eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
۲- سپس یک لایه شکر در ته قابلمه مورد نظر ریخته و بعد یک لایه ریواس و همینطور ادامه می دهیم تا ریواس ها تمام شود (بهتر است شب اینکار را انجام دهید). 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
۳- حدود 12 ساعت می گذاریم تا ریواس ها در دمای محیط بماند و آب بیندازد. ۴- سپس قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته و می جوشانیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
۵- در حرارت ملایم و با در کاملا باز، یکی دو جوش که زد از روی حرارت بر می داریم و آبکش می کنیم ولی اصلا فشار نمیدهیم چون باعث بد رنگ شدن آن می شود( اصلا در قابلمه را نمی گذاریم چون باعث سر ریز شدن آن می شود.) 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
۶- شربت بدست آمده را جوشانده تا قوام آید، یکی دو دقیقه مانده به برداشتن از روی حرارت جوهر لیمو را اضافه می کنیم. غلظت شربت بعد از سرد شدن باید به این حد باشد: 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
 📢 نکات مهم : ۱- رنگ این شربت بستگی به نوع ریواس مصرفی دارد، شربت این نوع ریواس که در منطقه ما است مابین زرد و قهوه ای روشن است. ریواس های قرمز، رنگ شربت کمی متفاوت تر می شود. ۲-این شربت را باید در یخچال نگه داشت و حدود 1.5 الی 2 سال ماندگاری دارد. ۳- جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن است و به جای آن می توانید کمی آبلیمو اضافه کنید، البته اگر ریواس ها ترش باشد نیازی به جوهر لیمو نیست. ۴- این شربت داروی ملین و ضد انگل می باشد و خوردن شربت به تنهایی به اندازه یک قاشق غذاخوری و حل کردن 2 قاشق غذاخوری شربت در یک لیوان آب برای درمان اسهال کافی می باشد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک یک تخم مرغی آموزش خانم معصومه رسولی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سلام مهربانان😍😍 🔹صبح قشنگ بهاریتون بخیر 🔹الهی در این صبح زیبای بهاری 🔹حال دلتون بهاری باشه 🔹خونه هاتون مملو از گلهای مهربانی 🔹شکوفه لبخند بر روی لبهاتون هویدا ‌‌‌‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
يك ساندويچ سريع و خوشمزه،مخصوص دوستاني كه هنوز دارن فكر ميكنن شام چي بپزن 😉 . براي دوتا ساندويچ: يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه. از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و کاهو سرو کنین 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#توپكهاي_مرغ_سوخاري 😋 🔅سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ساندویچ_مرغ_قارچ ♨️پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه ، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نان_شکلاتی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#نان_شکلاتی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
500 گرم آرد 2 قاشق غذاخوری شکر 1 پنس نمک 1 تخم مرغ 8 گرم خمیر مایه فوری 130 گرم کره، آب شده 200 میلی لیتر شیر 100 گرم کرم شکلات مثل نوتلا ویا هرچیز دیگه مثل دارچین یا پنیر یا ... شیر رو مقداری گرم کنین، در یک کاسه خمیر مایه رو بریزین و 1-2 قاشق غذاخوری از شیر ولرم (گرم) و 1 قاشق غذاخوری شکر روش بریزین و 20 دقیقه صبر کنید.در این حین، آرد رو الک کنین داخل یک کاسه و وسطشو گود کنین. سپس کره آب شده، تخم مرغ، نمک، 1 قاشق غذاخوری شکر، باقیمانده شیر و مخلوط خمیر مایه رو داخل گودی بریزین و 10 دقیقه ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.روی خمیر رو بپوشونین و 1 ساعت جای گرم بزارین.بعد خمیر رو دوباره ورز بدین و به 8-10 قسمت تقسیم کنین.سپس هر توپ رو به قطر 15 سانتیمتر باز کنین و به نصفش کرم شکلات بمالین و تا کنین...بقیه مراحل در عکس معلومه.نونها رو در فر گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین. نکته: قالب سیلیکونی رو چرب کنین. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#_شربت_گل_محمدی نیم کیلو گل محمدی رو گلبرگ هاش از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و۲۴ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه بعد از۲۴ ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه حالا ۲کیلو شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر نوک ق چ جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کنسروذرت_شیرین_شده_خونگی 💞برای این کنسرو که خیلی مقرون به صرفه تر از کنسروای آماده بیرونه احتیاج داریم به یک کیلو بلال که بهتره شیره باشه.بلال هارو پوست میکنیم و دون میکنیم (البته یه جا خوندم که بلالهارو بعد از پخت کامل دون میکنیم ولی من قبل از پخت دون کردم عالی شد)بعد آبجوش روی ذرت میریزیم تا وقتیکه دو بند انگشت آب روی ذرت رو بگیره.چهار ق غ شکر بهش اضافه کنیم که باعث میشه ذرت زودتر نرم بشه ولی نمک سفتش میکنه پس نمک باید اواخر پخت اضافه بشه.حدود سه ساعت با حرارت ملایم رو به زیاد میزاریم بپزه بعد ازون زمان چک کنید اگر نرم نشده بود و آبش کم بود دوباره بهش آبجوش اضافه کنید و اجازه بدید بپزه و نمک بزنید.این ذرت چون نگهدارنده نداره زود خراب میشه پس اونو با آبش فریز کنید و موقع استفاده نیم ساعت تو آبگرم بمونه کافیه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای گل محمدی فوق العاده 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای پوست پرتقال 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سس_پنیر پنیر موتزارلا آرد سفید دو ق س نمک،فلفل کره دو ق س شیر دو پیمانه آرد رو در کره تفت بدید شیرواضافه کنید و حرارت بدید تاغلیظ بشه حالا پنیرو اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب بشه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ثبت نام (گلیم قلاب) شروع شد👏👏 http://eitaa.com/joinchat/1134297098C2d7a33b56d 🔴 ظرفیت گروه ،پس لطفا برای ثبت نام عجله کنین 🌹 این هنرجذاب و رو ازدست ندین😉 ✅ شروع دوره از 😍 برای و به آیدی زیر پیام بدین👇 @Naz_banoo1396
سلام❣به گل روی همتون سلام❣به مهر و صداقتتون سلام❣به پاکی و نجابتتون سلام❣به عشق و ادبتون صبحتون طلایی به رنگ گیسوان خورشید😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
⁉️چطوری میتونیم حین سرخ کردن ، مانع از چسبیدن غذا به کف ماهی تابه بشیم؟ 🔶روغن سرد + تابه داغ 🔷غذاها دیگه به ماهی تابه نمیچسبه👌 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۳ تا ۴ نفر کرفس منجمد ۳۰۰ گرم تره فرنگی ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شیر یک سوم لیوان آرد ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم گردو ۴ تا ۵ عدد زرشک ۲ ق غ حدودا ۳۰۰ گرم کرفس رو خرد می کنیم . هم از ساقه و هم از برگ هاش می تونین استفاده کنین . من از ساقه کرفس همراه با تره فرنگی استفاده کردم . هم می تونین ریز خرد کنین هم می تونین داخل میکسر بندازین . تخم مرغ ها رو جداگانه کمی با چنگال زدم و بهش اضافه کردم و بعد ارد رو در شیر حل کردم و داخل مواد ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم . گردو هم براساس دلخواه نیم کوب شده کمی ریختم و زرشک هم همین طور . چون خود کرفس کمی ترش مزه هست من زرشک زیاد نریختم . مایه این کوکو کمی شل هستش ولی طبیعی هست . می تونین توی تابه با روغن روی گاز سرخ کنین . من خودم توی فر پختم . ظرفم رو کمی چرب کردم و بعد مایه کوکو رو ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 هفته‌ای 2 بار صبحانه میوه بخورید، زیرا بهترين روش برای کوچک کردن شکم و پهلو است ! - خوردن میوه ها بخصوص میوه های کم قند و کم چرب بدلیل فیبر باعث کاهش چربی و کاهش وزن می‌شود - یک عدد سیب به همراه دو عدد خیارسبز 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده🌼🌼🌼🌼 اموزش درست کردن بستنی رژیمی با موز 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
خواص تخم شربتی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_سبزی_شیراز #غذاهای_محلی #کلیپ_آموزشی نکته❗️در اواخر پخت یک کاسه کوچک از آش رو جدا کنید و بکوبید و دوباره به آش اضافه کنید تا قوام پیدا کنه و مثل آش بیرون بشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati