#تزیین _سالاد_الویه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#محلبی_کادایف 🧇 😋
🔸اول از همه یک بسته کادایف کاکا ئویی رو داخل قابلمه ریخته با دست کمی خرد کرده و ۳۰ گرمکره رو بهش اضافه کرده رو حرارت گذاشته و تفت میدیم تا هم کره ذوب و هم کادایف ها کمی سرخ بشن حدو د ۵ الی ده دقیقه کنار گذاشته میریم سراغ محلی
▫️یک لیتر شیر
▫️یک عدد زرده تخم مرغ
▫️۳ قاشق غذاخوری آرد
▫️۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
▫️یک لیوان کمی سرخالی شکر
▫️۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
🔸در یک قابلمه ای همه مواد غیر از وانیل رو ریخته با همزن دستی خوب زده تا باهممخلوط بشن..روی حرارت ملایم گذاشته و همچنان هم میزنیم تا به نقطه جوش برسه همچنان همزده وقتی غلظت محلبی رسید حرارت رو خاموش کرده وانیل رو اضافه میکنیم در یه ظرف مناسب اول یک ردیف کادایف ریخته بعد از محلبی و دوباره کادایف و....در آخر کادایف چند ساعت در یخچال میذاریم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بومبا تاتلی ازمیر
مواد لازم:
125 گرم کره نرم شده
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
نصف استکان ماست (42 گرم)
1 قاشق غذاخوری پر پودر قند
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
2 و یا 2.5 لیوان آرد
نشاسته به مقدار خیلی کم برای باز کردن خمیر(نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
کرم شکلاتی (شکلات صبحانه مثل نوتلا یا هر شکلات صبحانه دیگری ، اگر در یخچال باشد خیلی بهتر است و راحت میتوانید داخل خمیر بذارید)
طرز تهیه:
تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. روی خمیر را بپوشانید و 15_10 دقیقه استراحت بدید. سپس چانه های کوچکی از خمیر بردارید (اندازه گردو) روی میز خیلی کم نشاسته بپاشید و چانه خمیر را تا جایی که میتوانید نازک باز کنید. حدود 1 یا 1.5 قاشق مرباخوری پر شکلات وسط خمیر بذارید. سپس مثل فیلم خمیر را ببیند و اضافی خمیر را بگیرید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید( قسمت بسته شده رو به پایین باشد). بعد از اینکه تمام قرابیه ها را آماده کردید در فر 200 درجه تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید(حدود 10 الی 15 دقیقه).
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کوکو_مرغ_خانگی 🌯 😋
▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان
▫️4 عدد فلفل سبز
▫️2 عدد گوجه فرنگی
▫️3 حبه سیر
▫️روغن مایع به مقدار لازم
▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز
مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید.
🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید.
ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید.
وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید.
مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید.
در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزئین_ پلو ماهی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دلمه_به 😋
🔸داخل به ها را بعد از شستن خالى كرده طوريكه به كف و ديواره به آسيب نرسد و سطح داخلى و بيرونى آنها را به كمى آب ليموترش تازه آغشته كنيد و كنار بگذاريد.
چند عدد آلو بخارا را در كمى آب خيس كنيد.
پياز خرد شده را كمى تفت دهيد
🔸گوشت چرخ كرده ،ادويه هاى دلخواه ، نمك و فلفل و كمى رب يا پورهء گوجه فرنگى به پياز افزوده و خوب مخلوط و تفت دهيد.
به ازاى هر ٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ١ ق غ سرپُر برنج ( خشك و پخته نشده) و ١/٢ ق غ زرشك به مخلوط گوشت و پياز اضافه كرده و با مقدار كمى آب بپزيد تا سس غليظ و مايه كاملا پخته شود.
اكنون مقدارى دلخواه خلال پسته و بادام به مايه دلمه بيفزاييد.
🔸داخل دلمه ها را از مواد گوشتى پُر كنيد .
در قابلمه مناسبى مخلوط آب و زعفران و كمى كره ، آب ليموترش و خيلى كم رب گوجه فرنگى و نمك ريخته روى حرارت گذاشته و اجازه دهيد به جوش آيد ( ميتوانيد براى لعاب دار شدن چند عدد از دانه هاى به را نيز بيفزاييد).
سپس به ها را داخل قابلمه چيده و آلوها را نيز به همراه كمى زرشك اضافه كنيد و با حرارت ملايم بپزيد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر طعم تکراری آخه😁
مواد لازم: ۴۰۰ گرم ران یا فیله مرغ
دو تکه دارچین
یک حبه سیر
دو قاشق چایخوری سر خالی پودر چیلی
یک عدد پیاز متوسط
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری سر خالی پودر زنجبیل
یک فنجان پوره گوجه فرنگی
نمک و روغن
در تابه ای کمی روغن بریزید و دارچین، هل و پیاز خرد شدرو کمی تفت بدین نا پیاز های خرد شده سبک بشن. سپس زرد چوبه، پودر چیلی، زنجبیل و سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. پوره گوجه و به میزان لازم نمک اضافه کنید.
بزارید بجوشه تا مواد به روغن بیوفته بعد از اون مرغ هارو اضافه کرده و یه چهار دقیقه بعد کمتر از یک فنجان آب اضافه کنید. و بعد درب ماهیتابرو بزارید تا ۲۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه.
نوش جانتون😘😘😘
نکته ی دیگه اینکه به جای فیله مرغ می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید.
اگر گوجه فرنگی در دسترس ندارید می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
برای تزیین و خوشمزه تر شدن این غذا در پایان روی آن ۱ – ۲ قاشق گشنیز خرد شده بریزید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #شکلات_موزاییکی 😋👆
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_چیپس_پنیر
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شما و این دسر #بِنافی_پای خوشمزه مناسب شیرین پسندان😋
اول از همه باید بگم شیرینی این دسر کمی رو به بالاست و برای اون دوستانی مناسب هستش که شیرینی خور هستند و اگر میخواید کمی کم شیرینتر شه شیرعسل و خامه رو کمتر بزنید و بیسکوئیت و موز رو بیشتر کنید
خوب برای درست کردن #کارامل از #شیرعسل ، شما باید به مدت ۳ ساعت شیر عسل رو بجوشانید تا تغییر رنگ بده و کمی کاراملی شه😍
مواد لازم :
شیر عسل
بیسکوئیت پتی بور دو بسته
کره ۱۰۰ گرم
خامه قنادی
موز
همین دیگه چی میخواید همینقدر ساده و با مواد اولیه کم😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین _سالاد_الویه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#بریانی_گوشت 🍛 😋
🔸گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین_سالاد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺✨مــیـگــویــنــد :
⚪️✨یکی از خصوصیات گـل
🌺✨اینست که وقتی آنرا
⚪️✨هــدیــه مــیــدهــی
🌺✨طرف مقابل لبخند میزند
⚪️✨لـطـفـا لـبـخـنــد بــزنـیـد 😊
🌺✨و این سبد گـل زیبا را
⚪️✨بـــه رســـم احــتــرام
🌺✨از مـــن بــپــذیــریــد
🌺✨تقدیم با احترام به شما خوبان
⚪️✨شـــادی هـــاتـــون بــســیــار
🌺✨روزتـون پـر از بـهـتــریــنــهــا
#تزیین_سالاد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون به رنگ آرامش 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح، یعنی آیه های انتظارخورشید
که اکنون به طلوع درآمده است.
صبح، یعنی سلام به هوایی که
هدیه آسمان به تنفس ماست
یعنی سپاس از این که باز هم
فرصت دیدار با شاخسار درختان
و بال پرندگان، به چشم های ما
ارزانی شده است.
صبح، تجدید عهد قدیمی دل،
با یاد خداست.
صبح، رنگین کمان زندگی است
که از دست های تو، به آیندگان
پیش کش می شود.
روزتون پر از اتفاق های خوب و قشنگ🌺
#صًُبًُحًُتًُوًُنًُ_بًُهًُ_عًُشًُق ًُ💞
─━━━━⊱💝⊰━━━━─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
یه #ترفند_آشپزی خیلی جالب داریم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش لازانیای مرغ🌮😍😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سمبوسه گوشت🥩😍😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#شام_فوری👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش بورک گوشت و قارچ🍄
#پارت_اول
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش بورک گوشت و قارچ🍄
#پارت_دوم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭