eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
برای لذیذتر شدن طعم ماهی سرخ شده آن را برای چند ساعت در شیر نمک زده یا خامه تازه بخوابانید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌟
یک سالاد کامل و خوشمزه😋 مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗
🍒 😋 ▫️350 گرم گیلاس ▫️۱/۲ فنجان آب ▫️۱/۴ فنجان شکر ▫️۳ قاشق غذاخوری آبلیمو 🔸شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهی‌تابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهی‌تابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاس‌های پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوط‌کن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالب‌های بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قرار‌دهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅