هدایت شده از ایده های بانوی خَلّاق💕
🌹خوشبختی یعنی
صبح زود بیدار شدن
🌹نه با صدای زنگ ساعت
بلکه با اشتیاق رسیدن به هدف
سلام
صبحتون به طراوت شبنم
و به شادابی و زیبایی گلها...
سه شنبه تون پر از عشق و آرامش و خوشبختی🌹
صبح تون بخیر🌞
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید😋😋
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید
📝مواد لازم
گوشت بوقلمون چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
کره محلی یا روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری
کدو سبز: ۱ عدد
روغن ارده کنجد: مقداری
رب آلوچه یا رب انار: ۱ قاشق مرباخوری
شوید خرد شده تازه: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آرد سبوس دار: ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو: ۱ قاشق سوپ خوری
کرفس: ۱ ساقه
آب بوقلمون یک پیمانه
زعفران در صورت تمایل
طرز تهیه
۱-گوشت چرخ کرده بوقلمون را در کاسه ای بریزید پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید با گوشت و پیاز مخلوط کرده و ورز دهید.
۲- کدو را بشویید و با رنده درشت با پوست رنده کنید. ساقه کرفس را هم یا درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید. هر دو را به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوط کنید. تابه ای روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید.
کتلت ها را در دست شکل دهید یا قالب زده و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
طرز تهیه سس
۳-برای تهیه سس در یک قابلمه آرد را با کره ( یا روغن زیتون ) مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
۴- وقتی که کمی جوشید و غلیظ شد رب انار یا آلوچه را اضافه کرده و سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس زعفران را می افزاییم وقتی غلظت سس به حد دلخواه که رسید آن را از روی حرارت بردارید و شوید خرد شده را افزوده ، هم بزنید. در آخر آبلیمو را هم افزوده و مخلوط کنید.سس را در کنار کتلت ها سرو کنید.
✅نکاتی در مورد طرز تهیه کتلت بوقلمون با سس شوید :
-اگر می خواهید سس را با قیف شکل و فرم دهید آن را روی حرارت بیشتر نگه دارید تا آب آن بخار شود و به شکل ماست سفت درآید. بعد آن را در قیف با سر دلخواه ریخته و در کنار کتلت ها شکل دهید.
-مدت زمان آماده سازی کتلت بوقلمون با سس شوید ۲۵ دقیقه می باشد.
-مدت زمان پخت کتلت بوقلمون با سس شوید ۳۰ دقیقه می باشد.
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#تلبینه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#تلبینه
📝مواد لازم
گندم یا جو ۵۰۰ گرم
شیر تازه گاو: حدودا یک تا دو لیتر
عسل: بسته به ذائقه خود ۷ تا ۸ قاشق غذا خوری
نمک دریا: نصف قاشق چایخوری
روغن زرد یا کره حیوانی و دارچین برای تزئین
طرز تهیه
گندم یا جو را در قابلمه ریخته و سپس شیر گاو را که قبلا بیست دقیقه جوشانده اید به گندم یا جو اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم از شب تا صبح بگذارید بپزد و در وسط پخت عسل را نیز اضافه کنید تا مزه عسل به خورد تلبینه رود. پس از پخت با دارچین و روغن زرد تزئین نمایید البته من از مقداری گوشت بوقلمون هم برای استفاده کردم
نکته اول: در روایات حرارت دادن عسل توصیه شده است پس ضرر ندارد
نکته دوم: این غذا مانند حیلم است ولی به جای گوشت از شیر تازه گاو استفاده شده است
نکته سوم: اگر می خواهید خواص درمانی بیشتری داشته باشد از جو استفاده کنید زیرا ترکیب شیر و عسل درمان عام بیماریها است و جو هم اینگونه است در نتیجه ترکیب این سه باهم برای بیماری ها مفید است
نکته اخر: ممکن است حین پخت تلبینه شیراش کم شود که باید به مقدار لازم هر دفعه شیر اضافه نمود
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #گل با میوه😍😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#مرغ_شکم_پر 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مرغ شکم پر😋😋😍
مواد لازم
1 عدد مرغ کامل
2 فنجان برنج
2 لیوان آب جوش
1 عدد پیاز
2 تا 3 عدد هویج
کشمش پلویی (50 گرم)
بادام اختیاری (من نداشتم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن به مقدار لازم 🔘برای سس
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی)
1 قاشق غذاخوری ماست
فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری)
نمک 🔘برای دورچین و پخت مرع
1 تا 2 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل سبز
روغن مقداری
نمک
1 فنجان آب 🍗طرز تهیه:
اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رواضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رومخلوط کنید.
مرغ رو شسته و مواد تهیه شده رو درونش بریزید و با خلال چوبی اون رو ببندید. مرغ رو در ظرف فر قرار بدید و یک فنجان آب درونش ظرف بریزید و برای مدت 1 ساعت در فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید ( بهتره روی ظرف رو فویل بکشید) در پایان یک ساعت سطح روی مرغ رو از سس تهیه شده از ترکیب مواد معرفی شده آغشته کنید و سیب زمینی و فلفل سبز را ببرش زده ودر کنار مرغ بگذارید روی فلفل و سیب زمینی کمی نمک بپاشید و نصف لیوان آب را به ظرف اضاف کنید و دوباره در دمای 185 درجه به مدت 40 دقیقه اون رو بپزید. اگر روی اون فویل نمیکشید. گاهی اوقات ودر صورت تبخیر آب با اضافه کردن آب جوش، اجازه دهید بپزد، کته یا پلوی مورد علاقتون رو آماده کنید و مرغ شکم پر پخته شده رو سرو و نوش جان کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_دیزاین میوه آرایی🥒🍎🍊
🍉🍉🍉
ویژه یلدا
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ماهی #پلولوبیاچشم_بلبلی😋
چندوقت پیش عکس و طرزتهیه ماهی گذاشته بودم خیلیها طرزتهیه پلو لوبیا چشم بلبلی رو خواستن و قول داده بودم كه دستور شو میزارم .
خب بریم طرزتهیه پلو لوبیا چشم بلبلی
آ ب را جوش اورده و برنج را داخل آب می ریزیم وقتی برنج روی آ ب امد نصفی ازشوید خشک را بالوبیای پخته داخل برنج ریخته ،یک بارهم زده و آبکش می کنیم .
کف قابلمه ای را روغن ریخته کمی نمک و زعفران می ریزیم. سیب زمینی ورقه ورقه ویا هرچیزی که دوست دارید(نان،برگ کاهو یاکلم)می گذاریم، سپس از مخلوط برنج و لوبیا وشویدلایه ای ریخته مقداری شوید خشک که باقی مانده را هم می پاشیم و دوباره برنج به همین ترتیب تالایه آ خر که شوید پاشیده برنج را دم می کنیم.
می توانیم کمی زعفران هم روی برنج بدهیم .
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی ویژه شب یلدا😍😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_دیزاین هندوانه شب یلدا
🍉🍉🍉
ویژه یلدا
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
سلام دوستای نازم 😍 وقت بخیر
#پاستیل_خانگی
مواد لازم :
یک بسته ژله با طعم دلخواه
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری
آب سرد یک لیوان
طرز تهیه:
همه ی مواد را باهم مخلوط کرده وروی بخارکتری میگذاریم تا هیچ ژلاتین حل نشده ای باقی نماند و بعد قالب های شکلات یا یخ را چرب کرده و مواد را داخل قالب میریزیم به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم.
بعد از اینکه از قالب بیرون آوردیم دستمان را کمی چرب میکنیم و پاستیل ها را چرب میکنیم تا به هم نچسبند.
(گلوکز حالت کشدار بودن به پاستیل میدهد. میتوانید آنرا حذف کنید)
من برای پاستیل ها از یک بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم و با پودر ژلاتین و گلوکز و آب قاطی کردم و توی کاسه های مختلف ریختم و بهش رنگ و اسانس زدم و توی قالب ریختم خیلی بهتر از اینه که مثلا فقط با ژله موز درست کنید، اینطوری هم تنوع رنگ دارید هم طمع.
ژله هایی که در تصویر مشاهده می کنید با اسانس موز - پرتقال - نارگیل و گل محمدی هستند و با رنگهای مجاز مایع رنگ آمیزی شده اند. نوش جان
💜 اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون
📝مواد لازم
بادمجان متوسط 2 عدد
سرکه انگور خمری 2 فنجان
سیر ۲ حبه درشت
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه
جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود.
طرز تهیه
بادمجان ها را بشویید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه انگور در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه انگور بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.
در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید
✅من از پودر فلفل خشک و فلفل سبز در ترشی استفاده کردم
✅می توانید به جای جعفری تازه از جعفری خشک نیز استفاده نمایید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
تارت پنیری باانار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
تارت پنیری با انار
آرد....۱۴۰ گرم
پودر شکر....۳۵ گرم
کره...۷۵ گرم
تخم مرغ...۱ عدد
وانیل....۱/۸ ق م
بکینگ پودر....۱/۲ق م
مواد پنیری
پنیرخامه ای(صبحانه)....۱۰۰ گرم
خامه شیرین شده...۱۰۰ گرم
ژلاتین...۱ ق س
آب ....۱/۲ پ
وانیل...۱/۸ق م
مواد رویه
آب انار....۱لیوان
انار دون شده....۱عدد
ژله انار...۱بسته
نشاسته ذرت....۱ ق س
طرز تهیه
تمام مواد تارت را با دست یا غذاساز مخلوط کرده تا خمیری منجسم بدست آید ، نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید.
سپس روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب تارت را با خمیر بپوشانید روی خمیر را چنگال بزنید و داخل فر گذاشته تا بپزد.و کنار بگذارید تا خنک شود.
مواد میانی
پنیر و خامه شیرین شده را بزنید تا یکدست شود سپس ژلاتین را با ۱/۴ پ آب بن ماری و اضافه کنید در صورت دلخواه وانیل را در این مرحله بریزید و مواد را داخل تارت های پخته شده بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
مواد رویه
آب انار و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید مرتب هم بزنید تا غلظت پیدا کند.
از روی حرارت بردارید و ژله انار که با ۱/۴پ آب مخلوط کرده اید را به آن اضافه کنید.اجازه دهید خنک شود سپس انارهای دون شده را اضافه کنید.و روی مواد پنیری بریزید و دوباره داخل یخچال گذاشته تا دسر کاملاً بسته شود.
بعد از یک ساعت آماده سرو میباشد.
دمای فر جهت پخت تارت؛۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط،،مدت نگهداری تارت ها یک هفته می باشد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پنیرخانگی 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
پنير خانگى
.
شیر 8 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
.
شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد از روی حرارت بردارید و ماست و ابلیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا شیر تکه تکه شود.
پس از اینکه قسمت های جامد و مایع از هم جدا شدند توری را داخل ظرف بزرگی بگذارید و شیر دلمه شده را داخل آن خالی کنید (پارچه باید نازک باشد تا مایع از آن خارج شود اما دقت کنید که سوراخ های پارچه بیش از حد بزرگ نباشند).
پارچه را از اطراف با دست بگیرید و همانند شکل جمع کنید و 5 ثانیه زیر شیر آب بگیرید تا طعم آبلیمو از پنیر خارج شود سپس پارچه را از جایی آویزان کنید تا آب اضافی خارج شود (کمی با دست پارچه را فشار دهید تا مایعات خارج شود).
پس از 30 دقیقه پارچه را روی سطح صافی قرار دهید و روی آن جسمی سنگین بگذارید (میتوانید 2 – 3 قابلمه را روی هم قرار دهید). پس از 30 دقیقه پنیر را از پارچه خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید. داخل ظرف مقداری آب پنیر بریزید و پنیرها را داخل آن بگذارید و در یخچال قرار دهید.
نکته:در زمان آویزان کردن پنیر آب آن را جمع کنید چون برای قرار دادن پنیر لازم است. میتوانید در صورت تمایل 1/8 قاشق چایخوری نمک همزمان با ماست اضافه کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
اینم کلیپ و دستور کوفته بادمجون کبابی که یه #غذای_ترکیه ای هست. #گوشت و #مرغ هم که داخلش نداره پس غذای نسبتا #ارزون ولی خوشمزه ایه.
#کوفته_بادمجان_کبابی
#کلیپ_آموزشی
📝مواد لازم
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
📝برای سرخ کردن
روغن مایع
آرد سوخاری
♨️طرز تهیه
سیب زمینی رو ابپز کنید بادمجانها رو روی گاز کباب کنید و بعد پوستش رو جدا کنید بادمجان، جعفری و پیازچه رو ساتوری کنید، پیاز و سیر رو رنده کنید.
در کاسه ای بادمجون، سیب زمینی، پنیر پیتزا، جعفری، پیازچه، پیاز و سیر، نمک، فلفل سیاه، پول بیبر، نعناع، تخم مرغ و آرد سوخاری رو اضافه و مواد رو با دست ورز بدین و و بعد حدود دو قاشق بهش آرد گندم اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید.
مواد کمی چسبنده س نگران نباشین، حالا مواد اماده شده رو نیم ساعت بزارین داخل یخچال تا کمی استراحت کنید (تو این فاصله جلوی دستتونو خلوت و مرتب کنید😉).
حالا یه ظرف آب، یه ظرف که داخلش آرد سوخاری ریختین، تابه ی روغن داغ، و دستمال حوله ای برای گرفتن روغن اضافی کنار دستتون بزارین.
دستتون رو با آب خیس کنید و از مواد کوفته بردارید و شکل بدید و در آرد سوخاری بغلتونید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید و روغن اضافی کوفته ها را بگیرید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#کیک_مرغ😍😍😍😋
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati