eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک . برای ۵ سیخ حدودا ۳ نفر سینه مرغ ۲ عدد متوسط پیاز یک عدد زعفران به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم . سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم . تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار ، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه . سیخ های چوبی رو شستم ، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم ، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم . مابقی هم به این شکل. جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم . گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم. جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
جو رو از قبل خیس کردم بعد آبش رو عوض کردم و گذاشتم روی شعله کمی کره بهش اضافه کردم تا وقتی میجوشه سر نره درش رو نیمه باز بزارید یه پیاز درشت هم خیلی ریز خورد کردم و بهش اضافه کردم دوساعتی گذاشتم به حال خودش باشه بعدش اب قلمی که از قبل دارم اضافه میکنم (یه وقتایی هم ندارم که در این صورت از عصاره گوشت استفاده میکنم که اواخر پخت به سوپ اضافه میکنم) بعد یه هویج رو خورد کردم و بهش اضافه کردم اواخر پختش بهش قارچ‌خورد شده اضافه کردم (یه وقتا قارچ رو جدا با کره تفت میدم بعد اضافه میکنم یه وقتا هم خام میریزم) حالا نمک و فلفل اضافه کنید وقتی آبش خیلی کم شد شیر رو‌ گرم میکنم و بهش اضافه میکنم اگه شیر رو سرد اضافه کنید داخل سوپ میبره میزارم خوب جا بیوفته در اخر هم یه خامه کوچیک بهش اضافه میکنم و پنج دقیقه میزارم روی شعله موقع سرو کمی گشنیز و جعفری ریز خورد شده روی سوپ میریزم داخلش سبزی نمیزنم اصلا اگر اب قلم نداشتین از عصاره گوشت استفاده کنید . . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
: برای مقداری که تو تصویر میبینید سه چهار تا سیب زمینی متوسط رو با پوست حسابی شستم و وقتی مطمئن شدم کاملا تمیز شده پنج دقیقه تو ماکروفر نیم پز کردم سیب زمینی ها رو شما میتونید روی گاز بپزید یا از فر استفاده کنید ، بعد برشهای درشت زدم ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، یک قاشق روغن زیتون و نمک اضافه کردم خیلی آروم سیب زمینی ها رو مخلوط کردم تا همه اشون طعم دار بشه ، شما میتونید پودر سیر ، آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید هم اضافه کنید . روی سه پایه بلند هواپز فویل کشیدم و سیب زمینی ها رو روش پخش کردم ، با دمای 220 برای پانزده دقیقه گذاشتم تا سیب زمینی ها برشته و طلایی بشه . با همین دما و زمانی کمی متفاوت تر میتونید از فر یا ماکروفر هم استفاده کنید . به همین سادگی ، به همین سالمی و به همین خوشمزگی 👌🏻😉😍🍟 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اينم مخصوص عيدبدون تخم مرغ راحت وخوشمزه باماندگاري بالا 😍😋 موادلازم: روغن صاف ٢٠٠ گرم پودرقند ٢٠٠ گرم وانيل ١/٨ ق چ ارد به مقدارلازم حدود ٤٠٠ گرم روغن مايع دوق غ پودركاكائو ٢ ق س پودرهل ١ق چ طرزتهيه : فرروي ١٦٠ درجه روشن شود. روغن وپودرقند روباهمزن خوب بزنين تا سبك وپفي بشه وانيل روهم اضافه كنين ودرانتها اردروكم كم اضافه كنين تا خميرلطيفي بدست بياد .خميرروسه قسمت كنين ،يك قسمت روزعفران وقسمتي روسفيدوقسمتي رو هم پودركاكائوبزنين . اين شيريني روهم ميتونين قيف بزنين وهم قالب بزنين .خميرروبادست گردكردم وروشوباماسوره شكل دادم.😍 درصورتيكه ميخواين قالب بزنين دوق روغن مايع رواضافه كنين وقالب زده داخل سيني كاغذ شده فر ١٦٠ درجه به مدت ١٢ تا ١٥ دقيقه بذارين من درجه فرروبالا زدم كمي ترك خورد . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سلام بچه ها خوبید🌸 بچه ها مرغو با سسی پختم که از خوشمزگیش هرچی بگم کمه😋😋😋 مواد لازم مرغ:سه تکه رب انار:یک تا دو ق غ اب انار:یک استکان اب مرغ :یک استکان(من از بسته عصاره گوشت مرغ الیت استفاده کردم) رب گوجه:یک ق غ سماق:یک ق چ پودر هل واویشن:از هر کدام نصف ق چ پیاز:یک عدد روغن:دو ق غ نمک وفلفل وکمی دونه انار وزعفران تکه های مرغ را با پودر هل وسماق و نمک وزعفرون و پیاز خلالی اغشته کنید ودو ساعت به در یخچال بذارید بعد با روغن مرغها را سرخ کنید تا طلایی بشه حالا در ظرفی با کمی روغن رب گوجه را روحرارت تفت بدید فلفل وکمی نمک وپودر اویشن واب انار ورب انار واب مرغ را اضافه کنید تا به جوش بیاد وتقریبا حجم اون نصف بشه یک مقداری از سس را کنار بذارید برای سرو غذا وسپس مرغ ها را درون مابقی سس گذاشتهودو طرف مرغ را به سس اغشته کنید ودر ظرفی گذاشته ودر فر گرم شده به مدت بیست تا سی دقیقه(بستگی به درجه فر شما داره)بذارید وچند دقیقه هم گریل را روشن کنید موقع سرو غذا سس را روی مرغ بریزید پی نوشت:محتویات سالاد کلم بنفش وسفید وبروکلی لوبیا چیتی وهویج وکمی کاهو پیچ وکمی سیب زمینی پخته شده . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😋 برنج و بار میذاری تو ابش یه کم زردچوبه میریزیم و نمک به مقدار لازم بعدش آبکش که کردیم لابه لای برنج زیره و فلفل سیاه میریزم برنج میذاریم دم بکشه بعدش مرغ یا گوشت و با نمک و فلفل میپزیم یه کم تفت میدیم کشمش و هم با کره محلی تفت میدیم بعدش سرو میکنیم❤️💚💛💜💙 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. دیگه بستنی از این آسون تر و خوشمزه تر نداریم ،موادشم آسون و در دسترسه یک ربعه آماده میشه مواد لازم: خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر شیر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب سه قاشق غذاخوری پسته خرد شده مقدار لازم حدود دو ق غ اول نشاسته رو با یک قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و پودینگی بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و کمی پودر پسته بپاشید مطابق فیلم، حالا خامه،نصف پیمانه شکر،گلاب ،پسته،زغفران و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه ،ونوش جان کنید ، ،این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید، 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید 🔴 نکته:میتونید مقدار پودینگ رو دو برابر کنید تا بستنی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بادمجان و فیله مرغ مواد لازم : بادمجان بلند ۲ عدد فیله مرغ ۸تکه پنیر پیتزا به میزان دلخواه نمک،فلفل به میزان دلخواه روش تهیه : ۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم . ۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود . ۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم . ۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم. نکته : اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست . در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین. البته من خودم سرخش كردم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای خوب خودم خوبین؟ _اگر دنبال دستور خوشمزه فرد اعلا میگردین این خودشه دستورش عالیه👌 _برخلاف نون برنجیای دیگه که بافتشون کمی خشکه این نون برنجی بافت نرم وتردی داره واقعا خوشمزه ست اصن توی دهن اب میشه عاشقش میشین _مواد لازم: آرد برنج ...... ۲۵۰ گرم ( یک پیمانه + سه چهارم پیمانه پودر شکر ..... ۹۰ گرم ( نیم پیمانه + دو قاشق غذاخوری گلاب...... یک چهارم پیمانه کره .......صد گرم پودر هل ......نصف ق چ زرده تخم مرغ ..... یک عدد سفیده تخم مرغ ......نصف یک عدد _توضیحات روی ویدئو هست _ فر از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن شده باشه شیرنی رو برای ده تا پانزده دقیقه در فر بذاربد تا زیرش کمی تغییر رنگ بده ،بذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید _این شیرینی ماندگاریش خیلی زیاده در ظرف دربسته تا یکه هفته در دمای محیط و یکماه در فریزر ماندگاری داره و بجای کره از روغن جامد یا مارگارین یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم: فیله گوساله یا گوسفند:150 گرم سینه مرغ بدون استخوان:150 گرم پیاز:1عدد متوسط فلفل دلمه ای سبز: 1عدد کوچک آبلیموی تازه:1قاشق سوپخوری زعفران دم کرده: 1قاشق سوپخوری روغن زیتون یا روغن مایع:2قاشق کره آب شده یا کره نرم شده:1قالب 25 گرمی نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم طرز تهیه:برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،2قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم. گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود. 4،5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم. نوش جان . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی بادمجان . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍 برای دوپیمانه برنج یک پیمانه از قبل لوبیا چشم بلبلی پخته و کنار میزاریم برنج رو به مرحله آبکش رسونده و لوبیا لا به لای برنج می ریزیم بعد دم میزنیم 😊برای درست کردن گوشت قلقلی اول یک عدد پیاز رنده شده رو آبش گرفته و با گوشت چرخ کرده ورز می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و ورز میدیم و قلقلی کرده داخل روغن سرخ میکنیم من بعد از سرخ شدن قلقلی کمی پوره گوجه بهش اضافه کردم 😊 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست مرغ کنجدی برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره 😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست که نگوووووو...و نپپپپررررس با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید😺 من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید... 😻😻😻این قرتی بازیاش دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره😉😅 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت_مرغ مواد لازم برای ۴ نفر: . سینه مرغ چرخ شده ۷۰۰ گرم سیب زمینی درشت رنده شده ۳ عدد توی مشت جا بشن پیاز یک عدد متوسط رو ب درشت رنده درشت شود نمک ۲ قاشق جرباخوری سرخالی زردچوبه یک قاشق مرباخوری فلفل نصف قاشق مرباخوری پودر سوخاری یا خمیر باگت خشک شده و آسیاب شده ۲ قاشق نعنا خشک ۱ قاشق یا نعنا تازه ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد فلفل سیاه مقداری ابتدا سیب زمینی را رنده درشت میکنیم و آب اضافه آن را میگیریم بعد با چاقور ب قطعات ریز تر خرد میکنیم ( وقتی رنده درشت کنیم تکه های خرد شده هم نسبت ب استفاده رنده ریز درشت تر هستن) بعد پیاز درشت رنده شده را هم آب اضافه آن را میگیریم و ب سیب زمینی آضافه میکنیم. مرغ ادویه پودر سوخاری نعنا و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم. مواد را ترکیب میکنیم. یک خمیر چسبنده داریم. میتونیم هم تخم مرغ اضافه نکنیم در کل موادمون چسبنده هست. دستمون رو خیس میکنیم و کتلت ها را شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. توجه کنید ک شعله نباید زیاد باشه ک کتلت بسوزه. شعله متوسط. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت_مرغ مواد لازم برای ۴ نفر: . سینه مرغ چرخ شده ۷۰۰ گرم سیب زمینی درشت رنده شده ۳ عدد توی مشت جا بشن پیاز یک عدد متوسط رو ب درشت رنده درشت شود نمک ۲ قاشق جرباخوری سرخالی زردچوبه یک قاشق مرباخوری فلفل نصف قاشق مرباخوری پودر سوخاری یا خمیر باگت خشک شده و آسیاب شده ۲ قاشق نعنا خشک ۱ قاشق یا نعنا تازه ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد فلفل سیاه مقداری ابتدا سیب زمینی را رنده درشت میکنیم و آب اضافه آن را میگیریم بعد با چاقور ب قطعات ریز تر خرد میکنیم ( وقتی رنده درشت کنیم تکه های خرد شده هم نسبت ب استفاده رنده ریز درشت تر هستن) بعد پیاز درشت رنده شده را هم آب اضافه آن را میگیریم و ب سیب زمینی آضافه میکنیم. مرغ ادویه پودر سوخاری نعنا و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم. مواد را ترکیب میکنیم. یک خمیر چسبنده داریم. میتونیم هم تخم مرغ اضافه نکنیم در کل موادمون چسبنده هست. دستمون رو خیس میکنیم و کتلت ها را شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. توجه کنید ک شعله نباید زیاد باشه ک کتلت بسوزه. شعله متوسط. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیب زمینی و قارچ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭