فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ماست
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
دسر ماست . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــور
#دسر_ماست
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . اسمش دسر ماست هست اما ماست ڪمترے داره 😁😉 و خوش طعم و عالے 😊.
.
شےر یک و نیم لیوان
پودر ژلاتین 25 گرم (دو و نیم ق غ)
ماست میوه اے یا ماست خامه یا ماست سفت و چڪیده شیرین 100 گرم (ےڪ ڪم ڪمتر از نصف لیوان)
خامه قنادے 250 گرم (خامه شیرین شده ، از ترڪیب 200 گرم خامه صبحانه به همراه 50 گرم شڪر هم میشه استفاده ڪرد و فرم داده )
شکر (ےا پودر شڪر) 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
آب سرد نصف لیوان
وانیل 1/4 ق چ
ڪمپوت آناناس یا هر نوع ڪمپوت و یا هر نوع میوه دلخواه به میزان لازم
روے آب سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روے حرارت غیر مستقیم (بن مارے) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
شکر و شیر رو داخل ظرفے ریختم و ردے حرارت قرار دادم در حد حل شدن شڪر هست و نمے خواد ڪه بجوشه . ژلاتین حل شده ڪه سرد نیست و گرمے شیر رو داره بهش ڪم ڪم اضافه ڪردم د مخلوط ڪردم . وانیل هم ریختم و از حرارت برداشتم و ڪنار گذاشتم ڪه از دما بیفته .
خامه قنادے رو اول ڪمے با دور ڪند همزن و بعد با دور تند همزن زدم تا ڪمے فرم بگیره . اینجا نیاز نیست خیلے فرم بگیره ، ڪمے فرم گرفت ڪافیه . (می تونید خامه صبحانه و شڪر رو مخلوط ڪنید بزارید فریزر نیم ساعتے بمونه و یخمڪے ڪمے شد با همزن بزنید تا فرم بگیره) ماست من ماست میوه اے هست و بهش اضافه ڪردم .بعد ریختن ماست در حد مخلوط شدن هم زده بشه .
مواد شیر ڪه از دما افتاد رو ڪم ڪم به مواد خامه و ماست اضافه ڪردم و مخلوط ڪردم . از صافے هم رد ڪردم ڪه ڪاملا یڪدست بشه .
مے تونید داخلش میوه بریزید و در این صورت من مواد دسر رو ڪمے در یخچال قرار دادم ڪه مواد دسر خیلے شل نباشه و بشه میوه رو اضافه ڪرد تا توے قااب ته نشین نشه . من از ڪمپوت آناناس استفاده ڪردم و داخلش ریختم .
قالب من پلاستیڪے هست ، خیلے جزیے با روغن مایع چرب ڪردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال 7 الے 8 ساعتے قرار دادم تا بسته بشه . وقتے خوب بست دورش رو با چاقو آزاد ڪردم و وقتے ڪاملا دیدم آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
به دلخواه هم از خامه فرم گرفته و میوه انار و ڪمپوت آناناس براے تزیین استفاده ڪردم .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه فسنجونی😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
جوجه فسنجونی😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مواد لازم🔻
سینه مرغ یک عدد
گردو آسیاب شده دو ق غ
رب انار دو ق غ(من چون رب انار خیلی غلیظ بود آب یک عدد نارنج رو هم داخلش ریختم )
نمک دو ق چ.فلفل یکق چ.
پیاز خلالی درشت یکعدد
طرز تهیه🔻
ابتدا مرغ رو خورد میکنیم و بهش رب انار و گردو ونمک و فلفل پیاز رواضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم حدود سه چهار ساعت میزلریم داخل یخچال طعم دار بشه بعد پیازها رو جدا کنید و کنید و استفاده کنید
بعد اگر خواستین کباب کنید به سیخ فلزی بکشین کباب کنید اگر هم میخواین مثل من داخل تابه سرخ کنید به فلزی کوچیک( یا سیخ چوبی) بکشید و داخل تابه نچسب(رژیمی یا دوطرفه بهتره) کمی روغن بریزد و جوجه ها رو داخلش بچینید چون مرغها چند ساعت طعم دار شدن سریع آماده میشن مراقب باشید روی جوجه ها نسوزه من خودم مرتب برمیگدوندم تا تا همه طرفش خوب بپزه و نسوزه کلا نهایت ده دقیقه طول می کشه تا آماده بشه
چون از مخلوط رب انار و گردو ته ظرفی که مرغ ها رو خوابانده بودم مونده بود دو ق غ زعفران روش ریختم کمی روی حرارت گذاشتم جوش اومده خاموش کردم و با قاشق روی هر سیخ ریختم اگر بخواین جوجه ها طعمشون خیلی ترش نباشه و کمی ملس باشه یک ق غ شکر به مخلوط زعفران و مایه جوجه بزنید و روی حرارت بزارید شکر که آب شد خاموش کنید و روی جوجه های آماده شده بمالید(یا کنار غذا سرو کنید )
⬅️⬅️من تو کلیپ مواد رو دو برابر کردم
⬅️⬅️رب انار باید یکم ترش باشه البته باز بستگی به ذائقه داره من از رب انار شمالی استفاده کردم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دسر_پرتقالی 😋
#یلدا
آب پرتقال ۳/۵ لیوان
نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت)
شکر یک لیوان
جهت قسمت سفید رنگ
شیر یک لیتر
آرد ۳ ق غ
نشاسته ۲ ق غ
شکر یک لیوان
وانیل نوک قاشق
🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
32.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان چالا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوفالو وینگز😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
بوفالو وینگز😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مواد لازم🔻
❌بال و کتف مرغ(من 16قطعه گذاشتم)
❌آرد 5ق غذاخوری
❌سس باربیکیو 5ق
❌سس چیلی 4ق
❌نمک+پودر پیاز+پودر سیر+پاپریکا+فلفل قرمز+فلفل سیاه+(من یکم ادویه دودی هم ریختم اختیاریه)
❌کره 40گرم
❌سرکه دو ق
❌عسل یه ق(یا نصف ق)
❌کنجد
طرز تهیه🔻
👈آردو نمک و پودرفلفلا و پودر پیاز و پودر سیر رو مخلوط کردم
👈بال و کتف ها رو توش غلطوندنم
👈و توی سینی فرو فویل کشیدم که کثیف نشه
👈توری مشبک فرو روی سینی گذاشتم
👈 قطعات مرغ رو چیدم و توی توی فر 200 درجه حدودا بمدت یکساعت گذاشتم طبقه پایین فر
👈تا کاملا مغز پخت بشن
بستگی به دمای فرتون داره شاید بیشتر زمان بخواد
تو این زمان یبار با فرچه یکم روغن زیتون روی مرغا بکشید. واونا رو برگردونید
زمانی که به حد کافی برشته شدن
👈توی یه تابه کره +سس باربیکیو و سس چیلی +عسل +سرکه رو مخلوط کردم
و قطعات مرغو رو توش چیدم و کنجد پاشیدم.......
👈زیر و رو کردم و درب تابه رو گذاشتم تا یکم دیگه بپزه و کاراملی بشه و بدون آب..
👈سیب زمینی رو با آب و نمک دقیقه گذاشتم آبپز بشه.....
👈بعد کف سینی فرو با کره چرب کردم کردم و سیب زمینا رو چیدم بعدش هم یه کم فلفل سیاه و پودر سیر پاشیدم وبعد هم گریلش کردم(رژیمی و خوشمزه)
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرمعجون
شیر... ۵ پیمانه
خرمای کبکاب..... ۲۵۰ گرم( چون خرمای کبکاب نیاز به پوست گرفتن نداره)
پودر ژلاتین..... سه قاشق غذاخوری سرپر
پودر نارگیل...... یکسوم پیمانه
گردوی درشت...... یکسوم پیمانه
عسل ...... دو قاشق غذاخوری ( من نزدم ولی به نظرم کم شیرین بود عسل بریزید بهتره)
وانیل.... یک قاشق چایخوری
دارچین..... در صورت تمایل مقدار کمی( با دارچین دقیقا طعم بستنی معجون میهن رو میده ولی باید خیلی کم بزنید)
کنجد......در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲عدد سفیده تخم مرغ،۱۰۰گرم شکر،اضافه کنید هم بزنید تا فومی بشه
۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو،اضافه کنید،دوباره هم بزنید تا کاکائو با مواد خوب ترکیب بشه
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله چرخشی😋
مواد لازم🔻
ژله آلوورا دو بسته
ماست یا شیر یا بستنی یک لیوان
آبجوش دو لیوان
ژله رنگی هر رنگ نصف بسته +نصف لیوان آبجوش
طرز تهیه🔻
ابتدا ژله آلوورا رو با آبجوش مخلوط میکنیم وقتی حل میزاریم کامل خنک بشه بعد شیر یا ماست یا بستنی رو اضافه میکنیم
داخل ظرف ژله میرزیم نیم داخل فریزر یا دو ساعت داخل یخچال میزلریم ببنده
برای ژله های رنگی هر رنگ رو با آبجوش مخلوط می زاریم خنک بشه
وقتی ژله سفید بست بیرون میآریم برش های مساوی میزنیم و یکی در میان برشها رو درمیاریم
و در جاهای خالی ژله های رنگی رو میرزیم داخل یخچال یا فریزر میزاریم ببنده
ژله های سفیدی که خارج کردیم از قالب روی بخار کتری میزاریم آب بشه میزلریم کنار خنک بشه
بعد ژله بست روی ژله میریزیم و داخل یخچال یکی دو ساعتی میزاریم ببنده
بعد که خوب بست اول با چاقو از لبه ها جدا میکنیم بعد ده ثانیه داخل ظرف آبجوش میزاریم تا از لبه ها جدا و در آخر داخل ظرف برمیگردونیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😍😍😍
مواد لازم :
سوسیس یا کالباس
باگت
زیتون
خیار شور - 6 عدد
برای سس :
پاپریکا - یک سوم قاشق غذاخوری
جعفری
سس مایونز .
نکته:باگت ها رو خشک کنید تا ترد و خوشمزه تر بشه فینگر فود
این فینگر فود بی نهایت خوشمزس و میتونید تو مهمونی و دور همی درست کنید و هنرتون به رخ بکشید
نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#آشپزی
#بستنی_لیمویی
۲ق غذاخوری ماست چکیده (یا با دستمال اب ماست معمولی را بگیرید.ماست ترش نباشد)
اب دوعدد لیموی تازه + کمی پوست لیمو رنده شده (فقط قسمت زرد پوست را ریز رنده کنید لایه سفید را رنده نکنید تلخ میشود)
۱ونیم فنجان شکر
۱پاکت خامه۲۰۰میل (اگر مایلید استفاده کنید،سر شیر هم میتوانید بریزید).
طرزتهیه:
ماست و اب لیمو و پوست لیمو را در مخلوط کن بریزید ،بعد شکر و خامه را اضافه کنید و دوباره میکس کنید.
بستنی را در ظرفی بریزید و در فریزر قرار دهید .هر ۴۰دقیقه یکبار از فریزر دراوردید و هم بزنید اگر ۴بار این کار را انجام دهید نتیجه عالی میشود و بعد از ۶ساعت سرو کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از ایده های بانوی خَلّاق💕
✅آموزش
#کیف_دوشی_و_زنانه
#کوله
#کیف_لوازم_آرایش
#ساک_خرید
#کوسن
#شبه_گلیم_(پادری)
#سبد
#کفی_گرد_و_بیضی
همه در #دوره_بیست_و_یکم_تاپستری😍😍
✅بهترین راه برای #درآمد_زایی💪
✅#تخفیف داریم این دوره😍
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین
@Naasiiin
✅#سفارش_بافت_هم_پذیرفته
#میشود😍
#آشپزی
#بستنی_لیمویی
۲ق غذاخوری ماست چکیده (یا با دستمال اب ماست معمولی را بگیرید.ماست ترش نباشد)
اب دوعدد لیموی تازه + کمی پوست لیمو رنده شده (فقط قسمت زرد پوست را ریز رنده کنید لایه سفید را رنده نکنید تلخ میشود)
۱ونیم فنجان شکر
۱پاکت خامه۲۰۰میل (اگر مایلید استفاده کنید،سر شیر هم میتوانید بریزید).
طرزتهیه:
ماست و اب لیمو و پوست لیمو را در مخلوط کن بریزید ،بعد شکر و خامه را اضافه کنید و دوباره میکس کنید.
بستنی را در ظرفی بریزید و در فریزر قرار دهید .هر ۴۰دقیقه یکبار از فریزر دراوردید و هم بزنید اگر ۴بار این کار را انجام دهید نتیجه عالی میشود و بعد از ۶ساعت سرو کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#مارشمالو
۴۰۰ گرم پودر قند
۵ گرم وانیل
نصف ق غ نمک
۲۰ گرم ژلاتین
برای تزیین:
۳۰ گرم نشاسته
۳۰ گرم پودر قند
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#علمی_پزشکی
قبل از غذا میوه بخوریم یا بعد از غذا ؟🤔
بعد از غذا دور میوه را خط بكش، اگر میوه پس از غذا خورده شود، با غذا مخلوط شده و زمان توقف آن در معده طولانی میشود و در نتیجه میوه فاسد میشود و باعث فساد غذا نیز میشود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پیکو😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
پیتزا پیکو😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط ف
مواد لازم:برای خمیر🔻
1 لیوان شیر گرم
1/2 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1/2 لیوان روغن
2 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود)
مواد سس🔻
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر آویشن
مواد پیتزا🔻
سوسیس ،ژامبون(کالباس)زیتون ،فلفل سبز ،قارچ یا هر مواد دلخواه دیگر که در خانه دارید
پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید ) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه کنید و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بگذارید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،برای اماده سازی سس ،رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته و روی آنها ابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید،نوش جان.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_خیار_شکمپر ترکیه ای 🥒🥒🥒
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم_مجلسی🥒🌶
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #بسیکویت_بستنی_و_توت_فرنگی 🧁😍
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
📽 آموزش #بسیکویت_بستنی_و_توت_فرنگی 🧁😍 ❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
برای 2 الی 3 فنجان:
شیر: 1/5 فنجان
چوبدارچین: 3 تیکه
پودر (یا عصاره) وانیل: نصف قاشق چاییخوری
شکر: 1 قاشق غذا خوری (من کمتر ریختم چون دوست دارم تلخ باشه)
نمک: نصف قاشق چایی خوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
شکلات تختهای: 80گرم (تلخ یا شیرین بودنش به خودتون بستگی داره، من تلخ زدم)
تقدیم به همه کسانی که درخواست کرده بودند.
امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پنیر_لقمهای
#مواد_لازم:
💞پنیر موزارلا، ورقههایی با ضخامت ۱ و طول ۸ سانتیمتری
نان لقمهای
۱ عدد تخممرغ هم زده
💞پنیر را در نان لقمهای گذاشته و خوب بپیچید. سپس آن را در تخممرغ هم زده فرو ببرید. لقمهها را در ظرف پر از روغن قرار دهید تا خوب سرخ شده و طلایی شود. سپس از روغن خارج کرده و در دستمالکاغذی بگذارید تا روغن اضافی خارج شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه نمونه #دیزاین_کیک_با_ماسوره_و_خامه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
لطفابرای کدبانوهابفرستید 🙏