فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی ویژه شب یلدا😍😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_دیزاین هندوانه شب یلدا
🍉🍉🍉
ویژه یلدا
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
سلام دوستای نازم 😍 وقت بخیر
#پاستیل_خانگی
مواد لازم :
یک بسته ژله با طعم دلخواه
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری
آب سرد یک لیوان
طرز تهیه:
همه ی مواد را باهم مخلوط کرده وروی بخارکتری میگذاریم تا هیچ ژلاتین حل نشده ای باقی نماند و بعد قالب های شکلات یا یخ را چرب کرده و مواد را داخل قالب میریزیم به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم.
بعد از اینکه از قالب بیرون آوردیم دستمان را کمی چرب میکنیم و پاستیل ها را چرب میکنیم تا به هم نچسبند.
(گلوکز حالت کشدار بودن به پاستیل میدهد. میتوانید آنرا حذف کنید)
من برای پاستیل ها از یک بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم و با پودر ژلاتین و گلوکز و آب قاطی کردم و توی کاسه های مختلف ریختم و بهش رنگ و اسانس زدم و توی قالب ریختم خیلی بهتر از اینه که مثلا فقط با ژله موز درست کنید، اینطوری هم تنوع رنگ دارید هم طمع.
ژله هایی که در تصویر مشاهده می کنید با اسانس موز - پرتقال - نارگیل و گل محمدی هستند و با رنگهای مجاز مایع رنگ آمیزی شده اند. نوش جان
💜 اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون
📝مواد لازم
بادمجان متوسط 2 عدد
سرکه انگور خمری 2 فنجان
سیر ۲ حبه درشت
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه
جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود.
طرز تهیه
بادمجان ها را بشویید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه انگور در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه انگور بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.
در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید
✅من از پودر فلفل خشک و فلفل سبز در ترشی استفاده کردم
✅می توانید به جای جعفری تازه از جعفری خشک نیز استفاده نمایید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
تارت پنیری باانار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
تارت پنیری با انار
آرد....۱۴۰ گرم
پودر شکر....۳۵ گرم
کره...۷۵ گرم
تخم مرغ...۱ عدد
وانیل....۱/۸ ق م
بکینگ پودر....۱/۲ق م
مواد پنیری
پنیرخامه ای(صبحانه)....۱۰۰ گرم
خامه شیرین شده...۱۰۰ گرم
ژلاتین...۱ ق س
آب ....۱/۲ پ
وانیل...۱/۸ق م
مواد رویه
آب انار....۱لیوان
انار دون شده....۱عدد
ژله انار...۱بسته
نشاسته ذرت....۱ ق س
طرز تهیه
تمام مواد تارت را با دست یا غذاساز مخلوط کرده تا خمیری منجسم بدست آید ، نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید.
سپس روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب تارت را با خمیر بپوشانید روی خمیر را چنگال بزنید و داخل فر گذاشته تا بپزد.و کنار بگذارید تا خنک شود.
مواد میانی
پنیر و خامه شیرین شده را بزنید تا یکدست شود سپس ژلاتین را با ۱/۴ پ آب بن ماری و اضافه کنید در صورت دلخواه وانیل را در این مرحله بریزید و مواد را داخل تارت های پخته شده بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
مواد رویه
آب انار و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید مرتب هم بزنید تا غلظت پیدا کند.
از روی حرارت بردارید و ژله انار که با ۱/۴پ آب مخلوط کرده اید را به آن اضافه کنید.اجازه دهید خنک شود سپس انارهای دون شده را اضافه کنید.و روی مواد پنیری بریزید و دوباره داخل یخچال گذاشته تا دسر کاملاً بسته شود.
بعد از یک ساعت آماده سرو میباشد.
دمای فر جهت پخت تارت؛۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط،،مدت نگهداری تارت ها یک هفته می باشد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پنیرخانگی 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
پنير خانگى
.
شیر 8 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
.
شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد از روی حرارت بردارید و ماست و ابلیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا شیر تکه تکه شود.
پس از اینکه قسمت های جامد و مایع از هم جدا شدند توری را داخل ظرف بزرگی بگذارید و شیر دلمه شده را داخل آن خالی کنید (پارچه باید نازک باشد تا مایع از آن خارج شود اما دقت کنید که سوراخ های پارچه بیش از حد بزرگ نباشند).
پارچه را از اطراف با دست بگیرید و همانند شکل جمع کنید و 5 ثانیه زیر شیر آب بگیرید تا طعم آبلیمو از پنیر خارج شود سپس پارچه را از جایی آویزان کنید تا آب اضافی خارج شود (کمی با دست پارچه را فشار دهید تا مایعات خارج شود).
پس از 30 دقیقه پارچه را روی سطح صافی قرار دهید و روی آن جسمی سنگین بگذارید (میتوانید 2 – 3 قابلمه را روی هم قرار دهید). پس از 30 دقیقه پنیر را از پارچه خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید. داخل ظرف مقداری آب پنیر بریزید و پنیرها را داخل آن بگذارید و در یخچال قرار دهید.
نکته:در زمان آویزان کردن پنیر آب آن را جمع کنید چون برای قرار دادن پنیر لازم است. میتوانید در صورت تمایل 1/8 قاشق چایخوری نمک همزمان با ماست اضافه کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
اینم کلیپ و دستور کوفته بادمجون کبابی که یه #غذای_ترکیه ای هست. #گوشت و #مرغ هم که داخلش نداره پس غذای نسبتا #ارزون ولی خوشمزه ایه.
#کوفته_بادمجان_کبابی
#کلیپ_آموزشی
📝مواد لازم
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
📝برای سرخ کردن
روغن مایع
آرد سوخاری
♨️طرز تهیه
سیب زمینی رو ابپز کنید بادمجانها رو روی گاز کباب کنید و بعد پوستش رو جدا کنید بادمجان، جعفری و پیازچه رو ساتوری کنید، پیاز و سیر رو رنده کنید.
در کاسه ای بادمجون، سیب زمینی، پنیر پیتزا، جعفری، پیازچه، پیاز و سیر، نمک، فلفل سیاه، پول بیبر، نعناع، تخم مرغ و آرد سوخاری رو اضافه و مواد رو با دست ورز بدین و و بعد حدود دو قاشق بهش آرد گندم اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید.
مواد کمی چسبنده س نگران نباشین، حالا مواد اماده شده رو نیم ساعت بزارین داخل یخچال تا کمی استراحت کنید (تو این فاصله جلوی دستتونو خلوت و مرتب کنید😉).
حالا یه ظرف آب، یه ظرف که داخلش آرد سوخاری ریختین، تابه ی روغن داغ، و دستمال حوله ای برای گرفتن روغن اضافی کنار دستتون بزارین.
دستتون رو با آب خیس کنید و از مواد کوفته بردارید و شکل بدید و در آرد سوخاری بغلتونید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید و روغن اضافی کوفته ها را بگیرید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#کیک_مرغ😍😍😍😋
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کیک_مرغ😍😍😍😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
كيك مرغ
.
سینه مرغ ٢عدد
خیارشور ریز خرد شده ١/٢لیوان
پیازچه خرد شده ١لیوان
جعفری خرد شده ١ لیوان
گردو خرد شده ١لیوان
ماست خامه ای ١/٢لیوان
سس مایونز ١لیوان
تخم مرغ پخته ٢عدد
نان تست يك بسته
نمك و فلفل به مقدار لازم
.
سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف قالب بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.پس از اتمام کار قالب مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شودپس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🎀آموزش#ژله_انار ❤❤❤
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🎀آموزش#ژله_انار ❤❤❤
اول انار دون میکنید.بعد ژله انار رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کامل حل کنید تا شفاف بشه.بعد انار دون کرده رو بریزین تو قالب ژله انار هم تا سطح انارها بریزین طوری که انارها نیان روی ژله بعد بزارین یخچال تا ببنده.
برای لایه سفید رنگ هم ،ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید وقتی سرد شد یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید هم بزنید بعد روی ژله انار بریزین دوباره داخل یخچال تا ببنده این کار رو تا مرحله آخر انجام بدین تا جایی که قالبتون جا داره یعنی یک ردیف ژله انار با انار دون شده یک لایه ژله سفید بریزین.نصف روز بزارین داخل یخچال تا کامل ببنده.
من چون قالبم وقتی برمیگردونم روش گود هست توی اون گودی ژله سفید میریزم دوباره داخل یخچال میذارم تا ببنده.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موس_آلبالو
میزان مواد در ویدئو کاملا مشخصه
ابتدا هسته های آلبالو رو در بیارید و بعد وزن کرده در دسر استفاده کنید.
میزان شکر دستور 1/2 پیمانه ست ولی اگر آلبالوهاتون ترش مزه بود میتونید شکر رو 3/4 یا 1 پیمانه بریزید.
خامه قنادی رو اول پیمانه کنید و بعد فرم بدید و در دسر استفاده کنید.
این دسر بافت لطیف و کرمی داره و خیلی خوش طعمه...حتما امتحانش کنید.
میتونید دسر رو در ظرفهای تکنفره بریزید یا از هر قالبی استفاده کنید فقط حتما قالب رو از قبل با کمی روغن چرب کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یلدا #دیزایین
💢تزیین هندوانه 😍
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati