فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک قارچ و میگو😋
مواد لازم🔻
⬅️میگو ۳۰۰ گرم
⬅️قارچ ۳۰۰گرم
⬅️پیاز متوسط ۱عدد
⬅️گوجه بدون پوست ۲عدد
⬅️فلفل دلمه ۱عدد متوسط(اختیاری)
⬅️ادویه فلفل سیاه پاپریکا زردچوبه و دارچین
نکات پخت🔻
⭕ابتدا میگو همراه ادویه تفت میدیم روی حرارت ملایم
⭕حرارت زیاد باعث سفت شدن میگو میشود
⭕میگو را با کره یا روغن حیوانی تفت دهید
⭕بهترین چاشنی در کنار میگو سس سالسا و سس سیر هستش
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پیراشکی_مرغ 🥐 😋👆
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون شکم پر😋
طرز تهیه🔻
بادمجونهارو پوست کنده و همه طرفش رو سرخ میکنیم و میذاریم کنار
برای داخل بادمجونها یه پیاز متوسط رو ریز خرد کرده و تفت میدیم گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم و وقتی کمی سرخ شد نمک ،فلفل،زردچوبه و کمی رب گوجه رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم چند دقیقه ای رو حرارت بمونه و بعد خاموش کرده و میذاریم کنار
وسط بادمجونای سرخ شده رو با چاقو شکاف ایجاد میکنیم و از موادی که درست کردیم داخلش قرار میدیم😊
یه پیاز کوچیک رو رنده میکنیم کمی تفت میدیم ،نمک فلفل،زردچوبه،پاپریکا و کمی پودر گوجه و ی ق غ رب گوجه رو اضافه میکنیم و بادمجونای شکم پر را داخل قابلمه چیده و ۲ فنجون آب روش میریزیم و میذاریم چند دقیقه ای بپزه و بعد هم نوش جانتون😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دسرلیوانی_یلدایی
:
ژله قرمز رنگتونو با یه لیوان آبجوش حل کنید(فقط باید قرمز باشه،من انار استفاده کردم)
بذارید روی بخار کتری که تمام ذرراتش حل بشه،حالا یه پیمانه بستنی اضافه کنید و تند تند هم بزنید که کاملا یکدست بشه
لیوانهای مورد نظرو بصورت مورب بذارید داخل یه پیاله(اگه زیر لیوان،داخل پیاله یه دستمال کاغذی بذارید،لیوان کمتر تکون میخوره و کارتون تمیز تر درمیاد)
قاشق قاشق از موادتون به اندازه های مساوی بریزید تو لیوانا و برا یه ربع دیقه بذارید یخچال
حالا بیایید به ژله باقیمونده یه قطره رنگ قرمز اضافه کنید و هم بزنید و دوباره از مواد بریزید روی مواد کمرنگ تر و این مرحله رو یکبار دیگه تکرار کنید
حالا که لایه سوم هم بست،انار دون شده بریزید روش و روش ژله آلوورا که بنماری حل شده رو بریزید(نصف ژله آلوورا با نصف لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد برای این مرحله کافیه)
حالا مرحله اول(ژله قرمز رو)برای ژله سبز هم تو سه مرحله با سه تن از رنگ سبزتکرار کنید(بازم طعم ژله مهم نیست،فقط کافیه رنگ ژله سبز باشه)
روشو با هر میوه ای که دوست داشتید تزیین کنید و سفره های یلداییتونو دلبر کنید😉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات پاستیلی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه تک نفره 😍😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_سرو #پنکیک😍🥞
تخم مرغ= ۱ عدد
شکر= ۳ ق غ
روغن مایع= نصف لیوان
شیر= ۱ لیوان
بکینگ پودر= ۱ ق م
وانیل= یک چهارم ق چ
آرد= یک و نیم لیوان
داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم و به نوبت شیر و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله اضافه میکنیمو با همزن دستی میزنیم تا کاملا یکدست شود
تابه نچسبی را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود و از مواد با یک ملاقه برداشته و داخل تابه میریزیم، نیازی به چرب کردن تابه نیست وقتی روی پنکیک شروع به حباب حباب شدن کردبرمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود به همین ترتیب همه مایه را میپزیم و بعد با مربا، یا شکلات آب شده یا نوتلا یا عسل میل کنید .
نکات مهم: به هیچ وجه نیاز نیست درب تابه رو بذارید
مایه ی پنکیک باید کمی رقیق باشه،نه خیلی شل نه خیلی سفت ، باید از مایه ی کیک شل تر باشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سالاد😍😍
#سالاد_انار
کلم بنفش، انار و لبوی پخته و خرد شده(بهتره اندازه انار و ریز خرد بشه ) و گردو. برای سسش هم مایونز و ماست چکیده یا یونانی با کمی آویشن و یه ریزه نمک. نسبت انار و کلم تقریبا یکی و لبو کمی کمتره
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلیا سوال میکردید که چرا لبو های ما خوشرنگ نمیشه تصمیم گرفتم پست بذارم به نکاتی که میگم دقت کنید تا یک لبوی خوش رنگ داشته باشید❤️❤️😘
💜اولین نکته اینکه لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پر رنگ باشه لبوهایی که قرمز کم رنگ هستن معمولا وسطشون سفیده و رنگ جالبی ندارن اگر لبو کوچکتر باشه زودتر پخته میشه و اگر بزرگتر دیرتر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜دومین نکته اینه که لبو ها رو خوبه خوب بشورید اگه مایع ضدعفونی کننده دارید حتما بزنید اگر نه اسکاچ بکشید تا اگر گلی داره ازش جدا بشه و تمیز بشه
💜به هیچ عنوان لبو رو خرد نکنید برای پخت و پوست نگیرید چون تمام رنگ و خاصیتش ازش خارج میشه و میره داخل آبش اونموقع رنگ لبو کمرنگ تر هستش
💜خیلی زود بذارید تا عجله ای برای پخته شدنش نداشته باشید لبوی من 4.5ساعت روی حرارت کم بود و خیلی خوب پخته شده بود
در آخر حتما کمی نبات اضافه کنید چون نفخ و سردی لبو رو میگیره و خوشمزش میکنه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜بعد از سرد شدن خیلی راحت پوستشو جدا کنید و خرد کنید و مجددا داخل آبش بجوشونید کمی دیگه تا طعم بگیرن یا داخل ظرفی بذارید با آب یک ربع بمونن
💜هر جوری که دوست داشتید سرو کنید من برای زیبایی اونها رو به سیخ چوبی زدم
امیدوارم دوست داشته باشید دوستای عزیزم😘😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی هندوانه یلدا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_ژله_ای😍😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سرخ کرده مجلسی 🥔
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده #میوه_آرایی
#لاکچری_باشیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لقمه_ای_پنیر 🥯 😋
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_جالب_جوجه_چوبی☝️☝️☝️☝️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده دورچین ساده و شیک برای انواع غذا👌👌👌
اینو ببینید.. خیلی باحاله👌
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک صبحانه ساده
دمای سولاردوم ۱۷۰ درجه
دمای فر ۱۸۰ درجه
زمان هر دو ۳۰ دقیقه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیپ_سبزیجات
این فینگر فود ازون راحتای خوشگل خوشمزه اس
مواد لازم:
_ سس مایونز ۳ ق غ
_ پنیر خامه ای ۱ ق غ
_ جعفری تازه ساطوری شده ۱ ق غ سرخالی
_ خیارشور رنده شده ۱ ق غ سرپر
_ نمک و فلفل و اویشن ب مقدار لازم
_ آبلیمو هم کمی بزنید
میتونید مثل من بصورت شات های تک نفره سرو کنید
یا اینکه توی ی سینی یا ظرف سرو سبزیجات رو بچینید و سس رو تو ی کاسه کوچیک بریزید بذارید وسطش😍
اگر عکسشو پیدا کردم استوری میکنم ببینید چی میگم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای پر از رنگ و خوشمزه
ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین ترب برای دیزاین سبزی🎥🔝
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسترما_پلو 🤩😋😋🤩
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭