eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
لازانیا سبزیجات مواد لازم برای۶ نفر لازانیا ۱/۲ بسته روغن زیتون ۱/۲ پیمانه بادمجان ۱ عدد کدو ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه هویج متوسط ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد کرفس (ساقه) ۲ ساقه قارچ ۱۵۰ گرم گوجه فرنگی متوسط ۳ عدد ریحان ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم آویشن ۱/۴ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- تمام سبزیجات را به صورت نگینی درشت خرد کنید و به ترتیب از ترد تر به نرم تر در روغن زیتون به مدت 7 الی 8 دقیقه تفت دهید؛ سپس ادویه، آویشن و ریحان را اضافه کنید. ۲- لازانیا‌ها را آبکش کنید.کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید یک ردیف لازانیا بریزید و روی آن را با سس سبزیجات و پنیر پیتزا بپوشانید تا ظرف پر شود. ۳- ظرف را داخل فر در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید و برای طلایی شدن پنیر می‌توانید گریل را نیز به مدت 2 تا 3 دقیقه روشن کنید. سایر نکات لازانیا سبزیجات مناسب برای گیاهخواران. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
رول مرغ و سبزیجات مواد لازم برای۱۰ نفر مواد اصلی فیله مرغ (به تعداد افراد) ۱۰ فیله فلفل دلمه ای (از هر رنگ) ۱ عدد کرفس ۱ ساقه هویج ۴ عدد پیاز رنده شده ۱ عدد آبلیمو به مقدار لازم نمک به مقدار لازم روغن به مقدار لازم سیر خرد شده ۲ حبه طرز تهیه ۱- فیله های مرغ رو اگر نازک نیست به نازکی برش بزنید و با نمک و آبلیمو و پیاز و سیر مزه دار کنید و چندین ساعت در یخچال قرار دهید. ۲- فلفل دلمه ای و هویج و کرفس را به صورت خلالی بلند و نازک برش بزنید. ۳- مواد را کمی در روغن تفت دهید و در صورت علاقه بهش کمی کنجد اضافه کنید. ۴- فیله ها را با بیفتک کوب می کوبیم تا نازک شود (خیلی نازک نه که بافت فیله از بین رود) ۵- و از مواد آماده شده و خنک شد داخل فیله می گذاریم و دو طرف فیله را روی مواد می آوریم و با خلال دندون سفت می کنیم و در روغن تفت می دهیم. ۶- کمی شعله زیر تابه را کم می کنیم تا مرغ ها کاملا پخته شود بعد درب ظرف را برداشته تا در روغن طلایی شوند. سایر نکات مواد لازم این غذا کاملا مطابق تعداد افراد حاضر است و می توانید اختیاری مواد را کم یا زیاد کنید. یا از سبزیجات و مواد دیگری استفاده کنید. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
دیزاین غدا😍😋😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
دیزاین غدا😍😋😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
املت اسفناج 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
املت اسفناج 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
املت اسفناج  مواد لازم تخم مرغ: 2 عددبرگ اسفناج تازه (خرد شده): 2 ق سآب یا شیر: یک ق سنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمروغن: به مقدار لازم مواد لازم فیلینگ (لایه میانی): برگ اسفناج تازه (خرد شده): 50 گرمسیر (له شده): یک حبهپیاز (نگینی خرد شده): یک چهارم یک عددنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمروغن: به مقدار لازم  مشخصات برای 4 نفر روش متوسط آشپزی : تخم مرغ ها و آب یا شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. برگ اسفناج خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و مخلوط به دست آمده را در آن بریزید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. املت را گرم و همراه با اسفناج تفت داده شده سرو کنید. طرز تهیه فیلینگ (لایه میانی): پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید و آن قدر مواد را تفت دهید تا اسفناج نرم شو 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
خمیر پیتزا و پیراشکی 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
خمیر پیتزا و پیراشکی 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisa
خمیر پیتزا و پیراشکی طعم دار مواد لازم برای۹ نفر آرد ۵ پیمانه شکر ۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری شیر ولرم ۱ پیمانه نمک ۱/۲ قاشق چای خوری کره ذوب شده یا روغن مایع یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری آویشن ۱ قاشق چای خوری شوید یا ریحان خشک ۱ قاشق چای خوری ماست‏ ۳تا۴ قاشق غذا خوری تخم مرغ متوسط ۱ عدد طرز تهیه ۱- ابتدا دریک ظرف بزرگ یک لیوان از آردو با خمیرمایه فوری و شکر مخلوط کرده و شیرولرم و بهش اضافه میکنیم و باهمزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روشو با سلفون میپوشونیم تا حدود ۲۰دقیقه در جای گرم استراحت کنه . ۲- بعد از اینکه خمیرمایه عمل اومد و موادمون حجیم شدو روی مواد کف اینجادشد .ماست + تخم مرغ + نمک + بکینگ پودر + آویشن +شویدیاریحون خشک و اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکدست بشه بعد بقیه آردو اضافه میکنیم (اگه آردو از قبل الک کنید خیلی تو کیفیتش تاثیرمیزاره) . ۳- آردو اول با قاشق هم میزنیم تا جایی که دیگه قاشق به سختی توش کارکردبادست هم میزنیم فقط تاجایی که خمیرازظرف جدابشه اصلا به خمیرزیاد آرداضافه نکنید فقط تا جایی که کمی به دستتون بچسبه وقتی دیدیدخمیرازظرف جداشدوکمی هم به دست چسبید دیگه آرد نریزید. ۴- و کره ذوب شده وسردشده رو بهش اضافه کنیدوانقد چنگ بزنید تا کره یا روغن کاملا به خورد خمیر بره و خمیر لطیفی بدست بیاد بعد خمیر و ۵ دقیقه ورزبدین یا ۱۰۰باربکوبین تا یکدست بشه میبینیدکه خمیر دیگه به دست نمیچسبه وکاملا لطیف و براقه بعد خمیروتوظرف آرد پاشی شده میزاریم و روشوآردمیپاشیم تاخشک نشه بعد روشو با سلفون میپوشونیم و ۱۰دقیقه دیگه استراحت میدیم تا کاملا عمل بیاد. ۵- و بعد چونه میگیریم و استفاده میکنیم .حتما خمیر وبرای پیتزا رو سطح آرد پاشی شده با وردنه به ضخامت نون لواش نازک باز کنید تا بعد پخت زیاد نونی نشه پیتزاتون اصل پیتزای ایتالیایی همینه بایدنازک باشه. سایر نکات ۱-دوستان حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید خصوصا بکینگ پودروخمیرمایه حتما بایدتازه باشن تا فعال بشن و حتما مواداولیه باید به دمای محیط رسیده باشن تا به نتیجه مطلوب برسین . ۲- میتونین سبزی های خشک این خمیروحذف کنید و یک خمیر ساده داشته باشین و برای پخت انواع نان ازش استفاده کنید مقدار شکرو هم برای نانهای شیرین تا ۵ قاشق میشه اضافه کرد. ۳- تخم مرغ و ماست و هم درصورت نداشتن حذف کنید بازم خمیرتون با کیفیت درمیادنگران نباشین 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ژله گل تک نفره مواد لازم برای۶ نفر مواد اصلی ژله آلوئه ورا ۱ بسته ژله تمشک ۱ بسته شیر ۵ قاشق غذا خوری قالب گل چندتایی(در سایز مختلف) ۲ عدد طرز تهیه ۱- اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کنید و روی سماور در حال جوش بذارید تا ذراتش کاملا حل شود بعد اجازه دهید کاملا خنک شود. ۲- شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید‌. ۳- قالبی که گلهاش کوچکتر است را چرب کنید و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل بریزید و قالب را با سینی داخل یخچال بذارید تا گلها کاملا ببندند. ۴- بعد از بستن ژله داخل گلها آنها را از قالب خارج کنید و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید‌. ۵- قالب بزرگتر را چرب کنید (حتما همه ی قسمتهایش را چرب کنید) یکسانت ژله ی آلوورا داخل هر کدام از قسمتهای قالب بزرگتر بریزید و توی یخچال بذارید تا نیم بند شود. ۶- داخل هر کدام یکی از گلهای ژله ای صورتی را قرار دهید و بقیه ی قالب را با ژله ی آلوورا پر کنید وقالب را به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. ۷- موقع خارج کردن از قالب هر قسمت را چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دهید بعد کناره هایش را با چاقو آزاد کنید و به آرامی روی یه بشقاب خیس کوچک برگردانید و با سُر دادن داخل ظرف اصلی قرار دهید. ۸- بشقاب باید خیس باشد که بتوانید ژله را سر بدهید. ۹- موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژلتون آسیب نبینه. سایر نکات کلیپ تهیه این ژله را در بخش آخرین ویدیوهای پیجم میتونید ببینید. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 فیله ی مرغ ۴ عدد کره ۲۰ گرم ۲ حبه سیر برای سس خامه ای👇👇 ۱ عدد پیاز شیر یک لیوانو نیم خامه صبحانه ۱۰۰ میلیلیتر پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم نمک مقداری به سینه ی مرغ نمک و فلفل بزنید و بذارید نیم ساعت بگذرد اسپاگتی هارو بجوشانید کره رو داخل تابه ریخته و سیر خورد شده رو سرخ کنید سینه ی مرغ رو اضافه و از دو طرف سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بیاندازید تا روغن اضافی جذب دستمال شود پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت بدین بعد بهش خامه و شیر و نمک و پنیر پیتزا اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود سینه ی مرغ رو برش زده و ابتدا پاستا بعد سینه ی مرغ و بعد سس رو میریزیم و با جعفری روشو پر میکنیم😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
طبق تحقیقات : خوردن پیاز در از بین بردن سلولهای سرطان سینه موثر است بجای پیازهای سفید رنگ،قرمزها را بخرید چون آنتی اکسیدان بیشتری دارند، کلسترول بد خون ورسیک حمله قلبی را کاهش میدهند 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🌸یک سلام 🌱پراز احسـاس عالی 🌸یک سلام پراز محبت 🌱یک سلام پراز 🌸انرژی به دوستان گل 🌱امروزتان پراز مهربانی 🌸زندگیتون 🌱منور به نور الهی 🌸و دلتون به زیبایی گلها 🌸🌷🌸
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
کوکوی گوشت و سبزیجات مواد لازم برای۴ نفر آب گوشت ۱/۲ فنجان پیاز خرد شده ۱ عدد هویج خرد شده ۱ عدد ذرت ۱/۲ فنجان نخود فرنگی ۱/۲ فنجان سیب زمینی بزرگ ۳ عدد کره ۸ قاشق غذا خوری سس ووسترشایر ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم طرز تهیه ۱- فر رو روشن کرده و روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) میذاریم. ۲- سیب زمینی ها رو شسته، پوست میگیریم و به 4 قسمت تقسیم کرده تو آب جوش و نمک به مدت 20 دقیقه روی حرارت میذاریم تا نرم بشن. ۳- در این حین 4 قاشق غذاخوری کره رو توی ماهی تابه روی حرارت متوسط آب کرده و پیاز و هویج رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه سپس هویج، نخود فرنگی و ذرت رو هم اضافه میکنیم. ۴- گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، سس ورستر شایر و نصف فنجان آب گوشت رو هم اضافه کرده و بدون اینکه درپوش ظرف رو بذاریم، بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجازه میدیم تا کاملا گوشت بپزه. در صورت لزوم مقدار بیشتری آب گوشت اضافه میکنیم. ۵- سیب زمینی ها رو تو یه کاسه له میکنیم و با کره باقیمونده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم. حالا مخلوط گوشتمون رو تو ظرف پیرکس مخصوص ریخته و سیب زمینی هم روی موادمون میریزیم. ۶- کوکو رو 30 دقیقه یا کمی بیشتر تو فر میذاریم تا آماده و سطحش قهوه ای رنگ بشه. @ashpazisalamati
کوکو ذرت مواد لازم برای۳ نفر ذرت کنسرو شیرین ۱ قوطی تخم مرغ ۲ عدد سیر ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا تخم‌مرغ‌ها در ظرف مناسب شكسته و پس از هم زدن آنها را با نمك، فلفل، آرد و سیر رنده شده مخلوط می‌كنیم. ۲- دانه‌های ذرت را به همراه گوشت چرخ كرده به مخلوط مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم.در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. ۳- از مخلوط آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از اینكه یك طرف آن سرخ شد، طرف دیگر كوكو را سرخ می‌كنیم. سایر نکات استفاده از گوشت اختیاری است و میتوانید آن را حذف كنید یا به جای آن از مرغ یا سیب زمینی استفاده كنید اگر از ذرت خانگی استفاده میكنید مقدار آن حدودا باید 150تا 200دانه ذرت باشد اگر دوست دارید برای رنگین شدن كوكو از نخود فرنگی ،هویج و سایر سبزیجات استفاده كنید. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
حدوداً نيم كيلو سيب زميني كوچولو لازم داريد.اين سيب زمينيهاي كوچيك رو مغازه دارها سَوا ميكنن و جداگانه ميفروشن. يكم روغن بهشون بزنيد و حدود يك ساعت داخل فر بپزيد يا با كمي نمك آبپز كنيد.اگه در فر پخته بشه بهتره.چهار تا بلال رو هم آبپز كنيد.نكته ي مهم:بعضي دوستان ميگن ما دو ساعت بلال رو پختيم ولي هنوز خيلي سفته!دوستان عزيزم،نشاسته ي ذرت هر چقدر بيشتر حرارت ببينه،سفتتر ميشه،براي پخت بلال حدودا چهل دقيقه كافيه و حتما بدون نمك بپزيدش.بعد از سرد شدن بلال و سيب زميني،دونه هاي بلال رو جدا كنيد و سيب زميني رو با پوست ،درشت خرد كنيد،يك سوم ليوان ماست موسير+يك چهارم ليوان برگ ريحون خرد شده+نمك و فلفل سياه اضافه و مخلوط كنيد و بعد از نيم ساعت سِرو كنيد. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
 با سس تاتار ابتدا بال ها رو نمک و فلفل و پودر سیر رزماری خشک زدم بعد یک قاشق از چاشنی ساخت وطنی  که طعم بندری داشت بهش زدم(من این چاشنی ها رو از تو پیجشون سفارش دادم ) و چند ساعت موند تا مزه دار شد و در تابه ی دوطرفه با حرارت ملایم گذاشتم تا دو طرفش سرخ بشه .اصلا هم روغن نزدم بهش کاملا رژیمی چون بال خودش چربه و با روغن خودش سرخ شد 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مرغ مکزیکی مواد لازم: 3 سینه مرغ بدون پوست،به صورت نواری برش زده 1 پیاز متوسط خلال شده 1 لیمو 3 فلفل دلمه قرمز ، زرد ، سبز یا نارنجی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری پودر چیلی(فلفل قرمز) 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری نمک و زیره طرز تهیه: ابتدا پیاز ، مرغ و فلفل دلمه هارا در ظرف ها جدا گانه خرد کنید،سپس در یک کاسه کوچک 1 قاشق روغن،آب 1/2 لیمو،پودر فلفل ،پاپریکا،پودر پیاز،فلفل ،زیره و نمک را با هم مخلوط کنید ، مواد را روی تکه ها مرغ ریخته و هم بزنید تا کامل مرغ ها به مواد آغشته شوند،برای حداقل 30 دقیقه بگذارید یخچال تا مرغ ها مزه دار شوند،سپس در ماهیتابه 1 قاشق روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید مرغ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کامل پخته شوند،از ماهیتابه برداشته و کنار بگذارید،سپس باقی روغن (1 قاشق)را در همان ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه و تفت دهید برای حدود 3 دقیقه تا کامل نرم شوند سپس فلفل دلمه های رنگی را اضافه کنید و تفت دهید ،و در آخر مرغ ها را دوباره به ماهیتابه برگردانید ،و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود،میتوانید طبق ذائقه تون باقی آب لیمو و جعفری خرد شده را روی فاهیتا ریخته و گرم سرو کنید،نوش جان 🤗 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چاق وچله😋😋😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍋🍋 ⭕️برای درمان ترک‌های پوستی روی ران, شکم و ...غذاهای سرشار از ویتامین C بخوريد،مرکبات، توت‌فرنگی، کیوی، پاپایا و کلم بروکلی را هر روز در برنامه غذایی خود 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🧀🥩🧀🥩🧀🥩 رول نان تست باژامبون و پنیر مواد لازم برای۱ نفر نان تست ۴ عدد ژامبون گوشت ۴ ورق پنیر ورقه ای به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا کناره های نون رو با کمک چاقو جدا میکنیم . و بعد با وردنه روی نون میکشیم تا بافتش منسجم و نازک بشه ۲- نون که نازک شد روش یه ورق ژامبون و یه ورق پنیر میذاریم بعد آروم رول میکنیم . ۳- تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد و بعد رول ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری میغلطونیم تا همه جاش پوشیده بشه . ۴- روغن رو داغ کرده و رولها رو تو روغن سرخ میکنیم 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍋🍋 انار را با پرده های سفید اطراف آن مصرف كنيد زیرا حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر نامحلول است که به حرکات دستگاه گوارش، رفع مشکلات دستگاه گوارش و کاهش اضافه وزن كمك ميكند. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati