فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸روزتون معطر به ذکر شریف
🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸
و خاندان پاک و مطهرش 🌸
🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ
🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☘سلام صبحتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پنیر و سبزیجات
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
رول پنیر و سبزیجات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فق
رول پنیر و سبزیحات
👈مواد لازم
130 میلی لیتر شیر یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار
100 گرم کره آب شده
1/2 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری شکر
1بسته خمیر مایه خشک فوری (7 گرم) یا یک قاشق مربا خوری سرپر
350 گرم ارد (کم کن و با کنترل بریزید تا خمیری به نرمی ویدئو داشته باشید)
برای بین نان
شوید
پیازچه
هر پنیری که در دسترس داری (من پنیر فتا نمکی دارم ، بنابراین نمک اضافه نکردم
نمک برای مزه دار کردن
⠀
مخلوط تخم مرغ و کمی شیر برای مالیدن روی نان
طرز تهیه
کره آب شده را در شیر گرم بریزید ، نمک ، شکر و خمیر مایه خشک فکری را اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید. بعد از آن آرد را الک کرده و کم کم و با کتترل اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز بدید تا خمیری نرم با حداقل چسبندگی به دست آورید . خمیر را درون کیسه ای بگذارید 20 دقیقه استراحت بدید.
در این حین مواد داخلی خمیر را آماده کنید سبزی ها را خرد کنید و پنیر را رنده بزنید و با مخلوط کنید.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کرده ، و مواد داخلی را روی خمیر پخش کنید و خمیر به صورت رول در آورید. رول خمیری را به صورتی که در ویدئو میبینید به صورت برش بزنید . کناره های خمیر را به کمک برس ازمخلوط شیر و تخم مرغ بمالید و به مدت 20-25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گرم بپزید.نوش جان💕
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین کوبیده😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
ته چین کوبیده😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مواد لازم 🔻
برنج ايرانى ٣ پيمانه پلوپز
نمك به ميزان لازم
ماست يونانى، يا ماست سِوِن ٤ ق غذاخورى سر پر
روغن مايع ٦ ق غذاخورى
زعفران غليظ دم كرده به ميزان لازم
تخم مرغ يك عدد
مقدارى كره
مواد لازم براى كباب تابه🔻
گوشت چرخ شده ٢٥٠ الى ٣٠٠ گرم
پياز يك عدد متوسط
سير ٢ حبه
نمك و فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم
روش تهيه🔻
اول از همه مواد كباب تابه رو آماده كنيد. سير و پيازُ رنده كنيد و آب پيازُ بگيريد، گوشت چرخ شده رو اضافه كنيد و نمك و فلفل سياه و زردچوبه رو بهش اضافه كنيد ، خيلى خوب ورز بديد.
برنجُ از قبل خيس كنيد و با كمى نمك بذاريد رو حرارت و بعد آبكش كنيد. دونه ى برنج بهتره كمى زنده تر از حد معمول باشه.
تو يه كاسه ى بزرگ، يه تخم مرغ بشكنيد و با چنگال بزنيد ، سپس ماست و روغن رو اضافه كنيد و حسابى مخلوط كنيد تا مايه ى تهچين يه دست شه بعد زعفرونُ بهش اضافه كنيد، و هم بزنيد برنج آبكش شده رو به اين مايه اضافه كنيد و خيلى آروم مخلوط كنيد .
سپس كف قالب يا قابلمه ى مورد نظرتونُ با كره چرب كنيد، ابتدا به دلخواه گوجه حلقه بچینید و بعد مايه ى كباب تابه رو كف قالب بريزيد و خوب پهن كنيد، سپس برنج آغشته به مايه ى تهچينُ روى كباب بزيزيد و با قاشق خوب فشرده كنيد و بعد چند تیکه کره هم روی ته چین بذارید
اگر توى فر ميخواييد درست كنيد، روى قالب فويل بكشيد و چنتا سوراخ با چنگال ايجاد كنيد ، سپس در طبقه ى وسط فر با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد به مدت يك ساعت و ربع قرار بديد .اگر روى حرارت اجاق درست ميكنيد، درب قابلمه رو خوب ببنديد و رو حرارت خيلى ملايم بمدت يك ساعت قرار بديد.
⬅️⬅️یه نکته و یه تجربه شخصیم اینه که بهتره تو قالب سیلیکونی درست کنید که در آوردنش فوق العاده راحت تره و احتمال خراب شدنش نیست
⬅️⬅️نکته دومم اینه که دمای فر ها باهم فرق داره ممکنه پختش بیشتر هم طول بکشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ یلدایی1
#یلدا🍉
دستور مرنگ داخل کانال هست،لطفا سرچ کنید تا براتون بیاد.
این مدلش هم خیلی آسون و البته شیکه.
می تونید ازش به عنوان تاپر روی کیکهای یلداییتون استفاده کنید.👌
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ یلدایی2
#یلدا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ یلدایی3
#یلدا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس سیب زمینی😋
سیب زمینی ها رو رنده کنید،با آب سرد بشوید تا نشاسته سیب زمینی گرفته شود،در آب جوش و نمک برای چند دقیقه کوتاه گذاشته،سپس در آب سرد،و بعد آرد سیب زمینی یا آرد معمولی بپاشید و در روغن داغ شناور سرخ کنید و به پودر پاپریکا و ادویه ها دلخواه آغشته و نوش جان کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر جذاب
مواد لازم
لوبیا ۳۰۰ گرم
برنج کته ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
ذرت ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
کره ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۱ پیمانه
خیار شور ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
نان مک ۸ عدد
لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک وفلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید ❤️
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_سالاد
#تزیین_خیار
#تزیین_بشقاب
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پفیلا_پنیری 🌽 😋
ذرت:4 ق غ
روغن مایع:1 ق غ
پنیر پارمسان:1 ق غ
نمک:در صورت تمایل کمی
🔸روغن مایع و پنیر را آماده بگذارید تا در زمان لازم سریع استفاده کنید، ذرت را در قابلمه ی مورد نظر بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید و با تکان دادن قابلمه به چپ و راست سعی کنید که ذرتها یک جا ثابت نمانند، وقتی ذرتها داغ شدند در قابلمه را بردارید و روغن و نمک را بریزید، روغن به ترد شدن پفیلا ها کمک میکند،
زمانی که صدای ترکیدن ذرتها به گوش رسیدشعله را کم کنید، وقتی ذرتها شکفته شدندآنها را در ظرف دیگری خالی کنید، همانطور که داغ هستند پنیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا پنیر یک جا جمع و گوله نشود، وقتی همه ی پفیلا ها به پنیر آغشته شدند پفیلا ها آماده هستند.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سوپ_شیر
مواد لازم
جو پرک 1 لیوان جو پوست کنده نصف لیوان قارچ خرد شده 2 لیوان هویج ۲ عدد شیر ۳ لیوان سینه مرغ 1 عدد کامل خامه 5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری جعفری، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سوپ اول داخل قابلمه ای 5 لیوان آب بریزین بعد سینه مرغ ، جو پرک ، جو پوست کنده ونمک رو بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدین...
تا در مدت زمان 2 ساعت آروم آروم با هم بپزن و جو لعاب بندازه ، در اواسط پخت هویج رنده شده رو اضافه کنین..
پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنین و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنین و دوباره درون قابلمه بریزین..
بعد آرد رو کمی تفت بدین تا بوی خامی آرد از بین بره و کره رو اضافه کنین بعد شیر داغ رو کم کم به آرد اضافه کنین و تند تند هم بزنین که آرد و شیر باهم قاطی بشن و حالت گلوله نگیره آرد، بعد مخلوط آرد و شیر رو با قارچ خرد شده به سوپ اضافه کنید و اجازه بدین 15 الی 30 دقیقه دیگه سوپ با حرارت ملایم بپزه.
بعد از آماده شدن سوپ جو ، خامه رو اضافه کنین و کمی مخلوط کنین، بعد داخل ظرف بکشین و با کمی تزئین کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😋😋
#دسر_ماگنولیا 🍨 😋
▫️2 لیوان شیر
▫️1 قاشق غذاخوری آرد
▫️2 قاشق غذاخورى نشاسته
▫️4 قاشق غذاخوری شکر
▫️نصف قاشق چای خوری وانیل
▫️2 قاشق غذاخوری خامه (صبحانه)
▫️بیسکویت پیتی پور و موز برای وسط دسر
🔸آرد ونشاسته وشکر رو با هم مخلوط میکنیم. داخل یه قابلمه کوچک شیر سرد وموادپودری رو می ریزیم و روی حرارت کم گذاشته ومدام هم میزنیم مواظب باشید که ته نشین نشه. وقتی به غلظت فرنی رسید از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه رو اضافه وهم میزنیم تا کامل خامه حل شده و یکدست شود.
بیسکوییت پیتی بور رو پودر میکنیم، ته لیوان یک لایه می ریزیم واز مایه دسر روی بیسکوییت میریزیم و از موزه ای حلقه شده دور لیوان میچینیم و دوباره بیسکوییت می ریزیم وروش دوباره مایه دسر.بعد ازاین که نیم ساعت تو دمای محیط موندو سرد شد به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار بدین تا کاملا خنک بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کیک رژیمی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــو
کیک رژیمی
بچه ها لازمه چندتا نکته رو در مورد این #کیک_رژیمی بهتون بگم
📌اول اینکه شما میتونید به جای شیره خرما از شیره انگور،توت،و یا مخلوط چند شیره استفاده کنید
📌دوم اینکه بخاطر وجود شیره بافت کیک نرمه واصلا خشک نمیشه بخاطر نبود روغن،خیالتون راحت
📌سوم اینکه اگه شیره تون خیلی غلیظه یه کم آب گرم بهش اضافه کنید تا کمی رقیق تر بشه و مایه تون خیلی سفت نشه
و خب حالا بریم سراغ رسیپی
چیا لازم داریم؟🤔
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیره خرما یا انگور 2/3 پیمونه
بکینگ پودر 1 ق م
وانیل کمی
چیکار کنیم؟🤔
اول قابلمه رو میذاریم روی گاز البته با شعله پخش کن، حرارت رو کم میکنیم تا قابلمه گرم بشه
بعد دوتا تخم مرغها رو با وانیل حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه ،بعد شیره رو اضافه کرده و باز یکی دو دقیقه با همزن میزنیم و بعد هم آرد و بکینگ پودر از قبل الک شده رو طی چند
مرحله اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی هم میزنیم و بعد هم
کف قابلمه دو تا کاغذ روغنی قرار میدیم و مواد رو به طور یکنواخت میریزیم داخلش و در قابلمه رو میبندیم(اگه در قابلمه تون خوب چفت نمیشه حتما از دمکنی استفاده کنید)بچه ها تایم پخت ممکنه متفاوت باشه بخاطر ضخامت قابلمه
برای من حدود 40 دقیقه طول کشید ،شما میتونید بعد از نیم ساعت در قابلمه رو بردارید و چک کنید با ی خلال ،اگه پخته بود که بذارید کیک خنک بشه بعد خارجش کنید و اگه نپخته بود دوباره در قابلمه رو ببندید و بذارید تا کامل بپزه .
📌برای پخت داخل فر هم میتونید طبقه وسط فر با دمای 180 درجه
به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_فوری
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_سنتی رویه دار😋
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه فلفل
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
دلمه فلفل . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــو
#دلمه_فلفل
یکی از غذاهای نونی که خودم خیلی غداهای نونی من من جمله دلمه ها رو خیلی دوست دارم
گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم
پیاز 2 عدد
برنج نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی معطر خشک 2 تا 3 ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...)
رب گوجه 2 ق غ
فلفل دلمه ای 4 تا 6 عدد (فلفل دلمه ای هایی که وفشون 3 تا برجستگی داره مناسبه)
نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم
آب لیمو یا سرکه
شکر یا شیره
زرشک
لپه رو از قبل خیس کردم و آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه . برنج رو هم خیس کردم و با کمی نمک گذاشتم بپزه. کمی دون برداشته بشه .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه با کمی روغن تفت دادم .گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلفل و زردچوبه ریختم . برنج و لپه رو هم اضافه کردم .رب گوجه رو هم ریختم و تفت دادم . آخر کار سبزی رو اضافه کردم و مخلوط کردم و ازحرارت برداشتم .
فلفل دلمه ای ها رو از سر برش دادم و جدا کردم داخلش رو خالی کردم .فلفل دلمه ای هایی که مناسب پخت پز هست در اصطلاح نر هستند اون هایی که کفشون سه تا برجستگی داره مناسبه . داخلش رو با مواد دلمه پر کردم . خیلی زیاد هم تا سر پر نکردم جا بمونه کمی .
برای تهیه سس : یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . زردچوبه و فلفل و رب گوجه ریختم و تفت دادم آب اضافه کردم . بسته به ذایقه من از آب لیمو و کمی شیره استفاده کردم یک عده سرکه شیره می ریزن .یک عده شکر و اب لیمو 🙂 . کمی نمک هم ریختم . فلفل ها رو داخل قابلنه کنار هم چیدم .آب هم تا نصف ارتفاع فلفل ها باشه . حتما کنار هم باشه تا واژگون نشه و گذاشتم بپزه . حدودا یک و نیم ،دو ساعتی زمان می بره .وسط پخت از سس داخل دلمه ها ریختم تا خوشمزه تر بشه . مواظب باشید زیاد هم نپزه تا له نشه .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجون_مجلسی 🍆
قسمت اول
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجون_مجلسی 🍆
قسمت دوم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
41.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ باسلوق هندوانه
#لاکچری_باشید😘
#فوروارد_یادتون_نره😉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭