فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_خوشمزههه😋
آب ولرم یک لیوان
شکر ۲ ق غ
نمک ۱ ق غ
روغن آفتابگردان ۱۰۰ میلیلیتر(دوسوم لیوان)
پودر خمیر فوری یک بسته(۱۱ گرم)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ کیلوگرم(شاید کمتر )
برای پرکردن من سه تا مواد دارم شما هرچی دوست دارین میتونین بریزین👇
یک ظرف سیبزمینی (سیبزمینی رو آبپز کنید و نمک و پیاز سرخ شده اضافه
یک ظرف تخم مرغ (تخم مرغ رو آبپز کنید و خورد و پیازچه و نمک و شوید اضافه کنین)
یک ظرف کلم و هویج (پیاز رو تفت بدین کلم و هویج خورد شده اضافه و بعد گوجه فرنگی و نمک وفلفل و بذارین پخته شه)
برای خمیر:
در آب ولرم تمام مواد به جز آرد رو اضافه ومخلوط کنید وروشو بپوشانید بذارین نیمساعت بمونه بعد بهش به تدریج آرد اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرمی به دست بیاد و خوب ورز بدین اگه چسبناک بود نگران نباشید باید همینجوری باشه و در آخر مقداری روغن مایع (۲ ق غ) اضافه کنید وخمیرو ۴۰ دقیقه در جای گرم استراحت بدین و بعد دوباره ورز بدین به قسمت های کوچک تقسیم کنید سطح کاروآرد بپاشید مقداری باز کنید از مواد بذارین و ببندید و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ بشه
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترشی_مخلوط_زیتون
زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو
هویج حدود 800 گرم
سیر یه بوته بزرگ
آب یک و نیم لیوان
سرکه دو لیوان
سیاه دانه کمی ( در صورت تمایل)
نمک مقدار لازم
پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه
فلفل قرمز. مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری باید در یک قاشق روغن مایع روغن تفت بخوره تا بوی خامی اون گرفته بشه
این ترشی بهتره که کمی تند باشه ولی با اینحال مقدار فلفلش دست خودتونه
اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه ،سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید مطابق عکس تا همینطوری بمونه و خنک بشه، اینطوری هواگیری (کنسروی)میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه ،البته در این روش باید حتما درب شیشه ها فلزی باشه وحسابی کیپ باشه
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی😍😋
1.5 لیتر شیر
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری ماست
طرز تهیه:
نشاسته و شیررو با هم مخلوط کنید بعد بزارید روی حرارت به جووش که اومد خاموش کنید بزارید از حرارت بیفته تا انگشتتونو کردید داخل شیر نسوزه . ماسترو با یه ملاقه از شیرمخلوط کنید و به کل شیر اضافه کنید و بزارید یه جای نسبتا گرمتا خودشو بگیره به مدت ۵ ساعت کافیه بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱۲ ساعت بعد سرو کنید
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فینگرفود🥪😍😋
ساده ترین و خوشمزه ترین فینگرفود همینه😍
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شربت_زعفران_سه_لایه
شربت زعفران 4 لیوان شکر با دو لیوان حل کردم و گذاشتمش روی گاز بعد چهار عدد هل رو شکستم اضافه کردم بعد از حدود نیم ساعت شش قاشق زعفران غلیظ دم کرده رو بهش اضافه کردم یه مقدار شعله رو زیاد جوش بیاد و یک سوم لیوان هم بهش گلاب اضافه کردم و بعد گذاشتم شربتم حسابی قوام بیاد حدود یک ساعت یا یخورده بیشتر طول میکشه
برای لایه ها تخم شربتی رو بشورین شربت غلیظ رو بریزین داخل لیوان بعد داخل یه پارچ دیگه سه قاشق از شربت زعفران و پنج قاشق آبلیمو حل کنین و بقیه شو آب بریزین و همه رو با هم مخلوط کنین بعد به آرومی رو به شربتهای غلیظ داخل لیوان اضافه کنین و بعد تخم شربتی رو با قاشق به آرومی بهش اضافه کنین بعدچند حبه یخ هم بندازین
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین دسر هلو رو درست کن😍😋
هلو : ۵ عدد
شیر : ۱ لیوان
ژله هلو یا آلوورا : ۱ بسته
شکر : ۵ قاشق
خامه : ۱ بسته
زعفران : چند یطره
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تابه ای😋
اگه شمام مثل من براتون سخته که رو منقل کباب درست کنید این جوجه تابه ای بهترین گزینه چون خیلیییی خوشمزه و نرم هست👌
مواد لازم:
مرغ به تعداد نفرات🍗
پیاز یه عدد🧅
فلفل دلمه نصفی🫑
روغن زیتون دو ق غ🫒
آبلیمو تازه سه ق غ🍋
نمک به مقدار لازم🌿
نکات مهم: برای اینکه مرغتون خشک نشه اول دربشو بزارید که مرغ آب پس بده بعد بازش کنید و با سغله ملایم اجازه بدین که با روغن و آب کاملا مغزپخت و سرخ بشن اینجوری خیلی نرم و خوشمزه میشه ، شعله رو اصلا زیاد نکنید که خشک میشن🌿
اگه از سیخ استفاده نکردید میتونید جوجه هارو تو تابه بچینید و نباید هم بزنید یه طرفش که سرخ شد برگردونید که طرف بعدیش هم سرخ بشه🌿
برای قالب زدن برنج میتونید مثل من از قابلمه کوچیک یا کاسه آبگوشت خوری یا هر طرفی که دوست داشتید استفاده کنید 🍚 که نیازی نیست کف ظرف رو چرب کنید یا نایلون بزارید چون برنج خودش چرب هست له راحتی برمیگرده فقط کاقیه با پشت قاشق برنج فشار بدید که موقع برگروندن وا نره😌
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه طلا🤤
حالا چرا بهش میگن قرمه طلا؟!چون از سبزی نیشابور که خوش عطر ترین و معروف ترین سبزی ایران هست درست شده😍
این سبزی خشک اول سرخ میشه بعد خشک میشه 👌
عطر طعم این خورشت بی نظیره و لعاب فوق العاده داره
از نظر اقتصادی هم خیلی بصرفه هست هر پک این سبزی خشکا برای یک خانواده چهار نفره برای یکسال کافیه(۵۰تا ۵۵) وعده
📍مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم
سبزی خشک ۵ قاشق غ خ
پیاز یک عدد درشت
ادویه زردچوبه
لوبیا یک پیاله کوچک
پرک لیمو عمانی یک تا دو قاشق غ خ
.
ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید بعد با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد زردچوبه بریزید بازم یکم سرخ کنید و در نهایت لوبیا و سبزی خشک رو اضافه کنید وسطای پخت بهش پرک لیمو عمانی اضافه کنید حدودا چهار تا پنج ساعت زمان میبره تا خوب جا بیوفته
این خورشت از نظر عطر و طعم با سبزی فریزری هیچ فرقی نداره حتما امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشید😍
راستی شما لوبیا قرمز میریزید داخل قرمه سبزی یا لوبیا چیتی؟!
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر قهوه بستنی
◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇
مواد لازم:
شیر قهوه پاکتی
بستنی شیری شکلاتی🍦
شیر ساده🥛
دبل اسپرسو☕️
پودر شکلات برای تزیین 🍫
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا اسم میگم بگو کدوم براش خوبه🫠
۱_نون پیتزایی 🍕
۲_کتلت پیتزایی 🌮
۳_پیتزا من دراری 😂
۴_پیتزا فوری 😎
موادشم به سلیقه ی خودتون میتونید تغییر بدید.
🥔سیب زمینی
🍅گوجه
🥕هویج
فلفل🫑دلمه
🍞خمیر نانوایی
نمک فلفل
ادویه دلخواهتون مثل پاپریکا یا آویشن
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی بدون نیاز به هیچ موادی😎😍
به این راحتی دیده بودی؟
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ینی دیگه کم خرج تر و راحت از این دسر نداریم😅
یه دسر سه قلمی خوشمزه و فوق العاده راحت😎
مواد لازم :
شیر دو لیوان
شکلات شیرین
ژلاتين دو ق غ
اگر دسر شیرین دوست دارین دو ق غ شکر هم بریزید😋
همه ی موادو ترکیب کنید بذارید روی حرارت تا یکدست بشه بعد قالب تون رو یکم چرب کنید و مواد رو داخل دسر بریزید و بدارید تو یخچال تا کامل ببنده همین😁❤️
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترشی فلفل به شدت پیشنهاد میشه 🤤
🌶️فلفلها رو بشورید و با چاقو یه چاک کوچیک بزنید بعد داخل آبی که جوش گذاشتید با مقداری نمک و سرکه بجوشونید فقط برای چند دقیقه بیشتر نجوشه که ممکنه له بشه
🌶️بعد از چند دقیقه داخل آب سرد آبکش کنید
🌶️بعد هم فلفلهای آبکشی شده رو داخل یک قابلمه آب سرد بزارید تا دوازده ساعت بمونه و تلخیش گرفته بشه اینکار رو تا چند مرتبه بستگی به تلخی فلفل شما داره میتونید انجام بدید من سه مرحله انجام دادم فلفلهام خیلی تند بودن🥴
🌶️بعد از گذشت این مدت فلفلها رو آبکش کنید و یه جسم سنگین روش بزارید تا صبح بمونه و آبش کاملا گرفته بشه من یه قابلمه پر از آب روش گذاشتم تا صبح موند☺️
🌶️درنهایت فلفلها رو داخل شیشه تمیز بریزید و با محلول سرکه و نمکی که آماده کردید پر کنید
🌶️بعضی ها داخل این ترشی سیر و سبزی هم میزنن ولی به نظرم طعم فلفلیش خالص بمونه بهتره 🤌
🌶️این ترشی کنار انواع پلو و آبگوشت محشررر میشه🤤👩🏻🍳🌶️
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن برنج ایرانی یه کدبانوی واقعی میخواد👌
کلا چندتا ترفند و فوت کوزه گری داره
🥦 آشپزے با عشق
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ته_دیگ_ماست_تخم_مرغ_زعفرانی 😋
🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_دونات_پیچی
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
حلوا رولی آرد گندم
اگه تا حالا حلوا درست نکردین، حلوا آرد گندم راحتترین حلوایی هست که میتونید امتحانش کنید، بسیار لطیف و خوشمزه و همه پسند.
مواد لازم :👇
آرد نانوایی ۲ لیوان
شکر ۲ لیوان سرخالی (اگه کم شیرین دوست دارین ۱ و نیم لیوان)
آب ۱ و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران به مقدار لازم
روغن جامد و مایع در مجموع ۱ لیوان (جامد ۱/۳ لیوان و مایع ۲/۳ لیوان)
میتونید به جای روغن جامد کره بزنید
نان میکادو ۲ عدد
.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خورش_اسفناج 🥘 😋
🔸دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه🍂
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا رولی آرد گندم
آرد را داخل تابه الک کنید.
روغن را به آرد اضافه کنید (شاید روغن کمی کمتر یا بیشتر استفاده بشه بسته به جنس آردتون) پس روغن را کم کم اضافه کنید
آرد را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدین تا تغییر رنگ بده و تیره بشه (من ۳۵ دقیقه تفت دادم)
شربت داغ را در ۳ مرحله اضافه کنید و تند هم بزنید تا جذب شود و مجدد اضافه کنید.
در نهایت حلوا را تند و سریع هم بزنید تا جمع شود و گهواره کنید.
حلوا را ۵-۶ دقیقه بزارید کنار تا از داغی بیفته.
اگه حلوا خیلی داغ باشه و روی نان میکادو بزارید، نان میکادو حالت لاستیکی میشه.
روی سطح نان میکادو را آب اسپری کنید (مخصوصا گوشه ها)
حلوا را که از داغی افتاده روی نان پهن کنید، نیم سانت آخر نون را حلوا نزارید.
نان را از یکطرف به آرامی رول کنید.
اگه موقع رول کردن احساس کردین نان شکننده است کمی آب از زیر نان میکادو اسپری کنید.
رول حلوا را در سلفون بپیچید و ۲ ساعت در یخچال قرار بدین.
از یخچال خارج کنید و با چاقوی اره ای تیز برش بزنید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا رولی آرد گندم
.
طرز تهیه :👇
ابتدا برای شربت حلوا
شکر و آب و گلاب و زعفران را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر کاملا حل شود (حرارت کم باشه تا شربت نجوشه)
وقتی شکر کاملا حل شد حرارت را کمی بیشتر کنید و به محض اینکه شربت از گوشه های قابلمه شروع به جوشیدن کرد حرارت را خاموش کنید.
👈(شربت را موقع اضافه کردن به آرد مجدد باید داغ کنید)
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#مرغ ناردونی یاخورش ناردون یکی از غذاهای خوشمزه شمالی ست که در روزهای پاییزی به سفرههای ایرانی رنگ و طعم خاصی میبخشد.
پیشنهاد می کنم حتما درست کنید و از طعم فوق العاده ش لذت ببرید👌👌😍😍😍
طرزتهیه:
یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. تکه های مرغ را که با کمی نمک و زردچوبه مزه دار کردید ، به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا تکه های مرغ سرخ شوند.
مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. دو قاشق زعفران دمکرده و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم یک ساعت بپزد.
در تابه ای یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد کرده و سرخ کنید سپس دو قاشق رب انار و یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده وکمی تفت دهید
دو پیمانه انار دون شده اضافه کرده ونصف لیوان آب اناریا آب جوش اضافه کنیدوازروی حرارت بردارید.
وقتی مرغ پخته شد، این سس ملس و خوشمزه رو اضافه کرده ودرقابلمه رو کامل نگذارید وفقط یک ربع دیگر برای پخت زمان دهید.(این خورش باید کم آب باشد)در ظرف سرو ریخته و با دانه های انار تزئين کنید. در کنار پلو یاکته سرو کنید.
نوش جان❤
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ساندویچ_مرغ 🌯 😋
▫️نان تافتون یا نان پیتا
▫️یک پیاز متوسط
▫️سینه مرغ
▫️دو عدد گوجه متوسط
▫️جعفری خرد شده یک دسته
▫️نمک و فلفل قرمز و آویشن و زردچوبه
▫️روغن زیتون
▫️نصف استکان آب
🔸پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم و سینه مرغ مکعبی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و ادویه میزنیم.
روغن زیتون(میتونید کمتر از کلیپ بریزید،من خودم به شخصه غذا رو کم روغن درست میکنم)
نصف فنجان آب میریزیم و ددب ظرف رو میبندیم تا بپزه و آب بخار بشه،بعد عین عکس دوم،خوشگل و مرتب میچینیم روی نون و با گوجه و خیارشور و جعفری تازه میلمیکنیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا رولی آرد گندم
نکات :👇
🔴اگه حلوا خیلی سرد بشه به نان میکادو نمیچسبه و موقع برش زدن از نان میریزه بیرون.
🔴هر رول نان ۱۴-۱۵ عدد رول تک نفره میده.
🔴هر ۱ لیوان آرد برای ۱ نان میکادو کافیه، این مقدار برای ۲ نان میکادو هست.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_پنیر_و_قارچ
مواد لازم:
500 گرم فیله مرغ
400 گرم قارچ
1 عدد پیاز متوسط
125 گرم پنیر چدار
3-4 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری آویشن
برای پوره:
4 عدد سیب زمینی متوسط
2 قاشق کره
یک لیوان شیر
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔷#کتلت_هویج_دلمه
یک عدد هویج بزرگ...
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ...
(نکات مربوط ب فلفل دلمه ای در پست قبل توضیح دادم)
یک عدد پیاز بنفش بزرگ...(از میاز سعید و زرد هم میتونید استفاده کنید ولی پیاز بنفش ته مزه ی شیرینی میده )
سه حبه سیر....
یک ق غ کنجد سفید...
چند پر گشنیز....
سبصد گرم گوشت چرخ شده(نصف گوسفند نصف گوساله)...
و داخل غذا ساز ریخته و میکس میکنیم در حدی ک خمیری شکل بشه...
بعد با دو تا سیب زمینی متوسط پخته شده رنده شده مخلوط میکنیم...
نمک و فلفل ها و دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم...
دو عدد تخم مرغ متوسط هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم...
و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد سرخ میکنیم...
بسیار خوشمزه و ترد...
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭