eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌4 فوت و فن طلایی برای پخت برنج مجلسی❌ خودم برای اولین بار ازاین4ترفنداستفاده کردم اینقدرراضی بودم😍ک میخوام همیشه استفاده کنم😎✋🏻🍚 ✅خیسوندن برنج بااب سرد باعث میشه ک نشاسته برنج همراه بااب حل بشه و ازش کم بشه موقع پخت برنج ب همدیگه نچسبه🍚 ✅برای سفیدترشدن برنج میتونید ازچندقطره لیمو یا2 قاشق ماست استفاده کنید🍚 ✅برای بهترقدکشیدن برنج میتونید از چندتکه یخ یایه لیوان آب سرداستفاده کنید🍚 ✅اضافه کردن نمک بعد از قدکشیدن برنج چون اگر قبلش اضافه بشه ممکن برنج قبل از قدکشیدنش حالت شکسته بشه🍚 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😋 قرلو ها شسته و داخل قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق گاز قرار می دهیم آنها را یک ساعت و نیم می جوشانیم تا هسته و پوست آن جدا شود. بعد از آن می زاریم که خنک شود و آن را از صافی رد می کنیم و به دلخواه نمک و.... اضافه می کنیم. اگه خیلی هم ترش بود کمی هم شکر اضافه می کنیم. حالا روی یک سینی نایلون سیلیکونی یا نایلون معمولی پهن کرده و لواشک را روی آن می ریزیم. حدود دو یا سه روز رو به آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود. و آن را به شکل دل خواه برش خواهیم داد. نوش جان 🤤😍😍😍😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بستنی سنتی ۵ لیوان شیر ، ۳ لیوان شکر ، ۲ قاشق غذاخوری آب ، ثعلب ۲ قاشق غذاخوری ، خامه صبحانه یا خامه قنادی ، من خامه صبحانه استفاده کردم یک پاکت ، وانیل ۲ قاشق چایخوری ، گلاب ۳ قاشق غذاخوری ، اول از همه خامه روی سینی پهن میکنیم و توی فریزر قرار میدیم تا ببنده . شکر رو با اب مخلوط میکنیم هم میزنیم روی شعله یخیلی ملایم میزاریم تا کرمی رنگ بشه . شیر اگر جوشیده نباشه باید بجوشه و کمی سرد بشه و ثعلب رو اضافه کنیم و خیلی حوب هم بزنیم تا ذرات ثعلب حل بشه و گلوله گلوله نشه . و اگر حل شد رو شعله قرارش میدیم سه دقیقه الی چهار دقیقه بمونه بعدا شکر رو بهش اضافه میکنیم و وانیل و اضافه میکنیم و هم میرنیم و در اخر گلاب و اضافه میکنیم و اجازه میدیم به جوش بیاد بعدا میزاریم سرد بشه . برای کاکائویشم . در حین اضافه کردن شکر بهش پودر کاکائو و شکلات تخته ای شیرین اضافه میکنیم . دلخواه میتونیم موز . گردو . و هر چیزی دوست داشتین اضافه کنید . و تا یک ساعت هر ۱۵ دقیقه یکبار از یخچال بیرون اورده خوب هم میزنیم بعد ازیک ساعت خامه ی رو با از سینی جدا کرده و بهش اضافه کنید و بعدا درون یخچال قرار میدیم وتا ببنده و حالا نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی راحت ، بدون خامه و ثعلب ، بدون شیرعسلی 🔶️مواد لازم : 🔵هر پیمانه رو 250ML میلی لیتر درنظر میگیریم 🔵 - شیر : 500 میلی لیتر یا نیم کیلو یا 2 پیمانه - نشاسته ذرت : 20 گرم یا 3 قاشق غذاخوری - شکر : 50 گرم حدود 3/5 الی 4 قاشق غذاخوری - شیر خشک : 80 گرم یا حدود نصف پیمانه - وانیل و اسانس اختیاری 🔸️طرز تهیه : شیر ، شیر خشک ، نشاسته و شکر رو بریز توی ظرف و هم بزن و مخلوط کن . (اگر طعم شکلاتی خواستید ، شکلات رو توی همین مرحله به مواد اضافه کنید) ظرف روبذار روی حرارت ملایم و به همزدن ادامه بده تا مایع غلیظ بشه . بریزش توی ظرف مدنظر . یک شب بذار توی فریزر بمونه . و بعد میل کنید . ‌ ❤️نوش جان❤️ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱اسمشو چی بزاریم⁉️⁉️⁉️ 💚 🌱فقط میتونم بگم ک ی دسر مجلسی خوشمزه ک واسه پذیرایی عالیه و پیشنهاد میکنم حتما درست کنید💚 🌱 💚 🌱مواد لازم: شاه پسند(طالبی گرمک هندونه) ۱ عدد کوچیک ژله طالبی(هر ژله ای ک دوست دارید) نصف پاکت ژله آب نصف لیوان 💚 🌱طرز تهیه: ابتدا بالای شاه پسند رو کات کنید و هسته های داخلش رو خارج کنید و بعد از اون ژله رو با آب حل کنید داخل شاه پسند بریزین و بالای کات شده ر‌و روش بزارین و چند ساعت تو یخچال قرار بدین ک ژله کامل ببنده و سپس کات کنید و نوش جان کنید💚 🌱 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد دو پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شکر یک پیمانه روغن سه چهارم پیمانه گلاب یک سوم پیمانه شیر نصف پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل نوک ق چ پور هل نصف ق غ فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید . قالب ۲۰ سانتی رو با کره چرب و آرد پاشی کنید و توی فریزر بزارید . تخم مرغ و شکر و وانیل و هل رو با همزن برقی دور تند حدود پنج دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کشدار بشه. روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه با دور کند هم بزنید ، شیر ، گلاب ، رو به ترتیب اضافه و هم بزنید . آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و توی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . مواد رو توی قالب بریزید و توی فر بزارین به مدت ۵۰ دقیقه ، بعد با خلال دندان تست کنید اگر نچسبید از فر در بیارید . کمی که خنک شد از قالب در بیارین و روی توری بزارید تا کاملا خنک شه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برنج ایرانی 3 پیمانه عدس 2 پیمانه گوشت چرخکرده 250 گرم پیاز 2 عدد متوسط برای گوشت چرخ کرده پیاز 3عدد برای پیازداغ کشمش 4 ق غ خلال پسته 1/2 پیمانه خلال بادام 1/2پیمانه زرشک 1/2پیمانه زعفران دم کرده کره و روغن به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه زردچوبه مرحله اول برای تهیه عدس پلوی خوشمزه مجلسی ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک و آب سرد خیس میکنیم مرحله دوم عدس جداگانه خیس میکنیم بعد ازیکساعت میپزیم ولی نمیزاریم عدس له بشه بعدش عدس ابکش میکنیم سپس برنج اماده میکنیم قبل ازابکش کردن برنج عدس اضافه میکنیم وبعدعس پلو داخل قابلمه ميريزيم روی عدس پلو کره وروغن اب شده میریزیم میزاریم دم بکشه حالا موادرویی رو اماده میکنیم پیاز نگینی خردمیکنیم تفت میدیم کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وسرخ میکنیم بعدش زردچوبه ونمک فلفل سیاه اضافه میکنیم وکمی زعفران دم کرده وکنار میزاریم حالا خلال بادام باکره کمی تفت میدیم وکشمش پلویی رو باکمی اب جوش خیس میکنیم وبعد اون هم باکره تفت میدیم وزرشک هم همینطور وپیازداغ بعدازاماده شدن عدس پلو داخل ظرف میکشیم وسلیقه ای تزیین میکنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍷هر نصف بسته پودر ژله را با نصف ليوان اب جوش بنماري كرده داخل يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود برای نصف بسته پودر ژله يك ليوان اب سرد داخل ليوان ريخته با يكي دو ق غ گلاب ريخته و يكي دو ق غ شكر ريخته و ٤-٥ق غ تخم شربتي خيس خورده و لعابدار شده خوب هم بزنيد تا حل شود پس از نيم بند شدن ژله شربت را بهش اضافه كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗حدود سيصد گرم پاستا ( فرمي)رو آبكش كنيد. سه تا چهار ليوان بروكلي بدون ساقه رو هم پنج دقيقه در آب و نمك بجوشونيد و آبكش كنيد. در يك كاسه اين مواد رو مخلوط كنيد:پاستا+بروكلي+يك ليوان ذرت پخته يا كنسروي+يك ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي+دو ق غ پياز قرمز ريز خرد شده+حدود يك ليوان برگ اسفناج خرد شده+حدود يك سوم ليوان بادام پرك يا مغز تخمه آفتابگردان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍪کره و پودر شکر با هم زن میزنیم تا مواد پوک و یکدست شود.سپس پودر فندق و اسانس را به مواد اضافه کنید و مواد خوب هم بزنید.آرد را در سه مرحله خرد خرد به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از مواد شیرینی داخل سینی ها را از خمیر شیرینی ماسوره بزنید سینیها را داخل فر 175درجه سانتی گراد به مدت 20-25دقیقه بپزید.بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍮ابتدا ژله الوورا را با ابجوش حل ميكنيم مطابق دستور و ب روش بن ماري حل ميكنيم بعد اجازه ميدهيم خنك شود. ميوه هاي انتخابي را برش زده يا قالب ميزنيم. كف قالب مورد نظر مرتب ميچينيم. اينكار را از كف و ديواره هاي قالب ادامه ميدهيم تا قالب پر شود سپس ژله خنك شده را ارام ارام روي ميوه ها ميدهيم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍓شکر را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و آن را بپزید و بگذارید سرد شود و سپس آن را با بستنی شیر و یخ خرد شده در مخلوط کن ریخته و خوب بهم بزنید تا کف کند.سپس آن را در لیوان های بلند ریخته و با برگ نعناع و توت فرنگی تزئین کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧅اول از همه پیاز ها رو پوست بکنید و بشویید و خشکشون کنید که هیچ آبی روش نمونده باشه از آنجاییکه پیاز تمام بو و میکروب محیط را خیلی زود به خودش جذب می کنه پس پیاز پوست کنده رو زیاد در محیط قرار ندید . حالا توی یک شیشه تمیز و خشک پیاز ها رو بچینید و روش نمک و فلفل بریزید و بعد هم اون فلفل قرمز های تند را لابه لای پیاز ها بگذارید و در آخر سرکه رو به اندازه ای که روی پیاز ها را بپوشاند . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥧ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن می‌کنیم. حالا روی خمیر را با چنگال سوراخ‌سوراخ می‌کنیم که بخار خمیر خارج شود. سپس خامه را با سس سفید مخلوط کرده و سیر رنده شده را همراه با پنیر پیتزا روی خمیر پخش می‌کنیم. فلفل دلمه‌های رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر می‌چینیم. سپس تارت را به مدت 25تا30 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا آماده شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍅پوست گوجه را بگیرید و با روغن زیتون تفت دهید تا جایی که نرم شود. سپس برنج خیس داده شده را اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر تفت دهید. نمک و شکر را همراه 3 لیوان آب جوش روی برنج بریزید و وقتی اب برنج تمام شد دم کنی گذاشته و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍗تکه های مرغ رو از شب قبل به سس مایونز ،ماست،یک لیوان زعفران دم کرده،نمک،آب لیمو ترش،پودر پاپریکا و فلفل سیاه نیم کوب آغشته کنید و یک پیاز رو خلالی درشت برش بزنید و با مرغ مخلوط کنید. سیب زمینی رو با پوست کامل شسته و برش بزنید و همراه با گوجه و کره و یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕سینه مرغ تکه شده یک کاسه متوسط - پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان - کلم بروکلی خرد شده یک چهارم فنجان - خامه ترش نصف فنجان - نمک و فلفل به میزان لازم - خمیر یوفکا یا خمیر پفکی به میزان لازم 🥣سینه مرغ ریش شده را که از قبل پخته‌اید در طرفی بریزید. حالا مطابق ویدئو، کلم بروکلی، خامه ترش، پنیر پارمسان و نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را به‌‌خوبی با هم مخلوط کنید خمیر یوفکا را پهن کرده و مطابق ویدئو مواد را درون آن قرار دهید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍨شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید و عسل و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس کره را که روی حرارت آب کرده اید اضافه کنید تا خمیر به دست آید روی خمیر را با کیسه نایلون پوشانده و ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود قالب مادلین را چرب کرده و خمیر را در قیف ریخته و تا سه چهارم از قالبها را با آن پر کنید دمای فر را به ۱۷۰ درجه کاهش دهید و مادلین ها را حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر گذاشته تا طلایی شوند روی شیرینی ها پودر شکر پاشیده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥕هویج‌ها را شسته و پوست بگیرید، سپس با رنده بزرگ آنها را رنده کنید. پرتقال‌ها را پوست گرفته، پوست هر پره را از آن جدا کرده و مغز پرتقال را درون کاسه بریزید. هویج‌های رنده شده را با پرتقال مخلوط کنید. درون کاسه‌ای کوچک، روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط کرده، به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید و کمی شکر به آن اضافه کنید. با پسته‌های خرد شده سالاد را تزیین میکنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
# کرم طالبی مواد لازم: آب 5 قاشق شکر نیم پیمانه وانیل نیم قاشق ژلاتین 2 قاشق آب طالبی 3 پیمانه خامه 200 گرم طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حل میکنیم. شکر و آب طالبی را مخلوط میکنیم و میگذاریم روی حرارت تا شکر حل شود؛ بعد ژلاتین را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و وانیل را اضافه میکنیم. لازم نیست خیلی روی حرارت باشه. میذاریم تا خنک بشه یکم. خامه رو با همزن میزنیم تا یکم باز بشه از هم و به مواد اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم تا یکدست بشه. برشهای کوچکی از طالبی ته قالب بذارید و مواد رو روش بریزید و بذارید داخل یخچال تا ببنده. اگه یکم قالبتون رو چرب کنید، موقع دراوردن مشکلی پیش نمیاد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧇 😋 ▫️آرد دو پیمانه ▫️شیر دو پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️ارده نصف پیمانه ▫️روغن دو سوم پیمانه ▫️کره ۵۰ گرم ▫️وانیل یک ق چ ‌ 🔸آرد الک شده رو ده تا بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و دوباره الک میکنیم کره و روغن داخل ماهی تابه ذوب میکنیم و آردو بهش اضافه میکنیم و بعداز مخلوط کردن آرد ارده رو هم اضافه میکنیم ۳۰تا ۴۰ دقیقه تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسیم شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت میزاریم تا شکر داخل شیر حل بشه نیازی نیست بجوشه کنار میزاریم تا خنک بشه بعداز سرخ کردن آرد شیر خنک شده رو بهش کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر جذب آرد بشه و چند دقیقه بعد حرارت رو خاموش میکنیم و حلوا آمادست‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍵نخود - لوبیا چیتی - گوشت - گندم - عدس - پیاز - زردچوبه - فلفل سیاه - نمک 🥣پیاز رو خلالی کرده و تفت میدیم، گوشت رو باهاش خوب سرخ میکنیم و ادویه میزنیم، حبوبات رو هم هم اضافه کرده و به میزان لازم آب میریزیم و میزاریم خوب بپزه و جا بیوفته، در اخر نمک هم اضافه میکنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سالاد لایه ای 🥗🥗🥗🥗 📌برای ۶ الی ٨ نفر . ✔️مواد لازم: کینوا پخته شده ۲/۵ فنجان تخم مرغ آب پز ۶ عدد بیکن ۲۲۵ گرم کاهو خردشده ۶ فنجان پیاز قرمز کوچک ۱ عدد ریزخردشده گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده ۱ پیمانه نخود فرنگی ۱ فنجان زیتون سیاه خرد شده ۱/۲ فنجان فلفل دلمه ای قرمز خردشده ۱ عدد متوسط پیازچه ریز خرد شده ۲ عدد نمک ۱/۲ قاشق چایخوری . ✔️برای سس: ماست یونانی ۱ فنجان عسل خام ۱ قاشق غذاخوری خردل ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب ٢ قاشق غذاخوری پودر سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری گرد لیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز ۱/٢ قاشق غذاخوری . اول مواد سس را با هم مخلوط کنید و در یخچال نگهداری کنید تا موقع سرو آماده باشه. مواد سالاد هم به شکلی که تو تصاویر مشاهده می کنید، بصورت لایه لایه بچینید و تمام 🤩 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔴 ادویه را در محل مناسب نگه دارید برای ماندگاری ادویه ها، آنها را در مکانی خنک و تاریک نگه دارید. آنها را بالای اجاق گاز نگه ندارید، چون گرما و رطوبت می توانند طعم آنها را تغییر دهد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧄 😋 ▫️750 گرم سیر حبه پوست کنده ▫️سه پیمانه آب ▫️یک پیمانه سرکه سفید ▫️دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار ▫️دو ق غ دونه فلفل سیاه 🔸چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید. اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید بچه ها اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭