eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه فوری😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ آلبالویی😍😍 مواد لازم: 2 تکه مرغ 1 لیوان آلبالو هسته گرفته 1 عدد پیاز شکر به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نمک فلفل زعفران دم کرده طرز تهیه: تکه های مرغ را کمی سرخ کردم و بعد پیاز را خرد کردم وقتی سبک شد نمک و فلفل زدم و مرغ ها را با یک لیوان آب در پیاز ها گذاشتم تا بپزد. و کمی هم زعفران دم کرده زدم. هسته آلبالو ها را گرفتم و با یک لیوان آب و شکر روی حرارت گذاشتم تا بجوشد بعد از یک ربع یک قاشق نشاسته ذرت را در کمی آب حل کردم و به آلبالوها اضافه کردم تا سس غلیظ شود. بعد از روی حرارت برداشتم. مرغها که پخت سس آلبالو را اضافه کردم و حدود نیم ساعت گذاشتم تا باهم بپزد و سس بخورد آلبالوها برود. نکته : شکر را بنا به ذائقه خودتان بریزید. من کمتر(5 قاشق غذاخوری) ریختم که خورشت ملس داشته باشم. نشاسته قابل حذفه ولی سس را غلیظ و خوشمزه میکنه. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی خیار😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش 😍😍 🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد . فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگینک قالبی😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌯 😋 🔸دوستان این غذای خوشمزه رو معمولا با برنج سرو میکردم ولی این بار دیدم ورژن نونیش خیلی دلچسب تره شما میتونید با هر کدوم دلتون خواست سرو کنید و لذت ببرید. یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه بعد سه عدد مغز ران (یا فیله)که نواری برش خورده رو اضافه کنید به همراه ادویه مرغ و زعفرانِ حسابی تفت بدید و دربش رو بزارید با آب خودش بپزه.دو عدد بادمجان نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ی نواری(من نصف سبز و نصف قرمز ریختم) و یک بسته کوچیک قارچ و نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بزارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه هیچ آب اضافه ای بهش نزنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سیب😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ارایی جذاب 😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😋😍😍 🔸ابتدا یک سینه مرغ رو به صورت نوارهای بلند برش بزنید از فیله هم میتونید استفاده کنید یک عدد پیاز رنده شده رو رو به همراه ۳ ق گردو پودر شده، ۲ ق رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ ها رو اضافه کنید و استراحت بدید تا مزه دار بشه. تکه های مرغ رو به صورت حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی بزنید و در تابه با کمی کره روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بقیه مواد گردو و رب انار که باقی مانده رو روی حرارت قرار دهید تا بپزه و یک سس خوشمزه واسه کنار غذامون باشه یک کته زعفرونی این غذای خوشمزه رو تکمیل میکنه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😋😍😍 ▫️سیب زمینی 500g ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه ▫️نشاسه ذرت تا حدی که مواد به دست نچسبه (4تا 5قاشق غدا خوری) ▫️ادویه جات به مقدار لازم (نمک ،فلفل ،اویشن ،کمی پودر سیر ،پاپریکا) ▫️جعفری یا پیازچه خورد شده ۲ قاشق غدا خوری 🔸سیب زمینی هارو آب پز و میکوبیم (یا از صافی رد کنید) بعد پنیر پیتزا ،نشاسته ذرت ،ادویه جات و سبزی را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب ورز میدیم بعد داخل کیسه فریزر میریزیم و با وردنه صاف میکنیم داخل یخچال میزاریم به مدت ۳۰دقیقه بعد برش های نواری میدیم و داخل روغن خیلی داغ سرخ میکنیم . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن پاستا😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍆 مواد لازم: فیله گوشت گوساله پنج تکه پیاز يك عدد سیر يك حبه بادمجان کوچک شش عدد غوره به میزان لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپ خوری سیب زمینی سه عدد گوجه فرنگی دو عدد نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین به میزان لازم طرز تهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل در کمی روغن تفت میدهیم ؛ گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند ؛ رب و سیر را هم اضافه کرده و مقداری آب میریزیم و اجازه میدیم گوشت بپزد ؛ کمی نمک اضافه میکنیم و بادمجان های از قبل سرخ شده ، گوجه و سیب زمینی های حلقه شده را به مواد اضافه میکنیم و بعد از پانزده دقیقه غوره و دارچین به خورشت اضافه کرده و اجازه میدهیم جا بیفته. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کاری از هستی جون نشاسته 40 گرم آرد 50 گرم گلاب 40 گرم تخم مرغ 2 عدد پودر قند و پودر هل برای تزیین روغن مایع برای سرخ کردن نشاسته و گلاب را مخلوط کرده تا مایه یکنواختی به دست بیاید سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده هم می زنیم. سپس آرد را اضافه می کنیم تا مایع شیرینی آماده شود. روغن را در ظرفی نسبتا گود برای سرخ کردن ریخته می گذاریم تا کاملا داغ شود. قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را برای 10 تا 20 ثانیه داخل روغن داغ شده میگذاریم تا کاملا داغ شود سپس در مایه شیرینی زده به طوری که به لبه های بالایی آن نچسبد سپس در روغن داغ میگذاریم به آرامی تکان می دهیم تا از قالب جدا شود. قالب باید داغ باشد در غیر این صورت مایه به قالب میچسبد. شیرینی ها را بعد از اینکه هر دو سمتشان سرخ شد در آورده در آبکش میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود پس از سرد شدن با پودر قند و پودر هل تزیین می کنیم . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: زیتون سبز بدون هسته.....500 گرم چوچاق..........4 قاشق سوپ خوری آب انار ترش ........1 پیمانه مغزگردو ساییده شده........200 گرم سیر ...........5 تا 6 حبه نمک و گلپر.........به مقدار دلخواه دانه انار ترش..........برای تزئین طرز تهیه: زیتون و مغز گردو ساییده شده و سبزی چوچاق که خورد کردید رو توی یه ظرفی میریزید و آب انار رو بهش اضافه میکنید و هم میزنید حالا سیر رنده شده و نمک و گلپر رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنید تا مواد با هم ترکیب بشن حالا 2 تا 3 ساعت توی یخچال میزاریم تا جا بیفته و مزه ها باهم ترکیب بشن. سپس توی ظرف مناسب میریزیم و با دونه انار ترش تزئین میکنیم. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم : ماکارونی فرمی : ۱ بسته ژامبون : ۳۰۰ گرم خیار شور : ۶ عدد ذرت : ۵۰ گرم نخود فرنگی : ۵۰ گرم سس مایونز : ۷ ق غ ماست پر چرب : ۴ ق غ آب لیمو ترش : ۲ ق غ نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،آویشن . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونر کباب مرغ با سس مخصوص🤌🤤 مواد لازم : سینه مرغ یک عدد ادویه : زردچوبه، پاپریکا، تخم گشنیز ماست چکیده ۱ فنجان روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ آبلیمو تازه سس دونر : مایونز ۲ ق غ جعفری به میزان لازم سیر ۲ عدد . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک سوخاری😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 مواد لازم: قارچ ۱۰۰ گرم ژامبون ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد متوسط پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم جعفری ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم نون همبرگری کوچیک ۱۵ عدد مواد رومال: سیر له شده ۲ حبه کره ۳۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غ جعفری ۱ ق غ . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفیلا😋😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
لایه اول🔻 200 میلی لیتر خامه نصف فنجان شیر 2 بسته بیسکویت پتی بور 80 گرم شکلات بادام زمینی ‌ طرز تهیه🔻 بیسکوییت ها رو خرد کنید.در ظرفی خامه،شیر ،شکلات رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.درقالب مورد نظر کیسه فریزر پهن کنید.بیسکوییت ها و سس شکلاتی رو باهم ترکیب کنید و داخل قالب بریزید و پخش کنید. ‌ لایه دوم🔻 1 بسته کرم شانتی 1 بسته پودر خامه 200 میلی لیتر خامه 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای 1 فنجان شیر 10 گیلاس یا هر میوه دلخواه‌ 10 زغال اخته ‌ طرز تهیه🔻 همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید و روی لایه اول بریزید و پخش کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید.‌ . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😍😍😍 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍪😍😍 ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️آرد یک و یک سوم پیمانه ▫️پودر کاکائو 4 ق س ▫️کره 100گرم ▫️روغن مایع دو ق س ▫️چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه ▫️شکر یک دوم پیمانه ▫️بکینگ پودر یک دوم ق چ ▫️نمک یک چهارم ق چ ▫️وانیل مایع 5 قطره 🔸فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم یه توپک خوشمزه با توفو و سبزیجات یاد بگیریم😍 توفو یه نوع پنیره که با شیر سویا درست میشه☺️ این توپک های دلبر برای کسایی که وگان هستن خیلی عالیه👌😍 البته هواسشون باشه بجای سوسیس،سوسیس گیاهی استفاده کنن✨ اول یه قالب پنیر توفو رو با چنگال له کنید، بعد بهش پیازچه خورد شده،هویج خورد شده،کرفس خورد شده،سوسیس خورد شده و فلفل و نمک و ادویه دیگه اگه دوست دارید اضافه کنید، بعد یه ملاقه کوچیک آرد ذرت و دوتا تخمرغ و یه ملاقه کوچیک سویاسس اضافه کنید و خوب مواد رو مخلوط کنید، آرد باید به قدری بریزید که مواد منسجم بشه، بعد از مواد به اندازه توپک های کوچولو بردارید و تو‌ روغن داغ سرخ کنید، و بعد بذارید تو صافی روغنش بره و نوش جان کنید👌☺️ . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭