#رسپی_کدوپلومازندانی
درابتدا یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد میکنیم وبا کره تفت میدیم ووقتی که طلایی شد بهش زرد چوبه .نمک .فلفل سیاه ویک قاشق شکر اضافه میکنیم بعد خوب مخلوط میکنیم وبعد کدوهای که ازقبل به شکل مربع های کوچک خرد کرده بودیمو بهش اضافه میکنیم ونزدیک به ده دقیقه باحرارت متوسط تفت میدیم وکمی هم بهش زعفران اضافه میکنیم زیرشو خاموش میکنیم بعد داخل یه قابلمه برنج بعد آبکشی باآب ونمک وروغن میزاریم تاکته بشه بعد اینکه آب کته خشک شد مواد که درست کرده بودیم به بزنج اضافه میکنبم و خوب مخلوط میکمیم ومیزاریم تا دم بکشه
وبعد اینکه دم کشید کمی به برنج زعفران میزنیم تارنگش طلایی بشه
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
برای پخت #ماهیچه اول از همه طرفین ماهیچه رو داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد دوتا پیاز بزرگ رو خلال کرده و تفت دادم در حدی که سبک بشه(نیازی به سرخ شدن نداره).
یک قاشق غذاخوری رب گوجه،یک قاشق چایخوری زردچوبه،نوک قاشق فلفل سیاه و دوقاشق زعفران غلیظ هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک دادم.چند حبه سیر هم پوست گرفتم و داخلش ریختم و بعد ماهیچه رو گذاشتم روی سس و یک لیوان آب ریختم و زمان دادم ماهیچه کاملا بپزه.در طول پخت چند باری ماهیچه رو جابجا میکنیم که سس کاملا به خورد همه ی قسمتهاش بره و در پایان نمک اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم.حبه های سیر رو هم وقتی کاملا پخت با پشت یه قاشق له کردم و مجدد داخل سس ماهیچه ریختم.در مورد رب گوجه هم اینو بگم که اگه طعم رب در ماهیچه رو دوست ندارید اون یک قاشق رب گوجه کاملا قابل حذفه در عوض زعفران بیشتری داخلش بریزید.
🍃💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#نان_بربری_خانگی
آرد گندم ۲ لیوان
پودر خمیر مایه فوری یک ق غ
نمک نوک ق،آب یک سوم لیوان
آب ولرم برای به عمل اومدن خمیرمایه(نصف لیوان)
شکر نصف ق غ،روغن ۲ ق غ
طرز تهیه :
اول از همه آب و شکر رو حل میکنیم و بعدش پودر خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم و درشو میزاریم یجای ولرم تا به عمل بیاد ، این کار رو حتما حتما اول انجام بدین تا از سالم بودن پودر خمیر مایتون مطمئن بشین.
پودر خمیر مایه اگه توی لیوان بعد از مخلوط شدن با آب پف نکنه صد در صد خرابه و اصلا استفادش نکین چون نونتون خراب درمیاد،بس دقت کنین تاکید کردم.
میمونیم تا خمیرمایه پف کنه و اسفنجی بشه،بعدش داخل یه ظرف خالیش میکنیم و روغن و آب و نمک رو اضافه میکنیم و شروع میکنیم به اضافه کردن آرد و هم زدن با دست یا همزن،با جفتش میشه و فرقی نداره.
اینقد هم میزنیم که خمیر لطیفی بدست بیاد و بعدش سطح کارمون رو آرد پاشی میکنیم و کمی ورز داده و میزاریم داخل یه ظرف در بسته یک ساعت بمونه تا یکم پف کنه ، نیاز نیس خیلی بمونه،بعد خمیرو به دو قسمت تقسیم کرده و ورز میدیم و با وردنه پهن میکنیم و با پشت چاقو روش شکل میدیم و کنجد و سیاه دونه میپاشیم و یکمم با زرده تخم مرغ و شیر روشو رومال میکنیم،فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ، ۱۵ دقیقه میذاریم.نوش جان😋😋
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
1- نخود فرنگی
برای منجمد کردن نخود فرنگی باید از نخود فرنگی جوان استفاده کرد که در این حالت غلاف نخود فرنگی مرغوب ، سبز تیره و دانه آن کاملاً گرد و رنگ سبز چمنی می باشد.
2- باقلا سبز
باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است.
ب: جوش دادن
برای حفظ رنگ سبز در سبزی ها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای ، باید سبزی ها را به مدت چند دقیقه در آب جوش و یا بخار آن قرار داد که در این قسمت قرار دادن در آب جوش مد نظر می باشد.
نخود فرنگی
پس از انتخاب نخود فرنگی با کیفیت بیان شده پوست آن را جدا کرده و دانه دانه می کنند. سپس در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و به مدت 1 دقیقه نخود فرنگی دانه دانه شده را در آن قرار می دهند، مقدار آب باید با مقدار نخود فرنگی متناسب باشد تا جوش خوردن آب متوقف نشود.💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
خورش گوجه سبز و نخود
مواد لازم برای۴ نفر
ران مرغ ۴ عدد
پیاز بزرگ خردشده ۱ عدد
شوید خشک یا تازه ۳۰۰ گرم
گوجه سبز ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خردشده را داخل آن قرار دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، ران های مرغ را داخل تابه بریزید، حرارت را کم کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
۲- بعد از آنکه تکه های مرغ کمی تفت داده شدند، شوید خردشده را همراه با مقداری زردچوبه به مرغ و پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از 4-3 دقیقه نخودفرنگی شسته شده را اضافه کنید. مقداری آب هم بریزید و بگذارید مرغ همراه با نخودفرنگی بپزد.
۳- حدود 30 دقیقه آخر پخت، گوجه سبزهای شسته شده را همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. به آرامی هم بزنید، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش جا بیفتد و آماده شود.
۴- خورش را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
سایر نکات
در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده در انتهای پخت به خورش اضافه کنید.
اگر آب نارنج در دسترس بود، حتما اضافه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.💭
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#نان_خانگی 🍞 😋
▫️1ونیم پیمانه شیر ولرم
▫️1ونیم پیمانه آب ولرم
▫️1 پیمانه روغن مایع
▫️نمک ۱قاشق چایخوری
▫️10 گرم خمیر مایه فوری (۱قاشق غذاخوری)
▫️شکر۱ قاشق مرباخوری
▫️آرد اونقدر که خمیر به دست نچسبه
▫️بهبود دهنده ۲قاشق چایخوری سر صاف
🔸شیر، آب و خمیر مایه وشکر رو مخلوط کنین و 7-8 دقیقه بعد، روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا دیگه بدست نچسبه و نرم باشه.روش دستمال بزارین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعد به 4 قسمت تقسیم کنین، هرکدوم 500 گرم، باز کنین و داخل سینی هابزارین که کاغذ روغنی گذاشتین و نیم ساعت استراحت بدین، بعد داخل کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری آرد رو با نیم پیمانه آب مخلوط کنید و دستتون رو داخلش کنین و با ناخنهاتون روی نون شکل بدین.پس باید دستتون تمیز باشه.بعد روشون ترکیب تخم نرغ و زعفران آب کرده بمالین و کنجد تخم خرفه و کمی زیره بپاشین.
در مایکروفر با پیش گرمایش 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزین و درآخر اگر روی نون طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کرده تا کاملا سطحش طلایی بشه
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی 🍋🍋
🔮مصرف گوشت شترمرغ به افرادی که دچار اضافه وزن هستند، برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماری های سرد رحمی مفید است
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی
1 یا 1 و نیم سینه مرغ
2 آب گازدار
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
فلفل سیاه و سفید تکه های فلفل قرمز
نمک
ابتدا مرغ ها را برش بدین ، یک عدد آب گازدار را اضافه کنید. به مدت 15/20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس برای سس. تخم مرغ ، ادویه جات ، آرد ، جوش شیرین ، نمک و نصف آب معدنی را اضافه کرده و خوب هم بزنید مرغ ها را به این سس اضافه کنید ، حدود 10 دقیقه استراحت بدین سپس آن را از سس برداشته و در روغن داغ بپزید تا طلایی شود.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ترفند #راز_شوید_پلو
برای اینکه شوید پلو یا شما میتوانید از ادویه های مخصوص پلو که سبز رنگ است و در عطاری ها موجود میباشد استفاده کنید بعد از آبکش کردن برنج کمی از لابلای آن میباشد مخصوصا زیره سبز طعم شوید پلو عالی میکنه
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سوپ_ورمیشل :اول از همه آب جوش میذاریم بعد کمی زردچوبه داخلش میریزیم و نصف سینه ب مرغ رو توش میندازیم و بعد پنج دقیقه ابکش می کنیم تا بوی زحم مرغ گرفته بشه،یه پیاز رونگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید تا طلایی بشه،نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و یه قاشق خم رب بزنید و تفت بدید،چهار تا گوجه رو پوست بکنید و پوره کنید و به قابلمه اضافه کنید و بعد دو تا هویج و دوتا سیب زمینی نگینی ریزی خرد شده روهماضافه کنید و دو یه لیوانابجوش بریزید بذارید تا بپزه،مرغ رودهم خرد کنید و بهش اضافه کنید ،بعد اینکه کمی پخت یه مشت جعفری و گشنیز خرد شده هم اضافه کنید و بذارید تا همه ی مواد سوپ کاملا بپزه،در آخر رشته سوپ رواضافه کنید و بذارید تاسوپ جا بیوفته ....
کمی هم ابلیموی تازه اضافه کنید عالی میشه.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
💢 #پنیرپیتزا😍
مواد لازم:
شیر پاستوریزه نشده ۴لیتر
سرکه سفید ٢٠٠ میلی لیتر یا یک لیوان فرانسوی
نمک ١ق غ
طرز تهیه
شیر رو تا دمای ۴٨ درجه سانتی گراد یا ١٢٠ درجه فارنهایت گرم کنید بعد شعله رو خاموش کنید و سرکه رو اضافه کنید،سریع مخلوط کنید تا شیر ببره ،بلافاصله در قابلمه رو به مدت پنج دقیقه بذارید ،بعد پنیر رو آبکش کنید و کمی با پشت لیسک یا قاشق ماساژ میدیم تا جمع بشه.آب اضافه پنیر رو دوباره تا حدود ۶۵درجه گرم کنید ،نمک بزنید ،پنیر رو به مدت یک دقیقه داخلش قرار بدید و وقتی از آب بیرون اوردید پنیر رو بکشید و کمی ماساژ بدید و دوباره این کار رو تکرار کنید.پنیر رو به مدت پنج دقیقه داخل آب سرد بذارید و بعد خشک کنید و سلفون بکشید و در یخچال بذارید و بعد چند ساعت که سفتتر شد میتونید رنده کنید و استفاده کنید.
پ.ن.دوستان این رسپی سنتی موزارلاست و اگه فکر میکنید برای شما و خانوادتون مناسب نیست درست نکنید،من پنج سال هست که از این رسپی استفاده میکنم و مشکلی هم برام پیش نیومده ولی باز هم اگه حساس هستید من توصیه نمیکنم
💢 #پنیرپیتزا😍
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو سیب زمینی😋
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سالاد_کلم 🥗 😋
1ـ نصف کلم برگ سفید
2ـ نصف کلم برگ بنفش
3ـ هویج ۲ عدد
4ـ گردو
5ـ ماست چکیده ۴ ق غ
6- سس مایونز ۲ ق غ
7ـ نمک وفلفل و آویشن و آبلیمو
🔸کلم ها رو نازک وخلالی خرد کنید و هویج رو با رنده درشت رنده کنید ،مقداری گردو رو خرد کنید. سس مایونز و ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و پودر آویشن بزنید همه رو با هم خوب مخلوط کنید وچند ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورد هم بره
سالاد رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و در ظرف مورد نظر برگردونید
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_لواش_فوری
مواد لازم:
٣ پيمانه آرد
١ پيمانه آب
١/٣ پيمانه روغن ١/٤ق چ شكر
١ ق چ نمك
١ ق مربا خ بيكينگ پودر
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با اسمارتیز، اینطوری پفیلا رنگی خونگی درست کنید 😍
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
این #سالاد اینارو داره: کاهو، پاستا، مرغ گریل، لبو، لوبیا چیتی، هویج، نخود فرنگی و پنیر چدار
من چون دوست دارم سالادایی که پاستا دارن سسشون کِرمی و غلیظتر باشه، برای سس اینا رو ریختم توی بلندر و چند تا پالس زدم و نتیجه خیلی عالی شد: ماست خامهای یا چکیده حدود چهار، پنج قاشق پر، سس خردل دو قاشق، آب لیموترش، روغن زیتون به مقدار کافی و دلخواه، برگ جعفری یه مشت، هشت نه تا زیتون، گردو چهارتا، یه تیکه کوچیک فلفل دلمه قرمز، یه حبه سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه و نمک
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#مرغ_پرتقالی
مرغ رو با یک عدد پیاز خلالی و دو قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق مربا خوری نمک بگذارید بپزه آب بهش اضافه نکنید تا با بخار پخته بشه و وقتی آبش خشک شد بگذارید با روغن کمی سرخ بشه
فقط حرارت کم باشه تا مرغ نسوزه
چند تا آلو بخارا رو بشورید ودر ظرفی خیس کنید،دوتا پرتقال و پوست بگیرید قسمت گوشتی و سفید پوست رو تا جایی که میشه جدا کنید و پوست ها رو خلال کنید و روشون آب بریزید بگذارید بجوشه در آبکش بریزید این کار رو سه مرتبه انجام بدید تا تلخی خلال پرتقال گرفته بشه بعد در تابه بریزید یک قالب کره ۲۵ گرمی و یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران حل شده بهش اضافه کنیدو خوب تفت بدید و برای تزیین دیس برنج تون استفاده کنید
مرغ ها وقتی به روغن افتادن ،آلو ها رو با آبی که خیس کردین به مرغ اضافه کنید یک قاشق غذاخوری شکر بریزید ویک قاشق غذاخوری زعفران غلیظ حل شده
حالا نوبت عطر مرغ هست باید زست تهیه کنید.زست
پوست پرتقال رو بارنده ریز طوری خراش بدید که فقط قسمت نارنجی جدا بشه نباید قسمت سفید باشه چون مرغ رو تلخ میکنه یک قاشق مرباخوری زست پرتقال و یک قاشق چایخوری زست لیمو بریزید اگر لیمونداشتید زست لیمو و حذف کنید
یک قاشق غذاخوری آب لیمو هم بگیرید و اضافه کنید نیم ساعت آخر پخت آب پرتقال رو اضافه کنید بهتره آب پرتقال رو با استفاده از قاشق یا چنگال بگیرید تا پالپ هم داشته باشه اگر آب پرتقال رو زودتر بریزید ممکنه که تلخ بشه در آخر هم وقتی خواستید زیر غذا رو خاموش کنید یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز بریزید بهتره از هیچ ادویه دیگه ای استفاده نکنید چون باید عطر پرتقال غالب باشه
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
#چرا شب ها نباید ناخن گرفت⁉️
#چرا زن نباید آرایش کنه⁉️
#چرا مرد نباید حمام داغ بگیره⁉️
#چرا اب در کربلا رو به بالا حرکت میکنه⁉️
#چرا اموات به خواب ما می آیند⁉️
#چرا در اسلام زنها نمیتوانند چند شوهر داشته باشند⁉️
🔴 کلید پاسخ تمامی چراهای شما درلینک زیر
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3459252243Cf0f4820314
⁉️انسان بعد از مرگ کجا میرود و چه بر سر روح و جسم می آید 👆
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
آموزش#دلبـری_های_خانومانه😌❤️ به شیوه #اسلامی🇮🇷 بزن رو قلب😍 👇🏿👇🏿 💍 💍 💍 💍 💍💋💋💍 💍 💋💋💍 💍💋 💋 💋💍💋 💋💋💍 💍 💋💋💋 💋 💋 💋💍 💍💋💋💋💋💋💋💍 💍💋💋💋 💋💍 💍💋💋💋💍 💍💋💍 💍 ✅ #جذابترین کانال #زناشویی☝️🏿
#بادمجان_پلو_ترکی
توی یه قابلمه ۳ ق غ خ روغن ریختم و ۲ عدد بادمجون سیاه نگینی خورد شده رو اوش ریختم و بهش نمک زدم و تفت دادم کمی سپس بهش ۱ عدد سیبزمینی نگینی خورد شده اضافه کردم و خوب تفت دادم. یکم که تفت خورد بهش نصف پیمانه نخود فرنگی و ۲ عدد هویج خوردشده و فلفل سبز شیرین خورد شده و لوبیا و ذرت دون شده و در صورت تمایل نخود خیس خورده بزنید که من چون آمادشو نداشتم نزدم. خلاصه همه این سبزیجات رو خوب تفت دادم و ۲ پیمانه برنج دانه گرد ترکیه بهش اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه زدم و ۲ لیوان آب مرغ آماده داشتم که بهش اضافه کردم و گذاشتم با شعله متوسط کاملا جا افتاد و آبش کشیده شد و زیرشو خیلی کم کردم تا دم بکشه و سپس با کوفته قلقلی سرو شد.
🍃💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سس_خردل👇👆😍
مواد لازم برای تهیه سس خردل خانگی با سرکه:
دانه خردل سفید1 ق سوپخوریسرکه1 ق چایخوریآب سرد1 ق چایخوریشکر1 ق چایخوریطرز تهیه سس خردل خانگی با سرکه:
برای تهیه 1 قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.به همین راحتی، سس خردل شما آماده است. بهتر است قبل از استفاده از این سس، آن را حرارت دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شده و خوشمزهتر شود. 💭
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#نان_لقمه_ای
این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه
خب بریم سراغ دستور این نون خوشمزه و آسون ؛ نیازی به ورز خاصی یا استراحت نداره و همون لحظه آماده میشه.
#نان_لقمه_ای
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید.💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
خورش گوجه سبز
مواد لازم برای۴ نفر
پیاز ۳ عدد
گوشت ۳۰۰ گرم
سبزی (شامل نعنا و جعفری تازه) ۳۰۰ گرم
گوجه سبز ۵۰۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
گرد غوره به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
آبغوره (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا 2عدد از پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم كرده و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد كرده و اضافه كنید
۲- گوشت را كمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر كند و بعد مقداری زردچوبه اضافه كرده و تفت دهید و اجازه دهید با مقداری آب و برگ بو گوشت بپزد .(مقدار زیادی آب بریزید).
۳- گوجه سبز ها را یا به صورت درسته یا نصف شده كمی نمك بزنید.جعفری و نعنا را خرد كنید و پیاز باقی مانده را ریز كرده و در روغن سرخ كنید و بعد سبزی را اضافه كرده و كمی سرخ كنید
۴- گوشت پخته شده را از مواد اضافی جدا كرده و به سبزی اضافه كرده و باقی مانده آب گوشت را صاف كرده و به مواد بیفزایید و اگر آب آن كم بود كمی آب جوش اضافه كرده و ادویه را نیز به مواد اضافه كنید.
۵- 30 دقیقه مانده به جا افتادن خورش آبغوره و گرد لیمو و گوجه سبز را اضافه كرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. با مرغ هم پخته میشه💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی 🍋🍋
تاثیر مصرف برخی خوراکیها در بارداری
خربزه فرزند را خوشچهره
عدس او را مهربان
کندر شجاع شدن پسر و خوشخو شدن دختر
به، فرزند را زیبا
و گلابی او را خوش اخلاق میکند
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati