eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
حداقل فاصله بین مصرف شام و زمان خواب باید حدود 3ساعت باشد. خوابيدن باشکم پر باعث : 👈انسداد عروق 👈دیدن خوابهای پریشان 👈بوی بددهان و... میشود. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
“صبح” یعنی آغاز؛ آغاز یک عبور و دریچه یک”سلام” … گوش کن! … در نبض کودکانه ی صبح، این راز برکت است که می نوازد… به حرکت سلام کن ❣❣❣
♦️خواص خاکشیر♦️ ✅کمک به بهبود جوش صورت ✅کنترل فشار خون ✅دفع سنگ کلیه ✅افزایش وزن در افراد لاغر مخصوصا با شیر ✅ضد بدبویی دهان ✅بهبود لک های پوستی همراه با ترنجبین 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#راهکار_غذای_تند به غذایی که تند شده اگر یک قاشق آبلیمو اضافه کنید تندی آن کمی ملایم تر میشود. #ترفندآشپزخانه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#هویج_پلو_با_گوشت_مرغ هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سیر_ترشی_با_شیره_انگور طرز تهیه ی #ترشی سیر با شیره انگور سیر             یک کیلو سرکه         به مقدار لازم نمک           یک قاشق چایخوری شیره انگور     یک استکان طرز تهیه: واسه درست کردن  این نوع سیر ترشی باید مثل روش قبلی اول کامل سیرها رو تمیز کنین به طوری که فقط یه لایه از پوستش باقی بمونه بعد سیرها رو همراه با نمک و سرکه و شیره انگور روی حرارت بذارین تا چند تا جوش بخوره و بعد از اینکه سرد شد اونها رو در ظرف مخصوص بریزین و درش رو ببندین باید مایع کامل روی سیرها رو بگیره این سیر ترشی بعد حدود 4 ماه قابل استفاده هست. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفندآشپزخانه #سیب.زمینی رستورانی 🍟🍟 سیب زمینی های برش زده رو یک ساعت در آب سرد قرار بدید تا نشاسته اضافی سیب زمینی خارج بشه به آب در حال جوش نمک اضافه کنید و سیب زمینی ها رو برای حدود 3 دقیقه در آب در حال جوش بذارید سیب زمینی ها رو در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید بعد روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافیشون گرفته بشه و در روغن داغ سرخ کنید یا اونهارو فریز کنید 😋😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نوشیدنی لیموناد هندونه 🍉🍷 ✍️ مواد لازم: هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد 🍉 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی #ایده_مهمونی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کتلت_مرغ_مغزدار یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید  مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نوشیدنی موهیتوی انبه😋 کافیه مقداری نعنا و دو عدد لیمو ترش را به همراه مقداری یخ و كمي سودا و مقداری آب انبه و یک عدد انبه و اگر شیرین دوست داشتید مقدار کمی هم شکر بریزید و همه را داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید و نوش جان کنید. #موهیتو_انبه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفندآشپزخانه چطوری مثل رستورانا کباب گوشت درست کنیم؟ 👈 گوشت رو از 3 ساعت قبل کباب کردن توی کیوی رنده شده، نمک،فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست وکره بخوابونید تا طعم فوق العاده ای بگیره 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دسر_اورئو_وكرم_كارامل 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#دسر_اورئو_وكرم_كارامل 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مواد لازم : پودر كرم كارامل يك بسته شير ٢/٥ پيمانه شكر ٤،٥ ق غ پودر كاكائو ١/٥ ق غ نسكافه ١/٢ ق چ خامه صبحانه ( ساده يا شكلاتي) ٢ ق غ بيسكوييت اورئو يك بسته طرز تهیه: شير رو به همراه پودر كاكائو، نسكافه و شكر بزارين كه بجوشه كرم كارامل رو بهش اضافه كنين و بزارين ٢،٣ دقيقه ديگه روي حرارت بمونه تا يكم غليظ بشه كمي كه از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه كنين حالا يه ظرف مناسب انتخاب كنين ته ظرف بيسكويت رو قرار بدين بعد لايه لايه مواد و بيسكويت تا ظرفتون پر شه ميتونين بيسكويت رو سالم بزارين يا خرد كنين هر طور خودتون دوست دارين روش رو با خامه فرم گرفته و بيسكويت اوريو و برگ نعنا تزيين کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفندآشپزخانه براى پخت پيتزا🍕🍕👇 از خمیرهای نیمه آماده استفاده نکنید چون زیر نون خشک و وسط خمیر میمونه 🔅اینکه سعی کنید تمام موادی که داخل پیتزا استفاده میکنید بپزید و تفت بدین و حتما مواد آبدار مثل قارچ و فلفل دلمه رو روی لابه آخر و پنیر پیتزا بریزید که آب نندازه به نون پیتزا و آبکی و خمیر بشه . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده پوست گرفتن میوه ها 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#املت_بادمجان بادمجون كبابي كنيد،تخم مرغ با كمي نمك و فلفل سياه با چنگال هم بزنيد و داخل بادمجون رو بامايه ماكاروني پركنيد توى تابه بزاريد وبعد تخم مرغ روش بريزيد وبزاريد تا سرخ بشه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
صبح شد دست خدا بر سرمان سایه شود بر ستون دل ماکاش خدا پایه شود صبح ما گرشود آغاز به دستان خدا دست پر مهرخدا روزی و سرمایه شود صبحتون بخیر ❣❣❣
#دلمه_فلفل 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#دلمه_فلفل 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
خوشگل‌ . به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم. کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم. بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#هویج_پلو_با_گوشت_مرغ هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
‌ ‌ #لواشک_کیوی😋 ✍مواد اولیه : شکر به مقدار مورد نیاز کیوی 2 کیلوگرم 👩🍳 طرزتهیه : کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#كرم_نسكافه شير ٤پيمانه خامه صبحانه (يا ترجيحا خامه قنادي) :يك پيمانه شكر: ١٢قاشق غذاخوري پودر ژلاتين: چهار قاشق غذاخوري سرخالي آب سرد: نصف پيمانه نسكافه دو ق غذاخوري(يا به ميزان دلخواه) طرز تهيه : شير وشكر و نسكافه را در ظرفي مناسب ريخته و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آب كتري قرار مي‌دهيم تا حل شود بعد انرا با شير مخلوط كرده،ميگذاريم خنك شوند،در اخر خامه را اضافه كرده سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار الي ٦ ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم 🎥 #ایده خوشمزه با دونات😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#آب_طالبی طالبی رو بریزید تو یه ظرف و لابلاش شکر بریزید مقدار شکر ذائقه ای یه حالابزاریدش توی فریزرحدود 4 ساعتی بمونه کمی منجمد بشه البته یخ یخ نمیزنه در ضمن کمی هم آب میندازه بخاطر شکر بعد از 4-5 ساعت که در آوردین بریزین تو میکسر‌ و با دور کم هم بزنیدبیش بعدبابستنی وانواع میوه وشکلات تخته ای نوش جان‌😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati