eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک با بریلو کاکائو بریلو صدفی و شکلات نکته داخل شکلات اصلا روغن نریزین بریلو را کمی با اب شل کنین علت براقی توت فرنگی این هست که داخل بریلو ساده ماکات(کاور)شده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تهچين گوشت و بادمجان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
تهچين گوشت و بادمجان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـ
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 گوشت_چرخ_كرده 300 گرم بادمجان 3 عدد متوسط پیاز 1عدد فلفل_دلمه 1عدد رب_گوجه_فرنگی 1قاشق سرپر زرشک نصف پیمانه برای داخل تهچین برنج 3پیمانه تخم_مرغ 2عدد ماست یکونیم پیمانه زعفران به میزان لازم ادویه ونمک وفلفل به میزان لازم ابتدا پیاز داغ درست کرده وگوشت را داخل ان تفت داده وسپس قارچ خورد شده همراه فلفل دلمه ای وزرشک ورب را یکی یکی مخلوط کرده وتفت میدهیم .نمک وفلفل وادویه اضافه شود .در قابلمه ای برنج را زنده (دون )ابکش کرده وسپس با تخم مرغ وماست وزعفران مخلوط کرده وکف قابلمه را روغن ریخته ونصفی از برنج را کف ان صاف کرده ومایع گوشتی را روی ان ریخته وسپس باقی برنج را اضافه میکنیم .وبه مدت یکساعت در فر وبعد نوش جان میکنید.(برای تزیین میتوانید از زرشک تفت داده شده با شکر همراه مغز بادام وپسته استفاده كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ نمک فلفل ادویه جات دلخواه پودر سیر سس سویا سس تند قرمز خردل عسل سیب زمینی روش چند ران مرغ را کمی صاف کنید آنها را در یک کاسه قرار دهید و ادویه ها ، سس سویا را اضافه کرده و مخلوط کنید. ران ها را به دو کاسه تقسیم کنید ، خردل ، سس تند داغ و عسل را در یک قسمت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. دو ران را روی سیخ قرار دهید. چند سیب زمینی را روی سینی پخت بگذارید. در بالای سیب زمینی ها مرغ را قرار دهید. پخت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ناگت اونم از نوع خونگيش سالم و عالي 😍 مواد لازم : سینه مرغ ۴۵۰ گرم پیاز ۲ عدد پودرسوخاری سیر ۲ یا ۳ حبه پنیر پیتزا یک لیوان یک ق غ سس خردل (من نداشتم مایونز زدم) میتونید هم حذف کنید نمک،فلفل،زردچوبه قالب گرد طرز تهیه : مرغ هارو اول از همه چرخ میکنیم(داخل میکسر یا هر وسیله ای که مرغ رو حسابی چرخ و میکس کنه)،بعد که چرخ شد ، پیاز هارو داخل یه کاسه رنده میکنیم و آبش را میگیریم و پیاز هارو داخل میکسر که مرغ ها توش هست میریزیم، و بعد به ترتیب سس خردل،سیر رنده شده،پنیر پیتزا رو اضافه و حسابی میکس میکنیم با میکسر،مواد باید کاملا خمیری باشه. یه ظرف مستطیلی و مسطح ورمیداریم و پودر سوخاری رو کف ظرف پهن میکنیم(یک لایه کامل)،حالا مواد خمیری رو روی پودر سوخاری میریزیم و با دست یا قاشق پهنش میکنیم،برای راحتتر شدنِ کارتون میتونین پشت قاشق رو چرب کنین تا راحت پهن بشه خمیر،بعد که حسابی پهن شد ، دوباره پودر سوخاری رو یه لایه دیگه روش میریزیم.نیم ساعت میزاریم یخچال. بعد قالب گردمون رو یکمی چرب میکنیم و از مواد قالب میزنیم،بعد دوباره داخل پودر سوخاری ودر روغن دااااغ سرخ میکنیم😊 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
باتر کریم سوییسی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
باتر کریم سوییسی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا ف
5عدد سفیده تخم مرغ متوسط معادل 150 گرم 250 گرم شکر 2 ق چ وانیل کره 340 گرم 1پینچ نمک شکر و سفیده تخم مرغ رو روی ظرف اب در حال جوشیدن بزارید (روش بن ماری) و با همرن دستی مرتب هم برنید اگر هم نزنید سفیده تخم مرغتون میپزه و خراب میشه تا جایی باید روی حرارت بمونه که وقتی با دست تست میکنید زبری شکر بین انگشتاتون حس نشه و مخلوطتون داغ شده باشه مواد رو در ظرف همزن بریزید به همراه نمک و انقدر با همزن بزنید تا مخلوط خنک شه برای تستش وقتی به بدنه ظرفتون دست میزنید باید خنک باشه و مخلوطتون شفاف و پفی شده باشه به اصطلاح مرنگ. کره مه به دمای محیط رسیده رو مکعبهای کوچک ببرید و دونه دونه به مرنگ اضافه کنید هر بار خوب هم بزنید در اضافه کردن کره عجله نکنید وگرنه باتر کریم شل میشه وقتی همه کره رو اضافه کردید وانیل و یا هر اساتس دیگه و رنگ دلخواهتون رو اضافه کنید. وقتی همه کره رو اضافه کردید ممکنه باتر کریم اول حالت بریده باشه به همزدن ادامه بدید تا فرم کرم مانند بگیره. باتر کریم سوییسی خیلی خوشمزه و کم شیرین هست و میتونم بگم طعمش از خامه هم بهتره مخصوصا مچ خوبی با کیک رد ولوت هست در مقابل دما مقاوم هست و گزینه عالی برای پایپ کردن هست امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره و لذت ببرید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات مترو 4 عدد کره 3 قاشق غذاخوری میتونین از کره گیاهی هم استفاده کنین عسل 3 قاشق غذاخوری کره را در تابه ای نچسب بریزین آب شه و عسل اضافه کنین حرارت به حدی کم باشد که کره کف نکنه و به جوش نیاد شکلات هارو تکه تکه کنین و به مواد اضافه کنین حرارت را خاموش کنین خوب هم بزنین تا حل شه وقتی که حل شد کورن فلکس را اضافه کنین خوب مخلوط کنین فنجان و قالب های دلخواه را کمی چرب کنین و مواد را در آنها جا بدین بزارین تو دمای محیط از داغی بیفته و کم کم خودشو بگیره بعد بزارینش تو یخچال کم کم ببنده حدودا 1 ساعت بعد حاضر و آماده سروه •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
با_مرغ سه پیمانه برنج را بصورت کته درست کردم ومواد را جدا آماده کردم وموقع سرو غذا استفاده شد شما میتونید لابه لای برنج هم بریزید هویج را خلالی کردم وبا کمی اب گذاشتم پخته بشه ودر اواخر پخت کمی شکر اضافه کردم وابش کشیده شد با کره کمی تفت دادم ودو‌سه ق غ ابلیمو‌هم اضافه کردم که طعم ملس داشته باشه سینه مرغ هم با کمی اب وپیاز ونمک وفلفل وزعفرون پخته و ریز کرده وبا کمی کره وروغن سرخ کردم خلال پسته وبادوم هم کمی تفت دادم وبرای اینکه غذا خیلی شیرین نشه,زرشک تازه که تو‌فریزر داشتم هم اضافه کردم به این مواد دوتا قاشق سوپ خوری پیاز داغ هم اضافه کرده وموقع سرو غذا استفاده کردم •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین پیتزا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
مافین پیتزا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مافین پیتزا 📚👩🏻‍🍳 مواد لازم :👇 آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان ماست شیرین یک لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ دو عدد کالباس مرغ نصف پیمانه (از مرغ پخته شده هم میتونید استفاده کنید) فلفل دلمه ای خرد شده مقداری قارچ پخته شده نصف لیوان پنیر پیتزا مقداری فلفل سیاه و نمک و آویشن مقداری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری . دستور تهیه :👇 خوب در ابتدا فر یا توستر رو گرم کنید. آرد رو دو بار الک میکنیم و کنار میذاریم. تخم مرغ ها رو با مفتول سیمی میزنیم تا از لختگی در بیاد. ماست وروغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد سفید رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی مخلوط میکنیم. فلفل سیاه و نمک و آویشن و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. کالباس مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و مخلوط کنید. قارچ ها رو که پخته شده و سرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. تا خوب مواد با هم مخلوط بشن. حالا داخل کپسول ها رو از مواد مافین پر میکنیم و میذاریم داخل فر 180درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه. (اگر توستر دارید دما رو روی 170بذارید) وقتی مافین ها پخته شدن از فر در میاریم وروی مافین ها پنیر پیتزا میریزیم و کمی گوجه خرد شده هم میچینیم و دوباره میذاریم داخل فر یا توستر والمنت بالا رو روشن میکنیم به مدت ده دقیقه تا پنیر ها طلایی بشن.😋 . نکته :👇 اگر کپسول نداشتید مهم نیست میتونید داخل قالبتون رو چرب کنید و مواد رو بریزید داخلش. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دسر مخملی به روشی نوین😅 برای مخملی کردن دسرهای بوتیکی نیاز به دستگاه مخصوص اینکار یعنی ایر براش هستش (که موادش شکلات و کره هستش)قیمتش خیلی بالاست و خریدش برای تهیه دسرهای خانگی به صرفه نیستش. حالا شما میتونید با یک بسته بیسکوییت پتی بور ساده یا شکلاتی برای دسرهای شکلاتی دسرتون رو مخملی کنید. *اگر دسرتون ژله یا پاناکوتا یا انواع موس هستش و میخواید پوشش مخملی تون رنگی باشه کافیه یک بسته بیسکوییت پتی بور ساده رو با غذاساز یا دستگاه آسیاب یا گوشتکوب ساده حسابی پودرش کنیم،بعد کمی رنگ مجاز خوراکی که بهتره ژله ای باشه( تا بیسکوییت خیس نشه)با بیسکوییت خوب مخلوط کنیم. بیسکوییت حالت خمیری مانند میشه،پس یک شب تا صبح بهش زمان میدیم تا در دمای محیط کاملا خشک بشه.روز بعد باز با دستگاه پودرش میکنیم و از صافی رد میکنیم، داخل الک ریخته و روی دسرمون و دور تا دورش الک میکنیم تا کامل دسر رو بپوشونه.در آخر دسر رو تکون میدیم تا اضافه های بیسکوییت بریزه *اگر دسر شکلاتی بود بیسکوییت شکلاتی رو پودر کنید یا به بیسکوییت ساده پودر کاکائو بزنید. *اگر دسر نسکافه ای بود بیسکوییت ساده رو پودر کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از هنرکده عشــ❤ــق💍
اینم که میخواستین 😌😍 آموزشش رو گذاشتیم😍 راحت میشه کرد💪 آموزشش حرف نداره👌 راحت و بی دردسر همه ی مراحلش با و و 😍 ✅ داریم این دوره😍 ✅برای به آیدی زیر پیام بدین @Naasiiin 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک مدل پیراشکی🥟😋 📍مواد لازم:🥚تخم مرغ ۱ عدد🥄شکر ۱ ق غ🧂نمک ۱ ق چ🥄روغن ۸۰ میلی لیتر🥛شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر🍶آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر🥄مایه خمیر خشک ۱ ق چ🥣آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم 🥟برای‌یک‌ساعت‌روی‌خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه.🥟بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید. 🍥برای داخل پیراشکی: 🥔سیب زمینی ۸۰۰ گرم🥄روغن ۴ ق غ🧅پیاز ۱ عدد🧂نمک نصف ق چ🍅گوجه فرنگی له شده ۱ عدد☘️جعفری به دلخواه🌭میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید. ‌🥟برای روی خمیر:🥚تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد🥄کنجد 🌡دمای فر:۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت🕰به مدت:۲۵-۳۰ دقیقه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تزئین 🌸😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🎬 🍝🍟😋👆 آرد 1/5 پیمانه،پودر پیاز 1 ق.چ،پودر سیر 1 ق.چ،فلفل 1 ق.چ جعفری 1 ق.غ،نمک خیلی کم،سینه مرغ 4 تکه،بیکن یا گوشت چرخ کرده به مقدار دلخوا کره 1 ق.غ،سیر خرد شده 2 حبه،خامه سنگین یا غلیظ 2 پیمانه (توضیحات رو بخونین) پنیر پارمسان نصف پیمانه،فلفل 1 ق.چ،پیازچه خرد شده 2 ق.غ،نمک خیلی کم،پنه پخته شده 450 گرم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🎬 🍫😋👆 کره ۳۰ گرم شکلات تخته ای ۵۰ گرم (شیرین و یا تلخ فرقی نداره ، من تلخ استفاده کردم دوست دارم ولی بستگی به خودتون داره که دوست دارین چه میزان شیرین باشه ) شیر ۲ ق غ پودر قند ۷۰ گرم (نصف لیوان ) (می تونین کمتر هم بریزین بستگی داره که چه قدر شیرین دوست دارین و یا نوع شکلاتتون چی باشه من ۵۰ گرم ریختم) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) پودر کاکائو ۲ ق غ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
متولدین ماهای سال بر حسب غذا 😋 فروردین (قرمه سبزی🍛) : زرنگ و فعال و بچه خووب😍 اردیبهشت(پیتزا🍕) : شیک و تودل برو کمی با نمک😍 خرداد (فسنجون🍲) : میمیری واسش ولی خیلی خودشونو میگیرن😍 تیر(کباب ترش🥓) : خوش رو با جذبه ولی زود رنج هستن😍 مرداد(کوبیدن 🍡) : مهربون و شیک پوش، با اینا بحث نکنین کم میارین😍 شهریور(چلو کباب🍘) : همه عاشقشونن گرم و صمیمی، بی زبون ولی شجاع هستن😍 مهر(کباب برگ🍢) : باجذبه، دوستداشتنی، خوشگل و باکلاس😍 آبان(آش رشته🍜) : دوست نیمه راه ولی باحالو پایه، خیلی هم پر حرف😍 آذر(قیمه🍛) : همیشه در دسترس همیشه تک و عالی😍 دی(مرغ پلو🍗) : پایه و دوس داشتنی اما کمی دروغ گو😍 بهمن(لازانیا🍝) : خوشگل و مهربون تو دل برو و خوش اخلاق😍 اسفند(کباب بره🍖) : همه دوسشون دارن، اینا خیلی خاصن😍 بفرستین واسه دوستاتون شکموها😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀 💕 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 😍یه غذای جدید و خیلی خوشمزه فست فودی اما به شیوه خونگی درست کنید😋 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کشک_بادمجان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فـ
برای 3 نفر بادمجان 4 عدد کشک 2 اای 3 ق غ پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 تا 3 حبه نعنا داغ مقداری زعفران مقداری گردو در صورت تمایل بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم موند(ترجیحا جلوی آفتاب بزارین تا تلخیش بره) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریزین اگه دیدین روغن کمه در تابه رو بزارین ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن . زیادی روغن ضرر داره .پیاز رو خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و بهش نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه همراه سیر و پیاز و نعناع ریختم و روش آب جوش حدودا نصف الی یه لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران دم کرده داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . میتونین یه مقدار گردو رو هم بکوبین و توی کشک بادمجان بریزین . برای تزیینش هم من از زعفران ، نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ایده ی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭