فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸
🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸
🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸
🌸اَللّهُــــــمَّ
🌸صَلِّ عَلی
🌸مُحَمَّــــــدٍ
🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘
🌸🌸🌸🌸🌸
🥨شیرینی نان چایی
🔸مواد لازم:
▫️آرد به میزان لازم
▫️ کره 1پیمانه
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️ پودر قند 1 پیمانه
▫️ ماست 1 قاشق سوپخوری
▫️ بکینگ پودر 1 دوم قاشق چایخوری
▫️هل 1 قاشق چایخوری
🥨 طرز تهیه:
1٫کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه.1 عدد تخم مرغ کامل و 2 تا زرده و هل رو اضافه کرده و مجددا میزنیم.(دو تا سفیده اضافه است)
2٫ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم .در انتها آرد رو بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد.خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم.
3٫خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر 170 درجه قرار میدیم تا بپزه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕پیتزا سالمون و میگو
🍣مواد اولیه :
1 عدد خمیر پیتزا
25 گرم فیله سالمون دودی
20 گرم اسفناج
2 حبه سیر
75 گرم میگو
7 گرم پنیر پارمسان
7 گرم زیتون سیاه
20 گرم پنیرچدار
40 گرم پنیر موزارلا
0٫25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
20 میلی لیتر روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم
🍕دستورپخت:
اسفناج را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه را حلقهای خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.در غذا ساز، روغن زیتون، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.باقیمانده سس راروی نان بمالید.زیتون، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آنرا در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نحوه تهیه گران ترین سیب زمینی سرخ کرده جهان،که در کتاب رکورد های گینس ثبت شده است.
علت گران بودن آن،پاشیدن پودر طلا روی سیب زمینی های سرخ کرده است😐
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌮ساندویچ مرغ🌭
خیلی آسون و خوشمزه🫔😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍜اسپاگتی تیرامیسو
🔸مواد لازم :
▫️اسپاگتی : به میزان لازم
▫️پودر شکر : 100 گرم
▫️پنیر لبنه : 350 گرم ( پنیر خامه ای و ماسکارپونه هم میتوانید استفاده کنید )
▫️پودر نسکافه : 2 ق غ
▫️بستنی : به میزان لازم
🍜دستور پخت :
اسپاگتی را مطابق دستور پشت بسته بدون نمک و در صورت تمایل کمی شکر بپزید و سپس آبکش کرده و با کمی روغن مخلوط نمایید که به هم نچسبند و کناری بگذارید تا سرد شود. پنیر لبنه را با پودر شکر مخلوط نموده سپس پودر نسکافه را اضافه کنید تا یکدست شود و اسپاگتی را در اخر مخلوط نمایید و داخل ظرفها سرو نمایید و یک اسکوپ بستنی ترجیحا شکلاتی رویش بگذارید و در صورت تمایل با میوه تزئین نمایید .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥠درست کردن پیراشکی قالبی
🍥مواد لازم :
▫️خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد
▫️مرغ پخته خرد شده 1٫5 پیمانه
▫️سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه
▫️پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه
▫️ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
▫️فلفل دلمه ای خرد شده مقداری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🥠روش تهیه :
خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه. خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید. چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم. مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید لبه های خمیر را روی مواد برگردونید. قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم.. حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💢بیشتر بدانید از خواص رب انار
🔻رب انار بیشتر از چیزی که فکر می کنید مفید است.انار به طور کلی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان می باشد و دارای ویتامین های گروه ب نیز هست.
🔻رب انار به دلیل داشتن ویتامین ث و آنتی اکسیدان به شدت برای سیستم ایمنی بدن مفید است.هنگام هضم غذا ، فرایندی به نام اکسیداسیون اتفاق می افتد که در آن مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد تشکیل می شوند.رادیکال های آزاد موادی هستند که می توانند منجر به آسیب بافتی شوند و ممکن است باعث بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و یا سرطان شوند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍣یه غذای خوشمزه و آسون😋🍀
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍛رشته پلو یک غذای خوشمزه و خوش رنگ
🍥مواد مورد نیاز:
🔸برنج (خیس شده): 3 پیمانه
🔸رشته پلویی: 3 پیمانه
🔸سینه مرغ (خردشده): 1 عدد
🔸پیاز (رنده شده): 1 عدد
🔸کشمش: 1 پیمانه
🔸زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
🔸زعفران: 2 ق س
🔸روغن مایع: به میزان لازم
🍛روش پخت:
داخل تابه روغن داغ کنید. بعد پیاز را تفت دهید.سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.بعد سینه مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. سپس 1 پیمانه آب به آن افزوده و بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد. سپس برنج را به آب جوش افزوده و 5 دقیقه پیش از آبکشی 2 پیمانه رشته به آن اضافه کنید، پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید. بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍆چند دلیل خوب برای خوردن کدو و بادمجان
☑️اگر از طرفداران کدو و بادمجان هستید که هیچ، نوش جانتان. این مطلب را بخوانید و بدانید که چه لطفی در حق سلامتیتان میکنید.
🔸کدو، برای سلامت چشمها خوب است
کدو سرشار از «لوتئین» و «زآگزانتین» است. این دو ماده جزو کاروتنوئیدهای اصلی موجود در عدسی و منطقهی ماکولای چشم هستند. محققان پژوهشی را به مدت ده سال روی بیش از 35000 زن انجام دادند.
🔸بادمجان، با سرطان مقابله میکند
بادمجان را با پوست بپزید تا از یک آنتی اکسیدان بسیار قوی به نام «ناسونین» بهرهمند شوید. محققان روی رشد سلولهای سرطانی حیوانات آزمایشگاهی و همچنین انسان مطالعاتی انجام دادند و متوجه شدند آنتی اکسیدان ناسونین اجازه نمیدهد رگهای خونی جدیدی تشکیل شود و تومورهای خوشخیم را به تومورهای بدخیم تبدیل کند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥐جلوگیری از شکسته شدن فلافل
🧆اگر اطمینان ندارید که فلافلی که میپزید از هم می پاشد یا نه، به مایه فلافلتان یک عدد تخم مرغ بیفزاید.🧆
🧆برای اینکه بتوانید یک فلافل ترد و خوشمزه بپزید می توانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید🧆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_باقلوا_ترکی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدم با یک #دسر #خوشمزه و عالی
🍥تریلچه🍥
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای رویه:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است از لوازم قنادی فروشی بخرید یا میتوانید یک پاکت خامه صبحانه اضافه کنید)
1 لیوان شیر
برای سس کارامل:
1 استکان شکر دانه ریز
50 گرم کره
1 پاکت (200 میلی لیتر) خامه صبحانه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه سس: شیر، خامه و شکر را داخل قابلمهای ریخته مخلوط کرده و روی حرارت داغ کنیئ (اما نجوشد) سپس کنار بگذارید خنک شود.
کیک پخته و خنک شده از قالب خارج کرده کاغذ روغنی را بردارید و کیک را با این سس شیری خیس کنید.
برای رویه یک پاکت کرم شانتی را آماده کنید (پودر کرم شانتی و یک لیوان شیر سرد را مخلوط کرده با همزن بزنید تا فرم بگیرد). روی دسر یک لایه کرم شانتی بکشید و در یخچال بگذارید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. به کمک همزن سفیده ها را هم بزنید تا سفید و پوک شود. شکر و وانیل را به زرده های تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. سپس مخلوط زرده را آرام و کم کم به سفیده ها اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده به کمک لیسک به خورد مواد بدهید.مایه را در قالب فر مستطیلی که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه سس کارامل: شکر را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و با دقت و کنترل ذوب کنید. به محض اینکه رنگ آن برگشت کره را اضافه کنید. بعد از ذوب شدن کره، خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. کنار بگذارید تا خنک شود. کارمل خنک و آماده را به آرامی روی لایه خامه دسر پهن کنید. با مقدار کمی از کرم شانتی روی دسر را مطابق ویدیو تزیین کنید و به مدت 3 تا 4 ساعت بگذارید در یخچال و سپس برش داده سرو کنید. نوش جان
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر دانه ریز
1 و نیم لیوان آرد
1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
برای سس شیری:
4 لیوان شیر
1 استکان شکر
1 پاکت (200 میلی لیتر) خامه صبحانه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔶طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
🔸مواد لازم
▫️پیاز به مقدار لازم
▫️روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
▫️نمک به مقدار لازم
🧅طرز تهیه :
پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.
آب رو در یک قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای 5 دقیقه بجوشن!
بعد از 5 دقیقه پیازها رو آبکش کنید, اجازه بدید تا آب اونا کشیده بشه!یک ظرف کوچیک و گود مثل شیرجوش انتخاب کنید, روی حرارت بذارید و روغن بریزید.وقتی روغن داغ شد, مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید, کمی که گذشت, حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا پیازها طلایی بشن! تو این فاصله گاهی پیاز ها رو هم بزنید و وقتی دیدید که دارن طلایی میشن, مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن!
☑️با این روش یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک و چیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزیین هم عالین!
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌽طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
🔸مواد لازم :
▫️فلفل سیاه به میزان لازم
▫️نمک به میزان لازم
▫️آویشن به میزان لازم
▫️پنیر پیتزا به میزان لازم
▫️سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
▫️کره 2 قاشق غذاخوری
▫️قارچ (خرد شده) 2 پیمانه
▫️ذرت 3 پیمانه
▫️روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
▫️آبلیمو به میزان لازم
🌽طرز تهیه:
ابتدا ذرت را با مقداری آب و نمک و کمی روغن کاملا بپزید تا نرم شوند. قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. ظرفی کوچکتر را روی آن قرار داده و کره را داخلش آب کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی ذرت ها ی پخته شده و بدون آب را بیفزایید.قارچ ها را داخل مقداری آبلیمو و روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید. درب قابلمه کوچک را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا مواد داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥠کرانچی خانگی با پاستا
🔸مواد لازم :
▫️پاستا نصف بسته
▫️آرد سفید یا آرد نان یک لیوان سر پر
▫️ادویه دلخواه به میران لازم
▫️زردچوبه به میزان دلخواه
▫️نمک به میزان دلخواه
▫️روغن به میران لازم
🔸طرز تهیه
در قابلمه ای آب را به جوش آورید. کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید.کمی روغن مایع و پاستا را در قابلمه بریزید.بگذارید ده دقیقه بجوشد و تا پاستاها مغز پخت و نرم شوند.سپس آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید. دو دقیقه بگذارید آبش برود.داخل صاقی یا کاسه ای ریخته و رویش آرد بریزید.با دست خشک یا با تکان دادن ظرف، پاستاها را کاملا آغشته به آرد کنید.در ظرفی نسبتا گود و کوچک، روغن را خوب داغ کنید.پاستاها را داخل روغن بریزید و مرتب زیر و رو کنید تا یکدست برشته شوند.پاستاها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن برود.تا داغ هستند با ادویه و نمک مخلوط کنید تا به پاستاها بچسبند.پس از سرد شدن نوش جان نمایید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧀طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه
🥐مواد لازم:
🔸پنیر موزارلا رنده شده 113 گرم
🔸پنیر چدار رنده شده 227 گرم
🔸پیازچه خردشده یک چهارم تا یک دوم پیمانه
🔸مایونز یک چهارم پیمانه
🔸خامه ترش (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
🔸سیر خردشده 1 تا 2 حبه
🔸کرهی بدون نمک نصف قالب
🔸نان فرانسوی یا ایتالیایی یک قرص
🥐روش تهیه :
1- در یککاسهی بزرگ، پنیر و پیازچه را با هم ترکیب کنید. سس مایونز و خامهی ترش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2- در یک کاسهی کوچک دیگر کره و سیر را هم بزنید تا نرم شوند. سپس ترکیب کره را به ترکیب پنیر اضافه کنید.
3- فر را گرمکنید. نان را بهصورت افقی برش بزنید و نصف کنید. درحالیکه روی نان به سمت پایین است آن را روی یک سینی فر پوشیده از کاغذ فویل قرار دهید. حالا ترکیب پنیر و بقیه مواد را روی نان پخشکنید.
4- تا زمانی که کمی قهوهایرنگ شوند، حدود 3 تا 5 دقیقه، آنها را برشتهکنید.
5- نانها را از فر خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بمانند تا بهاندازهی کافی سرد شوند. سپس با چاقوی برش نان آنها را برش بزنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗#سالاد_نخود_و_گوجه_فرنگی
🧂مواد لازم 🧂
نخود پخته : 850 گرم
گوجه فرنگی بدون دانه و خرد شده : 4 عدد
تخم مرغ پخته پوست کنده و خرد شده : 4 عدد
پیاز قرمز خرد شده یا پیازچه : 1 فنجان
جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
🥄🍾 مواد لازم برای تهیه سس
🍴روغن زیتون : نصف فنجان
🥄سرکه : 4 قاشق غذاخوری
🍴سیر له شده : 3 حبه
🥄 خردل : 1 قاشق چایخوری
🍴نمک : 1 قاشق چایخوری
🥄فلفل سیاه تازه : نصف قاشق چایخوری
🍴سس ایتالیایی : نصف قاشق چایخوری
🥄سس ایتالیایی نصف قاشق چایخوری (یا نصف قاشق چایخوری آویشن خشک یا یک قاشق چایخوری آویشن تازه ی خرد شده)
🥙طرز تهیه سالاد نخود و گوجه فرنگی
🍃نخود، گوجه فرنگی و پیاز را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مواد لازم سس را داخل یک شیشه ریخته و درب آن را ببندید، بعد آن را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند. حالا سس را روی مخلوط نخود بریزید.
شما می توانید سالاد را بدون سس برای شش ساعت (یا تا زمان سرو) داخل یخچال بگذارید.
وقتی سالاد آماده سرو شد، علاوه بر سس، به آرامی تخم مرغ و جعفری را هم به آن اضافه کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭