eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کیک سیب دارچین نارگیلی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطف
سیب دارچینی نارگیلی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(اندازه لیوان 200 میلی یا چهار پنجم لیوان دسته دار) 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 2 لیوان آرد 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) برای روی کیک 4_3 عدد سیب متوسط 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری دارچین 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید. سپس روغن مایع و ماست را بریزید و با همزن برقی خاموش کمی هم بزنید. آرد ، وانیل و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید.(به غلظت مایه کیک در فیلم دقت کنید نباید شل و آبکی باشد اگر روان تر از فیلم شد میتوانید کمی آرد اضافه کنید) پوست سیب ها را بکنید و در اندازه کوچک خرد کنید. شکر و دارچین را روی سیب ها بریزید و هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و سیب های را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. حدود 1 استکان گردوی خرد شده (یا فندق) روی کیک بریزید سپس 1 یا 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل بپاشید و در فر 170 درجه با کنترل بپزید. (زمان پخت در فرها متفاوت است خودتان تست کنید و 20 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید) بعد از سرد شدن برش بزنید و سرو کنید. نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از هنرکده عشــ❤ــق💍
🗞عارفانه ❤️عاشقانه 👌📻 اینجاگنجینشه 👇🏿👇🏿👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/3091922970Ce5906496ce
هدایت شده از هنرکده عشــ❤ــق💍
اگه اهل شعر و مشاعره هستی کلیپ های جذاب متن های فوق العاده زیبا و تاثیر گذار کانالی سرشار از آرامش https://eitaa.com/joinchat/3091922970Ce5906496ce قلمدان حرف دل خیلیاتونه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر چهره دلربای💚 مهدی (عج) 💚 صلوات 🙏 💚 الّلهُمَّ✨ 💚 صَلِّ✨ 💚 علی✨ 💚 مُحَمَّدٍ✨ 💚 وَآل ✨ 💚 مُحَمَّد✨ 💚وَعَجِّل✨ 💚 فَرَجَهُمْ أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج . . ┄┅┄┅✶◍⃟♥️✶┄┅┄┄ 🖋 @GhalamdanEshGh🖋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋یه صبحونه خوشمزه 😋😋 چطوره؟؟ 🍃🍃🍃🍃🍃🍃 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌈💫طرز تهیه قند تزئینی با طعم گلاب: مواد لازم: ۱ لیوان شکر ۳ قاشق چای‌خوری گلاب رنگ خوراکی قالب شیرینی کوچک ابتدا ۲ لیوان شکر را داخل ظرف بریزید و ۲ قاشق چای‌خوری گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. دو یا سه قطره از رنگ خوراکی را داخل مخلوط بریزید و کاملا هم بزنید. همچنین می‌توانید از ۲ یا ۳ رنگ استفاده کنید و مخلوط را به ۳ بخش تقسیم کنید و هر قسمت را با یک رنگ مخلوط کنید. کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید، اضافی شکر را از روی قالب بردارید تا حالت تمیز و یکدست بگیرد. قندها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید. پس از ۴ الی ۵ ساعت قندها خشک می‌شوند. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک معروف یک تخم مرغی اول کف تابتون رو کمی شکر بپاشید** 2 عدد موز رو حلقه حلقه کنید و کف تابه بچینید* حالا تو یه ظرف 1 عدد تخم مرغ، مقدار خیلی کمی نمک، حدود 7 گرم وانیل، 80 گرم شکر رو باهم ترکیب کنید* یک پیمانه شیر(150 میلی لیتر) رو بهش اضافه کنید و هم بزنید* یک پنجم پیمانه (حدود60 میلی لیتر ) روغن مایع روهم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید* حالا 150 گرم آرد سفید رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید 1 قاشق (معادل 80 گرم) بکینگ پودر رو اضافه کنید و باهم ترکیب کنید مایع رو آروم آروم روی موزها بریزید تابه رو روی حرارت کم بزارید به مدت 20 دقیقه بپزه حالا اونو برگودونید و بزارید حدود 3 دقیقه طرف دیگش بپزه** این کیک رو به همه اونایی که به هر دلیلی نمی تونن زیاد تخم مرغ مصرف کنند پیشنهاد می کنم. امیدواریم از خوردن این کیک یک تخم مرغی خوشمزه لذت ببرید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ماست . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
دسر ماست . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــور
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . اسمش دسر ماست هست اما ماست ڪمترے داره 😁😉 و خوش طعم و عالے 😊. . شےر یک و نیم لیوان پودر ژلاتین 25 گرم (دو و نیم ق غ) ماست میوه اے یا ماست خامه یا ماست سفت و چڪیده شیرین 100 گرم (ےڪ ڪم ڪمتر از نصف لیوان) خامه قنادے 250 گرم (خامه شیرین شده ، از ترڪیب 200 گرم خامه صبحانه به همراه 50 گرم شڪر هم میشه استفاده ڪرد و فرم داده ) شکر (ےا پودر شڪر) 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان) آب سرد نصف لیوان وانیل 1/4 ق چ ڪمپوت آناناس یا هر نوع ڪمپوت و یا هر نوع میوه دلخواه به میزان لازم روے آب سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روے حرارت غیر مستقیم (بن مارے) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . شکر و شیر رو داخل ظرفے ریختم و ردے حرارت قرار دادم در حد حل شدن شڪر هست و نمے خواد ڪه بجوشه . ژلاتین حل شده ڪه سرد نیست و گرمے شیر رو داره بهش ڪم ڪم اضافه ڪردم د مخلوط ڪردم . وانیل هم ریختم و از حرارت برداشتم و ڪنار گذاشتم ڪه از دما بیفته . خامه قنادے رو اول ڪمے با دور ڪند همزن و بعد با دور تند همزن زدم تا ڪمے فرم بگیره . اینجا نیاز نیست خیلے فرم بگیره ، ڪمے فرم گرفت ڪافیه . (می تونید خامه صبحانه و شڪر رو مخلوط ڪنید بزارید فریزر نیم ساعتے بمونه و یخمڪے ڪمے شد با همزن بزنید تا فرم بگیره) ماست من ماست میوه اے هست و بهش اضافه ڪردم .بعد ریختن ماست در حد مخلوط شدن هم زده بشه . مواد شیر ڪه از دما افتاد رو ڪم ڪم به مواد خامه و ماست اضافه ڪردم و مخلوط ڪردم . از صافے هم رد ڪردم ڪه ڪاملا یڪدست بشه . مے تونید داخلش میوه بریزید و در این صورت من مواد دسر رو ڪمے در یخچال قرار دادم ڪه مواد دسر خیلے شل نباشه و بشه میوه رو اضافه ڪرد تا توے قااب ته نشین نشه . من از ڪمپوت آناناس استفاده ڪردم و داخلش ریختم . قالب من پلاستیڪے هست ، خیلے جزیے با روغن مایع چرب ڪردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال 7 الے 8 ساعتے قرار دادم تا بسته بشه . وقتے خوب بست دورش رو با چاقو آزاد ڪردم و وقتے ڪاملا دیدم آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . به دلخواه هم از خامه فرم گرفته و میوه انار و ڪمپوت آناناس براے تزیین استفاده ڪردم . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه فسنجونی😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
جوجه فسنجونی😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مواد لازم🔻 سینه مرغ یک عدد گردو آسیاب شده دو ق غ رب انار دو ق غ(من چون رب انار خیلی غلیظ بود آب یک عدد نارنج رو هم داخلش ریختم ) نمک دو ق چ.فلفل یک‌ق چ. پیاز خلالی درشت یک‌عدد طرز تهیه🔻 ابتدا مرغ رو خورد میکنیم و بهش رب انار و گردو ونمک و فلفل پیاز رواضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم حدود سه چهار ساعت میزلریم داخل یخچال طعم دار بشه بعد پیازها رو جدا کنید و کنید و استفاده کنید بعد اگر خواستین کباب کنید به سیخ فلزی بکشین کباب کنید اگر هم میخواین مثل من داخل تابه سرخ کنید به فلزی کوچیک( یا سیخ چوبی) بکشید و داخل تابه نچسب(رژیمی یا دوطرفه بهتره) کمی روغن بریزد و جوجه ها رو داخلش بچینید چون مرغها چند ساعت طعم دار شدن سریع آماده میشن مراقب باشید روی جوجه ها نسوزه من خودم مرتب برمیگدوندم تا تا همه طرفش خوب بپزه و نسوزه کلا نهایت ده دقیقه طول می کشه تا آماده بشه چون از مخلوط رب انار و گردو ته ظرفی که مرغ ها رو خوابانده بودم مونده بود دو ق غ زعفران روش ریختم کمی روی حرارت گذاشتم جوش اومده خاموش کردم و با قاشق روی هر سیخ ریختم اگر بخواین جوجه ها طعمشون خیلی ترش نباشه و کمی ملس باشه یک ق غ شکر به مخلوط زعفران و مایه جوجه بزنید و روی حرارت بزارید شکر که آب شد خاموش کنید و روی جوجه های آماده شده بمالید(یا کنار غذا سرو کنید ) ⬅️⬅️من تو کلیپ مواد رو دو برابر کردم ⬅️⬅️رب انار باید یکم ترش باشه البته باز بستگی به ذائقه داره من از رب انار شمالی استفاده کردم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😋 آب پرتقال ۳/۵ لیوان نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت) شکر یک لیوان جهت قسمت سفید رنگ شیر یک لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق 🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
32.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان چالا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوفالو وینگز😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
بوفالو وینگز😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مواد لازم🔻 ❌بال و کتف مرغ(من 16قطعه گذاشتم) ❌آرد 5ق غذاخوری ❌سس باربیکیو 5ق ❌سس چیلی 4ق ❌نمک+پودر پیاز+پودر سیر+پاپریکا+فلفل قرمز+فلفل سیاه+(من یکم ادویه دودی هم ریختم اختیاریه) ❌کره 40گرم ❌سرکه دو ق ❌عسل یه ق(یا نصف ق) ❌کنجد طرز تهیه🔻 👈آردو نمک و پودرفلفلا و پودر پیاز و پودر سیر رو مخلوط کردم 👈بال و کتف ها رو توش غلطوندنم 👈و توی سینی فرو فویل کشیدم که کثیف نشه 👈توری مشبک فرو روی سینی گذاشتم 👈 قطعات مرغ رو چیدم و توی توی فر 200 درجه حدودا بمدت یکساعت گذاشتم طبقه پایین فر 👈تا کاملا مغز پخت بشن بستگی به دمای فرتون داره شاید بیشتر زمان بخواد تو این زمان یبار با فرچه یکم روغن زیتون روی مرغا بکشید. واونا رو برگردونید زمانی که به حد کافی برشته شدن 👈توی یه تابه کره +سس باربیکیو و سس چیلی +عسل +سرکه رو مخلوط کردم و قطعات مرغو رو توش چیدم و کنجد پاشیدم....... 👈زیر و رو کردم و درب تابه رو گذاشتم تا یکم دیگه بپزه و کاراملی بشه و بدون آب.. 👈سیب زمینی رو با آب و نمک دقیقه گذاشتم آبپز بشه..... 👈بعد کف سینی فرو با کره چرب کردم کردم و سیب زمینا رو چیدم بعدش هم یه کم فلفل سیاه و پودر سیر پاشیدم وبعد هم گریلش کردم(رژیمی و خوشمزه) . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر... ۵ پیمانه خرمای کبکاب..... ۲۵۰ گرم( چون خرمای کبکاب نیاز به پوست گرفتن نداره) پودر ژلاتین..... سه قاشق غذاخوری سرپر پودر نارگیل...... یکسوم پیمانه گردوی درشت...... یکسوم پیمانه عسل ...... دو قاشق غذاخوری ( من نزدم ولی به نظرم کم شیرین بود عسل بریزید بهتره) وانیل.... یک قاشق چایخوری دارچین..... در صورت تمایل مقدار کمی( با دارچین دقیقا طعم بستنی معجون میهن رو میده ولی باید خیلی کم بزنید) کنجد......در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲عدد سفیده تخم مرغ،۱۰۰گرم شکر،اضافه کنید هم بزنید تا فومی بشه ۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو،اضافه کنید،دوباره هم بزنید تا کاکائو با مواد خوب ترکیب بشه فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله چرخشی😋 مواد لازم🔻 ژله آلوورا دو بسته ماست یا شیر یا بستنی یک لیوان آبجوش دو لیوان ژله رنگی هر رنگ نصف بسته +نصف لیوان آبجوش طرز تهیه🔻 ابتدا ژله آلوورا رو با آبجوش مخلوط میکنیم وقتی حل میزاریم کامل خنک بشه بعد شیر یا ماست یا بستنی رو اضافه میکنیم داخل ظرف ژله میرزیم نیم داخل فریزر یا دو ساعت داخل یخچال میزلریم ببنده برای ژله های رنگی هر رنگ رو با آبجوش مخلوط می زاریم خنک بشه وقتی ژله سفید بست بیرون میآریم برش های مساوی میزنیم و یکی در میان برشها رو درمیاریم و در جاهای خالی ژله های رنگی رو میرزیم داخل یخچال یا فریزر میزاریم ببنده ژله های سفیدی که خارج کردیم از قالب روی بخار کتری میزاریم آب بشه میزلریم کنار خنک بشه بعد ژله بست روی ژله میریزیم و داخل یخچال یکی دو ساعتی میزاریم ببنده بعد که خوب بست اول با چاقو از لبه ها جدا میکنیم بعد ده ثانیه داخل ظرف آبجوش میزاریم تا از لبه ها جدا و در آخر داخل ظرف برمیگردونیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😍😍😍 مواد لازم : سوسیس یا کالباس باگت زیتون خیار شور - 6 عدد برای سس : پاپریکا - یک سوم قاشق غذاخوری جعفری سس مایونز . نکته:باگت ها رو خشک کنید تا ترد و خوشمزه تر بشه فینگر فود این فینگر فود بی نهایت خوشمزس و میتونید تو مهمونی و دور همی درست کنید و هنرتون به رخ بکشید نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
۲ق غذاخوری ماست چکیده (یا با دستمال اب ماست معمولی را بگیرید.ماست ترش نباشد) اب دوعدد لیموی تازه + کمی پوست لیمو رنده شده (فقط قسمت زرد پوست را ریز رنده کنید لایه سفید را رنده نکنید تلخ میشود) ۱ونیم فنجان شکر ۱پاکت خامه۲۰۰میل (اگر مایلید استفاده کنید،سر شیر هم میتوانید بریزید). طرزتهیه: ماست و اب لیمو و پوست لیمو را در مخلوط کن بریزید ،بعد شکر و خامه را اضافه کنید و دوباره میکس کنید. بستنی را در ظرفی بریزید و در فریزر قرار دهید .هر ۴۰دقیقه یکبار از فریزر دراوردید و هم بزنید اگر ۴بار این کار را انجام دهید نتیجه عالی میشود و بعد از ۶ساعت سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅آموزش (پادری) همه در 😍😍 ✅بهترین راه برای 💪 ✅ داریم این دوره😍 برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین @Naasiiin 😍