eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلو موکا بزن حالشو ببر🥹🧋 مواد لازم میلو شکلات بار اسپرسو یا قهوه دم کرده 100 میلی لیتر شیر خامه فرم گرفته بستنی 🌟
19.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارچ سوخاری😋 مواد لازم : قارچ ۵۰۰ گرم سرکه ۲ ق غ زردچوبه پاپریکا آویشن پودر سیر 🌟
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا فوری🍕 اینقدر خوشمزست که نگم برات😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓۱۴۰۲/۱۱/۱ سلام روزتون بخیر و شادی امروزتون زیبا امیدوارم لحظات زندگیتون مدام حول محور عشق, شادی, و آرامش در حرکت باشه و در این روز زیبا براتون پراز برکت خوشبختی موفقيت و سرشاراز انرژی مثبت حال دلتون خوب یکشنبه‌تون گلبــارون🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صبحانه تخم مرغ عسلی به سبک ترکیه ای به نام جزو صبحانه های معروف کافه رستوران های توریستیه 😍😋 . البته هموطنان ترک خودمون هم غذایی شبیه این دارن به نام گوزلمه که من ورژن ترکیه رو براتون انتخاب کردم . مواد مورد نیاز🔻 . ‎تخم مرغ …………………. 3 عدد ‎سرکه‌ی انگور ……………. 1 قاشق مرباخوری ‎ماست ……………………. 1 لیوان ‎سیر ………………………. 1 حبه ‎کره ………‌……………….. 2 قاشق غذاخوری ‎پودر فلفل قرمز خشک ….. به مقدار دلخواه ‎پودر زیره ….. به مقدار دلخواه ‎نعناع و جعفری ……………… به مقدار دلخواه ‎نمک ………………………. به مقدار لازم ‎آب ………………………… به مقدار لازم این روش طبخ تخم مرغ که بهش میگن روش مشخص و جهانی ای هست و زمان موندن تخم مرغ در آب ۹۰ درجه حدودا دو ونیم الی سه دقیقه هستش. نتیجه سفیده پخته شده و زرده نیم بند عسلی خواهد بود. اگه شما به هر دلیلی با خوردن تخم مرغ عسلی مشکل دارید زمان رو اضافه تر در نظر بگیرید ولی اصالت این غذا به همین صورت تخم مرغ نیم بند و عسلی هستش 🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌❌وای وای یادم رفت تو فیلم اینا رو بگم😱😱❌❌ 🚩اول از همه قبل از نکات بگم که حتی با خیار معمولی و درختی هم میتونید این روش انجام بدید و بعد از ۱۰ روز یه خیار شور فوق العاده داشته باشید، سوراخ کردن خیار و ترکیب داغ سرکه و آب و نمک و نخود همگی کمک میکنن که خیارشور زود عمل بیاد💕😎 ❌حالا بریم سراغ نکات:❌ 🔻اول از همه اینکه حتما آخر سر قبل از کیپ کردن درب ظرف ۵ عدد نخود خام بندازید باعث گاز دار شدن وبهتر عمل اومدن خیار شور میشه.. 🔻دوم اینکه؛ درب ظرف با یه نایلون محکم کیپ کنید تا پایان ۱۰ رور درب ظرف به هیچ عنوان باز نکنین 🔻سوم اینکه : اگر به مقدار زیاد درست میکنید و یخچال جا نداره حتما محیط خنک باشه 🔻چهارم اینکه : مثل این خیار شور پیدا نمیکنید😎 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا