#فاهیتا_مرغ
برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید.
دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
پودر شکر ٧٠گرم
رنده پوست پرتقال ١ق م
وانیل ١/٨ق م
تخم مرغ ١عدد
کافیمیت ١٠گرم
آرد ٢٧٠گرم
پودر کاکائو ٢٠گرم
کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزای_متفاوت
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترافل_اورئو
بیسکویت کرم دار اوریو ۲۴ عدد
پنیر لبنه یا ماسکارپونه ۷۵ گرم
شکلات تلخ یا شیری برای کاورکردن ۱۲۰گرم
بیسکویت هارو اول کاملا خورد بعد آسیاب کنین.پنیر رو اضافه کرده و ورز بدین تا خمیری بشه.گلوله های به اندازه گردو برداشته و گرد کنین و داخل سینی بچینین.سینی رو برای ۳۰تا ۴۵ دقیقه داخل فریزر یا دوساعت داخل یخچال بذارین.بعد که منسجم شدن از فریزر در آورده و داخل شکلات بن ماری شده بغلتونین و دوباره نیم ساعت بذارین یخچال تا منسجم بشه.
با این میزان مواد حدودا ۱۵ عدد ترافل دارین.
من از بیسکوییت اوریو توت فرنگی استفاده کردم که واقعا عطر خوبی داشت
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_گلاب_زعفران
تخم مرغ:۳عدد
شکر: ۱۱۰گرم(۱/۲پ)
روغن مایع: یک دوم پ سرخالی
زعفران دم و صاف شده:۱ق س یا بیشتر
گلاب: ۲ق س
شیر یا آب: یک چهارم پ
پودر هل به دلخواه
آرد: ۱۸۰گرم (تقریبا یک و یک چهارم پ)
ب پ:۱ق چ کمی سرپر
تخم مرغ ها+شکر+پودر هل را باهمزن برقی زده تا حجیم و کرمرنگ شود.
گلاب+ زعفران+ آب را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزود و ۳۰ثانیه هم میزنیم.
روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم.
آرد و ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.
مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی؛ یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه یا برقی۱۶۰درجه با فن روشن
به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه برای کیک کوچکتر و ۳۵_۴۰دقیقه برای کیک بزرگتر میپزیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#نان_شکری
آرد 500 گرم
شیر 200 میلی لیتر
50 گرم شکر
50 گرم روغن
تخم مرغ 1 عدد
نمک 4 گرم
7 گرم پودر خمیرمایه
کمی شکر،خمیرمایه،کمی شیر گرم رو در یک لیوان باهم مخلوط کنید و درشو بزارید به مدت یک ربع بمونه.
در کاسه ایهمه مواد باقیمانده رو اضافه کنید. لیوان رو هم خالی کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر حاصل رو ورز بدید.
روی کاسه رو با پارچه بپوشانید و در جای گرم حداقل یک ساعت استراحت بدید.بعد پف خمیر رو بگیرید.
خمیر رو ورز بدید. به قسمتهای مساوی تقسیم کنید.
با روغن و زرده رومال کنید، سپس شکر را بپاشید و یک نان طبق فیلم فرم بدید. در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_سیب_زمینی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نسکافه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شیرینی_پنجره_ای_شکلاتی
ارد برنج:1/3پیمانه
ارد نشاسته :1/3پیمانه
پودر کاکایو:1ق غ
ارد گندم:1/3پیمانه
شیر:1/2پیمانه
تخم مرغ :2عدد
وانیل :1/4ق چ
سه تا ارد پودر کاکائو ووانیل رو باهم مخلوط کرده شیر سرد رو به تدریج اضافه کنید تا با ارد ها مخلوط شه و گلوله نشه وتخم مرغ هارو به مواد اضافه کرده و بهم میزنید تا صاف ویکدست شود روغن را داغ کرده و قالب نان پنجره ای را داخل روغن مگذاریم تا داغ شود بعد داخل مایع زده و دوباره در روغن فرو میبریم تا شیرینی خودش را از قالب جدا کند وقتی سرخ شد با چنگال از روغن خارج کرده و داخل مخلوط پودر قند وهل می ریزیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سيب_زميني_باميه_اي
آرد ٢ پ
آب ٢پ
تخم مرغ ٢ عدد
کره ٢ق غ
نمک 1ق چ
پکینگ پودر ١ ق چ
پودر سير ١ق م
فلفل ١ق م
سیب زمینی ٤عدد
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد اب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#معجون_پروتئینه
موز:يك عدد
بادام درختي خام:دو ق غ
شير كم چرب يا بدون چربي:2پيمانه
خرماي بدون هسته :هشت تا ده عدد
پودر قهوه:دو ق غ
عسل:دو تا سه ق غ
يخ:ده تا پانزده تكه
همه مواد را در مخلوط كن ميريزيم و خوب ميكس ميكنيم بعد نوش جان كنيد سالم و بدون شكر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دسر_میوه_ای
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه.
میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_سیب_زمینی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#هویج_پلو_با_مرغ_زعفرونی_و_کشمش
هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سرو كنيد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خوراک_لوبیا_سبز
لوبیا سبز خورد شده 500 گرم
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب 2 ق غ
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
دارچین 1/2 ق چ
لوبیا را با یک لیوان آب آبپز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آبش کشیده شود. سیب زمینی ها را نگینی خرد و سرخ کنید.
پیازها را خرد کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید. وقتی شروع به طلایی شدن کرد رب را اضافه کنید و دو دقیقه هم با رب تفت بدهید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید. سیر له شده را نیز در همین مرحله بریزید.
لوبیا و بعد از آن سیب زمینی را داخل سس بریزید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید. تخم مرغ زده شده را روی مخلوط لوبیا بریزید و صبر کنید تا تخم مرغ بسته شود. سپس آن را هم بزنید و کمی دیگر صبر کنید تا کامل پخته شود.
خوراک لوبیا را با نان و ماست موسیرسرو کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_یخچالی
2پاکت خامه صبحانه
2 بسته شکلات شیری (60 گرمی و جمعا120گرم)
2 بسته شکلات تلخ(60 گرمی و جمعا 120)
1 قاشق غذاخوری کره
1.5تا2 بسته بیسکویت پتی بور
خامه ها و کره را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بزارید تا به نقطه جوش برسد(ولی نجوشد) وقتی از کناره ها شروع به حباب زدن کرد زیر اجاق گاز را خاموش کنید. شکلات ها را خرد کرده و در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا شکلاتها در درون خامه حل شوند و صبر کنید تا مخلوط شکلاتی به دمای اتاق برسد. بیسکویت های پتی بور را به دو یا سه تکه خرد کنید و در مخلوط شکلات خنک شده را بریزید و مخلوط کنید. اگر کمی شل و آبکی باشد ، نصف بسته بیسکویت باقی مانده را نیز خرد کنید و آن را نیز اضافه کنید و در هر قالبی که می خواهید شکل دهید ، درون قالب را سلفون بکشید و مواد را درون قالب بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید. به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید. پس از این زمان آن را از قالب خارج کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سمبوسه_پیتزایی
خمیر یوفکا یکبسته
یک عدد پیاز متوسط رنده شده
500 گرم قارچ خرد شده
200 گرم گوشت چرخ کرده
پودر آویشن ، نمک و زردچوبه
پنیر پیتزا
یک عدد فلفل دلمه ای متوسط خرد شده
یک قاشق رب گوجه فرنگی
در تابه چند قاشق روغن بریزید و پیاز و زرد چوبه را به آن اضافه کنید.
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و آن را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. وقتی گوشت پخته شد ، قارچ ها و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.رب را به مواد اضافه کنید و آن را بهم بزنید تا مواد رنگ بگیرد.
نمک و آویشن لازم را اضافه کنید و باز هم آن را بهم بزنید.
من ازخمیر یوفکا استفاده کردم
خمیر یوفکا روبهصورت مستطیلی که عرضش کم باشهوطولش زیاد برش میزنیم.
مواد را در انتهای خمیر بریزید و پنیر پیتزا را در طول نان بپاشید.
حالا از گوشه ای خمیر را بپیچانید . ( سعی کنید مواد را به مقدار کافی بر روی خمیر بریزید)
در تابه چند قاشق روغن بریزید (میتونیندر روغن شناور هم سرخ کنید ودر دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود)
دو طرف خمیر را به صورت کامل در روغن سرخ کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#نان_دارچینی
1/4 پیمانه آب گرم و با 1/4 ق چ نمک 2 دو ق چ خمیر مابه فوری مخلوط میکنیم و میذاریم جای گرم تا عمل بیاد.1عدد زرده تخم مرغ و 1/4 پیمانه شیر گرم و 25 گرم کره آب شده و 2پیمانه آرد الک شده و 2ق غ شکر و با مایه عمل اومده به مدت 10 دقیقه ورز میدیم بعد یک ساعت،خمیرو به قطر یک سانت به شکل مستطیل باز میکنیم و روش با برس کره میمالیم و ( دو ق چ دارچین و با 4ق غ شکر مخلوط میکنیم)روی خمیر میپاشیم رول میکنیم بعد از طول برش میزنیم و به صورت گیس میبافیم و به شکل حلقه در میاریم،روش و بقه کره آب شده رو میمالیم.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 350درجه زمان برای پخت میدیم.که البته دمای فرها متفاوته تا طلایی بشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سالاد_لوبيا_تن_ماهى
۱ لیوان لوبیا سفیدُ برای ۳ ساعت خیس کردم و بعد با آبجوش و نمک کامل پختم و آبکش کردم و گذاشتم تا کامل خنک بشه.توی یه کاسه لوبیا و ۱ قوطی کنسرو تن ماهیُ(بدون روغن) با، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز، ساقه کرفس و جعفری خرد شده و چند تا دونه زیتون کامل مخلوط کردم، و با سسی که از ترکیب سرکه سیب و کمی آبلیمو تازه، یه حبه سیر له شده، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و قرمز بود مخلوط کردم و گذاشتم توی یخچال تا خنک بشه و حسابی جا بیفته
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#املت_کدو_و_سبزیجات_معطر
پیاز متوسط و خردشده ۱ عدد
کدو کوچک خردشده ۲ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی ۱۰ عدد
فلفل قرمز خردشده ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ هم زده ۸ عدد
پنیر رنده شده ۱/۲ پیمانه
جعفری تازه خردشده ۲ قاشق چای خوری
ریحان تازه خردشده ۲ قاشق سوپ خوری
روغن آفتابگردان ۳ قاشق سوپ خوری
۱- روغن را درون تابه بریزید تا گرم شود سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید تا نرم و شفاف شود. سبزیجات خردشده را به آن اضافه کنید تا زمانی که درون تابه شروع به نرم شدن کنند.
۲- در یک ظرف جداگانه، ترکیب تخم مرغ، نمک، فلفل، پنیر، جعفری و ریحان را خوب هم بزنید و به تابه حاوی سبزیجات اضافه کنید و روي حرارت قرار دهيد .در تابه را بگذاريد و چند دقيقه صبر كنيد تخم مرغ سفت شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#جوجه_كباب_طعم_دار_در_تابه
سينه مرغ / دو عدد ( سينه دو تا مرغ كامل)
پياز بزرگ / يك عدد
ماست / 250 گرم
كره / 100 گرم
زعفران دم كرده / به مقدار لازم ( هرچي بيشتر بهتر)
نمك / به مقدار لازم ( كه چون ماست داره بايد كمتر از حد معمول باشه)
آبليمو / 4 قاشق غذاخوري
استخوان سينه مرغ را كامل در آوريد و خرد كنيد ( به اندازه تكه هاي جوجه كباب ) بعد پياز را با رنده درشت رنده كنيد و به مرغ اضافه كنيدو سپس ماست و زعفران دم كرده و آبليمو را مخلوط كنيد ( وقتي ميچشيد بايد كم نمك باشد ) و همه مواد مخلوط شده را روي تكه هاي مرغ بريزيد.
اين مخلوط را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
مواد را ترجيجاً داخل ماهي تابه و يا قابلمه بريزيد و كره را قطعه قطعه كرده و روي مواد قرار داده و روي حرارت بگذاريد.
حرارت را زياد كنيد تا جوش آيد، سپس حرارت را خيلي كم كنيد تا با آب خود مواد غذا كم كم بپزيد ( نيازي به اضافه كردن آب به غذا نيست.
حدود ۴۵ دقيقه تا يك ساعت طول ميكشد تا بپزد. وقتي دو قاشق آب ته مواد بود از روي حرارت برداشته و سرو كنيد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیر_عسلی_خانگی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#مرغ_ساده_در_مایکروفر
گوشت مرغ 1 عدد
كره 35 گرم
پياز 1 عدد
زعفران 0.5 ق م
فلفل قدري
نمك قدري
ابتدا کره را داخل يک بشقاب مناسب گود ريخته، پياز رنده شده و زعفران و نمک را داخل آن ريخته و به مدت 2 دقيقه 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس مرغ را کاملا با مايه فوق آغشته کرده و آن را داخل يک ظرف گود مناسب قرار داده و مرغها را شکاف عمیق داده درب آن را گذاشته به مدت 15-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس ظرف را بيرون آورده مرغ را پشت رو کرده درب آن را گذاشته و مجددا به مدت 20-15 دقيقه با قدرت 60% داخل مايکروفر قرار دهيد.
بدين ترتيب غذا آماده است
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شیرینی_لیدی_فینگر_با_کرم_پسته
1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر
1/2 پیمانه شیر
200 میلی لیتر خامه
150-180 گرم شکلات سفید
50 گرم پودر پسته
1 قاشق غذاخوری کره
خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین
بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_شکلاتی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭