#حلوا_ارده
🥣برای تهیه حلوا ارده خانگی ابتدا یک فنجان کنجد خام را در آسیاب می ریزیم تا پودر و کاملا یکدست شود سپس کنجد پودر شده را در کاسه ای مناسب می ریزیم و شیره خرما را به آن می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم
اگر سفت شد به آن مقداری شیر اضافه می کنیم تا رقیق تر شود و کمی از آن را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن کمی پودر نارگیل،پودر پسته،پودر گردو،کنجد بوداده و خلال پسته می پاشیم و مجددا لایه بعدی مخلوط شیره خرما و کنجد می ریزیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#ترشی_گل_کلم
گل کلم 1 عدد
هویج 500 گرم
ساقه کرفس 1 دسته
سیب زمینی ترشی 500 گرم
سرکه مقدار لازم
فلفل سبز تند 5 عدد
خیار 500گرم قلمی
نمک مقدار لازم
ترخون و پودر گلپر مقدار لازم
سبزی ترشی
زرد چوبه به میزان لازم
تمام مواد بالا را بشوئید و خشک کنید سپس سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. و در یک ظرف مورد نظر مواد را با هم قاطی کنید و زردچوبه و گلپر را اضافه کنید و سبزی های خرد شده را هم به مواد اضافه کنی و خوب هم بزنید و شیشه را بردارید و موادی که با هم قاطی کردید را درون شیشه با چندعدد فلفل تند بریزید و روی انها با مخلوط نمک و سرکه تا لبه شیشه ترشی پر کنید سپس شیشه های ترشی را در جای مناسبی به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی ها اماده مصرف شوند. در صورت تمایل از مقداری کلم سفید یا قرمز هم میتوانید استفاده کنید، اگر از زرد چوبه دوست ندارید برای قرمز شدن رنگ این ترشی کمی آب لبو به سرکه اضافه کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
😍مرغ کره ای با سس سیر و لیمو😍
🔴طرز تهیه :
_ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست
_لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
_۳ قاشق غذاخوری کره
_۴ حبه سیر خرد شده
_۱ قاشق چای خوری پاپریکا
_۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
_ فلفل به میزان لازم
_نصف یک لیمو
_1/2 فنجان آب مرغ
_سس سویا ۲ ق غ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان
_فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده ولوبیاها را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس لوبیا ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، مرغها، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ ، آب لیمو و سس سویا را با مرغ ها اضافه کرده و در ظرف را ببندید مرغ ها که پخت و کمی که سس غلیظ شد و لوبیا ها را اضافه و نوش جان کنید .
پ.ن : می تونید به جای لوبیاسبز از سایر سبزیجات هم استفاده کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#کتلت_لپه
جعفری خرد کرده 2 ق غ. لپه 1پیمانه. تخم مرغ 2 پیاز1. گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم. نمک و فلفل و زردچوبه. لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود. 1 پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. پیاز رنده شده، لپه له شده، 1کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، 2ق غ جعفری خرد کرده،2 تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود. 2 فنجان روغن را کاملا داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتا کم سرخ کنید. در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
😍 بابا غنوج (بابا گانوش) یا متبل😋
بابا غنوج یا بابا گانوش یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای لبنانی است که به خاطر طعم خوبش در کشورما به خاطر طعم بی نظیر بادمجون کبابیش خیلی محبوب شده 😋
مواد لازم :
_بادمجان1 کیلوگرم
_ارده2 قاشق غذاخوری
_لیموترش1 عدد
_جعفری خرده شده1 قاشق غذاخوری
_سیر4 حبه
_نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه بابا غنوش
برای تهیه بابا غنوش بادمجان را تمیز کرده، چند قسمت آن را با چنگال سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید یا روی گاز یا زغال کبابی کنید تا تنوری شود.
سیر را داخل فویل پیچیده در فر قرار دهید تا کمی پخته شود. بادمجان ها را از فر بیرون آورده، پوست آن را کنده و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید. همچنین می تونید سیرها رو به صورت خام در مواد رنده کنید
در انتها ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری و لیموترش و روغن زیتون تزیین کنید.
بابا غنوش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای۵ نفر مناسب میباشد .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#مرغ_تانتونی 🌯 😋
▫️500 گرم مرغ (سینه باش بهتر)
▫️1 قاشق کره
▫️فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1
▫️گوجه فرنگی بزرگ
▫️1 پیاز
▫️سماق
▫️نصف دسته جعفری
▫️3 لواش
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#كلم_پلو
يه دونه پياز متوسط رو تفت ميديم تا سبك بشه
يك كلم برگ كوچيك رو هم رشته اي برش ميديم و تفت ميديم تا آب اضافيش تبخير بشه و سرخ بشه،
زردچوبه،نمك،فلفل قرمز وگرد غوره رو تفت ميديم،نصف ليوان آبغوره اضافه ميكنيم وزمان ميديم تا آبغوره جذب كلم بشه،
برنج رو يكم زنده تر آبكش ميكنيم، نيم كيلو سبزي شامل(تره،شويد ،نعنا و ترخون )كه شويد وترخونش كمتر از بقيه ست رو ريز خورد ميكنيم و لابلاي برنج از ،سبزي خورد شده و كلم سرخ ميريزيم و هم ميزنيم،كلم پلو رو روي تهديگ كاهو يا سيب زميني ميريزيم وزمان ميديم دم بكشه،
گوشت قلقلي ها رو كه با گوشت چرخ كرده ،يه پياز رنده شده،دو ق آرد نخودچي،نمك،سماق و فلفل قرمز كه ورز داديم به اندازه سه انگشتمون برميداريم قلقلي ميكنيم و سرخ ميكنيم و ده دقيقه با درب بسته زمان ميديم تا بپزه،
ميتونين لابلاي كلم پلو هم بريزين و بعد بذارين دم بكشه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#آبلیمو_خانگی 🍋 😋
اول اینکه لیموهارو خوب باید شست ویک روز تو هوای آزاد روی یک پارچه پهن کرد تا کمی هوا بخوره وپوستش خشک بشه
اینکار هم باعث آبدارتر شدن لیمو میشه و همم تلخی پوستش از بین میره
نکته بعدی اینکه هر مدلی که آبلیموهارو گرفتید فرقی نمیکنه فقط اگر لرد داشت با یه پارچه نخی تمیز صافش کنید.
بعد داخل شیشه های تمیز وبدون آب نگهداری کنید.
در آخر روی هر کدوم از شیشه ها روغن زیتون بریزید، اینکار باعث میشه هوا نکشه و آبلیمو تازه تر بمونه. باید جای خنک ازش نگهداری کنید تا کپک نزنه..
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
توپهای خرما ( معجون عربی )
خرما 400 گرم
پودر پسته 3 ق غ
پودر نارگیل 3 ق غ
بادام خرد شده 3 ق غ
گردوی خرد شده 3 ق غ
کنجد کمی تفت داده 2 ق غ
پودر گل سرخ 2 ق غ
کره 1 ق غ
هل و دارچین کمی 🌯🥂
اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد )
من به پودر نارگیل کمی زعفرون دم شده غلیظ اضافه کردم .
مقوی و خوشمزه
نوش جان 😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
هدایت شده از 👇 فرصت طلایی، پیشنهاد ما به شماست 💯
کسانی که #شکم دارن، نشون میده رطوبت معده شون زیاده به همین خاطر هرچی #رژیم میگیرن و ورزش میکنن میبینن شکم و پهلو سرجای خودشه .
و تنها راه درمان #اصلاح_مزاج بدنه 👌👌
💠کدوم یکی از حالت های زیر رو داری؟🤔
1⃣صبح ها مزه دهنت تلخ میشه؟!
2⃣یبوست داری یا کف پاهات داغه؟!
3⃣کسل و خسته هستی یا کبدت چربه؟!
4⃣تمرکزت پائینه یا فراموش کاری داری؟!
5⃣همیشه خسته ای؟!
6⃣نفخ و ورم شدید معده داری؟!
7️⃣کبد چرب داری؟
روی لینک زیر کلیک کنید و فرم رو پر کنید #مشاوره دریافت کنید و در نوبت درمان قرار بگیرید👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/45uuf
https://formafzar.com/form/45uuf
کیک گردویی🍰🌰
موادلازم
شکر: ۱.۵پیمانه
شیر:۱پیمانه
تخم مرغ :پنج عدد
روغن:۱پیمانه
گردو:۱پیمانه
پودرکاکائو:۱قاشق سوپ خوری
وانیل:۱/۴ قاشق چایخوری
آرد:۲.۵پیمانه
بیکینگ پودر: ۱/۲قاشق چای خوری
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.تخم مرغ را به همراه شکر در درون ظرفی مناسب به کمک همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط آن ها به رنگ کرمی دراید وحجیم شود.
سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید و با کمک همزن آن ها را هم بزنید. در مرحله بعدی دستور پخت کیک گردویی آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و آن ها را به مایه کیک اضافه نمایید.
مقداری پودر کاکائو هم به مایه کیک بیافزایید و گردو را خرد کرده و به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود
سپس قالب فر را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت 45 دقیقه در درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
نوش جون😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
گرد_لیمو
دوستان گرد لیمو رو می تونید تو خونه خودتون درست کنید یه راهش اینه وقتی آبلیمو گرفتید وآبش رو صاف کردید اون پالپهای داخل لیمو که تو صافی می مونه هسته های لیمو رو ازش جدا کنید وپهنش کنید تو سینی استیل وبزاریید تو آفتاب خشک شه ,بعد خشک شدن چون بهم چسبیده بوده تیکه تیکه هست اونا رو تو آسیاب بریزیید وخوب آسیاب کنید تا بصورت پودر بشه ,بعد تو شیشه های در بسته در کابینت نگهداریید
🌸یه راه دیگه هم اینه که پره های لیمو خشک رو از وسط لیموی خشک شده جدا کنید وپره هارو آسیاب کنید ( پوستش رو دور بریزیید )
این دو روش برای گرد لیمو عمانی برای دوستانی که دوست ندارن تو خورشت لیمو باشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#خورش_آلو_قيسي_يا_شيرين_قاتوق_شمالي
#خورشت
طرز تهيه:
يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين.
فوق العاده است حتما امتحان کنین
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#رولت_سیب_زمینی
چهار تا سیب زمینی خام رو رنده کنید آبش رو بگیرید با ۴ تا تخم مرغ و یک لیوان پنیر پارمزان و ۲ ق غ جعفری خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کنید مایه رو داخل تابه ای که توس روغن ریختید بریزید و بذارید داخل فر از گرم شده به مدت نیم ساعت بپزه
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده رو با به پیاز رندت شده مخلوط کنید و جدا بپزید بهش یدونه فلفل دلمه ای و هویج نگینی آبپز با نمک و فلفل و زردچوبه و یه ق غ رب کامل بپزید وقتی مایه سیب زمینی پخت از مایه گوشتی روش بدید و رل کنید بذارید داخل فر یه ربع زمان بدید بعد روش پنیر موزارلا بریزید این دفعه گریل رو روشن کنید تا پنیرتون آب شه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#کوکی_سه_رنگ 🍪 😋
▫️250 گرم مارگارین
▫️1 فنجان پودر قند
▫️1 تخم مرغ
▫️3 قاشق غذاخوری کاکائو
▫️1 قاشق چای خوری روغن
▫️1 بسته وانیل
▫️به اندازه آردی که خمیر به دست نچسبه
▫️1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
🔸مارگارین ، تخم مرغ ، روغن نباتی ، پودر قند ، بیکینگ پودر و وانیل را در ظرف گودی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ، ، آرد را به آرامی اضافه می کنیم تا خمیر لطف ونرمی به دست بیاد که به دست نچسبه .
خمیر رو که ورز دادیم خمیر رو به دسن دسته مساوی تقسیم میکنیم .
برای اولین قسمت 1 ق پودر کاکائو می زنیم و خوب مخلوط میکنیم تا آرد وکاکائو به خورد هم بره.
خمیر دوم رو 2 ق غ پودر کاکائو می زنیم وخوب مخلوط میکنیم .
وآخری رو هیچی اضافه نمیکنیم .
همه خمیرها رو به یک اندازه گوله میکنیم و برای هر کوکی از هر سه رنگ برمیداریم وکنار هم میزاریم وتا بهم بچسبه و بعد یک چرخ کوچیک بهش میدیم تا به این شکل دربیاد.
کوکی ها رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم ودر فر از قبل روشن شده با درجه حرارت160 سانتی گراد تا وقتی تغییر رنگ پیدا کنه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#ترشی لیته رب اناری
مواد اولیه زیادی نداره و خیلییی سریع آماده میشه و از دوروز بعد هم قابل استفاده است و هرچی بمونه طعمش عالی تر میشه
مواد لازم:
بادمجان.....یک کیلو
رب انار.....(بستگی به غلظت و کیفیتش داره اگر خونگی باشه و رقیق نباشه یک لیوان کافیه)
هویچ...۳عدد متوسط
سیر....۶حبه متوسط
نمک...یک قاشق سرصاف
فلفل قرمز...یک قاشق چایخوری سرصاف(این ترشی تند کمی اگر تندی دوس ندارید فلفلش رو کمتر کنید)
سیاهدانه...یک قاشق چایخوری
پودر گلپر...یک قاشق غذا خوری سر صاف
سرکه سفید.... دولیوان
بادمجونارو پوست بگیرید و نگینی کاملا ریز کنید وبهمراه سرکه روی حرارت ملایم بذارید نیم پزشه
هویچ و سیر رو رنده ریز کنید و بعد اینکه بادمجونا نیم پز و خنک شدن بهش اضافه کنید
درادامه رب انار و نمک /فلفل/سیاهدانه/گلپر رو بهش اضافه کنید وکاملا مخلوط کنید و تو ظرف شیشه ای دردار بریزید و یک روز تو دمای خونه نگهدارید و بعد بذارید تویخچال(مواد بعد ازریخته شدن توشیشه باید کامل زیر سس رب انارو سرکه باشن اگر کم بود بهش مقداری سرکه اضافه کنید و هم بزنید)
نوش جان ❤
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
کرپ شکلاتی
🌸برای کرپ:
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۲ لیوان
آرد: ۲ لیوان
نمک: نوک قاشق مرباخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
🌸برای بین کرپ:
خامه شکلاتی یا نوتلا: ۱۵۰ گرم
👈طرز تهیه:
تخممرغها را در یک کاسه هم بزنید. شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس نمک و شکر را اضافه کنید، آرد را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید و ملات کرپ را تهیه کنید.
ماهی تابه را کمی روغن بزنید (با یک دستمال کاغذی یا قلمو) سپس آن را به خوبی گرم کنید. یک ملاقه ملات را به تابه منتقل کرده و با حرکت دادن تابه آنرا پهن کنید. همهی کرپها را به همین شکل آماده کنید.
کرپ ها را روی بشقاب پهن کنید و خامه شکلاتی را با کمک چاقو روی آن بمالید. سپس آن را رول کنید و با کمی خامه شکلاتی تزئینش کنید کرپ شکلاتی شما آماده است
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🥔کیک سبزیجات
مواد لازم
1 لیوان روغن مایع ،
1لیوان ماست ،
1 لیوان شیر
1 /5 پیمانه آرد ،
2 عدد تخم مرغ ،
1بسته بیکینگ پودر،
3 عددسیب زمینی متوسط
1 فلفل قرمز و 1 سبز ،
نعناع ، فلفل قرمز ، نمک ،
برای رویه پنیر پیتزا
🥘طرز تهیه
مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. ادویه و نمک را مطابق با سلیقه خود اضافه کنید و سیب زمینی و فلفل دلمه ای بسیار ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سینی فر متوسط خود را با کاغذ روغنی بپوشانید، در دمای 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. (با چک کردن 40 دقیقه طول می کشد) ، سپس آن را از روی اجاق گاز برداشته و پنیرها را روی ان بزنید و دوباره به اجاق بسپارید (تا زمانی که ذوب شوند)
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#ترشی لیته رب اناری
ترشی محشر بینهایت خوشمزه ، خیلی سریع آماده میشه و از دوروز بعد هم قابل استفاده است و هرچی بمونه طعمش عالی تر میشه
مواد لازم:
بادمجان.....یک کیلو
رب انار.....(بستگی به غلظت و کیفیتش داره اگر خونگی باشه و رقیق نباشه یک لیوان کافیه)
هویچ...۳عدد متوسط
سیر....۶حبه متوسط
نمک...یک قاشق سرصاف
فلفل قرمز...یک قاشق چایخوری سرصاف(این ترشی تند کمی اگر تندی دوس ندارید فلفلش رو کمتر کنید)
سیاهدانه...یک قاشق چایخوری
پودر گلپر...یک قاشق غذا خوری سر صاف
سرکه سفید.... دولیوان
.
بادمجونارو پوست بگیرید و نگینی کاملا ریز کنید وبهمراه سرکه روی حرارت ملایم بذارید نیم پزشه
هویچ و سیر رو رنده ریز کنید و بعد اینکه بادمجونا نیم پز و خنک شدن بهش اضافه کنید
درادامه رب انار و نمک /فلفل/سیاهدانه/گلپر رو بهش اضافه کنید وکاملا مخلوط کنید و تو ظرف شیشه ای دردار بریزید و یک روز تو دمای خونه نگهدارید و بعد بذارید تویخچال(مواد بعد ازریخته شدن توشیشه باید کامل زیر سس رب انارو سرکه باشن اگر کم بود بهش مقداری سرکه اضافه کنید و هم بزنید)
ازدوروز بعد قابل استفاده اس و میتونید لذت نوش جان کردنشو ببرید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
پنیر زیره ی خانگی😍
رسپی؛ دو کیلو شیر را جوشانده و پس از جوشیدن خاموش می کنیم تا ولرم شود در حدی که دست را نسوزاند سپس نصف قرص پنیر را در یک استکان آب ولرم و کمی نمک حل کرده و به شیر جوشیده اضافه می کنیم دو دقیقه هم می زنیم سپس به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان می دهیم تا دلمه شده و مانند ماست ببندد .سپس آن را داخل یک کیسه پارچه ای یا وسط یک پارچه تمیز ریخته و کیسه یا پارچه را در صافی قرار می دهیم و زیر صافی ظرفی می گذاریم تا آب اضافه ی پنیر خارج شود در این زمان می توانیم بسته به ذائقه ، مقداری زیره به آن اضافه کنیم. وقتی آب پنیر کامل خارج شد پنیر را از پارچه درآورده قطعه قطعه کرده در داخل ظرف دردار قرارداده و مقداری از آب پنیر را به آن اضافه می کنیم (می توانیم مقداری نمک هم به آب پنیر اضافه کنیم) و داخل یخچال قرار می دهیم.
پ.ن؛ بهتر است برای کاهش تشنگی در ماه رمضان در وعده سحر یا افطار از پنیر بی نمک یا حداقل کم نمک استفاده شود.
ـ قرص پنیر را می توان از عطاریها تهیه کرد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#خورش_الو_قرمز 👍🏼
این #خورش مخصوص این فصله👍🏼
دقیقا اواخر تابستون و اوایل پاییز👍🏼
به خورش خوشمزه با الو های نرم و رسیده ی تابستونی❤️
مواد لازم:
مرغ
الو قرمز:۲کیلو
پیاز
زعفرون
شکر
نمک و فلفل و زردچوبه
اب لیموی تازه
طرز تهیه:
آلو ها رو بدون آب بزارین بپزه.
بعد نیم ساعت کلی آب میندازه.
حالا حرارات و بالا ببرین تا کمی از آب آلو ها کم بشه.
اجازه بدین کمی از حرارت بیفته.
حالا داخل ابکش و توری صاف کنین.
گوشت آلو ها از صافی رد بشه و هسته و پوستش بمونه.
حالا
پیاز و خرد کنین.
با زردچوبه و فلفل تفت بدین.
مرغ ها رو اضافه کنین.
تفت بدین.
با کمی آب بزارین بپزه.
در اواخر پخت،پوره ی آلو قرمز و اضافه کنین.
کمی شکر و آبلیمو بزنین.
ترشی و شیرینی خورش و تنظیم کنین.
در آخر یه قاشق زعفرون غلیظ اضافه کنیین.
نووووش جان❤️👍🏼
کته با تهدیگ فراموش نشه❤️👍🏼
پ ن:
آلوها را میتوان به دو گروه بزرگ تقسیم کرد:
آلوهای ژاپنی( قرمز،سباه،زرد)که نسبتا گرد هستند و آلوهای اروپایی که دارای شکل بلندی میباشند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#ته_دیگ_ماست_تخم_مرغ_زعفرانی 😋
🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#ساندویچ_گوشت_وقارچ 🌯 😋
🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد
و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾