eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت مرغ 1 عدد كره 35 گرم پياز 1 عدد زعفران 0.5 ق م فلفل قدري نمك قدري ابتدا کره را داخل يک بشقاب مناسب گود ريخته، پياز رنده شده و زعفران و نمک را داخل آن ريخته و به مدت 2 دقيقه 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس مرغ را کاملا با مايه فوق آغشته کرده و آن را داخل يک ظرف گود مناسب قرار داده و مرغها را شکاف عمیق داده درب آن را گذاشته به مدت 15-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس ظرف را بيرون آورده مرغ را پشت رو کرده درب آن را گذاشته و مجددا به مدت 20-15 دقيقه با قدرت 60% داخل مايکروفر قرار دهيد. بدين ترتيب غذا آماده است . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر 1/2 پیمانه شیر 200 میلی لیتر خامه 150-180 گرم شکلات سفید 50 گرم پودر پسته 1 قاشق غذاخوری کره خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مرغ و پستو..🧈🥞🍞 🧆یه نون مرغ و پستوی فوق العاده خوشمزه 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌭🫔🌮 کامل با تمام نکات👌 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧆🧆 😋 یه روش عالی 😍👍 🥪این کوکوی مرغ و بسبک خودم درست کردم و اینجوری که مقداری مرغ و با دوحبه سیرو یه پیازوفلفل دلمه با چرخ گوشت چرخش کردم بعد سیب زمینی و رنده کردم و ابش و گرفتم و یه پیاز هم رنده کردم اما اینبار ابش و نگرفتم همه موادو با زعفرون و نمک و فلفل و تخم مرغ و یه قاشق آرد قاطی کردم و مثل همه کوکوها سرخش کردم فوق العاده بافت نرم و خوب و خوشمزه ای داره این کوکو حتما یبار سبک من و امتحان کنید 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥠🥮🥠 🥮مواد لازم : تخم مرغ......2عدد آرد......1پیمانه و یک سوم پیمانه ماست......نصفه پیمانه شکر......3/4 پیمانه روغن مایع......نصفه پیمانه پکین پودر......1قاشق مربا خوری وانیل.....نوک چاقو مواد میانی: پودر کاسترد.......2قاشق غذاخوری شکر......2قاشق غذاخوری شیر.....2لیوان میوه دلخواه 🍘طرز تهیه :🥧🥧🥧 ابتدا زرده و سفیده را جدا کنده.سفیده را با همزن خوب می زنیم تا سفت و پفکی شود.زرده و وانیل را با شکر می زنیم تا کرم رنگ شود.ماست را می ریزیم و سپس روغن را اضافه می کنیم.آرد و پکین پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.به مواد اضافه می کنیم.و در آخر سفیده را می ریزیم.بهتر است که به حالت دورانی هم بزنیم تا پف کیک نخوابد.داخل قالب تارت تو گود می ریزیم. اگه قالب تارت تو گود ندارید، می تونید داخل تارت معمولی بریزید و در آخر پخت یک سانت از لبه کیو رو خارج کنید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم.قالب را روغن جدا کنده بزنید. شروع به درست کردن مواد داخل تارت می کنیم.پودر کاسترد و شکر را مخلوط می کنیم بعد شیر را اضافه می کنیم.روی حرارت گذاشته تا به غلظت فرنی برسد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥐🧆 با کوکوی ذرت 🍣مواد لازم براي 4نفر: 1 ق چ پودر فلفل قرمز 2 ق س آرد 4 عدد فيله مرغ نمك و فلفلمواد لازم براي كوكوي ذرت: 200 گرم كنسرو ذرت دانه‌اي 350 گرم سيب‌زميني روغن مخصوص سرخ كردن 2 ق س كره نمك و فلفل 🌮🌯🌮 🌯🌮🌯 🥣 2 ق س شير1 سيب‌زميني‌ها را آب‌پز كرده و بعد از سرد شدن با رنده ريز، رنده كنيد. سپس به آن دو قاشق سوپ‌خوري شير اضافه كرده و هم بزنيد تا خميري نرم حاصل شود. 2 پوره سيب‌زميني را با ذرت، نمك و فلفل مخلوط كرده و پس از داغ شدن روغن و آب شدن كره در تابه، مواد را به 12 كوكوي دايره‌اي تقسيم كرده و كوكوها رادر روغن سرخ كنيد. 3 در اين فاصله در تابه ديگري فيله‌ها را به آرد سوخاري كه با فلفل و نمك طعم‌دار شده است آغشته كرده و در روغن سرخ كنيد. در كنار اين فيله و كوكو، ماست و خيار بسيار مي‌چسبد. 🌽فوت‌ و فن اگر مي‌خواهيد كوكوي ذرتتان طعم‌دارتر شود به مايه آن كمي گشنيز و پيازچه خرد شده اضافه كنيد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پخته شده با سبزیجات مرغ پخته شده با سبزیجات 1 کاسه سینه مرغ 1 فنجان تکه های کوچک کلم بروکلی 1 فنجان تکه های کوچک گل کلم برای سس: 3 گوجه فرنگی رنده شده نمک 1 حبه سیر 1 قاشق چایخوری رب 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه و سفید تکه های فلفل قرمز 1 فنجان آب گرم 2 3 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید و مرغ را بپزید سپس گل کلم و کلم بروکلی را اضافه کرده و سس را اضافه کنید ادویه جات رو ریخته هم بزنید اجازه دهید آبش گرفته بشه سپس در ظرف مورد نظر ریخته سس بشامل رو اضافه کنید در آخر پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید تا پنیر پیتزا ذوب و طلایی بشه. سس بشامل: 2.5 فنجان شیر 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد نمک کره را ذوب می کنیم و آرد را اضافه می کنیم آرد را به مدت 2 دقیقه سرخ کرده و شیر و نمک را اضافه می کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی خوشمزه😋 آموزش پخت شامی مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان سیر: ۴ لوش تخم مرغ هم زده: ۲ عدد آرد سخاری: ۱ لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: ۱ قاشق پودر پونه: ۱ قاشق پودر جعفری: ۱ قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد آرد سخاری: ۳ لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋 مواد لازم: 4 بادمجان 3 فلفل دلمه ای قرمز 1 پیاز متوسط 3-4 قطعه فلفل سبز 4-5 سیر 3 گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن نباتی یا کره پودر فلفل قرمز نمک دستور پخت: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید. حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود. حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘خوراک بادمجان با زیتون🫒🍆 🥪2 عدد بادمجان (متوسط) ▢250 گرم زیتون سبز ▢2 عدد فلفل دلمه ای قرمز (مکعبی خرد شده) ▢1 عدد پیاز (مکعبی خرد شده) ▢1/2 پیمانه روغن زیتون ▢3 ساقه کرفس (مکعبی خرد شده) ▢2 قاشق غذاخوری آبلیمو ▢2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ▢نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم) 🥘دستور تهیه🥘 ابتدا بادمجونا رو به هر شکلی که دوست دارید خرد کنین و با مقداری روغن زیتون در تابه ای ریخته و تفت بدین و بعد از این که کامل سرخ شد از روی حرارت بردارین. در همان تابه پیازهای خرد شده، زیتون، فلفل دلمه ای و ساقه کرفس رو که از قبل خرد کرده اید تفت بدین. رب گوجه فرنگی و بادمجون های سرخ شده رو پس از اونکه مواد تقریبا پخت به اون ها اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارین. در آخر آبلیمو و نمک و فلفل رو بهش افزوده و بعد از چند دقیقه حرارت دیدن، مواد رو از روی شعله بردارین. خوراک شما آماده شده می تونید نوش جان کنین. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 برنج شسته شده و خیس خورده : دو پیمانه گوشت گوسفند یا گوساله : ۴۰۰ گرم هل، چوب دارچین، نمک برای پخت گوشت : هل سه عدد. دارچین هم سه چهارتیکه. نمک هم به میزان لازم مواد لازم برای مخلوط پلو عربی🔻 ادویه کاری، فلفل سیاه : به مقدار لازم ادویه های پودر شده ( دارچین، میخک، زیره و هل ) : یک قاشق چای خوری نمک : به مقدار لازم کشمش : نصف لیوان رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری سر خالی پیاز خرد شده : یک عدد متوسط گوجه فرنگی حلقه ای خورد شده : سه عدد سیب زمینی حلقه ای خورد شده : سه عدد زعفرون : به میزان لازم روغن محلی یا کره : به میزان لازم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی😋 مواد لازم🔻 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🥄شکر ۱ ق غ 🧂نمک ۱ ق چ 🥄روغن ۸۰ میلی لیتر 🥛شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر 🍶آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر 🥄مایه خمیر خشک ۱ ق چ 🥣آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم ‌ برای یک ساعت روی خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه. بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید. ‌ برای داخل پیراشکی🔻 🥔سیب زمینی ۸۰۰ گرم 🥄روغن ۴ ق غ 🧅پیاز ۱ عدد 🧂نمک نصف ق چ 🍅گوجه فرنگی له شده ۱ عدد ☘️جعفری به دلخواه 🌭میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید. ‌ 🥟برای روی خمیر: 🥚تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد 🥄کنجد 🌡دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت 🕰به مدت: ۲۵-۳۰ دقیقه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍃🍲خورش شوید🍲🍃 ◽️آلوچه ترش و خشک : ۳۰۰ گرم ◽️مرغابی کوچک : یک عدد ◽️شوید خشک : دو تا سه قاشق غذاخوری ◽️آلو خورشتی : ۲۵۰ گرم ◽️تخم مرغ : دو تا سه عدد ◽️آبغوره : یک پیمانه ◽️نمک و فلفل : به مقدار لازم ◽️روغن : به مقدار لازم 🧆برای پخت خورش شوید ابتدا مرغابی را به خوبی پاک کنید و به قطعات مناسبی تقسیم کنید سپس تکه های گوشت مرغابی را بشویید و نمک بزنید. آلوچه خشک و آلو خورشتی را به صورت جداگانه بشویید و گوشت مرغابی را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای مناسب سرخ کنید سپس آلوچه خشک را به گوشت مرغابی اضافه کنید و تفت دهید و دو یا سه لیوان آب و آبغوره را به مخلوط گوشت و آلوچه اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت مرغابی نیم پز شود سپس آلوی خورشتی را به خورش اضافه کنید و بعد از نیم پز شدن آلو خورشتی شوید خشک را به خورش بیفزایید سپس اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم گاز پخته شود و جا بیفتد. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید و با کمک چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید و به خورش اضافه کنید بعد از اینکه تخم مرغ ها پخته شدند و خورش به روغن افتاد خورشت آماده است. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد اندونزی . مواد لازم خیارشور گوجه هویج گل کلم فلفل دلمه ای ذرت نخود کاهو سیب زمینی تخم مرغ مرغ شوید، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر روغن زیتون سس مایونز . راستش همچی رو ما چشمی ریختیم ولی سیب زمینی فقط دوتا پیمونه بود بقیه همه همونی بود که تو فیلم دیدین . اول ویدیو میگم همچی رو بپزیم ولی خوب مشخصه که خیارشور، گوجه، فلفل دلمه ای و کاهو رو نپختم دیگه معلومه دیگه . همه چیز رو خوب نگینی خرد کنید و خوب با هم ترکیب کنیدشون . این سالاد خیلی خوشمزه میشه جای مرغ میتونید از کالباس هم استفاده کنید و جای کاهو از کلم برگ و کلم قرمز و 💥🥬میتونید مرغ و تخم مرغ و کالباس نریزید که اینجوری برای دوستانیکه گیاه خوار هستند عالیه میشه👌🏼 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍗طرز تهیه چیکن پارمسان ویژه کتو 🥦🥦 2 عدد سینه مرغ ▢1 عدد تخم مرغ ▢2 حبه سیر ▢کمی نمک ▢کمی فلفل سیاه ▢1 پیمانه پنیر پارمسان ▢50 گرم کره ▢2 قاشق غذاخوری روغن 🍗دستور تهیه🍣 سینه مرغ رو از پهنا، به دو قسمت برش بزنید. داخل یک کاسه، تخم مرغ رو با سیر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، مرغ ها رو توی این مخلوط بچرخونید و داخل ظرف پنیر پارمسان رنده شده قرار بدید و پنیر رو روش بریزید تا خوب پنیرها به مرغ بچسبه. داخل تابه، کره و روغن رو بریزید و بذارید آب بشه، سپس مرغ های آغشته به پنیر رو داخل تابه خوب سرخ و سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲طرز تهیه اسلوپی جو (وگان) 🧆🧆🧆🧆 🍗1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢½ عدد پیاز ▢½ عدد فلفل دلمه ای ▢3 حبه سیر ▢½ قاشق چایخوری فلفل چیلی ▢½ قاشق چایخوری پاپریکا ▢½ قاشق چایخوری زیره ▢100 گرم سویا ▢1 پیمانه عصاره سبزیجات ▢1 بسته پوره گوجه فرنگی ▢1 قاشق غذاخوری سس سویا ▢1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای ▢2 قاشق چایخوری سس خردل ▢4 عدد نان 🥘دستور تهیه🥘 توی تابه روغن، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر رو باهم تفت میدیم و بهش نمک، زیره، پاپریکا و فلفل چیلی اضافه میکنیم. سویا، عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و 15 دقیقه میذاریم بپزه و آبش کشیده بشه. سس سویا، سس خردل و شکر قهوه ای رو اضافه میکنیم و میذاریم مواد خوب با هم بپزن. مواد رو روی نان مینی برگر بریزید و سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍛سس قارچ بدون خامه🍛🍛 🍲300 گرم قارچ ▢3 قاشق غذاخوری کره ▢2 و 1/2 پیمانه شیر سرد ▢3 قاشق غذاخوری آرد ▢3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢نمک و فلفل (به میزان لازم) ▢زردچوبه (به میزان لازم) 🥪دستور تهیه🥪 قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و به همراه 3 قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تفت بدین تا زمانی که نرم و آبش کشیده بشه. سپس زردچوبه رو به قارچ اضافه کنین، کمی تفت بدین و کنار بذارین. آرد رو در شیر سرد حل کنین. سپس کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنین و آرد حل شده در شیر رو به تابه اضافه کنین. نمک و فلفل رو اضاف کنین و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن ادامه بدین. در نهایت قارچ رو به سس سفید اضافه کنین. به همین سادگی!😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نان تست:۲۰ عدد سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد پیازچه خردشده:۴ تا ۵ ق غ خ جعفری خردشده:۴ تا ۵ ق غ خ خیارشور: ۸ عدد ذرت : ۴ تا ۵ ق غ خ گردو خرد شده: ۲ تا ۳ ق غ خ سس مایونز: ۶ ق غ خ آبلیمو: ۲ ق غ خ نمک و فلفل سیاه : از هر‌کدوم ۱ ق چ خ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخود: ۲ ل سیر: چند حبه پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ ادویه‌جات: نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، کاری_پودر انبه و هر چیزی باب میلتون هست. بیکینگ پودر: ۱ ق م جعفری ساطوری شده ک عالی میکنه فلافل رو: ۲ ق غ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 📍 پارت اول . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخود: ۲ ل سیر: چند حبه پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ ادویه‌جات: نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، کاری_پودر انبه و هر چیزی باب میلتون هست. بیکینگ پودر: ۱ ق م جعفری ساطوری شده ک عالی میکنه فلافل رو: ۲ ق غ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 📍 پارت دوم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍰چیزکیک با شکلات داغ مواد لازم برای 2️⃣1️⃣ نفر 👈ویفر شکلاتی۲۴ عدد 👈شکر ۱ قاشق غذا خوری 👈شکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۲۷۰ گرم 👈پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۹۰۰ گرم 👈شکر ۲۸۰ گرم 👈کره (آب شده) ۵۵ گرم 👈پودر کاکائو ۳۰ گرم 👈تخم مرغ ۴ عدد 👈خامه‏ (پر چرب) ۱۷۵ گرم 👈شکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۱۷۰ گرم 👈شکر ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه : 1️⃣فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب کیک (۲۲.۵ سانتیمتر قطر) را با کره چرب کنید. 2️⃣ویفر ها را داخل دستگاه بریزید و خیلی ریز پودر کنید و بعد با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید سپس ۵۵ گرم کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 3️⃣مخلوط را داخل قالب قرار دهید و به ته قالب فشار دهید و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه فقط مواد ته قالب شکل بگیرد و بعد آن را در جای خنک قرار دهید یا بگذارید در دمای معمولی فر خنک شود. طرز تهیه 4️⃣ ۲۷۰ گرم شکلات خرد شده را داخل کاسه قرار دهید و کاسه را روی قابلمه در حال جوش قرار دهید و آن را هم بزنید تا اینکه شکلات آب شود و صاف شود. 5️⃣کاسه را از روی آب جوش بردارید و بگذارید شکلات ولرم شود ولی سفت نشود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭