6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#مربای_هویج
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#شربت_ژله_ای 🧋😋
🔸نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو رنگ درست کنید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در این شب زیبـا
✨آرزو می کنم
💫همه خوبی های دنیا
✨مال شما باشه
💫دلتون شاد باشه
✨غمی توی دلتون نشینه
💫خنده از لب قشنگتون پاک نشه
✨و دنیا به کامتون باشه
💫و اوقاتتون همیشه
✨بر مدار خوشبختی بچرخه
💫 شبتون آروووم و زیبا
#شربت_ژله_ای 🧋😋
🔸نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو رنگ درست کنید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥯نان زیتونی بدون خمیر مایه🥯
✔️لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر است ( چهار پنجم لیوان فرانسوی)
مواد خمیر::::
150 گرم کره نرم هم دمای محیط
1 لیوان ماست
1عدد تخم مرغ کامل
1 ق م نمک
1 بسته 10 گرمی بکنیگ پودر (معادل 2/5 ق چ)
5 تا 6 لیوان آرد (نسبت به کیفیتش تغییر خواهد کرد)
مواد روش:::::
1 عدد زرده تخم مرغ
1 ق م روغن مایع
سیاهدانه
کنجد
مواد داخلش:::
هر مواد دلخواهی مثل پنیر سفید صبحانه، پنیر لیقوان، پنیر پیتزا، شکلات صبحانه، مایه گوشت ، مواد سیب زمینی یا مثل فیلم زیتون ازمه (له شده زیتون)
طرز تهیه:::::
داخل ظرف گودی کره نرم و ماست و تخم مرغ و نمک را بریزیدو با دست مخلوط کنید و بعد مقداری از آرد و بکینگ پودر را اضافه و با دست شروع به ورز دادن کنید و کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نیمه لطیفی بدست آید
چون این خمیر مخمر ندارد نیاز به استراحت هم ندارد و بلافاصله خمیر را به سایز های دلخواه چانه کنید و چانه ها را گرد کنیدسپس هر چانه را با وردنه و کمی آرد به شکل گرد به اندازه تقریبا 20 سانت یا کمی بزرگتر از نعلبکی باز کنید و یک سمت خمیر را مانند فیلم با قسمت پشت چنگال 5-6 بار روش فشار دهید تا شکلش روی خمیر بیوفتد و مابینشان به اندازه خیلی کمی فاصله بگذارید و بعد همان قسمت های مابین خط چنگال را برشهای کوچکی بزنید و نوک قسمتهایی که خط چنگال دارد را با دست کمی فشار دهید تا مثل گلبرگ نوک تیز شود و بعد خمیر را پشت و رو کنید و قسمتی که ساده است را یک ردیف از مواد دلخواهتان بمالید و از همان قسمت تا انتها رول کنید آخرش باید طوری باشد که گلبرگها به سمت بالا باشد سپس رول را گرد کنید و خوب محکم کنید و قسمتی که بسته شده را زیر یکی از گلبرگ ها پنهان کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و همه خمیر ها را به همین شکل باز کرده و شکل دهید این خمیر ها نیاز به استراحت ثانویه ندارند و بلافاصله بعد از اینکه همه شان را داخل سینی چیدید، روش مخلوط زرده وروغن مایع بمالید و کنجد و سیاهدانه بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد تا موقعی که طلایی شود بپزید (حدود 30-35 دقیقه) و بعد از خارج کردن از فر نیاز روش را بپوشانید چون نانش کمی ترد است
نوش جونتون شفا باشه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💥 خورشت کدو مسما 💥 یه غذای مقوی آسونه
خورشت کدو برای 4 نفر
کدو سبز 4 عدد
گوشت خورشتی 300 گرم
گوجه فرنگی3 عدد
پیازیک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
غوره تازه 3تا 4 قاشق غذاخوری
آبغوره دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
ادویه ها شامل
زردچوبه
فلفل سیاه
دارچین
پودر سیر
زنجبیل
نمک
طرز تهیه
4 قاشق غذاخوری روغن مایع + پیاز نگینی خرد شده + گوشت + زردچوبه + فلفل سیاه را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت تفت دهید
بعد 1 ق رب بزنید بعد تفت 4 پیمانه اب جوش اضافه درب رو ببندید تا گوشت بپزد
در این فرصت
کدوها ،سیب زمینی حلقه شده و گوجه ها را در روغن کم سرخ کنید
بهتر است یک ربع آخر آنها را به خورشت اضافه کنید تا له نشه
در نیم ساعت آخر پخت پیاز داغ + زعفران + نمک + دارچین + آبغوره را اضافه کنید و اجازه بدید خورشت ریزجوش بزنه
نوش جانتون 😍😘
**نمک حتما در مرحله آخر به خورشت اضافه شود,
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کتلت_مرغ_مغزدار 🍘 😋
🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
😋دلمه کلم و انار😍
#دلمه انواع مختلفي داره و بنظرم انتخاب خوبي براي پيش غذا يا غذاي جانبيه. دلمه كلم و انار از اون انتخابهاي عالي مخصوصا براي شب های سرد😍👌
مواد لازم:کلم بزرگ يك عدد،گوشت چرخ كرده دويست تا سيصد گرم(ميتونيد نصفشو #سويا استفاده كنيد يا اگر #گياهخوار هستيد همشو)،پياز داغ سه ق غ،گوجه فرنگي دو عدد،برنج يك ليوان(حدود دو ساعت در آب و نمك بخيسونيد)،انار دون شده نصف ليوان،جعفري ساطوري دو ق غ،گشنيز ساطوري دو ق غ،نمك و فلفل و زردچوبه
براي سس دلمه:پياز داغ يك ق غ،رب انار يك و نيم ق غ(ملس باشه)،گوجه رنده شده يك عدد،رب گوجه يك ق غ سر صاف،نمك و فلفل و زردچوبه:همه مواد رو با يك ق روغن تفت بديد بعد يك ليوان آب اضافه كنيد،سي ثانيه كه جوشيد شعله رو خاموش كنيد.
.
طرز تهيه:پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو تفت بديد،نمك و فلفل و زردچوبه و بعد برنج رو اضافه كنيد.بعد گوجه هاي ريز خرد شده و گشنيز و جعفري رو اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا مواد در آب گوجه نيمه پز بشن. وقتي آب غذا كشيده شد شعله رو خاموش و دونه انار رو اضافه كنيد.
به كمك چاقو قسمت سفت بالاي كلم رو جدا كنيد،اين قسمت وقتي جدا بشه،كلم برگها راحت از هم جدا ميشن بعد حدود پنج دقيقه در آب جوش بذاريد تا کمی نرم بشه و حالا برگها رو آروم جدا كنيد. از مواد داخل برگها بذاريد و بپيچيد.حالا يك لايه كلم برگ ته قابلمه بذاريد و دلمه ها رو كاملا كنار هم و منسجم بچينيد.
سس رو كه از قبل آماده كرديد روشون بريزيد و با شعله ملايم بذاريد بپزه و سس غليظ بشه.
رب انار ملس طعم جالبي به دلمه ميده. اميدوارم ازش لذت ببرید
#دلمه#دلمه_كلم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین_غذا
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭