eitaa logo
🧑‍🍳آشپزی🫕وخانه داری 💒
16هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
13.2هزار ویدیو
4 فایل
هرکی اومده تواین کانال یه سراشپزحرفه ای شده،دستورپخت بهترین غذاهای ایرانی وخارجی،دسرها🍧نوشیدنی ها🍹شیرینی ها🍰وکلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 @God_love👈 . 🔖تعرفه تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1386807637C8ccffc7c01
مشاهده در ایتا
دانلود
🍦 ✍🏻یک ترکیب بهشتی خوشمزه در عین حال بسیار ساده که میتونه یک انتخاب خیلی خوشمزه برای روزهای گرم پیش رو باشه برای داشتن این طعم فوق العاده کافیه👇🏻 🍦چهارصد گرم خامه صبحانه رابزنید تا سبک شود سپس یک قوطی شیر عسلی به آن اضافه کرده تا یکدست شدن همزده سپس در قالب مورد نظر ریخته و به مدت چهار تا هشت ساعت در فریزر قرار میدهیم 🍦برای کاور شکلاتی هم بستنی را در ظرف شکلات آب شده غلطانده و قبل از خنک شدن شکلات رویش مغز دلخواه را روی بستنی میپاشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی😍😋 • اگه از طعم ماکارونی همیشگی خسته شدین اینو امتحان کنید😍 ۲لیوان ماکارونی شکل دار ۱لیوان شیر ۱لیوان آب نمک ۱۰ دقیقه روی حرارت بزارین تا بجوشه و نرم شه. ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ق غ پنیر خامه ای مخلوط کنید تا پنیر ذوب شه. مک اند چیز جذاب و خوشمزمون حاضر شد در آخر با پودر پاپریکا تزیینش کنید.😋 نوش جان
١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه فیله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تا درب شیشه ای داری ؟! پیاز سوخاری جذاب🥺 🧅 ‎┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
❌نکات مفیدی درباره ی نگه داری گوشت چرخی ❌🍖 ⬅️گوشت رو همیشه کم حجم بسته بندی کنید👇👇 اگه بسته های گوشت پر حجم و ضخیم باشد احتمالی که گوشت های که در مرکز بسته بندی قرار دارند یخ نزند و این باعث میشود گوشت فاسد شود ⬅️بهترین روش برای عمل یخ زدایی گوشت👇👇 بر خلاف اینکه انجماد گوشت باید سریع انجام شود و فورا انتقال پیدا کند به فریزر ولی برای باز شدن یخ گوشت بایستی به تدریج انجام شود که خواص گوشت از بین نرود ⬅️برای تهیه گوشت چرخکرده از گوشت چرب استفاده کنید چون این چربی ها باعث چسبندگی گوشت و وا نرفتن هنگام پخت غذا میشود ⬅️میتوان از ادویه ها قبل از گذاشتن گوشت در فریزر استفاده کرد اکثر ادویه ها خاصیت ضد میکروبی دارند
طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم. یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو. وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش. طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش
🍫 🍫 کاسه های شکلاتی 👇 شکلات تخته ای رو آب کنید بادکنک هارو توی شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بزارید .و صبر کنید خشک شه.بادکنک هارو بترکونید و از کاسه ها به عنوان بستنی خوری یا هر چیزی استفاده کنید 😋
😍😋 ▫️آرد يک و دو سوم پيمانه ▫️پودر قند 50 گرم ▫️کره 100 گرم ▫️تخم مرغ يک عدد ▫️وانيل کمى ▫️خامه 25 گرم ▫️بکينگ پودر نصف ق چ 🔸مواد براى رويه ى شيرينى ▫️عسل 100 گرم ▫️خلال بادوم 100 گرم ▫️کره 50 گرم ▫️خامه 25 گرم ▫️زعفران کمى 🔸پودر قند رو با کره و تخم مرغ با همزن می زنیم سپس خامه و مواد خشک رو اضافه می کنیم. داخل فر دماى 170 درجه 10 يا 15 دقيقه مى گذاريم. مواد رويى را با هم مخلوط مى کنيم و 5 دقيقه مى جوشانيم روى خمير نيمه آماده می ريزيم. با دماى 160 درجه حدود 20 تا 30 دقيقه مى پزيم و بعد از خنک شدن برش مى دیم
غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم. میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید. . یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته. کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 😋 . بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم
🥒سیر باعث خوش عطر و طعم شدن خیارشور میشه پس کم اضافه نکنید. 🥒حدود ۱۵-۲۰ عدد نخود برای ترد بودن خیارشور میتونید اضافه کنید (من سالهای قبل نخود نمیریختم و خیارشورام تا سالگرد ترد میموندن)امسال امتحانی اضافه کردم. 🥒حتما حتما از خیار بوته ای استفاده کنید (خیار درختی مناسب خیارشور نیستن) 🥒خیار هر چی قلمی تر باشه آب داخلش جذب نمیشه 🥒ظرفی که برای خیارشور انتخاب میکنید اگه پلاستیکی هست دقت کنید هیچ سوراخی نداشته باشه،حتی یه سوراخ اندازه سر سوزن باعث میشه خیارشور کپک بزنه 🥒اگه ظرف شیشه ای انتخاب میکنید حتما از کیپ بودن درب ظرف مطمئن بشین که هوا نکشه ‎‌
❤️ رژیمی جودوسر ۱پیمانه تخم مرغ ۲عدد موز کاملا رسیده و له شده ۱عدد کره بادام زمینی بدون ۱/۴ پیمانه عسل ۱/۴ پیمانه گردو شکلات تلخ بکینگ پودر ۱ ق م وانیل و دارچین کمی گلاب ۱ق غذگ تخم مرغ ها رو با هم زن چند دقیقه بزنید تا کاملا کرمرنگ بشه ،حالا کره بادام زمینی و عسل رو رو اضافه کنید کمی هم بزنید بعد موز کامل له شده و جو دوسر رو اضافه کنید ،هم بزنید ،حالا توی قالب مافین کاغذ روغنی بذارید و کمی چربشون کنید از مایع کیک بریزید روشون شکلات خرد شده و گردو بریزید توی فر ۱۸۰درجع از قبل گرم شده ۲۰دقیقه بپزید و لذت ببرید از این کیک فوق العاده خوشمزه و سالم