🔻راهکارهای طبیعی دفع مورچه از خانه
بسته به نوع مورچهها و اقلیمشون راهکارها متفاوته ولی این نکات تجربه شده و موثر بوده، امتحان کنید
◽کمی تفاله قهوه رو نزدیک خونشون بزارید
◽ سرکه رو در محل حرکت و داخل لانه بریزید بوی تند سرکه مورچهها رو پراکنده میکنه این رو هفتهای یک نوبت انجام بدین
◽ ریختن کمی مایع ظرفشویی در مسیر حرکت و لونه میتونه کمک خوبی باشه
◽ از بوی چسب آکواریوم بدشون میاد چند قطره دم در خونشون بریزید. نفت هم همینطوره
◽ نمک رو در مسیر حرکت و لانه بریزید، مورچهها شوری رو دوست ندارن
🦋🦋
اگر خارج از خانه غذا میخورید،
برای اطمینان همراه آن پیاز مصرف کنید‼️
زیرا ماده ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری میکند.
#ترفند
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنینی مرغ
مرحله اول بُرش دادن سینه مرغ و مزهدار کردن اون با مواد زیر هست:
سینه مرغ: ۱۵۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آویشن
تخمگشنیز
پودر سیر
نمک
فلفلسیاه
.
سس بادومزمینی:
ریحون: ۱ کاسه
نمک و فلفلسیاه
کره بادومزمینی: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آب یک عدد لیمو تازه
#پنینی_مرغ
🌟
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز میخوام یه پیتزای راحت داخل تابه با هم درست کنیم
احتیاج به خمیر مایه و استراحت هم نداره
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
نمک و شکر هر کدوم یه ق چ
شیر یه لیوان
روغن مایع یک ق غ
آرد یک لیوان
بیکینگ پودر یک ق غ. سر صاف
همه رو با هم یکدست کنید و بریزید داخل تابه
بگذارید روی حرارت خیلی کم تا روی خمیر به اینصورت بسته بشه
نکته::تقریبا میتونید دو تا پیتزا باهاش درست کنید باز هم بستگی به اندازه تابه داره
برای مواد روی پیتزا هم ،هر چی دوست داشتید بریزید
نکته::قارچ رو حتما کمی تفت بدید تا آب اضافیش گرفته بشه
بگذارید روی حرارت خیلی کم تا پنیر آب بشه و خمیر طلایی
اگر خواستید روش طلایی بشه بگذارید داخل فر یا ماکروفر و دو دقیقه حرارت بالا رو روشن کنید🌸
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک یکی از خوش بافتترین کیکهایی
که شما میتونید با هر نوع میوه که دوست
دارید درستش کنید😍😋
(سیب، شلیل، زردالو، گیلاس و آلبالو)
مواد لازم :
وانیل ½ ق م
شکر ⅔ لیوان
بیکینگ پودر ½ ق غ
شکر برای کاراملی شدن ۲ ق غ
کره آب شده ۱۰۰گرم
آرد سفید ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۱ ق چ
گیلاس
🌟
24.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب کوبیده خانگی🍢
اول از همه انتخاب گوشت مناسب اهمیت داره که ترکیب ۵۰/۵۰ از قلوه گاه و خرده راسته یا توپوز هستش
ولی انتخاب اینکه کامل گوسفندی باشه یا ترکیب گوسفند و گوساله دست خودتونه
و اینکه این ترکیب نیاز به دنبه داره یا نه بستگی به میزان چربی قلوه گاه داره
چون میزان چربی مناسب همونقدر که برای نرم و لطیف شدن کباب مهمه ، به همون اندازه هم بیش از اندازه بودنش باعث ریختن و باز شدن کباب ها از روی سیخ میشه.
پس اگر چربی قلوه گاه کافی بود نیاز به اضافه کردن دنبه نیست.
نکته بعدی خشک بودن و خنک بودن گوشت ها هنگام چرخ کردن هست
البته بگم که اکثر آشپز رستوران ها معتقدن گوشت کوبیده رو نباید شست چون باعث میشه گوشت یکدست نشه و البته تو حجم بالا من بهشون حق میدم
ولی در حجم خونگی حتما میشوریم و خشک میکنیم.
نکته بعد اینکه آب پیاز کامل گرفته بشه و به ازای هر یک کیلو گوشت ۳۰۰ گرم پیاز سفید آب گرفته و ۲۰ گرم نمک و۸ -۱۵ گرم فلفل سیاه نیازه
همین 😍✋🏻