24.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی مارمالادی 👆🏻
آشپزخانه من 👩🍳
کتلت شیرازی
کتلت_شیرازی
طرز تهيه اين كتلت خوشمزه كاملا از خودم هستش دستورات متفاوتی داره ک همرو امتحان کردم فقط همین دستور کتلت رو ترد و پوک و خوشمزه و کم چرب میکنه 😊😋😋 هر چي از تردي و خوشمزگي اين كتلت بگم كم گفتم دقيقا عين كتلت هاي بيرون شده .
براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به يك ليوان اب يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر سيب زميني سه عدد متوسط تخم مرغ يك عدد ارد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید)
نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و اب گرفته
سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد.
نکته اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه
اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره
باید حرارت متوسط رو ب کم باشه و اروم اروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار م
واد تقريبا هفده تا كتلت بما میده
🌟
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر رو بدون فر هم میتونی درست کنی😍 بیا تا بهت بگم👇👇👇
مواد لازم ماهی شکم پر گیلانی🐬👇
سبزی شامل👇
(گشنیز،جعفری،شنبلیله، نعناع،ریحان، شوید چوچاق، خالیواش)
ماهی🐳 با اینا مزه دارش کن👇
(زعفران، آبلیمو، گلپر، نمک، فلفل، سیر، پیاز، زردچوبه)
پیاز🧅
سیر🧄
گردو
رب انار
نمک و فلفل و زردچوبه🧂🧂🧂
روش اول😍👇
داخل فیلم توضیح دادم بعد از اینکه موادت رو آماده کردی داخل شکم ماهی رو پر کن و شکمش رو با خلال دادن یا نخ بدوز و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بزار توی فربعدشم که نوش جانت😇
روش دوم🤩👇
کسایی که فر ندارن یا میتونن داخل فر خونگی بزارن یا توی ماهیتابه کمی روغن بریزن و مثل ماهی سرخ کردن بزارن با شعله کم تا ۱ ساعت 🙋♀️
آشپزخانه من 👩🍳
دسر عربی
#دسر_عربی
عاااایا دسر عربی تا حالا درست کردین اونهایی که درست کردن میدونن چقد خوشمزه وراحته به نظر من بهترین انتخاب واسه دورهمی ومیهمانی است
مواد لازم
شیر دولیوان
کرم کارامل یک بسته
نسکافه یا قهوه یک قاشق غذاخوری پر یا کافی میکس
خامه صبحانه نصف پاکت بیسکویت پتی بور میتونید تا یک بسته بریزید من یک ردیف رادبرداشتم
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه
شیر سرد وکرم کارامل ونسکافه را مخلوط کنید چون نسکافه من دانه درشت بود یکبار از صافی رد کردم اگر از کافی میکس استفاده کردین نیازی به اینکار نیست بعد پودر ژلاتین را روی مایع دسر بپاشید ومخلوط کنید روی حرارت بذارید ومرتب بهم بزنید در حدی که گرم بشه اصلا نباید بجوشه بعد بیسکویت را اضافه کنید وبا گوشت کوب برقی یا مخلوط کن خوب میکس کنید ودر اخر خامه را اضافه وبازم میکس کنید قالبتون هر طرحی باشه اشکالی نداره قالب من پلاستیکی است مخصوص ژله بعد مایع دسر را توی قالب بریزید واز 4تا 8ساعت حتی بهتره یه شب بمونه توی یخچال مطمئن شدین خودش را گرفته اول اطرافش را ازاد کنید وبعد ظرف سرو را کمی مرطوب کنید تا اگر دسر وسط ظرف قرار نگرفت بشه حرکتش داد توی ظرف برگردونید واگر دوست داشتید سس کارامل را که توی بسته کرم کارامل است روش بریزیددواز خوردن این دسر زیبا و خوشمزه لذت ببرید
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
دسر شانامو
#دسر_شانامو
مواد لازم
شیر عسلی نصف قوطی (من مارک والفجر استفاده کردم)
بستنی وانیلی 1پیمانه
پنیرماسکارپونه (خامه ایی) 200گرم
خامه صبحانه 200گرم
پودر ژلاتین 3ق غ
پودر ژله 1بسته(باهر طعمی دلبخواه)
طرز تهیه
اول ژله هر طعمی که دوست دارید .من ژله توت فرنگی استفاده کردم با یه لیوان اب جوش مخلوط کنید اگر کامل حل نشد بن ماری کنید وکنار بزارید تا از حرارات بیفته .ژلاتین را هم توی نصف پیمانه حل میکنیم ومیزاریم روی حرارات غیر مستقیم تا کامل حل بشه واماده باشه .
پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم با همزن برقی میزنیم تا کامل مخلوط بشه . سپس بستنی را هم افزوده ومیزنیم وقتی مخلوط شد و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم باید کامل مخلوط شه ژله را که از قبل اماده کردیم واز حرارات افتاده به مخلوط اضافه میکنیم و هم بزنید ،و در آخر ژلاتین که از قبل بن ماری کردیمرا به مواد اضافه میکنیم (من یادم رفته بود ژلاتین از اول اماده کنم .همون لحظه زود اماده کردم)وخوب میزنیمتا کاملا صاف ویکدست بشه😊😉 قالب را چرب میکنیم ومواد داخل قالب میریزیم و 5تا الی 6ساعت در یخچال گذاشته و سپس دراورده وبه کمک دست لبه ها را جدا میکنیم ومطمئن میشم از قالب حدا شده وروش ظرف سرو که قبلا خیس کردیمتا اگر توی ظرف کج بود بشه جا بجا کرد برمیگردونیم .میتونید این دسر خوشمزه راتوی قالبهای تکنفره سرو کنید.
🌟
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر خوشمزه و راحت خونگی😋😋😋
خیلی سالم و به صرفه👌👌👌
یه بار درست کنی دیگه از بیرون پنیر نمی خری😉😉😉😉😉
❤️این آموزش رو سیو کن که یقین دارم به دردت میخوره❤️
مواد لازم:
۴کیلو شیر محلی
۱۶قاشق غذاخوری سرکه سفید(به ازای هر یک کیلو شیر ، ۴ قاشق غذاخوری سرکه)
کمی نمک
۵۰گرم کره
چندقاشق شیر مجدد
طرز تهیه:👇👇👇
ابتدا شیر رو بزارین به جوش بیاد.
بعد از اینکه جوش اومد زیرش رو کم کنین و سرکه رو اضافه کنین.
کم کم می بینین شیر بریده بریده میشه و پنیر تشکیل میشه. چند لحظه صبر کنید تا آب پنیر سبز رنگ بشه بعد پنیر رو داخل صافی و بعد داخل یه توری تمیز بریزید.
آب اضافیش که رفت داخل مخلوط کن یا میکسربریزین و بهش نمک ، کره و چند قاشق شیر اضافه کنین و حسابی میکسرکنین تا یکدست بشه و اگه دیدید سفته مجدد شیر بریزید.
حالا تو ظرف در بسته بریزید و بزارید یخچال چند ساعت بمونه بعد #پنیر آماده هست.
با زیره و سیاه دانه تزئین کنید.
نوش جونتون ❤️❤️❤️
آشپزخانه من 👩🍳
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارانی
ماکارونی فرمی یک بسته کمی کمتر من تمام بسته استفاده نکردم
نصف لیوان ذرت پخته شده
هویج پخته ونگینی خرد شده دو عدد کوچک
یک چهارم لیوان نخود فرنگی پخته شده
نیم لیوان خیار شور نگینی خرد شده
یک عدد سینه مرغ پخته شده وتکه ای شده
یک لیوان کلم سفید خرد شدا
سس مایونز ، ماست خامه ای و کمی سس خردل نمک وفلفل سیاه ، لیموی تازه
روغن زیتون چند قاشق
سینه مرغ و هویج پوست گرفته شده رو با یک عدد پیاز چهار قاچ مقداری آب ونمک و دارچین و کمی زنجبیل بپزید وبعد از پختن تکه تکه کنید(دوست دارید ریش ریش کنید)
ذرت ونخود فرنگی فریزیری رو با نصف لیوان آب بپزید
ماکارونی رو بپزید وابکش کنید
همه مواد رو به جز سس و ماست ونمک وفلفل واب لیمو با هم مخلوط کنید
روغن زیتون رو بریزید رو مواد وخوب مخلوط کنید این کار باعث میشه کاوری از روغن رو مواد باشه وسس فوری به خورد مواد نره
سس و ماست ونمک وفلفل سیاه واب لیمو رو با هم مخلوط وبزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد بریزید رو مواد وخوب با هم مخلوط کنید . ( سس مایونز دوبرابر ماست باشه بریزید)مثلا دو قاشق سس یک قاشق ماست خامه ای
بجای سینه مرغ میتونید از کالباس استفاده کنید
کمی شوید تازه هم خیلی خوشمزس
کلم خیلی خوشمزش میکنه یکدفعه هم که شده امتحان کنید
🌟