eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐦افطاری آسون و خوشمزه🤍🧡 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐦ساندویچ تخم مرغ و سیب زمینی آبپز آذربایجانی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیراشکی😋😍 فینگرفود راحت و خوشمزه🥰 ~مواد مورد نیاز: نان تست پنیر موزارلا سس گوجه فرنگی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ خوشمزه🌯😍😋 یکی از ساندویچ های خوشمزه و لذیذ و فوری قطعا مطلق به ایشونه خیلی خوشمزه اس🤤 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍴 🍋مواد لازم : لیمو به مقدار لازم آبکش 🍋طرزتهیه : لیمو هارو میشوریم ‌. سرو ته لیمو هارو با چاقو میزنیم . لیموهارو برش های یک اندازه میزنیم . هسته هاشون رو در میاریم ( البته من اینکارو نکردم ). اسلایس های لیمو‌رو داخل آبکش کنارهم میچینیم . (اصلا لیمو ها نباید روی هم انباشته بشن ). آبکش ها را زیر نور خورشید قراررمیدیم . روزی یکبار لیموهارو زیر و رو میکنیم تا لیمو ها یکدست خشک شن . بسته به تابش نور خورشید ۵ تا ۱۰ روز خشک شدن لیمو ها طول میکشه . بعد از این زمان آماده است و داخل زیپ کیف یا ظرف دربسته نگهداری کنید و میل کنید . نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزشی قلیه ماهی ۱ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥪 از خوشمزگیش نگم براتون 😍 مواد لازم: سینه مرغ ژامبون پنیر چدار لیموترش سس خردل نمک،فلفل،پاپریکا 🥓برای سوخاری کردن: تخم مرغ آرد گندم پودر سوخاری 🍣روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم ۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر) حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧁حلوا سوهان ارد ۱/۵ لیوان اگر ارد سبوس دار باشه بهتره شکر ۱ لیوان شیر ۱/۵لیوان زعفران غلیظ ۲ق غ خ گلاب ۱/۴ لیوان هل ۱ ق چ خ کره ۳۰ گرم روغن مایع ۳/۴لیوان 🍫🍫🍫🍫🍫 🍮🍮اول یک لیوان شیر و با ۱ لیوان شکر زعفران و هل و گلاب رو حرارت بزارید در حدی که شکر حل بشه ومایع نجوشه حرارت خاموش کرده حالا تو تابه ارد روغن و نصف لیوان شیر بریزید و با حوصله فراوان هم بزنید رو حرارت پایبن بعد ۳۰ دقیقه کره را اضافه کنید تا جایی هم بزنید و رو حرارت بزارید که رنگ ارد به رتگ سوهان بشه و بعد شربت به ارد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا جمع بشه و زیر حرارت خاموش کرده و بعد در ظرف سرو گذاشته میل کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم ضعف رفت براش😍🤤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍞 🧇نان روغنی بدون شکر 🍽مواد لازم : روغن مایع نصف لیوان شیره انگور یاخرما یک لیوان آب یک لیوان آرد به مقدار لازم بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری گلاب دو ق غ ادویه نان ۳ ق غ ✅در صورت نبود ادویه ،کنجد ۳ ق غ آب و روغن و شیره و گلاب رو داخل کاسه ای میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم. بعد کنجد و آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه و با همزن دستی میزنیم و کم کم که سفت تر شد با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه. دقت کنید خمیر سفت نشود خمیر را کمی ورز میدیم. من آرد نانوایی زدم. (هرنوع آردی خواستید میتونید بزنید ارد شیرینی پزی یا نانوایی یا سنگک فرق نداره). سطح کارو اردپاشی کنید و بصورت چونه بردارید و دونه دونه با وردنه پهن و نازک کنید. من بعد از باز کردن با قالب چوبی کلمپه هم مهر زدم بعد داخل روغن سرخشون کنید. با حرارت متوسط. . اگر مایل بودین مقدار شیره رو میتونید کم و زیاد کنید من بعد از پخت با فرچه کمی عسل روی نونها زدم داخل ظرف دربسته نگهدارید تا یک هفته تازه اند. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍌🍎موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند. -برای پیشگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی ، درون کیسه آن‌ها، یک سیب درختی قرار دهید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗مواد لازم برای تهیه سالاد هندی رژیمی (۱ نفر) خیار: ۱ عدد ماست: ۲۵۰ گرم (یک لیوان) گشنیز: یک چهارم فنجان زیره: یک و نیم قاشق چایخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم سالاد هندی جایگزین 👌طرز تهیه سالاد هندی رژیمی ابتدا خیار را به صورت نگینی خرد کنید. برگ های گشنیز را هم با چاقو ریز کنید و کنار بگذارید. ماست را در یک ظرف ریخته و کمی به هم می زنیم. حالا خیار، گشنیز، زیره، نمک و فلفل را به ماست اضافه کنید. همه مواد را خوب به هم بزنید و در کنار غذا نوش جان کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کوکی با طعم هل🍪 دستور 🍽 آرد: ۱۰۰ گرم آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری پودر هل: ۱ قاشق چایخوری پودر شکر: ۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم طرز تهیه و دستور پخت: 🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک‌دست شود، در کاسه‌ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می‌کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ‌خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر می‌گذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی‌ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ابتدا دو تا زرده تخم مرغ و همزم تا شل بشه ، صد گرم کره که تو محیط خونه اب شده رو ریختم داخلش . این شیرینی نیاز به همزن برقی نداره با همزن دستی و حتی قاشق کارمون راه میوفته،بعد نصف پیمونه تون که برا من لیوان دسته داره ماست شیرین میریزیم تو مواد خیلی کم هم زدم تا مخلوط بشه حالا دو تا لیوان ارد و یه ق مرباخوری بکینگ پودر و تو چند مرحله ریختم تو موادم وقتی کمی منسجم شد قاشق و بزار کنار با دست همش بزن در اخر یه خمیر لطیف ب دست میاد که به دستتم نمیچسبه . بزارش تو‌پلاستیک بزار گوشه اشپزخونه ت حدود یک ساعت ، حالا برو گردو و خرد ریز کن با هل پودر شده و پودر شکر مخلوط هم کن یک تا دو ق غ گلاب بریز توش نصف ق چ هم دارچین اینا رو با هم مخلوط کن و بزار کنار . حالا بعد استراحت خمیر پهنش کن رو تخته با وردنه صافش کن با دور لیوان قالب بزن که به صورت گرد دربیاد برش دار و مواد میانی و داخلش بریز و خمیر و جمعش کن گرد ش کن و بعد تو روغن سرخ کن . وقتی همه سرخ شدن بزار کامل از حرارت بیافته و تو پودر شکر بغلطون یا پودر پسته . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول برنج رو خیس میکنیم تو یه تابه پیاز خرد شده رو سرخ کرده ، بعد بهش فیله مرغ یا سینه مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم حالا بهش قارچ خرد شده اضافه و باز همه رو با هم تفت میدیم تا خوب پخته و سرخ بشه نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و زعفرون هم بهش اضافه میکنیم تو ظرف جدا هویج خرد شده رو هم سرخ میکنیم حالا برنج رو تو آب جوش میریزیم و تو آبش ذرت ، نخودفرنگی و فلفل دلمه ای سبز و قرمز (من قرمز نداشتم نزدم) خرد شده رو اضافه کرده و وقتی برنج زمان آبکشش شد و قد کشید ، آبکش میکنیم حالا برنج رو دم میکنیم و لابه لاش از موادمون میریزیم ، ولی من مخلوط مرغ و قارچو رو روی پلوم وقت سرو ریختم و تزیین کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ماست یک پیمانه آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن یک دوم پیمانه تخم مرغ ٢ عدد وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری کرمفیل هم به مقدار لازم نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید. آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه. داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره. کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم. قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
قطعات مرغ به دلخواه رون یا سینه گوجه فرنگی ۳عدد پیاز متوسط۱عدد سیر ۱حبه درشت نصف فلفل دلمه ایی نمک و فلفل رب گوجه فرنگی یه قاشق مرغ ها رو با روغن و زردچوبه حسابی تفت بدین پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه فرنگی و رب رو توی مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یه سس غلیظ به شما بده . این سس رو روی مرغای تفت داده بریزید و بعد از جوش اومدن درش رو با یه پارچه ی نازک ببندید و روی شعله ی کم دم کنید. *وقتی مرغا کاملا پخت نصف لیوان زرشک شسته شده رو به سس اضافه کنید و ۱۰دقیقه دوباره دم کنید این مرغ اصلا احتیاج به آب نداره . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭