سلام به روی ماهتون
کاتمر کره ای (نوعی نان ترکیه ای)
♦️مواد لازم :
آرد 1 کیلوگرم
آب سه و نیم لیوان
نمک 1 قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری
کره 150 گرم(برای کره مالی کردن لایه های خمیر)
روغن مایع نصف استکان
♦️طرز تهیه :
آرد ، نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده داخل ظرف مناسب بریزید وسط آرد را باز کنید و آب بریزید و از وسط آرد شروع به درست کردن خمیر کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت بدید تا خمیر به عمل بیاید.
خمیر را به چهار چونه تقسیم کنید و هر کدام از چونه ها را کامل باز کرده و روی خمیر را با مخلوط کره و روغن مایع چرب کرده سپس لایه های خمیر را روی هم بگذارید(مطابق شکل)
سپس خمیر ها را رول کرده برش بزنید و با وردنه باز کنید و داخل ماهی تابه با حرارت متوسط بپزید.
💖نوش جان💖
#کیک_یخچالی
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی)
شیر سرد ۳ لیوان
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
کره ۲۵ گرم (۱ ق غ)
وانیل نوک قاشق
نشاسته ، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم .بعد از حرارت برداشتم نمیزاریم کرم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه .
توی هر ظرف و هر نوع قالبی میشه درست کرد من برای راحتی کار از قالب کمربندی استفاده کردم فقط دورش رو توی یه دیس قرار دادم . هر نوع قالبی میشه و در این صورت کفش کیسه فریزر بندازین .
بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی از این کرم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و لایه ها رو به همین ترتیب پر کردم .
در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال .هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل ۸ ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال 😊.
بعد از یخچال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین ، می تونین همین طور ساده استفاده کنین ، هر نوع کرمی که دوست دارین بریزین ، گاناش ساده بریزین . من گاناش فرم گرفته استفاده کردم که توی پست قبلی با کلیپ براتون طرز تهیه اش رو کامل گذاشتم #گاناش_فرم_گرفته_معصومه.
بقیه اش هم با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کردم .
پ.ن : عزیزان این کیک نرم هست بیسکویت ها به دلیل اینکه کرم گرم میزاریم می مونه نرم میشه اصلا خشک نیست
سلام به روی ماهتون🥰
بورک رولی گوشت
♦️مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 5 عدد
♦️مواد سس :
روغن مایع 1 استکان
شیر 1 استکان
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
♦️مواد میانی :
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن
♦️طرز تهیه مواد میانی :
پیاز را تفت داده وقتی نرم و پنبه ای شد گوشت چرخکرده را اضافه کرده تفت بدید تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند سپس ادویه جات و نمک را اضافه کرده مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
✅نکته :
🔹️فراموش نکنید که در حین کار با یک یوفکا،یوفکاهای دیگر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید چون سریع خشک و شکننده میشود.
🔹️بین هر لایه سس بزنید ولی روی لایه سس نزنید.
🔹️مواد میانی را در قسمت پهن خمیر بریزید و رول کنید سپس تا کرده در سینی فر قرا بدید.
🔹️از پنج یوفکا یک رول درست کردم.
🔹️بقیه سس را روی خمیر رول شده بمالید در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که کاملا طلایی و برشته شود بپزید.
💖نوش جان💖
🍗مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه
مرغ هارو با یک قالب کره پنجاه گرمی سرخ کردم. فلفل سیاه و زعفران ساییده شده هم زدم و کنار گذاشتم. بعد یه دونه پیاز هم ریز خرد کردم(یا رنده) و داخل همون کره سرخ کردم . برای خوشرنگ شدن خورش به اندازه یک قاشق مرباخوری رب گوجه هم ریختم و تفت دادم بعد مرغ هارو ریختم و دو یا سه لیوان آب پرتقال رو روی مرغ ها ریختم و زیرش رو زیاد کردم تا جوش بیاد. دوباره کمی زعفران و نمک هم زدم. و حرارت رو ملایم کردم تا زمانیکه سس اش غلیظ شد.
نکته: آب پرتقال از له شدن مرغ جلوگیری میکنه. هر چقدر هم بپزه از هم باز نمیشه.
ریختن آلو و رب گوجه هم اختیاریه.
اگه بدون رب و فقط بازعفران درستش کنید رنگش زرد و نارنجی میشه قبلا هم درست کردم.
دوستان موقع آبگیری پرتقال مواظب باشید پوست و هسته پرتقال داخل آبش نشه.
❁🍟🥦🍔
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات😍😋
🔷مواد لازم
🔹یک پیمانه نخود فرنگی
🔹یک عدد هویج
🔹یک عدد سیب زمینی
🔹یک عدد سینه مرغ خرد شده
🔹یک عدد پیاز خرد شده
🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی
🔹نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پونه کوهی
🔹اب به مقدار لازم
↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🍃🌼 @ashpazjan2🍃🌼
🥯نان هویچ 🥕🥕
🥐مواد لازم برای داخل نان- هویج رنده شده: ۵ عدد متوسط/ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری/ فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد/ پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری/ پودر زیره: یک قاشق مرباخوری/ نمک: به اندازه دلخواه/ روغن: یک قاشق غذاخوری.
🍞مواد لازم برای تهیه خمیر نان:
آرد گندم: ۲ پیمانه
آب: یک پیمانه
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: کمی
🥣🍴طرز تهیه:🍴🥣
کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت ۶ دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر به دست آمده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.
نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد
🍲 #ریزوتوی قارچ و بیکن
🥓مواد لازم :
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر له شده
۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
۲ ورقه بیکن خرد شده
۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب
مرغ ۳۰ گرم
برگ اسفناج ریز نصف پیمانه یا ۴۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۲۰ گرم
کره نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم
🍲طرز تهیه:
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
#رب_فلفل 🌶 😋
▫️گوجه فرنگی یک کیلو
▫️فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
▫️فلفل تند ۲۵۰ گرم
🔸پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
♦️حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
#لکوم_نارگیلی🥥
مواد لازم :
۴ لیوان شیر
یک لیوان شکر
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
دو لیوان پودر نارگیل
یک پاکت وانیل ترکیهای(نوک ق.چ وانیل ایرانی)
یک قاشق غذاخوری کره
برای روش :
پودر نارگیل فراوون
مارمالاد میوهای
طرز تهیه :
شیر، آرد سمولینا و شکر رو داخل قابلمه بریزید، هم بزنید و بپزید تا زمانیکه محلبی غلیظ بشه(در حین پخت هم زدن رو فراموش نکنید) سپس از روی اجاق بردارید، وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. داخل یک ظرف پیرکس رو خیس کنید، مواد رو داخلش بریزید و بزارید حرارتش از بین بره بعد داخل یخچال بذارید تا سرد بشه.
بعد از اینکه خوب سرد شد، از یخچال در بیارید و دو لیوان پودر نارگیل بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دستتون رو خیس کنید، مقداری از مواد رو بردارید با دستتون قلقلی و کمی پِرس کنید و آغشته به پودر نارگیل کنید و داخل ظرف بچینید. روی شیرینی یک گودی ایجاد کنید و یک قاشق چایخوری از هر مارمالادی که دوست داشتید رو اون وسط بریزید.
اگه دوست داشتید میتونید با شکلات سفید روش رو تزیین کنید
تزیین نون به شکل گل برای تزیین کنار پلو یا تهچین یا کوکو یا چیزای مختلف😍
نون باید نرم و خمیری باشه.
نون من کمی ترد بود واسه همین پاره میشد.
نوارهای بلند با چاقو یا قیچی میبریم و مثل فیلم می پیچونیم. در آخر با خلال دندون فیکس میکنیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم و برای کنار دیس پلو. یا تهچین استفاده میکنیم.
فقط باید بپیچونید همین
#ماکارونی_با_گوشت_چرخ_کرده 🍝 😋
🔸من یک پیاز بزرگ را مربعی خرد کردم با روغن تفت دادم یکم که طلایی شد گوشت چرخ کرده اضافه کردم شعله را کم کردم با قاشق گوشت رو ریز کردم وقتی رنگ گوشت عوض شد شعله رو زیاد کردم،زردچوبه،چوب دارچین،نمک،فلفل،پودرسیر،رب،سس تند اضافه کردم خوب تفت دادم یکم که رب سرخ شد دوباره شعله رو کم کردم که رب نسوزه،فلفل دلمه ای ریز خرد شده با هویج ریز خرد شده و ذرت اضافه کردم تفت دادم نصف پیمانه پلو پز آب اضافه کردم شعله رو زیاد کردم قل قل که کرد در قابلمه رو گذاشتم با شعله کم نیم ساعت بپزه،آب جوش اومده،زردچوبه،نمک،روغن،ماکارونی داخل یه قابلمه ریختم یکم که ماکارونی نرم شده با آب سرد آبکش کردم بعد هم ته دیگ گذاشتم و ماکارونی و مایع گوشت ریختم نیم ساعت گذاشتم دم بکشه(اول باید شعله زیاد باشه تا بخار کنه بعد با شعله کم دم بکشه)
#ترشي_انبه
#ترشی انبه
انبه ها رو پوست كندم وبعد خلالي كردم.سركه رو جوشوندم و بهش زردچوبه زدم وبعدسير رو اضافه كردم و بعد اينكه چند جوش زد ،انبه ها رو اضافه كردم و تخم گشنيز،سياهدونه وفلفل قرمز تند وكمي شكر زدم و بعد چند جوش خاموش كردم.وقتي سرد شد داخل شيشه ميريزيم.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾