ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
─┅═ঊঈ 🍧🎂 ঊঈ═┅─
اولین کانال بزرگ #شیرینی_سرای ایتا 😋
@shirinisaraa
اشپزخونمون😍👇
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
─┅═ঊঈ 🍔 🍹ঊঈ═┅─
#کاپ_کیک_گوشت
کاپ کیک گوشت یک غذای خوشمزه و فانتزی است که میتواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود. با این روش میتوانید کودکان خود را نیز به گوشت و غذاهای سالم علاقهمند کنید. کاپ کیک گوشت برای پذیرایی از مهمانها هم یک وعده غذایی هیجانانگیز است و موجب زیباتر شدن سفره غذای شما میشود.
✍ مواد لازم
🔸گوشت چرخ کرده 300 گرم
🔸پیاز 1 عدد
🔸هویج 2 عدد
🔸فلفل دلمهای 1 عدد
🔸تخم مرغ 2 عدد
🔸پودر پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
🔸پودر سوخاری 1 پیمانه
🔸سیب زمینی پخته بزرگ 2 عدد
🔸کره 1 قاشق غذاخوری
🔸شیر 1 پیمانه
🔸پودر سیر 1 قاشق چایخوری
🔸آویشن 2 قاشق چایخوری
🔸نمک 1 قاشق چایخوری
🔸فلفل به میزان دلخواه
👌دستور تهیه :
یک قالب مافین 8 عددی را با استفاده از چند قطره روغن و یک قلموی سیلیکونی چرب کنید.
فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
هویج و پیاز را در کاسه بزرگی رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، فلفل دلمهای خرد شده، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با مواد ورز دهید تا مواد سفت و چسبنده شوند.
مواد آماده شده را در قالب مافین چرب شده بریزید و با دست فشار دهید.
قالب مافین را به مدت 35-40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاپ کیکها پخته شوند. سپس آن را از فر خارج کنید.
سیب زمینیها را با گوشتکوب بکوبید. سپس کره و نصف لیوان شیر را به آن اضافه کنید و مجددا بکوبید تا نرم و یکدست شود (در صورتی که پوره سفت است میتوانید به آن شیر اضافه کنید.)
روی هر کاپ کیک گوشت کمی سس کچاپ بریزید و مقداری از پوره سیب زمینی را به وسیله قیف روی آن بریزید و سرو کنید.
نوش جان!
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#نان_پيشي_تركيه
يه نوع نون هست كه نياز به فر نداره،تو روغن سرخ ميشه،
ميتونين مثل من توش پنير و سبزيجات اضافه كنين و يا ميتونين شكلات چيپسي و انواع ميوه بزنين توش كه شيرين ميل كنين،،
تقريبا يه چيزي تو مايه هاي پيراشكي خودمونه ولي با بافت نوني..
ايني كه ميبينين شور هست و داخلش پنير داره كه با يه فنجون چاي ميتونه صبحتون رو بسازه.،
.
دستور نان پيشي تركيه:
٢/٥پيمانه ارد رو ميريزيم تو يه كاسه و وسطش رو گود ميكنيم،
يه تخم مرغ ،١٠٠ گرم شير ولرم و ٥٠ گرم اب ،يه قاشق غذاخوري خمير مايه ويه قاشق چايخوري نمك رو وسط ارد ميريزيم،از كناره ها شروع ميكنيم ارد رو با مواد مخلوط ميكنيم و خمير رو جمع ميكنيم،خميرو ورز ميديم،يه مشت جعفري خرد شده و كمي فلفل دلمه اي خرد شده و پنير صبحانه كه خرد كرديم رو به خمير اضافه ميكنيم و ورز ميديم،
نصف پيمانه ارد كنار دستمون ميذاريم تا اگه خمير چسبناك بود موقع ورز دادن ازش به خورد خمير ميديم.
سطح كار رو ارد ميپاشيموخمير رو پهن ميكنيم با كاتر پيراشكي خمير رو قالب ميزنيم و توي سيني ميچينيم و نيم ساعت حدودا استراحت ميديم،بعد توي روغن داغ و فراوون دو طرفش رو سرخش ميكنيم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#_کتلت_رژیمی
مواد لازم:
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز 2 عدد
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
ریحان و مرزه خشک شده 1 قاشق غذاخوری پودر شده
روغن کنجد برای سرخ کردن به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
در این غذای رژیمی خوشمزه گوشت ، روغن و تخم مرغ وجود ندارد و در نتیجه کسانی که کلسترول یا اضافه وزن دارند می توانند آن را براحتی میل کنند.
برای سرخ کردن این کتلت هم حتما باید از روغن کنجد طبیعی استفاده کنید که فواید خیلی زیادی هم دارد.
حتی گیاهخواران هم می توانند با خیال راحت این غذای رژیمی را میل کنند.
همچنین شما می توانید هر سبزی دیگری را به دلخواه به این کتلت اضافه کنید.
در اولین مرحله برای تهیه این غذای رژیمی باید سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
سپس پیاز را هم مانند سیب زمینی رنده کنید. در مرحله بعدی سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و ادویه، ریحان خشک شده و پودر سوخاری را با هم مخلوط کنید. حالا آنها را حسابی ورز دهید تا به خورد هم بروند. از این ترکیب به اندازه گردوهای بزرگ بردارید و در روغن کنجد سرخ کنید. میتوانید برای تزیین روی آن از کنجد استفاده کنید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#_حلوای_زنجبیلی
مواد لازم :
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
✍ طرز تهیه :
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#_عدس_پلو_با_گوشت_قلقلی
مواد لازم :
2 پیمانه برنج
3 پیمانه عدس
700 گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
پیاز رنده شده یکعدد
آرد نخودچی
پیازداغ عسلی
کشمش بیدانه یک پیمانه
گردو نصف پیمانه
زعفران دم کرده
دارچین کمی
✍طرز تهیه:
عدس را می پزیم. برنج را آبکش می کنیم . هنگام دم کردن برنج عدس ها را لابلای برنج میریزیم . در تابه ای گوشت را که با یک پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و ادویه مخلوط کرده و به صورت قلقلی های کوچک در می اوریم و می گذاریم سرخ شود. در تابه ای دیگر کشمش و گردو را با کمی کره و زعفران و دارچین تفت می دهیم. برنج را در ظرف می کشیم و با این مواد تزیین می کنیم.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#سالادپاستا :
پاستا پخته شده،هویچ نگینی پخته شده،خیار شور نگینی،تخم مرغ پخته خرد شده،مرغ پخته شده خرد شده،پیازچه خرد شده،گوجه نگینی خرد شده، واسه این مقدار سالاد دو ق غ سس خردل و یک ق غ سس قرمز و سس سفید به اندازه لازم استفاده کردم نمک و فلفل و مقدار کم آبلیمو چاشنی این سالاد شده،واسه تزیین از هویچ و جعفری استفاده کردم باید این رو اضافه کنم تو سالاد پاستا اکثرا از کالباس استفاده میشه که من چون این محصول رو از سبد غذاییمون حذف کردم از مرغ پخته شده استفاده کردم در ضمن پاستا رو کاملا بپزید بعدش آبکش کرده برای چند دقیقه توی آب سرد بزارید تا شکلش تو سالاد به هم نریزه
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
─┅═ঊঈ 🍔 ঊঈ═┅─
اولین کانال بزرگ #شیرینی_سرای ایتا 😋
@shirinisaraa
اشپزخونمون😍👇
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
─┅═ঊঈ 🍔 ঊঈ═┅─
#مربا#مربای_توت_فرنگی
یک کیلو توت فرنگی کلاهک گرفته
یک کیلو شکر
اگر توت فرنگی شیرین باشه یک کیلو شکر کافیه ولی اگه توت فرنگی ترش باشه جا داره که شکر بیشتر هم بریزیم.
توت های بوته ای و ریزتر بهتره .
من عطر خود توت فرنگی رو ترجیح میدم و به مربام وانیل نمیزنم.
✔توت فرنگی رو تمیز کنید و قسمتهای خرابش رو جدا کنید.
✔سپس توت فرنگی ها را شسته و بذارین تا آبش کامل بره اگر دوس داشتین درشتها رو نصفش کنید. .
✔حالا یه ظرف بردارین و توت فرنگی و شکر رو لایه لایه بریزن و جایی خنک یا داخل یخچال بذارین.
✔زمان بدین تا 24 ساعت بمونه. بعدش روی حرارت میزاریم اول کمی زیرش رو زیاد میکنیم جوش بیاد و بعد زیر شعله رو کم میکنیم و در حین پخت کف روی شربت را مرتب بگیرید.تا مربا شفاف بشه فقط شعله زیاد نباشه ومواظب باشین سر نره .
✔برای سنجیدن قوام امدن مربا یک قطره از مربا را روی بشقابی ریخته و وقتی کمی خنک شد،با انگشت اون رو بلند کنین اگر کمی چسبید و کش آمد ،مربا قوام امده است و باید زیرش را خاموش کنید.
✔اگر توت فرنگی ها بعد از 24 ساعت هنوز اب ننداخته بودن و خیلی شکر حل نشده مونده بود ، توت فرنگی رو ، پنج الی شش دقیقه حرارت میدیم (طبق کتاب مستطاب آشپزی )و بعددوباره میذارم داخل یخچال خنک بشه . بیست و چهار ساعت بمونه ( یا اینکه شب تا صبح ) سپس اقدام به پخت نهایی مربا میکنیم. . ✔توت فرنگی رو بیشتر از نیم ساعت که حرارت بدیم هم رنگش تیره تر میشه و هم توت فرنگیا له میشن. سوال خیلی ها بود.
.
. ✔میتونین توت فرنگی ها رو جدا کنین و ابش رو قوام بیارین و در اخر به شیره مربا اضافه کنین یا اینکه کمی از توت فرنگی و شیره جدا کنین و با میزان دیگه ی اب و شکر شربت درست کنین.
.
✔معمولا شربت شکر رو دو برابر وزن میوه در نظر میگیرند .
بعد از پخت مربا،اجازه میدیم تا داخل همون قابلمه سرد بشه و بعد از اون داخل شیشه خشک ،تمیز و استریل میریزم و داخل یخچال قرار میدم
✔کپک در اثر رطوبت و گرما به وجود میاد پس حتما توت فرنگیتون رو بعد از شستن بذارین خشک بشه و ابش در بره
شربت رو کاملا قوام بیارین و شل و نرم برندارین.
✔مربا رو در یخچال نگهداری کنین اگر مقدار مربا زیاد بود مربا را فریز کنید تا یکسال تازه ی تازه میمونه و هر بار خواستین به اندازه یه کاسه نیمساعت زودتر بیرون بزاربن تازه خوشمزه میمونه . ✔قابلمه لعابی باعث خوشرنگ شدن مربا میشه،اگر هم ندارین فدای سرتون .
─┅═ঊঈ 🍔 ঊঈ═┅─
اولین کانال بزرگ #شیرینی_سرای ایتا 😋
@shirinisaraa
اشپزخونمون😍👇
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
─┅═ঊঈ 🍔 ঊঈ═┅─
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
طريقه فريز كردن هويج:🥕👇
هویج رو بشویید و پوست بگیرید حلقه اي برش زده و هويجها را داخل قابلمه پر از آب در حال جوش بريزيد.(به مدت ٣ دقيقه ) يك ظرف پر از آب به همراه يخ آماده كنيد.بعد از ٣ دقيقه سريع هويج را آبكش كرده و داخل آب يخ بريزيد.مجددا هويج ها را آبكش كرده و روي حوله تميزي بريزيد.بزاريد آب أضافه كامل از بين بره.هويج ها را داخل زيپ كيف ريخته و هواي اضافي كيسه را خارج كنيد.
مي تونيد هويج ها را تا يك سال داخل فريزر نگهداري كنيد.بهتر كه تاريخ بسته بندي را روي كيسه هويج ها بزنيد
#ترفند
🎀 🌸 🎀
✨•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#مربا_هویج
یک کیلو هویج رنده شده و یک کیلو شکر ( میتونید یه مقدار کمتر بریزید) رو لایه لایه داخل قابلمه ریختم و گذاشتم یه شب داخل یخچال استراحت کنه و شکر آب بشه،قابلمه رو روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاد بعد چند عدد هل رو اضافه کردم حدود یک ساعت زمان دادم با حرارت متوسط تا کامل بپزه ،بعد یکی دو قاشق آبلیمو اضافه کردم ، و حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم زمان دادم تا حسابی قوام بیاد (در صورت تمایل میتونید یه مقدار زعفران اضافه کنید که مربا خوشرنگ تر بشه) در پایان وقتی مربا از دما افتاد و کمی خنک شد چند قاشق گلاب اضافه کردم میتونید از وانیل هم داخل مربای هویج استفاده کنید
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#خوراک_کرفس_ومرغ
مرغو به قطعات کوچک هر مدلی خواستید تقسیم کنید وبا اب وکمی رب وپیاز وزعفرون فلفل بپزید تا یک مقدار اب مرغ بمونه وبعد مرغو کمی تفت بدید البته با کره خوشمزه تر میشه پیاز خلالی شده را تفت داده کرفس های خرد شده را اضافه میکنیم وکمی با پیاز تفت داده یه قاشق رب وکمی فلفل زده ویک لیوان اب بریزید تا کرفس پخته ونرم شود(البته من دوتا هویج هم با کرفس خرد کرده واضافه کردم)در اخر اب مرغ هم به کرفس اضافه کنید وکمی هم زعفرون و دو قاشق اب لیمو تازه البته اگر دوست داشتید خود مرغ هم اضافه کنید من جدا مرغو تو ظرف سرو گذاشتم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
نحوه ی فریز کردن #لوبیا_سبز
برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریز کنید ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه بعد فریز بشه 👍
من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم:
لوبیاها رو میشورم و سرودمش میگیرم و به سایز دلخواه خورد میکنیم . سپس روی حرارت میزارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه . من نصف استکان آب هم بعش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد هراز گاهی هم هم بزنید .بعد که خنک شد بسته بندی و فریزش میکنم👍
─┅═ঊঈ 🍧🎂 ঊঈ═┅─
اولین کانال بزرگ #شیرینی_سرای ایتا 😋
@shirinisaraa
اشپزخونمون😍👇
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
─┅═ঊঈ 🍔 🍹ঊঈ═┅─
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاغری 5 تا 8 کیلو در ماه 😱 بدون عوارض جانبی
گارانتی برگشت وجه در صورت عدم رضایت
دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت 👨⚕️
🔹 سفارش و مشاوره رایگان: ارسال عدد 15 به 10004573 🔹
🎁 به همراه هدیه ویژه
,#دستور_آشپزی
خورشت غوره بادمجان😋😍
مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ میکنیم مرغ را هم سرخ میکنیم وکنار میزاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده وتفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را میزاریم داخلش تا خوب جا بیفته ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا خورشتمون جا بیفتد
─┅═ঊঈ 🍧🎂 ঊঈ═┅─
اولین کانال بزرگ #شیرینی_سرای ایتا 😋
@shirinisaraa
اشپزخونمون😍👇
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
─┅═ঊঈ 🍔 🍹ঊঈ═┅─
#سس_پستو_ایتالیایی
دستورتهیه:
سس پستو خیلی راحته،این سس برای پاستا ،سالاد و مزه دار کردن انواع گوشت خیلی بکار میاد ،خیلی سادست و خیلیم خوشمزه
فقط کافیه ریحان تازه،پنیر پارمسان،گردو ،روغن زیتون،ابلیمو،نمک و فلفل رو قاطی کنید و باهم میکس کنید
پنیر گودا هم میخواد من نداشتم و نریختم
امیدوارم لذتشو ببرید
─┅═ঊঈ 🍔 ঊঈ═┅─
اولین کانال بزرگ #شیرینی_سرای ایتا 😋
@shirinisaraa
اشپزخونمون😍👇
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
─┅═ঊঈ 🍔 ঊঈ═┅─
#_توپک_های_مرغ
مواد لازم:
روغن برای سرخ کردن – ۵۰۰ میلی لیتر
فلفل سبز : ۱ عدد.
گوجه فرنگی : ۱00 گرم
سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد.
پودر ذرت : ۵۰ گرم
نمک : ۱/۲قاشق چایخوری.
فلفل تند خردشده : ۱/۴ قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
✍طرزتهیه:
گوشت مرغ راچرخ کنید وبا تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید وبه شکل توپه های کوچک درآورید وبعد درروغن سرخ کنید.روغن توپکها را گرفته وبااستفاده یک سیخ چوبی آنها را با فلفل وگوجه فرنگی به سیخ بکشید.(قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند میتوانید درجه۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید)
این غذاجزو غذاهای سریع محسوب میشه و میتونید تو مدت زمان کمی اون رو آماده کنید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
Tavuk köftesi
#کتلت_مرغ🐓
✍موادلازم:
نیم کیلو گوشت مرغ چرخ کرده
1 پیاز
2 حبه سیر
1 تخم مرغ
مقداری نان بیات شده
1 قاشق مرباخوری هل (اختیاری)
نمک، فلفل سیاه، زیره و ...
جعفری
♨️طرزتهیه:
گوشت مرغ چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، نان بیات(مونده) پودر شده و ادویه هارو باهم خوب ورز بدین و جعفری ریز خرد شده رو اضافه کنین و ورز بدین و شکل بدین و در روغن داغ سرخ کنین هر دو طرفشونم.میتونین مقداری هم سیب زمینی آب پز کنین و له کنین واضافه کنین
اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
#حلقه_مرغ_ریحان
خمیر پیتزا به میزان لازم. مرغ پخته و خرد شده یک ویک دوم پیمانه. پنیر پیتزا یک دوم پیمانه، ریحان تازه خردشده دوقاشق غذا خوری، فلفل دلمه خرد شده مقداری، قارچ سرخ شده مقداری .سیر یکحبه، نمک فلفل به مقدار لازم .
مواد میانی را با هم مخلوط کرده وکنار بگذارید .خمیر را گرد باز کنیدرابه هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشه وقاعده مثلث داخل قالب .
کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد.بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.
روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.
در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتون داره اگه دیدید روش طلایی می شه زمانش کافیه وسط خمیر چون حلقه ایه خالی می ماند که بعد از پخت می تونید باریحان وگوجه فرنگی یا سالاد کاهو یابه دلخواه تزیین کنید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
کوبیده_مرغ
۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه☺️
اصلا آبدار بود یه وضعی🤭
ما به صورت ساندویچ با نون پیتا میل کردیم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
🍲روشی برای غلیظ کردن آش🍲
🌀اگر آشتان رقیق شده، میتوانید مقداری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آن را داخل آش بریزید✔💯
#ترفند
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh
آب یخ ، بزرگترین علت نابودی کبد 😱
🌀آب یخ اولین و بزرگترین علت نابودی
کبد محسوب می شود ، هرگز با شکم خالی آب یخ نخورید حتی در گرمای تابستان اهواز📛
#سلامتی
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
کانالهای مادرایتا👇👇👇
@ashpazisalamati❤️
@banooye_nemoone
@tapestrycrochet
@honarkadeeshgh