11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه ران مرغ سوخاری به روش خـیـلـی آسـان و خـوشـمـزه
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرنی_بستنی🔝
💎مناسب ماه رمضان بعنوان دسر خوشمزه
💞کلیــک کنیــد💞👇
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنیر_خونگی🔝
💎سالم و بهداشتی👌😌
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب🔝
🍰🍏🍰🍎🍰🍏
💎بسیار خوش طعمه امتحانش کنید حتما
💞کلیــک کنیــد💞👇
آشپزخانه من 👩🍳
کنجد رنگی
کنجد رنگی خونگی
مواد لازم برای10 نفر
مواد اصلی
کنجد سفید 500 گرم
رنگ خوراکی مایع(در رنگهای مختلف 1-2 قطره
طرز تهیه
1- ابتدا کنجد سفید که مقدار 500گرم داشتم ،را داخل پنج بشقاب به یک اندازه جدا کردم ، ابتدا داخل بشقاب اولی 1 إلی 2 قطره رنگ مایع قرمز اضافه کردم ،بهتره دستکش پلاستیکی یکبار مصرف بپوشین تا دسستون رنگی نشه ،
2- سپس کنجدها را با دست مخلوط کردم تا کامل رنگ قرمز بگیره ،سپس بشقاب را جلو آفتاب گذاشتم حدود پنج شش دقیقه تا کامل خشک بشه ،رنگ بشقاب بعدی همینطور رنگ مایع خوراکی سبز اضافه وبا دست مخلوط کردم ،بعد گذاشتم بشقاب جلو آفتاب تا خشک بشه کامل
3- دو بشقاب بعدی کنجدها باز همینطور با رنگ مایع خوراکی بنفش ،وزرد رنگ کردم وگذاشتم جلو آفتاب تا کامل خشک بشه ،مقداری هم خود کنجد رنگ سفید کنار گذاشتم تا چند رنگ کنجد رنگی داشته باشم برای تزیین .
4- مصرف وکاربرد کنجد رنگی خیلی زیاد هستش ،شما میتونین برای تزیین انواع حلوا ورولت خرما ،کیک کنجدی ،یا نان و....مورد استفاده قرار بدین ،و لازم به ذکر است اصلا طعم ومزه کنجد هیچ فرقی نمیکنه ورنگ کردن کنجد هیچ تاثیره در مزه اون نداره وبیشتر جنبه تزیینی داره .
5- وعزیزان توجه بکنین ،برای رنگ کردن کنجد یا پودر نارگیل رنگی حتما از رنگ مایع خوراکی رنگی استاندارد بهداشتی استفاده بشه ،وبه هیچ عنوان از رنگ پودری خوراکی رنگی استفاده نشه ،چون معمولا رنگ پودری حالت شور مزه داره وبرای رنگ کردن کنجد مناسب نیست .
سایر نکات
*برای رنگ کردن کنجد ،یا پودر نارگیل حتما از رنگ مایع خوراکی استفاده بشه ،واز رنگ پودری خوراکی استفاده نشه چون معمولا رنگ پودری حالت شور مزه داره ونمک داره ،وطعم کنجد یا پودر نارگیل تغییر میکنه .
#دسر_عربی
یک بسته کرم کارامل
2 لیوان شیر
یک بسته بیسکویت پتی بور
خامه صورتی یک بسته
نسکافه یک ق غذاخوری
1قاشق غذاخورى پودر ژلاتين رو داخل 1/4پيمانه آب سرد بريزيد صبر كنيد تا حالت اسفنجى بشه بعد بنمارى كنيديعنى بذاريد روى بخار كترى
کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ژلاتين رو اضافه كنيددوباره خوب بزنيد
داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا سفت بشه