eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
17هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.7هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊 مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 250 گرم سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ادویه ها:نمک، فلفل، پاپریکا، ریحان 200 میلی لیتر پوره گوجه فرنگی 200 میلی لیتر خامه 1 لیتر آب 400 گرم اسپاگتی مقداری پنیر رنده شده ابتدا گوشت را با روغن تفت دهید،بعد رب،پیاز و ادویه ها را اضافه کنید آن را با هم تفت دهید، اسپاگتی خشک را اضافه کنید،سپس آب،خامه و پوره را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم برای حدود 15-20 دقیقه ماکارونی پخته شود آخر کار مقداری پنیر پیتزا را روی مامارونی بپاشید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لایه بنفش رنگ ژله شاتوت.. رو با یک لیوان و نصفی اب جوش مخلوط کردم. . (همون ژله ساده).. گذاشتم داخل یخچال تا سفت بشه. .لایه بعدی الوئه ورا.. که اونم با یک لیوان و نصفی اب جوش مخلوط کردم . بعدش گذاشتم به دمای محیط برسه .. دو قاشق بستنی بهش اضافه کردم و ریختم رو لایه بنفش.. لایه بعدی پرتقال .. که اونم با یک لیوان و نصفی اب جوش و دو قاشق بستنیه.. و لایه اخر هم دوباره شاتوت ساده.. دقت کنید موقع درست کردن ژله بستنی حتما صبر کنید ژله و اب جوش به دمای محیط برسه بعد بستنی رو اضافه کنید چون بستنی میبره.. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونی : مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم. 🌟
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
30 نفر😍😋 اين سيب زمينى با انواع مخلفات در كنارش خيلى خوشمزه میشه شامل سبزى، كره، گوجه، خيارشور، سس سفيد، حتی نعنا خشک هم عالی 🔴 سيب زمينى ها رو با پوست با اسكاچ سابيده و تميز شسته و ابكش كرده تا خوب خشك شده كف قابلمه روحى را نمك دانه درشت ميريزيم بستگى به تعداد سيب زمينى پهن كنيد يه سانت بايد باشه و روش بچينيد و دوباره نمك روش بريزين و در قابلمه را بزارين ، اول شعله را كمى زياد تا داغ شده و بعد تا ٢ ساعت با حرارت كاملا ملايم بدارين پخت بشه ، بستگى به بزرگى و كوچك بودن سيب زمينيه كه پخت و سرخ شده باشن با دوغ محلى، و تخم مرغ ابپز شده كه ديگه نگم🥰 🌟