eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍰 ‌ ‌چیز کیک سن سباستین یکی از چیز کیک های خوشمزه و متفاوت در بین تمامی چیز کیک ها هست که حالت ژله ای داره ! ‌ 👇مواد لازم👇 ۶۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یا ترکیب هر دو ۲ پاکت خامه ۴۰۰ گرم ۴ عدد تخم مرغ‌ ۱ لیوان شکر ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ پاکت وانیل ۵ گرم ‌ 🔥طرز تهیه🔥 ۱. تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. ۲. در کاسه ای بزرگ پنیر و شکر تا زمانی که مثل کرم شوند با همزن بزنید. ۳. ۴۰۰ گرم خامه را هم اضافه کنید و‌ هم بزنید و‌ تخم‌مرغ ها را هم تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۴. در اخر وانیل و‌ نشاسته الک شده را اضافه کنید و بعد از خوب هم زدن داخل قالب کمر بندی کوچک یا متوسط که ‌کمی چرب کردید و با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید. قالب من ۲۰ سانتی است. ۵. در فر از قبل گرم شده در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵_۵۰ دقیقه بپزید. ۶. بعد از پخت همچنان داخل فر با در نیمه باز نیم ساعت استراحت دهید. ۷. بعد از فر خارج کنید و در دمای محیط اجازه دهید سرد شود. ۸.اگر مایلید یک شب در یخچال قرار دهید یا بعد از چند ساعت استراحت از قالب خارج کنید .هر جور مایلید تزیین و سرو‌ کنید. نوش جان ‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍝 😋 🔸پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه. حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد... حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى ١٩٠درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
طرز تهیه سس ماست رژیمی 🌸ماست شیرین۱ پیمانه 🌸آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری 🌸نمک½ قاشق چایخوری 🌸فلفل سیاه¼ قاشق غذاخوری 🌸پودر سیر یک سوم قاشق چایخوری 🌸ریحان ۱ قاشق غذاخوری 🌸شوید خشک۱ قاشق چایخوری 🌸فلفل قرمزبه مقدار دلخواه 🌸روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری مرحله اول برای تهیه این سس ماست مخصوص و خوشمزه از ماست شیرین و در صورت امکان از ماست چکیده استفاده کنید. مرحله دوم در این مرحله آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون و نمک به کاسه حاوی ماست اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه می کنیم. مرحله سوم شوید و ریحان خرد شده را هم اضافه می کنیم. مواد را خوب بهم می زنیم و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود و سس به خوبی جا بیفتد. این سس برای سالاد های گرم و سرد مورد استفاده قرار می گیرد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
مواد لازم: تخم مرغ :۴عدد روغن مایع :۱/۲پیمانه ماست :1پیمانه بیکینگ پودر:۲ق.غ نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم آرد :۱/۵پیمانه قارچ گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای پیازداغ و یک قاشق سرخالی رب گوجه سرخ شده نمک و فلفل وآویشن طرز تهیه: ابتدا مایه ماکارونی رو آماده کنید و کنار بگذارید . سپس تخم مرغ را با همزن بزنید تا یکدست شود روغن و ماست را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید و در آخر بیکینگ پودر و آرد را الک کرده و کم کم بریزید و خوب مخلوط کرده تا یکدست شود .(من کمی هم زعفران غلیظ شده میزنم) قالب های مافین مورد نظر را چرب کرده نیمی از مواد کیک را ریخته و مایه ماکارونی را روی مواد کیک بریزید و بقیه ی مایه کیک را اضافه کنید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه گذاشته تا پخته شود . نوش جان.از این مقدار 12عدد مافین دارید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
مواد لازم: بیسکویت برای کاستارد: ۴ لیوان شیر ۱ لیوان شکر ۱ زرده تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری نشاسته نصف قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق غذاخوری کره ۷ قاشق غذاخوری پودر خامه زده شده برای گاناش: ۱ بسته خامه مایع ۲۰۰ میلی لیتر ۸۰ گرم شکلات های تیره و شیری برای درون کار: موز آماده سازی: بیسکویت هارادرمخلوط کن خردکنیدوروی یک سینی مستطیل شکل پهن کنیدازطرف دیگرخامه و شکلات ها رابدون جوشاندن روی اجاق ذوب کرده وخنک کنیدبادقت شکلات خنک شده رابه طوریکنواخت روی بیسکویت ها بریزید وهمه چیزرا بپوشانید. آن رادریخچال قراردهید تاشکلات سفت شود. کاستاردراآماده کنید. همه موادبجزخامه فرم گرفته ،کره ووانیل رادرقابلمه بریزیدوروی اجاق گازبپزیدتاغلیظ شود. بعدازخنک شدن کاستارد،سایرموادرااضافه کنید وباهمزن بزنیدتایکدست شود. سپس پودینگ خنک شده راکم کم روی شکلات اضافه کرده وروی آن رابپوشانید. بعد از ۲-۳ ساعت استراحت در یخچال، یک موز رادر وسط قراردهیدوآن را درفواصل مختلف برش دهیدکه،هر بار چاقو خودراپاک کرده ومرطوب کنیدتاراحتتر برش یابد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
موادلازم برنج۲ پیمانه پیازچه۵۰۰ گرم فیله مرغ ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد کوچک زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه نمک و فلفل طرز تهیه: برنج رو از یک ساعت قبل خیس میکنیم ‎فیله ها رو بند انگشتی خرد کرده با نصف پیاز و یک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه مزه‌دار میکنیم به مدت یکساعت. ‎نصف پیاز دیگه رو خرد کرده و تفت میدیم در حد طلایی فیله های مزدار شده رو اضافه میکنیم تفت میدیم در حد طلایی چون فیله بافت نرمی داره زود پخته میشه لازم نیست زیاد سرخ بشه ‎پیازچه های ریز شده و فلفلای رنگی رو اضافه میکنیم نمک و ادویه میزنیم کمی که سبزیجات سبک شد از رو حرارت برمیداریم نمیخواهیم رنگشون عوض بشه. ‎برنج رو ابکش میکنیم. از مواد آماده لابلای برنج میدیم در آخر زعفران اب کرده روی کل پلو میدیم و دم میگذاریم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
پیاز ۴ تا تن ماهی ۲ تا ادویه رب گوجه پیاز خلال باریک کردم ، تفت دادم و با روغن خود تن ماهی سرخ کردم. روغن بزنید خیلی چرب میشه ادویه هایی که زدم : زردچوبه ، فلفل سیاه ، آویشن ، زیره ، نمک . بعد رب اضاف کردم تفت دادم و در اخر تن ماهی از قبل جوش داده. خوب مخلوط میکنیم و درب ماهیتابه رو میزاریم و شعله رو کم میکنیم و ۱۰ مین دیگه اماده میشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
موادلازم: سینه مرغ بدون پوست و استخون ۴ تیکه سیر رنده شده ۴ حبه روغن زیتون ۱ ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ نصف لیوان کره ۲۵ گرم رزماری ۱ ق غ آویشن ۱ ق غ طرزتهیه: سینه مرغ رو از عرض برش بدین تا ورقه های نازک تر بشن.هر سینه رو حدودا به ۲ تا ۳ ورق نازک تبدیل کنین و با گوشتکب یا بیفتک کوب بکوبین تا نازک بشن. ورقه ها رو خشک کنین و با نمک و فلفل دو طرفش رو نزه دار کنین و توی یه تابه بزرگ روغن زیتون رو اضافه کنین و هر طرف ورقه ها رو حدودا ۵ تا ۶ دقیقه تفت بدین. مرغ و بزارین توی یه بشقاب کنار و کره رو به تابه اضافه کنین. سیر رو هم اضافه کنین و تفت بدین خیلی کم تا سیر طلایی بشه. اب مرغ و رزماری و آویشن رو اضافه کنین و بزارین مواد حدودا ۱ دقیقه باهم بپزه. مرغ رو به تابه برگزدونین و بزارین توی سس کمی بپزه . با قاشق سس رو روی مرغ بریزین تا مزه بگیره حدودا ۲ تا ۳ دقیقه کافیه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثلث پنیری بسیار خوشمزست میتونید برای مهمانی ها وتولد استفاده کنید فقط ازقبل اماده کنید سر فرصت وفقط سرخ کردنش را یکی دو ساعت قبل از مراسم ها انجام بدید سرخ کردنش هم وقتی نمیگیره چون مواد پخته هست ونون تست هم زود رنگش طلایی میشه وبا دوسه ق روغن هم سرخ میشه در ضمن مواد تشکیل دهنده هم خودتون میتونید بسته به سلیقتون کم وزیاد کنید دستور تهیه :👇 دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاذی بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره امیدوارم درست کنید ولذت ببرید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🌯 😋 🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🌺 یه که متاسفانه فراموش شده👍🏼 مواد لازم: گوشت گوسفند یا گوساله یا مرغ پیاز زردچوبه زعفران استاک گوشت ریحان پاک شده خرد شده۵۰۰گرم ۲۰۰گرم هم نعناع و گشنیز👍🏼 بادنجان زردچوبه ،نمک و فلفل سیاه آب‌لیموترش تازه یا آب غوره بسته به ذائقه کمی ترخون اضافه کنیین عالی میشه👍🏼 طرز تهیه: خیلی راحت درست میشه و البته که همه ی شما ماشالله استادین😍 سبزی ها رو پاک کنیبن ریحان ها رو می تونیبن با ساقه بریزین. بشورین و حسابی خرد کنیبن و سپس سرخ کنیین. پیاز رو خرد کنیبن با روغن‌و ادویه تفت بدین گوشت رو اضافه کنین و به تفت دادن ادامه بدین تا گوشت کاملا رنگش عوض بشه. ریحان و گشنیز و نعناع ، خرد شده و سرخ شده رو اصافه کنیبن. استاک گوشت رو اد کنیبن. بزارین۲ساعت بپزه. در آخر چاشنی رو اصافه کنین. زعفران غلیظ رو هم به دلیل عطرش اضافه کنیین. بادمجون های سرخ شده کنارش قرار بدین. کته زعفرونی فراموش نشه🥰😍 اگه دوست دارین کمی ترخون اضافه اد کنین که بی نظیره👍🏼👍🏼 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: شیرمحلی: ۱۰کیلو سرکه سفید:۱ لیوان ماست ترش: ۲۵۰ گرم آب: ۱ کیلو نمک: ۵۰ گرم طرز تهیه: ابتدا شیر را را روی شعله قرار می دهیم تا بجوشه، بعدازده دقیقه جوشیدن شیر، ماست وسرکه را اضافه وهم می زنیم، بعد ازبریدن شیردو الی سه دقیقه هم می زنیم. صافی پارچه ای را روی آبکش قرار داده و مخلوط پنیروآب پنیرراداخل آن می ریزیم، بعد ازگرفتن آب پنیربه صافی شکل داده و روی آن جسم سنگین قرارمی دهیم و برای حداقل دوساعت کنار می گذاریم. نمک وآب را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار داده تا به دمای جوش برسه. تکه های برش خورده پنیر راداخل آب نمک قرار می دهیم. نکات: برای بدست آوردن پنیر عالی، حتما شیر محلی وماست ترش باشد. از شیرپاستوریزه وهموژنیزه استفاده نکنید به دلیل محلی وتازه بودن شیر،ما آن را حداقل ده دقیقه جوشاندیم. برای شکل گیری ومنسجم شدن بهتر پنیر،بعدازگرفته شدن آب پنیر،صافی را همراه پنیرکمی ورزدهید. دمای آب نمک موقع اضافه کردن پنیر ۸۰ درجه سانتیگراد است. مقدارنمک داخل آب را با توجه به ذائقه و مدت نگهداری پنیرمی توانید کم کنید. بعدازقراردادن پنیرداخل آب نمک وکمی خنک شدن آب نمک،پنیرراداخل یخچال قراردهید. ‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
موادلازم📝 گوشت‌ گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم سبزی تره ساطوری شده ۵۰۰ گرم کمی هم گشنیزو جعفری لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه پیاز متوسط ۱ عدد لیمو عمانی ۴ عدد رب گوجه ۲ الی ۳ ق غ نمک ۱ قاشق چای خوری گوجه های گیلاسی ۱۰ عدد زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری ✍️طرزتهیه: ۱_لوبیا را از شب قبل خیس کنید پیاز را خورد کرده و با روغن تفت دهیدزردچوبه اضافه کنید و گوشت را با پیاز تفت دهید ۲_وقتی کمی تفت خورد لوبیا سفید را اضافه کنیدآب گرم اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا بپزد ۳_تره،گشنیزوجعفری را ریز ساتوری کنید و با روغن تفت دهیدنیم ساعت مانده به پخت کامل خورش ، گوجه های گیلاسی و تره و لیمو عمانی و رب را اضافه کنید و بگذارید تا خورش حسابی جا بیوفتد ۴_داخل ظرف سرو بکشید و با پلو نوش جان کنیدتوصیه میکنم حتما این خورش خوشمزه رو امتحان کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یه شیرینی خوشمزه و تقریبا رژیمی که خودم خیلی دوستش دارم. شيريني عسلي آرد 75 گرم( اگر چسبناك بود تا 5 گرم ديگه آرد اضافه شود) ب پ 1 ق چ پودر کاکائو یک ق غ کره 13 گرم عسل 2 ق غ ( 30 گرم) شير حداكثر چند قاشق( در صورت نياز) کره نرم شده و عسل و آرد و ب پ وپودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم،شير رو ذره ذره اضافه كنيد تا خمير يكدستي بشه.بعد خمیر رو بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه قالبش بزنید بعد بچینید تو سینی و بگذارید تو فر با دمای 170 درجه حدود 12 دقیقه😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
😋 دانه انار 1.5 لیوان لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط آب انار ۲ تا ۳ لیوان سرکه ۱/۴ لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم. 🔸ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم ♦️باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
مواد لازم: 💜 2 لیوان آب نارنگی تازه 💜 2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته 💜 1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک 70 گرم) 💜 1 قاشق مرباخوری کره 💜 1 پاکت وانیل شکری به دلخواه(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای روی لوکوم: 💜1 لیوان پودر نارگیل 💜 پودر پسته طرز تهیه: آب نارنگی ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره و در صورت تمایل وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد آب شود. باید از لیوان بلند و صاف استفاده کنید و برای اینکه راحت بیرون بیاد داخل لیوان ها را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید. مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان ها بریزید. 5_4 ساعت و یا 1 شب در یخچال بذارید. وقتی کاملا غلیظ و سفت شد از یخچال بیرون آورید و با دقت بیرون آورید و داخل بشقابی که پودر نارگیل ریختید بذارید.اگر قسمت بالا را از لیوان جدا کنید و کمی تکان دهید راحت بیرون میاد.تمام قسمتها را در پودر نارگیل بزنیدو به اندازه یک انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلتانید. داخل ظرف سرو بذاریدوتزیین کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم. همین . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی فوری . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین سالاد شیرازی برای مهمونی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن بستنی خونگی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند ژله با نوشابه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی خوشمزه و خوش رنگ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سان شاین خونگی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭