فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات_خانگی🔝🔝
🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭
💞کلیــک کنیــد💞👇
آشپزخانه من 👩🍳
دسر
اندازه لیوان مورد استفاده 200 لیتر است.
مواد لازم:👇
4 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شکر
نصف ق چ وانیل
️1 عدد تخم مرغ
️1 بسته پنیر لبنه
طرز تهیه:👇
همه مواد بجز لبنه مخلوط شوند و روی گاز پخته شوند. وقتی گرم شد ، لبنه اضافه و مخلوط شود. با گوشکوب برقی میتونید هم بزنید.
برای لایه زردآلو (میوه های دیگه مثل هلو هم میشه)
8 عدد زردآلو بزرگ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
4 قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه بپزید.
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به 2 لیوان آب اضافه کرده و مخلوط کنید و روی زردآلوهای پخته شده ریخته ، مخلوط کرده و بجوشانید. یک قاشق چایخوری کره اضافه کنید. می توانید به صورت اختیاری نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید. از اجاق بردارید.
کرم سفید را 2-3 دقیقه مخلوط کنید.
️اول یک قاشق مایه زردآلو را به کاسه های شیشه ای اضافه کنید. دوباره پودینگ و مایه زردآلو را اضافه کنید. توصیه می کنم آن را سرد بخورید. شما می توانید همین دستور را با هلو تهیه کنید
#ساندویچ_رست_بیف 🌯 😋
▫️گوشت راسه گوساله 250 گرم
▫️قارچ5-6 عدد
▫️خامه 35 گرم
▫️شیر نصف لیوان
▫️آرد 1 قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
▫️روغن زیتون مقدار لازم
▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)
سالاد سیب زمینی با سس ویژه🥗
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی آبپز شده متوسط
5_6 عدد خیار شور خرد شده
1 قوطی کوچک کنسرو ذرت
مواد سس👇
4 قاشق ماست یونانی یا چکیده و یا ایسلندی
3 قاشق غذاخوری ماست معمولی
2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری سس خردل
1_2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
مقداری آب لیمو
1قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
سیب زمینی های آبپز شده را پوست گرفته ،بصورت مکعبی خرد کنید،و در یک کاسه بریزید بعد خیار شور نگینی خرد شده و ذرت را اضافه کنید،برای اماده کردن سس در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد کامل با هم ترکیب شوند،سپس سالاد را در ظرف سرو بریزید و با مقداری خیارشور و شوید تزیین و سرو کنید،نوش جان🤗
#ساندویچ_رست_بیف 🌯 😋
▫️گوشت راسه گوساله 250 گرم
▫️قارچ5-6 عدد
▫️خامه 35 گرم
▫️شیر نصف لیوان
▫️آرد 1 قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
▫️روغن زیتون مقدار لازم
▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)
#سالاد_کلم_قالبی 🥗 😋
کلم سفید ریز رنده شده
کلم قرم، ریز رنده شده
هویج ریز رنده شده
کشمش پلویی
شوید خرد شده
کف قالب مورد نظر را با نایلون یک تکه می پوشانیم
سپس همه مواد را باتک تک سس مایونز غلیظ مخلوط می کنیم
1 کلم قرمز را ریخته وخوب صاف میکنیم
2 کلم سفید
3 کشمش پلویی
4 هویج
5 کلم سفید با شوید
بعد در یخچال گذاشته هر چقدر در یخچال بیشتر بمونه بهتر ما یک روز قبل درست کرده بودیم ونیم ساعت مونده به سرو غذا از قالب در اوردیم
در ظرف مورد نظر بر گردانده ونایلون را از سالاد جدا می کنیم بعد بسته به سلیقه تزیین می کنیم.