eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
#رولت_نیمرو_سبزیجات مواد لازم ؛ تخم مرغ سه عدد؛ هویج رنده شده بارنده درشت به مقدار دلخواه ؛گشنیز ساتوری به مقدار دلخواه ؛کره خیلی کم در حد چرب کردن ظرف ؛نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم طرزتهیه؛ ابتدا سه تا تخم مرغ روودر یه کاسه خوب زده تا کاملا مخروط شود و یک دست شود بعد هویچ رنده شده گشنیز خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کرده و خوب مخروط میکنیم بعد دریه تابه نچسب کف تابه رو خیلی کم کره زده در حدی که فقط چرب شود روی حرارت گذاشته و مواد نیمرو رو داخل ماهیتابه ریخته باید تمام سطح ماهیتابه رو با مواد پر کنید و یک دست بشه بعد وقتی قسمت زيرين تخم مرغها پخته شد يه خيار شور لبه ميذاريم و با یه کفگیر آهسته آهسته رول میکنیم من این کار رو در چند ثانیه یک بار انجام دادم تا مواد رویي هم پخته بشه همین طور ادامه داده تا تمام مایع رو رول کنید ودر ظرف سرو کشیده کمی از دما افتاد با یه چاقو آهسته برش داده و سرو کنید نوش جون . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‌ #کتلت_گردو مواد لازم: گوشت چرخ‌ کرده 200 گرم پودر گردو 200 گرم برنج پخته شده یک لیوان پودر سوخاری 2 تا 3 قاشق تخم‌ مرغ 3 عدد پیاز رنده شده یک عدد متوسط روغن، نمک و فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم طرز تهیه: گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویه‌ ها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخم‌ مرغ‌ ها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آن‌ قدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود. اگر مایه شل بود می‌ توانید پودر سوخاری را بیشتر بریزید آنها را مخلوط کنید و ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید. برای تزئین از سس کچاپ و زیتون و چند برش لیمو استفاده کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#اسنک_اسفناج_و_ذرت_خوشمزه اسفناج و ذرت، صبحانه سالمی که واقعاً حرف نداره. مخصوصاً اگه کمی پنیر موزارلای تازه بهش اضافه کنید. البته پنیر رنده شده و انواع دیگه از پنیر هم میشه استفاده کرد. اسفناج رو حتماً از قبل تفت بدید و فریز کنید. میتونید به مقدار هر بار مصرف جداگانه فریز کنید تا دیگه دردسری نداشته باشید. اسفناج فریز شده خیلی راحت با چنگال از هم باز میشه. و وقتی با ذرت و پنیر لای نان بگذارید و در ساندویچ ساز بپزید، دیگه اثری از یخ اون هم باقی نمیمونه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کراکت_برنج مواد لازم: برنج 1پیمانه تخم مرغ 2عدد پیاز 1عدد رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری سیر 1حبه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم آرد به میزان لازم كره به میزان لازم زعفران نصف قاشق چایخوری (ساییده) گوشت 100گرم (چرخكرده) طرز تهیه: برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را آبكش كرده و حدودا 5دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش كنید و آن را 2 بار چرخ كنیدیكی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه كنید و خوب مخلوط كرده و با دست ورز دهید. ادویه و زعفران آب كرده را اضافه كنید و دوباره خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی خوبی پیدا كنند.پیاز را رنده كنید و در كره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخكرده و سیر رنده شده را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید. سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده و تخم مرغ باقی مانده را آبپز كرده و رنده بزنید و به مواد بیفزایید و با یك استكان آب اجازه دهید مواد بپزند تا آبشان تبخیر شود.کف دست‌تان را آردی کرده، یک گلوله از خمیر را برداشته در کف دست باز کنید و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببندید بعد با مقدار کمی كره در تابه سرخ کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#اسنک_اسفناج_و_ذرت_خوشمزه اسفناج و ذرت، صبحانه سالمی که واقعاً حرف نداره. مخصوصاً اگه کمی پنیر موزارلای تازه بهش اضافه کنید. البته پنیر رنده شده و انواع دیگه از پنیر هم میشه استفاده کرد. اسفناج رو حتماً از قبل تفت بدید و فریز کنید. میتونید به مقدار هر بار مصرف جداگانه فریز کنید تا دیگه دردسری نداشته باشید. اسفناج فریز شده خیلی راحت با چنگال از هم باز میشه. و وقتی با ذرت و پنیر لای نان بگذارید و در ساندویچ ساز بپزید، دیگه اثری از یخ اون هم باقی نمیمونه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کراکت_برنج مواد لازم: برنج 1پیمانه تخم مرغ 2عدد پیاز 1عدد رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری سیر 1حبه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم آرد به میزان لازم كره به میزان لازم زعفران نصف قاشق چایخوری (ساییده) گوشت 100گرم (چرخكرده) طرز تهیه: برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را آبكش كرده و حدودا 5دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش كنید و آن را 2 بار چرخ كنیدیكی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه كنید و خوب مخلوط كرده و با دست ورز دهید. ادویه و زعفران آب كرده را اضافه كنید و دوباره خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی خوبی پیدا كنند.پیاز را رنده كنید و در كره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخكرده و سیر رنده شده را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید. سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده و تخم مرغ باقی مانده را آبپز كرده و رنده بزنید و به مواد بیفزایید و با یك استكان آب اجازه دهید مواد بپزند تا آبشان تبخیر شود.کف دست‌تان را آردی کرده، یک گلوله از خمیر را برداشته در کف دست باز کنید و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببندید بعد با مقدار کمی كره در تابه سرخ کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شیرینی_مرنگ موادلازم: پودر شکر یا شکر 1 لیوان سفیده تخم مرغ 3 عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرزتهیه: سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پنکیک_مرغ مواد لازم برای پنکیک: تخم مرغ= ۳ عدد آب= ۲۵۰ میلی لیتر آرد سفید= ۱۷۵ گرم مواد لازم برای مواد داخل پنکیک: فیله مرغ= ۲ قطعه هویج متوسط=۱ عدد(خلالی شده) پیاز =۱ عدد قارچ= ۱۵۰ گرم سس گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذا خوری ادویه مخصوص مرغ و نمک و فلفل و روغن به مقدار دلخواه طرز تهیه: ابتدا پنکیک را آماده می کنیم تخم مرغ آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های آن باز شود .سپس یک ماهیتابه کوچک انتخاب می کنیم ته آنرا چرب کرده می گذاریم داغ شود سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهیتابه میریزیم تا پنکیک بسته شود نکته مهم آن است که روغن کف ماهیتابه کم و پنکیک نازک تهیه شود. برای آماده کردن مواد میانی ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه می منیم و اجازهمی دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود حال ا قاشق از مواد را داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده در روغن سرخ می کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#مرصع_پلو_با_مرغ مواد لازم برای تهیه مرصع پلو با مرغ: ماده غذایی مقدار مورد نیاز برنج ۶ پیمانه /مرغ ۱ عدد /خلال هویج ۱ پیمانه/ خلال بادام ۱۰۰ گرم/ خلال پسته ۱۰۰ گرم/ کشمش ۱ پیمانه/ زرشک ۱ پیمانه /زعفران به میزان لازم طرز تهیه مرصع پلو با مرغ: برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشتمرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سوپ_سرد مواد لازم: دوغ 1 لیوان ماست ساده یا همزده 1 لیوان گوجه فرنگی رسیده 1 عدد کوچک دانه ذرت نصف لیوان شوید تازه به مقدار دلخواه خیار 1 عدد درشت نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه: ذرتها را اگر به صورت تازه داشتید با مقداری آب بپزید و بگذارید تا خنک بشود. در غیر این صورت میتوانید از کنسرو ذرت استفاده کنید. گوجه و خیار را به صورت نگینی خرد کنید. شویدها را هم شسته و درشت خرد کنید. در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنید و گوجه فرنگی و خیار و ذرتهای پخته را در آن بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در انتهای کار سوپ را در میکسر یا غذا ساز ریخته و میکس کنید. نکته: از انجایی که طبع این غذا سرد هست می‌توانید برای معتدل کردن سوپ کمی نعنا خشک اضافه کنید. اگر از مزه شیرین خوشتان میاید، اضافه کردن کشمش به این مخلوط طعم فوق العاده ای به آن می دهد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#قرمزه_نخودچی مواد لازم: گوشت چرخ کرده گوسفند. 130 گرم آرد نخودچی. یک پیمانه نمک و فلفل. به مقدار لازم زردچوبه. یک قاشق چای خوری نعناع خشک. 3 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی. یک قاشق غذاخوری آب. 5 پیمانه پیاز متوسط 2 عدد، یکی را رنده و یکی را خرد کنید. طرز تهیه: در یک ظرف گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و یک قاشق از نعناع خشک را مخلوط کنید. یک پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید. از مایه گوشت به اندازه گردو بردارید و روی دست به شکل کوفته دربیاورید و در ظرفی بچینید. در قابلمه متوسط پیاز خرد شده را با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه، فلفل و نمک اضافه کنید. در انتها باقی مانده نعناع و رب گوجه را اضافه و سپس آب را اضافه کنید تا به جوش آید. قرمزه های آماده شده را داخل آب جوش بیندازید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد، حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد و آب آن کم شود. این غذا را می توانید با سبزی و ترشی میل کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تاکو_گوشت مواد لازم: 230 گرم گوشت گاو قسمت راسته 1/5 قاشق غذا خوری روغن 3/4 فنجان سس سالسا 1/3 فنجان سس گوجه فرنگی ۱/5 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای بسته بندی شده 1/5 قاشق غذاخوری خردل 6 عدد نان ذرت کاهو خرد شده گوجه فرنگی برش زده طرز تهیه : گوشت را نواری برش بزنید وبا آب پیاز وکمی سویا سس مزه دارکرده وچند ساعت گذاشته تا ترد شود.سپس در تابه چدنی کمی روغن بریزید و روی حرارت گذاشته ، گوشت را توی تابه بریزیدوتفت دهید.هردوسس و شکر را با سس خردل اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.سپس با کاهو وگوجه فرنگی در میان نانها بریزید وبا سبزیجات و سس دلخواه تزیین و سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‍ #ته_چین_گرمساری مواد لازم: برنج 4 پیمانه گوشت گوسفندی 450 گرم خلال بادام و پسته و زعفران نمک ادویه پلویی گرد غوره گل محمدی کشمش 1 پیمانه طرز تهیه: برای این پلو کافیست برنج را خیس کنید.سپس بجوشانید و آبکش کنید فقط یکم زنده تر بردارید. گوشت را تکه تکه کنید. سعی کنید نازک برش بزنید و حتما گوشت گوسفندی باشد دو عدد پیاز راخلال کنید و پیازداغ کنید دراخر کشمش راهم به آن اضافه کنید و تفت بدهید حالا کف قابلمه ته دیگ موردنظر را بچنید سپس یک لا پلو بریزید. روی آن گوشت(خام) را بریزید و پخش کنید.سپس پیاز و کشمش را بریزید. سپس ادویه پلویی ،گل محمدی پودرشده و گردغوره بپاشید. لایه بعد دوباره برنج و..... همینطور تا اخر . سپس مدت 3ساعت دم بگذارید با شعله کم و شعله پخش کن.نگران نباشید برنجتان را زنده برداشتید چون همراه گوشت کاملاً پخته خواهد شد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شامی_گوشت_مخصوص مواد لازم: گوشت چرخکرده پیازچه.گوجه .تخم مرغ .نمک و فلفل و زعفران.یه حبه سیر پاپریکا روغن زیتون.جعفری پیازچها و جعفری رو ساطوری ریز میکنیم گوجه و سیر رو رنده ریز میزنیم و به گوشت چرخکرده که دوبار چرخش کردیم اضافه میکنیم نمک و فلفل و زعفران و پاپریکا رو بهش اضافه میکنیم و یه دونه تخم مرغ میزنیم اگه مواد چسبندگی خوبی داشت نیاز به تخم مرغ نیست حسابی ورز میدیم و تو روغن زیتون سرخش میکنیم. نکته: حتما از گوجه سفت استفاده کنید.گوشت چرخکرده حتما دوبار چرخ بشه و یکم چرب باشه که چسبندگی داشته باشه.روغن زیتون رو شعله زیاد میسوزه و غذاتون تلخ میشه یکم روغن مایع بهش اضافه کنید و شعله رو کم بزارید.گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفند خوب میشه حالا یکی دوست نداره هر چی میتونه باشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پلو_پیازچه مواد لازم : مرغ 500 گرم برنج دو پيمانه كره سه قاشق سوپخوري آب مرغ دو پيمانه نمك به ميزان لازم پيازچه 200 گرم روغن به ميزان لازم طرز تهيه: برنج را شسته و با آب مرغ و كمي نمك مي‌گذاريم تا مانند كته آرام پخته و آبش كشيده شود. پيازچه را خرد كرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم مي‌زنيم و مي‌گذاريم 15 الي 20 دقيقه دم بكشد. مرغ‌ها را جداگانه با مقداري آب، نمك و يك عدد پياز پخته و سپس در كمي روغن سرخ مي‌كنيم و كنار پلوي پيازچه سرو میکنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خورشت_ماست بر خلاف آنچه از اسم این غذا متصور می‌شویم خورشت ماست یک دسر به حساب می‌آید. برای تهیه خورش ماست گوشت گردن گوسفند که از قبل پخته و کوبیده شده را به مخلوط ماست، شکر، زعفران و زرده تخم مرغ که روی حرارت در حال جوشیدن است اضافه می‌کنند و خوب هم می‌زنند. در مرحله آخر گلاب به این مخلوط اضافه شده و با خلال پسته، بادام و زرشک آن را تزئین و پس از سرد شدن سرو می‌کنند. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کاناپ_نیمرو مواد لازم برای ۲ نفر: نان همبرگری: 1 عدد ژامبون: 4 الی 6 ورقه تخم مرغ: 2 عدد نمک: به مقدار لازم مواد لازم سس: کره: 150 گرم زرده تخم مرغ: 2 عدد آب سرد: 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو سنگی: 1 قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا برای تهیه سس، کره را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. زرده تخم مرغ و آب سرد را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب و با سرعت هم بزنید تا غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. آب لیمو ترش و نمک را اضافه و مخلوط کنید. کره ذوب شده را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. نان را به دو قسمت برش دهید و هر یک را در تابه تفت دهید تا برشته شود. ورقه های ژامبون را روی هر برش نان قرار دهید. تخم مرغ ها را نیمرو کنید و هر نیمرو را روی ورقه های ژامبون قرار دهید. سس را روی نیمروها بریزید و سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
از غذاهاي سنتي زنجان که شايد امروزه کمتر کسي به نحوه پخت آن آشنا باشد، اما در روزگاري نه چندان دور، مادران و بانوان با ذوقي خوش و با کمترين و سالم ترين مواد کوهي و طبيعي، غذايي فراهم مي‌کردند.غذايي داغ و دلچسب، به نام پيازو که مناسب وعده شام بود. چي لازم دارم: عدس 1 ليوان آلوچه و زردآلوي خشک 1 ليوان پياز خورد شده 1 عدد متوسط رب گوجه فرنگي 1 الي 2 ق غ آرد گندم 1 الي 2 ق غ روغن و نمک و زردچوبه به ميزان لازم چطور بپزم: 1. براي تهيه اين غذا ابتدا آلوچه زردآلو هامونو تو آب گرم خيس ميکنيم. 2. بعد پياز رو تفت ميديم بعد آرد رو بهش اضافه ميکنيم. رب گوجه نمک و زردچوبه رو اضافه مي کنيم و عدس رو اضافه کرده به ميزان لازم بهش آب اضافه ميکنيم. 3. اجازه ميديم عدس پخته بشه آخراي پخت عدس آلوچه و زرد آلو هامونو بهش اضافه ميکنيم تا با هم بپزن و مزه ترششون به غذا در بياد. آبش رو هم تنظيم ميکنيم که يه وقت کم نياد و خدايي نکرده غذاتون نسوزه. 4. غذا که جا افتاد و موادش خوب پخت اون رو تو کاسه به صورت تلیت کردن سرو مي کنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شامي_سبزي مواد اولیه : برای 3 نفر سبزی 2پیمانه (شامل شنبلیله،تره و گشنیز ساطوری شده) گوشت 300گرم (چرخكرده) تخم مرغ2عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم سیب زمینی1عدد (اختیاری) پیاز1عدد طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت، سبزی، تخم‌مرغ، نمك و فلفل ورز دهید. اگر موادتان به سفتی مواد شامی نبود مقداری آرد به آن اضافه كنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری تخم مرغ بزنید و كمی آب اضافه كنید.تابه مناسبی را با روغن داغ كرده و كتلت‌ها را در آن سرخ كنید. نكات: 1)استفاده از سیب زمینی در این شامی اختیاری است. 2)می‌توانید 2 تا 3 عدد انارترش را خوب سائیده با یك‌ یا 6 عدد خمیر كتلت كه هنوز سرخ نشده مخلوط كنید. وقتی كتلت‌ها برشته شد این مخلوط را در تابه سرخ كنید. در ظرفی كه شامی‌های سبز را بچینید و آن را در اطرافش بگذارید این سس ترش را خمس شامی سبز می‌گویند 3)میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این شامی استفاده كنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای فوری فوتی و خوشمزه ❥ مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای : ◗ ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ◗ ۱ عدد پیاز ◗ ۱ سیب زمینی ◗ ۲ عدد گوجه ◗ ۱ قاشق رب گوجه ◗ ادویه ها ( فلفل قرمز ، پاپریکا ، سماق ) ◗ نمک و فلفل سیاه 🥦 آشپزے با عشق . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_گوشت 😍 مواد لازم : تخم مرغ ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم پودر سوخاری ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه فلفل دلمه سبز پیاز ۱ عدد زردچوبه پاپریکا 🥦 آشپزے با عشق . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‌ طرز تهیه: بادمجون رو کبابی کنین و با چاقو ساتوری برش بزنین. با ماست و سیر رنده شده ترکیبش کنین.بورانی شما آماده اس. کف بشقاب پهنش کنین. پیاز داغ درست کنین و گوشت چرخکرده رو با سیر و ادویه ها بهش اضافه کنین و تفت بدین تا گوشت پخته بشه.رب و گوجه های پوره شده رو اضافه کنین و تفت بدین.مایه گوشتی آماده شده رو روی بورانی داخل بشقاب بریزین و نوش جونتون ‌ 🥦 آشپزے با عشق2⃣ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری رستورانی🤤 🍄 🥦 آشپزے با عشق . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓 قورمه سبزی تبریزی🫕 🥦 آشپزے با عشق . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ته_دیگ_ماست_تخم_مرغ_زعفرانی 👈دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد. 🥦 آشپزے با عشق . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭