتظره در انتظارته😍
۱۰۰ گرم کره رو داخل تابه بندازین
۲عدد ران و ۱ سینه مرغ کامل خورد شده
دو طرفشون خوب سرخ کنید
و توی قابلمه بریزید
۴ تا شیشه دوغ اضافه و با در باز زمان بدین
بعد از ۲۰ دقیقه
کمی فلفل سیاه،
و مقداری زعفران دم کرده ی غلیظ اضافه کنید
و ۲۰ دقیقه دیگه هم صبر کنید
بفرمایید
به همین راحتی یه مرغ خوشمزه با طعمی متفاوت درست کنید و لذت ببرید
این پست رو سیو کنید و برای دوستاتون هم بفرستید
لایک و کامنتم فراموش نشه🥰
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه
دانه انار ۲ پیمانه
کره ۱ ق غ خ
سینه مرغ ۳ عدد
۱ عدد پیاز بزرگ
پودر دارچین نوک ق چ خ
خلال پسته نصف پیمانه
گشنیز خرد شده ۱٫۵ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه:👩🏻🍳
سینه مرغ رو به قطعات مد نظر خورد کرده و به همراه کره و پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین و زعفران دم شده به خوبی با حرارت بالا سرخ میکنیم حواستون باشه حرارت بالا باشه که مرغتون آب پس نده و خشک نشه.
سپس مرغارو از تابه جدا کرده توی همون تابه گشنیز خورد شده و دونه انار و خلال پسته رو میریزیم به همراه کمی زعفران و نمک و میذاریم به خوبی موادمون سرخ بشه و آبش کشیده بشه. حالا بهش مرغای سرخ شدمونو اضافه میکنیمو میذاریم کنار.
برنجمونو آبکش میکنیم و توی قابلمه مد نظر یه لایه برنج و یه لای از موادمون میچینیم و به همین منوال میریم جلو و در آخر روی برنجمون چند تیکه کره و کمی زعفران میریزیم و با حرارت کم میذاریم به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشه.
در آخر هم با انار تازه و گشنیز تازه و خلال پسته تزیین میکنیم.
به نظر من این غذا یکی از خوشمزه ترین عذاهای پاییزیه حتما امتحانش کنین😍
در آخر هم اینو بگم امکانش هست هر کسی انار پلو رو به یه روشی درست بکنه که من به این روش درست میکنمو خیلی هم خوشمزه میشه☺️
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هرآنچه آدمے برزبان آورد
همان رابسوے خود
جذب خواهدڪرد
سخن از بيماری
بيمارے راجذب میڪند
سخــن ازسلامتی
سلامتی راجذب میڪند
هرآنچه براے ديگرے آرزو ڪنيد
همانا براے خود آرزو ڪردهايد
.
•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ
@Qalb_sngi_a ...✨♥️⟧•💙
دهقانی مقداری گندم در دامن لباس پیرمرد فقیری ریخت پیرمرد خوشحال شد و گوشه های دامن را گره زد و رفت!
درراه با پرودرگار سخن می گفت:
( ای گشاینده گره های ناگشوده، عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای )
در همین حال ناگهان گره ای از گره هایش باز شد و گندمها به زمین ریخت!
او با ناراحتی گفت:
من تو را کی گفتم ای یار عزیز
کاین گره بگشای و گندم را بریز!
آن گره را چون نیارستی گشود
این گره بگشودنت دیگر چه بود؟
نشست تا گندمها را از زمین جمع کند , درکمال ناباوری دید دانه ها روی ظرفی از طلا ریخته اند!
ندا آمد که:
تو مبین اندر درختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفتاحِ راه
پروین اعتصامی
.
•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ
@Qalb_sngi_a ...✨♥️⟧•💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_درآوردن_پاناکوتا_ازقالب
ترفند مهم آشپزی👌💯
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
انار پلو
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود سوخاری
مرغ ها رو مکعبی برش دادم
توی تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه ادویه آویشن زدم
مرغها رو هم با نمک و ادویه جات مزه دار کردم
اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری
برای سس
سس مایونز
ماست
خیارشور
سیر
پیاز
جعفری
شوید
نمک فلفل
آویشن
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوشی اسپاگتی
متفاوت و خوشمزه😋
مواد لازم:
اسپاگتی ۱ بسته
پنیر خامه ای ۱ فنجان
پوره گوجه فرنگی
پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
برگهای ریحون تازه برای تزیین
گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی
اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید.
برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلقلی😍😋
• عطر و طعم متفاوت این غذا کلی حرف واسه گفتن داره ۱۰۰ درصد خوشتون میاد😋
۱ عدد پیاز رو نگینی خرد کنید
۲ عدد هویج کوچک رو رنده کنید
۲ دقیقه پیازها رو تو روغن تفت بدید تا سبک بشن، هویج ها رو اضافه کنید
۱ عدد کلم کوچک خرد و اضافه، ۱۵ دقیقه تفت بدید
کلم ها رو داخل کاسه بریزید، ۶۰۰ گرم گوشت چرخکرده، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک اضافه و ورز بدید
کمی از مواد بردارید تو دست به اینصورت شکل بدید
دو طرفشو تو روغن سرخ کنید
داخل ظرف بچینید
برای درست کردن سس:
۲ عدد گوجه پوره شده رو داخل تابه بریزید، ۱ عدد هویج رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر ۱۰ دقیقه بزارید تا بجوشه
از سس روی گوشت ها بریزید، بزارید تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه
بفرمایید اینم از غذای خوشمزه مون کمی از سس کف ظرف بریزید و میل کنید
میتونه یک شام یا ناهار لذیذ باشه
نوش جان🥰
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر مرغ😋😍
برای هر نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم سینه مرغ کافیه. از رون مرغ هم میشه استفاده کرد.
مواد لازم🔻
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
قرص برگر رو درست کنید و توی ماهیتابه داغ هر طرفش رو ۴-۵ دقیقه سرخ کنید.
سس قارچ🔻
قارچ: ۶-۷ عدد
نمک
فلفلسیاه
شیر: نصف فنجون
پارمسان (یا خامه)
از کاهو، گوجه، خیارشور و پیاز برای تکمیل برگر استفاده کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#فلافل_مرغ 🌯 😋
▫️نخود دولیوان
▫️نصف سینه مرغ
▫️تخم مرغ یکعدد
▫️پیاز یکعدد درشت
▫️عصاره مرغ یکعدد
▫️نمک نوک ق.چ
▫️فلفل به میزان دلخواه
▫️کنجد یک ق.غ
🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پلو_هندی 🍛 😋
🔸برنج دو پيمانه لپه يك پيمانه،نخود فرنگي يك سوم پيمانه،تركيب زردچوبه+فلفل سياه+زيره سياه+دارچين+فلفل قرمز يك ق غذاخوري،نمك،لپه رو با مقداري آب بپزيد تا نيمه پز بشه،نخود فرنگي رو هم ده دقيقه آبپز كنيد و نخود و لپه رو آبكش كنيد،برنج رو كه از قبل در آب نمك خيسونديد،بجوشونيد و آبكش كنيد،حالا برنج و نخود و لپه رو لابلا در قابلمه بريزيد و بينش از ادويه ها بپاشيد و بذاريد دم بكشه،بعد روش كمي روغن بريزيد و موقع سرو جعفري تازه روش بپاشيد.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته ترین دمپختک گوجه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی با 3 قلم مواد😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_رنگارنگ😍😋
۲ لیوان شکر، ۳ عدد زرده تخم مرغ کمی هم بزنید
۶ لیوان شیر کم کم اضافه و ترکیب کنید
۶ ق غ پودر نشاسته ذرت، ۷ ق غ پودر ژلاتین کامل باهم مخلوط کنید
روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا بجوش بیاد
زیر گاز خاموش کنید ۱ ق چ وانیل، ۳ بسته خامه صبحانه اضافه کنید ترکیب کنید تا کامل یکدست بشه
تا ۱/۳ لیوان ها از مایع دسر بریزید، به دمای محیط که رسید بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره
مابقی مواد به ۴ قسمت تقسیم کنید
به یک قسمت چند ق پودر پسته
به قسمت دیگه ۱۰۰ گرم توت فرنگی پوره شده
به قسمت سوم ۱۰۰ گرم شکلات صبحانه
به قسمت آخر هم ۱۰۰ پوره میوه دلخواه ( من از آناناس استفاده میکنم )
برای اینکه خوشرنگ تر بشن میتونید چند قطره رنگ خوراکی به هرکدوم اضافه کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشمزه با انگور😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭