5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانه_داری☝️☝️
🔸تمیز کردن گاز✔️
💞کلیــک کنیــد💞👇
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_بادمجون☝️☝️😋😋
باروشی ساده و خوشمزه ولی جدید
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐سلام و درود بر تو ، صبحت دل انگیز
🌼درود من به صبح
🌺به این طلوع قشنگ ، به آفتاب و نسیم
🌼به این شروع قشنگ ، به زیبایی این فصل
🌺درود من به هوا ، به باغ و دشت و دمن
🌼به شاخه های درختان سر سبز
🌺صبح زیباتون پر امید و پر نشاط
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام و درود، صبح زیباتون بخیر😍
خدایا شکرت برای دیدن طلوعی دوباره
🌹در این روز زیبا
🌹براتون آرزو می کنم با طلوع خورشید
🌹صبح سعادت شما هم طلوع کنه
🌹امروزتون پر از خیر و برکت
🌹روزگارتون به شادکامی
🌹با آرزوی بهترینها برای همه شما خوبان
🌹به این روز زیبا خوش آمدید
آشپزخانه من 👩🍳
کیک موکا ☝️☝️☝️👇👇👇
#کیک_موکا
چرا این قدر این کیک های شکلاتی خوشمزن . 😂
ترکیب قهوه و یا نسکافه با پودر کاکائو رو موکا میگن .
اندازه به لیوان رو انتهای کپشن ببینید اما کاملا تقریبی . .
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلی
روغن مایع ۱۳۰ میلی
پودر کاکائو ۱۵ گرم (رنکش بستگی به تیرگی و روشنی پودر کاکائوتون داره )
آرد سفید ۳۰۰ گرم
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۶ گرم
پودر نسکافه یا قهوه ۱۰ گرم (من از کافی میکس استفاده کردم اگر از قهوه بخواین می تونید کمترش هم کنید)
شیر رو گرم کردم پودر نسکافه یا قهوه رو بهش اضافه کردم و حل کردم و گذاشتم توی محیط که خنک بشه .
تخم مرغ ها رو همراه با شکر و وانیل با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم . (میزان شکر رو می تونید کمی بیشتر بریزید این میزان شیرینی ملایم و کم شیرین هست )
پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و به تدریج به مواد اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم . مخلوط شیر و نسکافه رو هم اضافه کردم و کمی هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج به مواد اضافه و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم .
قالب مورد نظر ( قطر قالب من ۲۳ سانت هست و هر قالبی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشد می شود .) رو کمی چرب کردم .
چرب کردن قالب با روغن جدا کننده : ۵۰ گرم روغن جامد یا کره رو همراه با ۵۰ گرم روغن مایع و ۵۰ گرم آرد سفید مخلوط و با همزن ۵ الی ۶ دقیقه زده . مخلوط حاصله رو در طرف درب دار در یخچال نگه داری کنید.
مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت و کمی خنک شدن از قالب خارج کردم .
روش گاناش ریختم . برای گاناش ۵۰ گرم خامه صبحانه (قنادی) داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) قرار دادم وقتی گرم شد ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو اضافه کردم و بعد از مخلوط شدن از حرارت برداشتم . کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
🔴اندازه ها کاملا تقریبی و تضمینی ندارد .
شکر حدودا یک لیوان
شیر کمتر از یک لیوان
روعن نصف لیوان
پودر کاکائو ۴ ق غ
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر نسکافه ۱ ق غ
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
پیراشکی سبزیجات
پیراشکی سبزیجات
مواد لازم
تخم مرغ:1 عدد
مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ
شير ولرم:1 استكان چ
آب:نصف استكان چ
فلفل قرمز:1 عدد
قسمت سبز پيازچه:4 عدد
جعفري :مقدارى
پنير سفيد بي نمك
نمك:1 ق م خ
آرد:3 پيمانه
✍🏻طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#خورش_کردی_مرغ
#خورش_کردی_مرغ
این خورش با گوشت گوسفندی عالی میشه
با مرغ هم خیلی خوشمزس امتحان کنید سعی کنید از سینه مرغ استفاده کنید تکه های مرغ زیاد بزرگ نباشه
هم با لوبیای سفید وهم با لوبیای چیتی پخته میشه
سبزی این خورش باید با دست ریز خرد بشه مقدار شنبلیه ش نسبت به قورمه سبزی کمتره
چاشنی این خورش پودر لیمو عمانی ،قدیما از جوهر لیمو استفاده میکردن الانه که میگن جوهر لیمو ضرر داره پودر لیمو عمانی جایگزین شده
این خورش رب داره
در کنار این خورش سیب زمینی سرخ شده میزارن
گوشت مرغ حدود ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید یا چیتی یک لیوان
سبزی ۲۵۰ گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،کمی شنبلیه مقدار شنبلیه کم هستش تره بیشتر
پیاز دو عدد متوسط
رب یک قاشق سر پر
پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،نمک،روغن به میزان لازم
لوبیا رو شب خیس کنید.ابشو یکی دو دفعه عوض کنید.
لوبیای خیس خورده رو جداگانه بپزید
پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو بهش اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه ای بریزید که روی تکه های مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه .
تا گوشت نیم پز بشه
سبزی رو تفت داده آب سبزی که جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزی رو تفت بدید رب رو اضافه کرده وباهاش تفت بدید عزیزان سبزی این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه ۶ الی ۷ دقیقه تفت بخوره کافیه
گوشت که نیم پز شد سبزی تفت داده شده ولوبیای پخته اضافه کنید(لوبیا رو جداگانه آنقدر نپزید که له بشه)چون میخوایم با مرغ هم بپزه
دوباره درشو بزارید تا کاملا بپزن
ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانی بزنید وچند عدد گوجه گیلاس
گوجه گیلاسی هم نداشتید مشکلی نیست نزنید
اگر
پودر لیمو عمانی نداشتید پر لیمو رو دربیارید وهمراه لوبیا وسبزی بزنید .همراه پودر لیمو عمانی کمی شنبلیه خشک تفت دادم واضافه کردم
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
شیرینی مرنگ ☝️☝️☝️👇👇👇👇
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
🌟