eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷😍😍 کرم کارامل دراژه:3 بسته(2بسته ساده 1بسته شکلاتی)، شیر:3 و نیم لیوان، خامه صبحانه صورتی: 1 بسته. ابتدا 2 بسته کرم ساده رو با دو لیوان و نصف از نصف لیوان شیر سرد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی که گرم شد و از کناره های ظرف قل زد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد چند قاشق از مواد رو با دوسوم بسته خامه مخلوط کرده تا خامه یکدست بشه بعد به مواد اضافه میکنیم،کرم شکلاتی رو هم با بقیه مواد به همین ترتیب آماده میکنیم.کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد دو سوم از مایع کرم رو در قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.داخل یخچال قرار میدیم.وقتی بست کرم شکلاتی رو ریخته داخل یخچال میزاریم و بعد باز کرم ساده رو. چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😍 زرده ی تخم مرع ۴عدد پودرقند نصف پیمانه خامه ی صبحانه نصف بسته پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری اب پرتقال ۲پیمانه وانیل وزست پوست پرتقال زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای دو نفر: جوجه کوچک : ۱ عدد (وزن تقریبی ۱ تا ۱.۳ کیلوگرم) پیاز متوسط: ۱ عدد زردچوبه : ۲ قاشق چایخوری فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری فلفل_قرمز : ۱ قاشق چایخوری ادویه_کاری : ۱ قاشق چایخوری نمک : ۱ قاشق غذاخوری کره : ۱۰۰ گرم روغن_مایع : به مقدار لازم رب_انار : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا جوجه را نصف کرده و پوست آن را جدا نمی کنیم جوجه را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه داخل قابلمه آب جوش قرار داده حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا جوجه رنگ و مزه بگیره و بوی زهم جوجه از بین برود. بعد داخل ماهیتابه روغن مایع و کره را اضافه می کنیم هر چه مقدار روغن بیشتر بهتر😅😅😅 جوجه ها را قرار داده شعله را کم می کنیم با توجه به سایز جوجه بین یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم هست تا جوجه طلایی شود. در این مرحله ابتدا جوجه آب می اندازد و بعد خشک شدن سرخ می شود. حال اکبرجوجه را همراه با کته و رب انار سرو می کنیم. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خوشمزه باسینه مرغ ومارچوبه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اين شيرينى خيلى خوشمزه است و ماندگارى بالايى داره و مناسب عيد😊 . كره يا مارگارين ٢٥٠ گرم روغن مايع نصف ليوان تخم مرغ يك عدد پودر قند يك ليوان پودر نشاسته يك ليوان و نيم آرد شيرينى پزى ٤ ليوان (شايد كمتر يا بيشتر بشه) كره رو كه به دماى محيط رسيده با پودر قند مخلوط كنيد و بعد روغن و تخم مرغ رو اضافه كنيد و با هم مخلوط كنيد... نشاسته ذرت و وانيل رو اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كتيد و ارد رو سه بار از الك رد كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيدتا خمير به دستتون نچسبه... اندازه ى گردو از مواد برداريد و گرد كنيد و به وسيله ى قيچى و چاقو به شكل گل دربياريد.... شيرينى هارو روى كاغذ روغنى بچينيد و توى فرى كه از قبل با دماى ١٧٠ درجه گرم شده بذاريد تا زيرش طلايى بشه.... من وسط شيرينى ها از مرواريد خوراكى استفاده كردم.... شيرينى بكينگپودر نياز نداره... اين شيرينى رو مى تونيد هم درست كنيد،كافيه تو تابه كاغذ روغنى پهن كنيد و شيرينى هارو روش بچينيد و با شعله ى كم بذاريد تا زيرش طلايى بشه. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
. سلام مجدد برای داشتن همچین ته دیگی ته قابلمه روغن ریختم بعد نون تافتون سه نانو که برشهای مثلثی داده بودم چیدم ته قابلمه و وسط قابلمه هم سیب زمینی ورقه شده چیدم.یه ردیف که نون ها رو چیدم رو جاهای خالی باز یه لایه دیگه نون چیدم و در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده روش ریختم برنج آبکش شده روش دادم و گذاشتم رو شعله اجاق گاز تا دم بکشه چند دقیقه اول شعله رو زیاد میکنیم تا بخار بندازه بعد شعله رو ملایم میکنیم. 👩‍🍳همیشه برای اینکه ته دیگتون ترد بمونه تا موقع سرو غذا شعله زیر برنج رو نباید خاموش کنید از درب قابلمه حتما بخار خارج بشه یا با دم کنی یا محفظه خروج بخار قابلمه رو باز بزارید . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم گوشت چرخکرده۳۰۰گرم پیازرنده۱ عددمتوسط نمک-فلفل-پیاز خردشده۱عدد-ماکارونی-هویج رنده شده ۴تا-روغن همانند کلیپ درست کنیدولذت ببرید😋 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم یه غذای متفاوت😋🤗 . مواد لازم : کولی ،گردو خورد شده ۲۵۰ گرم،سبزی محلی (چوچاق،خالواش،گشنیز،نعناع) نیم کیلو -سبزی های معادل اگر به سبزی محلی دسترسی ندارین (جعفری،ریحان،گشنیزو جعفری) ،آبغوره یک استکان،شکر در صورت تمایل یک قاشق،نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی . برای پخت اول مغز گردو رو مثل فسنجون میذارید دو ساعت روغن بندازه . سبزی رو خورد و سرخ کرده با ابغوره به خورشت اضافه میکنیم.یه ساعت برای پخت کافیه . کولی روداخل روغن سرخ میکنیم باخورشت سرومیشه البته باپلو😍😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. برای درست کردن این نوع سیب زمینی خوشمزه کف تابه یا قابلمه یک بسته نمک بریزین سیبب زمینی شسته و خشک شده رو روی نمک بچینید درب قابلمه رو گذاشته و روی شعله متوسط می گذاریم تا مغز پخت بشن فقط چند بار سیب زمینی رو بچر خونید تا تمام اطراف سیب زمینی پخته بشه ، حالا یک سیب زمینی خوشمزه بدونه درست کردن آتش و دود و دم داریم ،با کره و نان سنگک داغ ویک لیوان دوغ محلی واقعا میچسبه 😋شما می تونید با انواع پنیر هم نوش جان کنید 👌🏼😋😋 . . .نکته:اگر سیب زمینی درشت بود از وسط نصف کنید . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم آفتاب گردان . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای تهیه ی این ژله چند رنگ ژله بستنی به رنگهای دلخواه درست میکنیم وبعد از بسته شدن با ابزار میوه آرایی قالبهای گرد میزنیم .ژله ی الوورا رو بن ماری میکنیم و با اب سرد مخلوط میکنیم کمی که خنک شد توپکهایی که درست کردیم رو در قالب میزاریم و آلوورا رو روش میریزیم این کار رو در چند مرحله انجام میدیم که توپکها بالا نیان مثل ژله ی لایه ای . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم زرده تخم مرغ ؛ یکعدد سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد کره نرم ؛ 75 گرم آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه پودر قند ؛ 50 گرم هل ؛ 1/2 قاشق چایخوری گردو خورد شده ؛ 100 گرم طرز تهيه خوشمزه , اسکار گردویی شیرینی عید شیک و لذیذ پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید. از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد. خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید. کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و قیسی 🍗🌽🍈 تقدیم به همه شما مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد برای هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری برای ۵ تکه مرغ: پیاز: ۲ عدد متوسط قسیی: ۱ کاسه گوجه خشک: ۱ کاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری7 نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید. مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه. برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقه‌ای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞 سلام دوست جونا روزتون دلچسب و آفتابی☺❤🌞 میزان مواد در ویدئو مشخصه ◀برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید ◀به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید ◀در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇 😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست که نگوووووو...و نپپپپررررس . با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید😺 ◀من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاربردی آشپز خانه . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ @beheshtcooking ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
😍😍 شیر ۱/۲ لیوان خامه یک پاکت ۲۰۰ میلی نوتلا سه ق غذا شکلات سفید ۲۰ گرم پودر ژلاتین ۱/۲ ق مربا و اما روش تهیه👇 پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم میزاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد بن ماریش میکنیم اما حواستون باشه تا ذرات ژلاتین حل شد از روی حرارت بردارین چون شیر وقتی زیاد بجوشه میبره و سپس میزاریم خنک بشه. خامه رو هم بن ماری میکنیم تا از هم باز بشه و شل بشه بعد شکلات خرد شده و نوتلا رو اضافه میکنیم هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴_۵ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده من یک شب تا صبح گذاشتم بعد برگردوندم. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😍 مواد لازم شکلات تخته ای ۲۰۰گرم خامه صبحانه۱پاکت پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری وانیل مقداری شیر۱لیوان شکر نصف لیوان بستنی وانیلی کوچک۱عدد ژله لیمو نعنا نصف بسته برگ نعناع بمقدار دلخواه طرز تهیه برای لایه‌شکلاتی‌ پودر ژلاتین بصورت بن ماری حل میکنیم تا شفاف شه. بعد شکلات و شیرو شکر روی حرارت گذاشته تاشکلات و شکر آب شه خامه رو اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تاتمام موادحل بشن در ادامه‌پودر ژلاتین بن ماری شده و وانیل و اضافه میکنیم، از روی حرارت برداشته و‌میزاریم‌خوب خنک‌شه.قالب مورد نظر چرب کرده وموس شکلاتی میریزیم و میزاریم یخچال تاببنده (من از قالب فیلینگ کیک استفاده کردم) برای قسمت نعنایی ابتدا برگ نعناع با نصف‌بسته خامه صبحانه و۱بسته کوچک بستی وانیلی داخل مخلوط کن ریخته. نصف بسته ژله‌ نعنا لیمو با نصف لیوان‌آب‌جوش خوب‌مخلوط میکنیم اجازه میدیم خنک‌شه. بعد ازخنک‌شدن به خامه و نعناع وبستنی اضافه میکنیم وقتی خنک‌شد لایه روی موس شکلاتی ریخته و در یخچال قرار میدیم با شکلات و‌برگ‌نعنا تزیین‌میکنیم طعم شکلات و نعنا باهم‌خیلی خوشمزست . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش ماندگاری سبزی در یخچال😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😍 سس مخصوص رژيمي:در ابتدا شير سرد رو با ارد مخلوط كنيد بزاريد روي گاز تا يكم غليظ بشه،،قارچ رو خورد كنيد و سير رو رنده كنيد بريزيد توي ماهيتابه و بزاريد روي حرارت تا قارچ حسابي اب بندازه و سير مزه اش رو به اب قارچ بده،،نمك بريزين و بزاريد اب قارچ كشيده بشه،،وقتي كشيده شد شير رو بهش اضافه كنيد و بزاريد كاملا غليظ بشه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭