eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول ران مرغ يا سينه مرغ را با نمك و فلفل و زردچوبه سرخ كنيد و يك عدد پياز و يك عدد سير خرد شده را با كمي آب اجازه بديد تا مرغ ها بپزه يك قاشق عسل يك قاشق زعفران غليظ و ٤قاشق آب ليموي تازه رو باهم مخلوط كنيد مرغ ها پخته شده را از آبش جدا كنيد و روي سيني فر قرار بديد از مخلوط عسل ليمو و زعفران با فرچه مخصوص روي مرغ بماليدو مرغ را داخل فر با دماي بالا به مدت ١٥دقيقه قرار بديد به هيچ وجه نگران نباشيد مرغ شما شيرين نخواهد شد عسل باعث عسلي شدن مرغ ميشود تركيبش با آب ليمو و زعفرون ملس خواهد شد برنج را هم مثل هميشه دمكنيد و با خلاب پسته و زرشك يا ته چين مرغ را سرو كنيد و نوش جان كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
2 تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیماته روغن 2 پیمانه شیر 1 ق چ پودر بیکینگ 1 ق م وانیل 3 پیمانه آرد تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری کره آب شده ۵۰ گرم ماست خامه ای۳/۴ لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل ۱ قاشق چایخوری دارچین و گلابی اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم . گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید ، البته به مدت کوتاه که له نشن. اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره. مایه رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین ، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت چرخ کرده : ۶۵۰ گرم پیاز رنده شده : ۲ عدد تخم مرغ : ۱ عدد پسته ریز خرد شده : ۳/۴ پیمانه پودر گردو : ۱/۴ پیمانه پودر زیره سبز : ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، پسته و گردو را به همراه نمک و فلفل سیاه را با هم در کاسه ای مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و با دست فرم دهید . کوفته ها را در تابه با کمی روغن سرخ نمایید. این کوفته را با سس گوجه فرنگی می توانید سرو نمایید. برای تهیه سس گوجه فرنگی یک عدد پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا کمی سبک شود . ۵-۴ عدد گوجه فرنگی را پوست کنده و ریز خرد کنید و به پیاز های درون تابه اضافه کنید و تفت دهیپ تا گوجه فرنگی ها پخته شود . سپس آن را درون مخلوط کن بریزید تا سس صاف و بکدست شود . مجدد آن را در تابه بریزید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن را کنار کوفته ها سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم . سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
پیاز خلالى رو داخل اب جوش با نمك بریزید و اجازه بدین پنج دقیقه بجوشه بعد سریع آبکش کنید و روش آب سرد بگیرین و بزارید کمی آبش بره بعد بایک دستمال بزارید و رطوبش رو بگیرین بعد بزاريد روغن تابه خوب داغ بشه و یک ق چ نمک هم بزنید روغن باید جوری باشه که روی پیاز رو بگیره اصلا هم نزنید چون پیاز نرم هم بزنید حالت له پیدا میکنه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد (اگه کوچیک بود سه عدد) بیکینگ پودر یک ق غ وانیل ۱/۴ ق‌چ‌خ پودر کاکائو ۲ ق‌غ‌ شیر نصف پیمانه روغن مایع یا کره آب شده نصف پیمانه (من مخلوط هردوشو استفاده کردم) آلبالو بی هسته ۱ پیمانه شکر، وانیل و تخم مرغ رو با هم‌زن بزنین تا رنگشون روشن بشه. روغن مایع و شیر رو به ترتیب اضافه کنین و خوب مخلوط کنین. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو که از قبل با هم الک کردین، کم کم به مواد اضافه کنین و آروم هم بزنین تا مایه یکنواختی به دست بیاد و نصفش رو بریزینش کف قالبی که از قبل چرب کردین یا کاغذ روغنی گذاشتین آلبالوها رو روی مواد بریزین و بعد بقیه مواد رو روی آلبالوها . حالا بفرستین داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با دمای 185 درجه بعد از این مدت با خلال چوبی امتحان کنید اگه چیزی به خلال نچسبید کیک کاملا پخته شده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیر ۴ لیوان خامه صبحانه ۱ پاکت پودر کارامل ۲ عدد پودرنسکافه ۲ ق غ شکر ۲ ق غ کیک شکلاتی به میزان لازم شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد ۵۰۰ گ _ مایه خمیر نیم ق س _ شیر ۱ ل سرخالی _ شکر ۱ ق س _ روغن مایع ۶۰ گ _ کره آبشده ۶۰ گ _ مواد میانی شکر ۱ ل _روغن مایع ۶۰ گ _کره ۶۰ گ _ آرد ۱/۵ ل _ جوز هندی دارچین و پودر هل به اندازه و گردو خرد شده تمام موادرو با هم ترکیب کرده خمیر میکنیم این خمیر نباید شل باشد بعد از ۳۰ دقیقه استراحت از خمیر چونه های کوچک برداشته از مواد حلوایی میان چونه گذاشته میبندیم و مهر میزنیم و رومال زرده و کنجد میزنیم برای مواد داخل خمیر آردرو تفت داده بوی خامی آرد از بین بره بعد شکر و کره و روغن و ادویه ها اضافه شود مثل حلوا و بعد در فر با درجه ۲۰۰ مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بیشتر از این کلوچه خشک میشه . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
توت فرنگی ۵۰۰ گرم نعناع ۱ شاخه یخ به میزان لازم لیمو ۱ عدد شکر ۱ قاشق چایخوری دم توت فرنگی ها را جدا کنید.برگ های نعناع را از شاخه جدا کنید.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید. آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجون آب به آن ها اضافه كنيد، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید. یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. بعد مواد رو داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ٣،٤ ساعت قرار مى دهيم تا يخزده شود.بعد از دراوردن از فريزر آن را داخل مخلوط كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد.به این ترتيب نوشيدنى خنك برای سرو آماده است . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ارد ٣٠٠ گرم (٢/٥ پيمانه) شير ١پيمانه روغن مايع ١ پيمانه تخم مرغ درشت ٣ عدد شكر ١ پيمانه وانيل ١/٨ق چ بكين پودر ٢ ق چ پودركاكائو ٢ ق چ فرروي ١٨٠ درجه ي گازي ويا ١٦٠ درجه برقي روشن شود،قالب روچرب واردپاشي كنين. اردوبكين پودرويك پنس نمك ٣ بارالك شود.تخم مرغ هاروكمي بزنين تاازلختگي دربياد،سپس،شكرووانيل رواضافه كنين وحدود٨ دقيقه بزنين ،بعدازاين زمان شيراضافه ودرحدمخلوط شدن هم بزنين روغن روهم اضافه كنين ويك دورمخلوط كنين ،همزن روخاموش كنين واردروتوسه مرحله روي موادالك وباويسك ،ياليسك فولدكنين .بعدازاينكه موادخوب مخلوط شدن موادرودوقسمت كنين وبه يك قسمت دوقاشق پودركاكائووبه قسمت ديگه دوقاشق ارداضافه كنين . دورقالب روازموادسفيدريختم ووسط رومايع شكلاتي ،ميتونين عين كيك زبرابريزين قالب روداخل فرداغ طبقه ي وسط به مدت ٥٠ دقيقه بذارين،تمام مدت حواستون به فرباشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیر ۱ لیتر شکر ۸ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۲ ق غ آب دو عدد لیمو پوست دو عدد لیمو وانیل نوک ق کره نصف ق غ زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم) داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید). بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
2 لیوان آرد( که در یک تابه تفت داده شده تا زمانی که رنگ آن تغییر کند) 1 استکان روغن مایع (80 گرم) 1 استکان پودر شکر (70تا80گرم) 1عدد تخم مرغ 125 گرم کره در دمای محیط وانیل 1 قچخ بیکینگ پودر 1قچخ پودر هل 1قچخ(اختیاری) ابتدا آرد راکه تفت داده بودین رو حتما الک کنید و بعد به بقیه مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. از مواد به اندازه یک گردو کوچک برداشته و با دست گرد کنید و با سر بطری روی آن رو شکل بدید و بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت تقریبی 15 دیقه تا پخته بشه(زیاد نزارید درفر بمونه قرابیه خشک میشه). بعد که سینی رو از فر درآوردید حتما حتما بزارید شیرینی خوب خنک بشه بعد بردارید.(چون حالت پودری داره) پس از خنک شدن ، با شکلات خامه ای ویا شکلات صبحونه و نوتلا و انواع مغزیجات به دلخواه تزیین کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد ۱و۱/۴ پیمانه روغن زیتون ۳ ق غ پکینگ پودر ۱ ق م تخم مرغ ۳عدد ماست ۱ پیمانه سرکه ۱ ق م زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم . حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم. قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭