eitaa logo
🧑‍🍳آشپزی🫕وخانه داری 💒
16هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
13.2هزار ویدیو
4 فایل
هرکی اومده تواین کانال یه سراشپزحرفه ای شده،دستورپخت بهترین غذاهای ایرانی وخارجی،دسرها🍧نوشیدنی ها🍹شیرینی ها🍰وکلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 @God_love👈 . 🔖تعرفه تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1386807637C8ccffc7c01
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم سینه مرغ چرخ شده 500 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری پرک فلفل چیلی یا پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده 2 قاشق سوپخوری فلفل سبز تند خرد شده 1 قاشق سوپخوری آبلیمو 2 قاشق سوپخوری سیر رنده شده 2 حبه پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد کره 30 گرم زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه: توی ظرف مناسب مرغ ،زرده تخم مرغ،فلفل سبز، گشنیز، سیر و پیاز ،نمک و ادویه جات و آبلیمو رو مخلوط کنید و ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه. روی ظرف رو بپوشونین و یک ساعت توی یخچال استراحت بدین بعد از اون مواد رو به سیخ چوبی کشیده و دوباره 15 دقیقه تو یخچال بزارین اگه موادتون شل بود یه مقدار آرد ذرت اضافه کنین. کبابها رو توی تابه ای که کمی چربش شده سرخ کنید و در حال سرخ شدن کره آب شده و زعفران رو مخلوط کرده و با قلمو روی کبابها بمالین ↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️ 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🍃🌼 @ashpazjan2 🍃🌼
، غذای سنتی کله جوش این غذا ملین و خون‌ساز بوده و برای دستگاه گوارش و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است... ❁🍟🥦
موادلازم📝 آرد گندم ۱ لیوان آرد نخود ۱/۲ لیوان پورد قند ۲ الی ۳ ق س( من از پودر قند استفاده نکردم) کره ۱۰۰ گرم دارچین ۱ ق چ هل ساییده ۱/۲ ق چ خرما و گردو به اندازه لازم ✍️طرزتهیه: اول آرد گندم رو روی حرارت خیلی ملایم میزاریم تا بوی خامیش بره و رنگش تغییر کنه این فرایند برای من یه ساعت طول کشید.. بعد آرد نخود رو بهش اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم بعد کره رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا کره آب شه یکم تفت بخوره با کره کافیه چون بیشتر اگه تفت بخوره روغن میندازه و از حالت تردی در میاد بعد از روی حرارت برمیداریم و پودر قند و دارچین و هل رو اضافه میکنیم. اول داخل ظرف مورد نظر یه مقدار ازین مواد میریزیم و روش خرماهایی رو که از قبل هسته شو جدا کردیم و داخلش گردو گذاشتیم رو میچینیم و بعد بقیه مواد رو روی خرما ها میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده. ‌ ‌‌
** *پف کردن کیک* 🎂🍰 *۱_* برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند، باید آردی را که استفاده می‌کنید چند بار الک کنید. *۲_* قالب مناسب انتخاب کنید، چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد، کیک خوب پف نمی‌کند. *۳_* دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می‌گیرد. *۴_* فر را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود. *۵_* در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید. *۶_* باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید. *۷_* قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید. *۸_* از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.
یک پیمانه بلغور گندم بزارید خیس بخوره سینه مرغو پیاز و نمک و فلفل و برگ بو گذاشتم بپزه بعد از اینکه پخت و خنک شد ریز خورد کردم با همون آب مرغ بلغورهارو گذاشتم تا با حرارت ملایم بپزه حتما تند تند هم بزنید چون بلغور ته میگیره بعد از یک ساعت دو تا هویج رنده شده و ذرت و قارچ ورقه شده و در کره تفت داده شده و جعفری و گیشنیز ساطوری شده هم اضافه کردم. و اجازه دادم یک ساعت دیگه بپزه.بعد از اینکه کامل پخت و آبش تقریبا کشیده شد خاموش کردم تا خنک بشه.شیر و به همراه خامه داخل کاسه ریختم و هم زدم تا خامه باز بشه بعد به سوپ سرد شده اضافه کردم اگه سوپ‌داغ باشه شیر میبره و ظاهر سوپ بد و دون دون میشه بعد حدود نیم ساعت دیگه گذاشتم خوب
یک کیلو شکر( چهار لیوان) یک و نیم لیوان آب نصف لیوان سرکه یک چهارم لیوان عرق نعناع زعفران کمی شکر رو همراه آب روی حرارت ملایم بزارید و یک ربع اجازه بدید بجوشه و قوام بیاد بعد سرکه رو بریزید که ی مقدار کف میکنه و بالا میاد دو سه دقیقه صبر کنید وقتی صاف و شفاف شد عرق نعنا و زعفران رو اضافه کنید دو دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و تمام به همین راحتی
مواد_لازم برای 2 نفر (4 عدد رول) حدود 300 گرم سینه مرغ (نصف سینه یک مرغ) 4 ورق ژامبون (پاستیرما) نصف کاسه اسفناج نصف کاسه پنیر دلخواه ورقه ای 1 سفیده تخم مرغ نصف کاسه آرد نصف کاسه کورن فلیکس خرد شده ویا آرد سوخاری 10-12 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک طرز_تهيه : سینه مرغ رو نازک ببرین تا 4 تا ورق بشه، روشون سلفون بزارین و با وردنه یا گوشکوب به طرف اطراف بکوبین تا نازکتر شن،حالا روی هرکدوم ادویه جات دلخواه بریزین، و بعد به ترتیب، ژامبون، اسفناج و پنیر و هرچیز دلخواه دیگه بزارین و رول کنین،بعد ابتدا داخل آرد، بعد داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کورن فلیکس یا آرد سوخاری کنید کامل و بعد گوجه فرنگیها نمک بپاشین و با دستتون مخلوط کنین تا همه جاشون برسه،و رولها و گوجه هارو داخل سینی فر كه كاغذ روغني گذاشتين، بزارین و در فر گرم شده 190 درجه، 10 دقیقه بپزین، بعد درجه رو 170 بزارین و 15 دقیقه دیگه بپزین
مواد لازم یه کیلو اسفناج دو عدد پیاز بزرگ پنج حبه سیر چهار عدد تخم مرغ نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم اسفناج رو پاک می کنیم بعد از اینکه شستیم داخل قابلمه می ریزیم تا با آب خودش به مدت یک ربع بپزه پیازها رو خرد می کنیم و در تابه می ریزیم با کمی روغن سرخ بشه بعد از اینکه پیاز سبک شد سیر هارو رنده کرده به همراه نمک و فلفل و ادویه اضافه کرده و کمی تفت می دیم بعد اسفناج پخته رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم در مرحله آخر تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم ولی مخلوط نمی کنیم. در آخر درِ تابه رو می ذاریم تا تخم مرغ ها بپزه
🍦 ✍🏻یک ترکیب بهشتی خوشمزه در عین حال بسیار ساده که میتونه یک انتخاب خیلی خوشمزه برای روزهای گرم پیش رو باشه برای داشتن این طعم فوق العاده کافیه👇🏻 🍦چهارصد گرم خامه صبحانه رابزنید تا سبک شود سپس یک قوطی شیر عسلی به آن اضافه کرده تا یکدست شدن همزده سپس در قالب مورد نظر ریخته و به مدت چهار تا هشت ساعت در فریزر قرار میدهیم 🍦برای کاور شکلاتی هم بستنی را در ظرف شکلات آب شده غلطانده و قبل از خنک شدن شکلات رویش مغز دلخواه را روی بستنی میپاشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی😍😋 • اگه از طعم ماکارونی همیشگی خسته شدین اینو امتحان کنید😍 ۲لیوان ماکارونی شکل دار ۱لیوان شیر ۱لیوان آب نمک ۱۰ دقیقه روی حرارت بزارین تا بجوشه و نرم شه. ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ق غ پنیر خامه ای مخلوط کنید تا پنیر ذوب شه. مک اند چیز جذاب و خوشمزمون حاضر شد در آخر با پودر پاپریکا تزیینش کنید.😋 نوش جان
١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه فیله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد