دسری با کدو حلوایی
مواد لازم:
کدو حلوایی 400 گرم
پودر آگار-آگار 2 تا 3 قاشق چایخوری
عسل 4 تا 5 قاشق چایخوری
.
طرز تهیه:
ابتدا کدو را تمیز شسته و پوست بگیرید به صورت مکعبی خرد کنید. درون قابلمه ریخته یک لیوان آب روی آن بریزید و به مدت 20 تا 30 بذارید بپزه.
درون قابلمه دیگر حدود 300 میلیلیتر آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد وقتی به جوش رسید پودر آگار-آگار را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل حل شود.
کدو پخته شده را به همراه عسل و محلول آگار_آگار درون مخلوط کن بریزید و چند مرتبه مخلوط کنید. سپس درون قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فریزر بگذارید.
نوشجان 🌹
نکته:
پودر آگار-آگار یک ماده ژلاتین گیاهیه هست که میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
#مسقطی_شیر 🧈 😋
▫️نشاسته 3 ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️شیر 2 لیوان
▫️گلاب 1 ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️کره 1 ق غ
🔸ابتدا نشاسته رو تو شیر سرد حل مکنیم-بعد روی اجاق گاز گذاشته تا گرم بشه و کمی غلظت پیدا کنه
سپس کره و وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم که غلیط بشه و مواد ته نگیره
به غلظت دلخواه که رسید توی ظرف سرو بریزید بدارید خنک بشه بعد در یخچال بذارید
کیک کشمشی گردویی
اين كيك قطعا بهترين،خوش بافت ترين و خوشمزه ترين كيك كشمشي خواهدبود
حتما حتما تستش كنيد
كيك كشمشي گردويي
موادلازم:تخم مرغ بزرگ ٣عدد،وانيل نصف ق چ،شكر يك پيمانه،روغن مايع دوسوم پيمانه+٥٠گرم كره آب شده،شير ولرم دوسوم پيمانه،آرد سفيد٢پيمانه،بكينگ پودر٢ق چ،كشمش وگردو به ميزان لازم(هرچي بيشتر بهتر،دست ودلباز بريزين😋)
اول ازهمه فر رو روشن ميكنيم گرم شه
قالبمونو چرب ميكنيم وكنار ميذاريم
آرد وبكينگ پودر رو هم سه بار الك ميكنيم وكنار ميذاريم
حالا تخم مرغ ها رو با وانيل حسابي ميزنيم،تا بوي ضخمش گرفته بشه،شكر رواضافه و هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه،حالا روغن مايع و كره آبشده رو اضافه و كمي ميزنيم،وبعد شير رو اضافه ميكنيم بعد از مخلوط شدن آردوبكينگ پودر رو طي سه مرحله اضافه ميكنيم وهم ميزنيم(باهمزن دستي)
حالا يه لايه از مايه كيك رو ميريزيم و روش كشمش و گردوي خردشده ميريزيم،دوباره مايه كيك و بعد كشمش و گردو تا آخر
لايه ي آخرتون مايه كيك باشه،ميره تو فر ١٨٠درجه به مدت ٤٠دقيقه،وقتي سرد شد ازقالب جداكرده و نوش جان کنید.
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نسکافه گردویی
شیر یک لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
نسکافه دو قاشق غذاخوری
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ سه عدد
آرد سفید قنادی دو لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید.
بعد فر رو گرم کنید.
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه.
روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شیر رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم.
حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
مابقی شیر و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش.
گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش.
میره داخل فر 170درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه.
اگر از فر برقی استفاده میکنید دما رو 160 بذارید.
این کیک برای اونایی که عاشق عطر و طعم نسکافه هستند عاااالیه 👌👌☕