eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سیب زمینی ۴ الی ۵ عدد _کره ۱۰۰ گرم _شیر نصف فنجان _تخم مرغ یک عدد _گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم _پیاز یک عدد _سیر ۲ حبه _رب گوجه دو قاشق _پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم _نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا برای تهیه ی پوره سیب زمینی ها ابتدا سیب زمینی ها را شسته ، و در آب بپزید ، سپس کاملا له یا رنده کرده و اجازه بدید خنک بشه و بعد ازکره آب شده ، شیر و تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید برای تهیه خوراک بین ابتدا پیاز و سیر رو خرد کرده و سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کاملا تفت بدید . رب گوجه رو به همراه فلفل و نمک به مواد اضافه کنید . بعد کمی کف ظرف فرتون رو با کره یا روغن چرب کنید ، البته اگر از کاغذهای آشپزی برای کف ظرفتون استفاده کنید خیلی بهتر میشه لایه سیب زمینی رو کف ظرف پخش کنید و بعد خوراک گوشت و در آخر پنیر پیتزا رو اضافه کنید وپیچید با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار داده و در صورتی که بخواید سطح غذاتون طلایی بشه به مدت ۲ تا ۴ دقیقه گریل فر رو روشن کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم. اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مارمالاد زردآلو مواد لازم: زردآلوی رسیده و بدون هسته ۵۰۰ گرم شکر🍚 ۵۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری استاندارد سرپُر ماندگاری مارمالاد کمتر از مرباست و ژلاتین باعث ماندگاری بیشتر مارمالاد میشه پس اصلا حذفش نکنید آب 💧۳ قاشق غذاخوری بعضیا برای حل کردن ژلاتین از گلاب به جای آب استفاده میکنن که من نمی‌پسندم چون روی طعم مارمالاد اثر میذاره آبلیمو🍋 ۱ قاشق غذاخوری به جای آبلیمو میتونید ۱/۸ قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید زعفران آبکرده 💛۱ قاشق غذاخوری (دلخواه) زعفران فقط برای خوشرنگ شدن به مارمالاد اضافه میشه و قابل حذفه 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک نودل امشب میخوام یه خوراک راحت و خوشمزه بهتون یاد بدم مخصوصا برای وقتایی که فرصت غذا درست کردن ندارین خیلی مناسبه "خوراک نودل" سینه مرغ 2 تکه نگینی خرد شود فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد قارچ 400 گرم خرد شده سیر رنده شده 2 حبه فلفل سیاه پودر سیر کمی نودل با طعم دلخواه 3 بسته مرغهارو بریزین تو تابه با کمی فلفل سیاه و پودر سیر ، وقتی پخت و خواست سرخ شه قارچهارو اضافه کنین صبر کنین تا حسابی آب مواد تبخیر شه حالا سیر را اضافه کنین و مواد را حسابی سرخ کنین فلفل هارو هم تفت بدین و قاطی مواد بریزین حالا نودل هارو که خوب پخته بودین آبکش کنین و به تابه اضافه کنین و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنین و کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 گوشت سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم یک عدد پیاز متوسط رنده آب گرفته شده زعفران غلیظ دم شده ۲ ق غ کره یا روغن مایع یک ق غ ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل،پاپریکا دوحبه سیر رنده شده یا پودر سیر ۱ ق غ جعفری خشک یک ق غ (قابل حذف) گوشت مرغ(ران و سینه) رو با چرخ گوشت یا هزوسیله که بشه باهاش مرغ رو پوره کرد حتی با کارد هم میشه، بعد با پیاز رنده شده آب گرفته شده و سیر وزعفران و ادویه ها و روغن یا کره مخلوط کنید ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه، کف تابه را کمی چرب کرده و کباب را داخلش به طور یکنواخت پهن کنید و برش بزنید تابه را روی حرارت ملایم قرار بدید تا کباب سرخ و مغز پخت بشه. به دلخواه با زعفرون دم شده رومال کنید یکطرف کباب که سرخ شد برمیگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه، چندتا گوجه هم سرخ کنید عالی میشه و با لیمو ترش میل کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) 💁🏻‍♂️ همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید 🔥 یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده 🔪 ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید 🔥👌🏻 تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود 🤤 وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید نوش جان 🌟