eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
ی پیاز بزرگ رو خلالی کردم ریختم تو تابه ک کمی چربش کرده بودم پیازم ک سبک شد فیله بوقلمون (میتونین سینه مرغ بزنین)رو ک نواری خرد کرده بودم بهش اضافه کردم وگذاشتم آب بندازه و تفت دادم تا بپزه.بعد قارچ اسلایس شده اضافه کردم و حرارت زیاد کردم با شعله بالا تفت دادم و اخر هم فلفل دلمه نواری خرد شده رو ب مواد اضافه کردم.اخر سرهم فلفل پاپریکا اویشن زردچوبه و نمک اضافه کردم برای سس هم ی ق سس مایونز ی ق ماست ی ق ارده کمی سس خردل ابلیمو نمک و فلفل همرو مخلوط کردم و سرو کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای مواد میانی هرچیزی دوس داشتید میتونید بذارید مثل مرغ ریش شده. سوسیس و کالباس. گوشت چرخی. قارچ . فلفل دلمه. ذرت و گوجه سیب زمینی سرخ شدهو ...... ولی من اینارو ریختم پیاز خیلی ریز شده. گوشت چرخ شده. فلفل دلمه سبز و رنگی و قارچ که همشون رو داخل غذاساز ریختم تا ریز ریز بشه و پسرم متوجه حضورشون نشه رب گوجه. نمک و فلفل سیاه. کمی دارچین. ادویه دلخواه. که همه رو تفت دادم و سرخ کردم مثل مواد ماکارونی وقتی حاضر شد کنار گذاشتم. داخل دستگاه رو ابتدا با برس چرب میکنیم بعد نون تست میذاریم بعد یک قاشق از مواد رو صاف میکنیم روش بعد یه لایه پنیر پیتزا میذاریم و دوباره یه نون تست دیگه و درشو میبندیم و حدود ده دقیقه بعد حاضره. بعد اسنک رو با چاقو از قطر میبریم تا بشکل مثلثی بشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یکو نیم پیمانه آرد نصف پیمانه پودرقند ۵۰گرم کره یک عدد تخم مرغ کمی وانیل ی ق چ بکینگ پودر ی ق غ پودرکاپوچوینو نصف ق غ پودر قهوه شکلات چیپسی کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و دوباره چند دیقه میزنیم تا حجیم شه.کاپوچینو و قهوه و بکینگ پودر و آرد باهم مخلوط میکنیم و ۳بار الک میکنیم و ب مواد اضافه میکنیم. و با لیسک هم میزنیم یا با نوک انگشت کمی ورز میدیم تا حالت خمیری پیدا کنه(شکلات چیپسی هم همین مرحله اضافه میکنیم).بعد ب اندازه گردو برمیداریم و با دست بهش فرم میدیم و میچینیم تو سینی فر ک کفش کاغذ روغنی انداختیم.فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ گرم میکنیم و میره توی فر برای ۲۰ دقیقه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول تو یه تابه روغن و ۵۰گرم کره بریزین .بعد سه ،چهارتا پیاز رو درشت خلالی کنین و بهش اضافه کنین یه کم بعد که سبک شد ماهیچه ها رو اضافه کنین و بعد روش محلول زعفرون دم کرده ،کمی فلفل سیاه و ۳-۴حبه سیر بریزین(سیر رو رنده نکنین) و یه چوب دارچین بقیه پیازها رو هم بریزین بذارین با حرارت ملایم۵-۶ساعت بپزه ،آخر پخت نمک و بقیه محلول زعفرون رو اضافه کنین (بهش آب اضافه نکنین چون خود پیازها آب میندازه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فیله مرغ رو میتونید گریل کنید یا حتی بپزین و به سایز دلخواهتون خرد کنید)، بادمجون گریل شده، سیب زمینی پخته(که من گریلشم کردم)، پنیر موتزارلا(اختیاری)، و‌ زیتون سس: ماست یونانی(حدود ۴،۵ قاشق)، سس خردل(۱ قاشق)، روغن زیتون(۲ تا سه قاشق)، پول بیبر(۱ قاشق)، برگ ریحون(حدود دو سه مشت!)،گردو(۲ تا ۳ قاشق)، سیر(یه حبه کوچیک)، پیازچه(سه تا چاق)، لیموترش تازه(۱ تا ۲ عدد) . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بلغور گندم یک دوم پیمانه جعفری‌و گشنیز خرد شده دو پیمانه نعنای تازه خرد شده یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده دو عدد پیازچه خرد شده پنج ساقه خیار یک عدد آب لیمو ترش ،روغن زیتون،نمک و فلفل به میزان لازم چند برگ کاهو بلغور را نیم ساعت در اب داغ درظرف دربسته بخیسانید و یا چند دقیقه بپزید.سپس در صافی بریزید و حسابی فشار دهید تا اب آن گرفته شود.سپس مخلوطزآبلیمو وروغن زیتون ونمک و فلفل را به بلغورها اضافه کرده و خوب‌مخلوط کنیدبقیه مواد گفته شده را با یکدیگرمخلوط کنید وبا بلغورها مخلوط کرده و زیر و رو کنید. چند برگ کاهو رو روی ظرف پهن کنید و سالاد را روی ان بریزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد پیتزا لایه اول سس کچاپ بعد پنیر پیتزا کاله و پنیر موزارلا کاله بعد گوشت چرخ شده تفت داده شده با ادویه هایی که دوست دارید ( من پودر اویشن و پودر سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و دو حبه سیر رنده شده و روغن زیتون ریختم و همه رو با هم تفت دادم بعد هم قارچ اضافه کردم ) سینه مرغ پخته شده لایه بعدی که من سینه مرغ هم با ادویه کاری و پودر سیر و پیاز و سیر رنده شده و مقداری سس باربیکیو و روغن زیتون و کمی ابلیمو پختم و ریش ریش کردم و بعد دوباره پنیر پیتزا و پنیر موزارلا و بعد قارچ و فلفل دلمه زمان پختش هم کمتر از پیتزاهایی که خمیر درست میکنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
چهار ساقه تره فرنگی قسمت سفید رو خرد کرده بعد میشورم ..... یک لیوان جو پرک و چهار عدد فیله مرغ خرد شده یا نصف یک سینه مرغ ریز خرد میکنم ..... و پنجاه گرم کره اینا رو با هم تفت میدم تا تره فرنگی ها سبک بشه بعد دو الی سه لیوان استاک مرغ میریزم حرارت ملایم تا بپزه ( بیست دقیقه) نصف یه قوطی کنسرو ذرت رو اضافه میکنم ( میتونید ذرت فریزی هم بریزید) بعد سس بشامل و یک لیوان شیر اضافه میکنم هم میزنم تا به نقطه جوش برسه اواخر پخت نمک و فلفل و دو قاشق خامه و یک قاشق مرزه خشک اضافه میکنم پنجاه گرم کره و دو قاشق سوپخوری آرد رو یک دقیقه تفت میدم بعد یک و نیم لیوان شیر پرچرب اضافه کرده و مداوم هم میزنم با نمک و فلفل مزه دارش میکنیم میتونید خامه رو حذف کنید. تره فرنگی قابلیت فریز شدن دارد میتونید به جای جو‌ پرک از جو پوست کنده که جدا پختید استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
لوبیا چشم بلبلی، نخود، لوبیاچیتی، عدس برنج از هرکدام نصف پیمانه، گندم ۲/۵ پیمانه، پیاز دو عدد بزرگ، سبزی آش پاک شده نیم کیلو، سیر به میزان لازم، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و نمک. جبوبات رو از شب قبل خیس کنید، دوتا پیاز بزرگ رو‌خلالی کرده و سرخ می کنید و ادویه و سیر رو اضافه می کنید، برنج، لوبیا چیتی و چشم بلبلی و برنج و نیمی از گندم رو اضافه می کنید به اندازه کافی آب می ریزید و میذارید برنج و گندم حسابی بپزه و له بشه، بعد نصف دیگه ی گندم و عدس رو اضافه کنید وقتی پخت سبزی آش و بریزید و بذارید آش جا بیفته، نمک و اندازه کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یه دونه پياز درشت رو رنده ميكنم و با كره يه خورده تفت ميدم تا به اصطلاح سبك شه ادويه جات شامل ( نمك، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه و گاها مقداري زيره) به اضافه ي يك قاشق رب و يخورده زعفرون و يه دونه فلفل دلمه اي كه نسبتا درشت خرد شده ( كه بعد از پخت بتونم راحت از آب مرغ خارجش كنم) رو به پياز اضافه ميكنم و بعد هم تكه هاي مرغ رو اضافه ميكنم و اجازه ميدم تا با پياز و ادويه جات يخورده سرخ شن در مرحله آخر ١ الي ١/٥ ليوان آب به تابه حاوي مواد اضافه ميكنم و زير شعله رو كم ميكنم و اجازه ميدم مرغهام خوب بپزه و جا بي افته ده دقيقه قبل از سرو مقداري زعفرون دم كرده روي مرغها ميريزم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭