eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
# تزیین _کشک_بادمجان
# تزیین _سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۴ نفر: برای مزه دار کردن مرغ: سینه مرغ یک عدد روغن زیتون ۳ ق غ نمک فلفل سیاه یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر پیاز یک ق چ پودر موسیر نصف ق چ برای سس پاستا: پیاز خلالی یک عدد بزرگ فلفل دلمه رنگی یک لیوان قرص عصاره مرغ یک عدد پاپریکا ۱ ق چ پودر سیر و پیاز ۱ق چ فلفل قرمز رب گوجه ۲ ق غ ذرت نصف لیوان مخلوط مساوی شیر و خامه یک لیوان پنیر پارمسان یک سوم لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان آبی که پاستا توش ابکش شده یک کاسه ابگوشت خوری پاستا خشک یک کاسه و نصفی (کاسه ابگوشت
آشپزخانه من 👩‍🍳
#تورلو_با_گوشت
تورلو با گوشت (تورلو نوعی خوراک مثل تاس کباب است) میتوانید این خوراک را بدون گوشت درست کنید که از نظر من بدون گوشت خیلی خوشمزه تر است. و یا میتوانید به جای گوشت قیمه ای از گوشت چرخ شده استفاده کنید. مواد لازم: 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده (گوشت گوسفند یا گوشت چرخ شده هم میتوانید استفاده کنید) 2 عدد بادمجان 2 عدد کدو 250 گرم لوبیا سبز 4_3 عدد سیب زمینی 1 عدد فلفل قرمز و 1 عدد فلفل سبز (فلفل ترکیه ای) 4_3 حبه سیر 4_3 عدد گوجه فرنگی نکته: تمام سبزیجات به یک اندازه خرد کنید حدود 5_4 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک به مقدار کافی ، خیلی کم زیره ، فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل 1 الی 2 لیوان آب برای پختن خوراک. مقدار آب را به نسبت تعداد گوجه فرنگی که استفاده میکنید بریزید. من 3 عدد گوجه فرنگی استفاده کردم 2 لیوان آب ریختم. اما گوجه فرنگی زیاد به این خوراک طعم و مزه بیشتری میدهد. اگر در خانه گوجه فرنگی زیادی داری زیاد بریزید. در اینصورت آب را کم بریزید چون آب گوجه فرنگی برای خوراک کافی است. طرز تهیه: قابلمه را روی اجاق بذارید و اجاق را روشن کنید تا قابلمه گرم شود. گوشت را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که آب گوشت کشیده شود بپزید. روغن و پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت بدید. سپس فلفل و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ها را اضافه کنید و مجدد تفت بدید. سیب زمینی مکعبی خرد شده را بریزید و هم بزنید. کدو و لوبیا سبز خرد شده را بریزید و مجدد هم بزنید سبزیجات را خیلی ریز خرد نکنید. در آخر بادمجان را که سریع میپزد اضافه کنید. گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید. آب را بریزید و با حرارت متوسط بپزید. موقع پخت خوراک اصلا هم نزنید. با در بسته و حرارت متوسط حدود 40 دقیقه بپزید. در آخر با سیب زمینی کنترل کنید که پخته باشد. میتوانید با برنج بخورید. 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#آلو_بخارا_خونگی
آلو بخارا خونگی آلو های بازاری که خیلی طلای وخوش آب ورنگن بهش دود گوگرد میزنن .الوهای خونگی چون جلو آفتاب خشک میشن رنگشون قرمز ذخیره تره در ضمن خیییلی سالمتر و صد البته خوشمزه تر🤗 عزیزان الانه فصل این آلو است یک هفته به بازار اومده مخصوص خورشته. الوی خورشتی شیرین تر و ریزترن و گرد نیستن نوک تیزی دارن توجه کنید زمان پخت الوی قرمز خیلی کمتره از الوی زرده الوی قرمز چند ثانیه طول نمی کشه پوست ترک میخوره پس باید فوری درش بیارید سعی کنید الوی های زیاد رسیده رو جدا کنید. مقدار آب بستگی به مقدار الوی شما داره من حدود ۸ کیلو تا ۹ کیلو آلو داشتم این مقدار آب کافی بود تو این مقدار آب یک فنجان بزرگ شکر کیک فنجان سرکه ریختم فرقی نداره قرمز ویا سفید جوش که اومد مقداری از آلو رو تو سبد آبکش ریختم وگذاشتم تو آب در حال جوش تا زمانی بپزه که پوستش ترک بخوره کافیه فوری درش بیارید وبریزد رو ابکش وبزارید جلو آفتاب چند ساعتی جلو آفتاب بمونه تا کمی خودشو بگیره وسرد بشه سپس پوستشو جدا کنید دوباره بزارید جلو افتاب تا خشک بشن الوهای من پنج روزه خشک شدن من پوست آلو زرد رو جدا نکردم پوست آلو زرد نازکه مثل آلو قرمز نیست زودتر هم خشک میشه سرکه بخاطر اینکه پوستش نازک بشه وزود خشک بشه شکر باعث میشه براق بشه 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#پیتزا_بدون_فر
❤❤❤به امید روزهای خوب و دل های شاد اگه فر نداری میخوای در عرض نیم ساعت یه پیتزای خونگی درست کنی این آموزشو حتما ببین که یه خمیر فوری با ۳ قلم مواد آموزش دادم که خمیر مایه نمیخواد و نیاز به استراحت نداره و در عرض دو سه دقیقه خمیرش آماده میشه😉 حتما ذخیرش کن تا امتحانش کنی🙂 مطمئنم یه بار امتحان کنی دیگه خمیر با دستور دیگه ای درست نمیکنی ✅مواد لازم خمیر فوری نصف لیوان ماست یه لیوان آرد قنادی یا نونوایی یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر یه قاشق چای خوری نمک ✅مواد لازم پیتزا برای تابه ۲۸ سانت ۳ عدد کوکتل رنده شده دو قاشق سس کچاپ یه قاشق مربا خوری پودر آویشن دو لیوان پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم قارچ تفت خورده کمی فلفل دلمه ای ✅ نکته ها مواد تاپینگ کاملا سلیقه ایه میتونین بجای کوکتل از گوشت چرخ کرده که تفت دادین یا مرغ آبپز ریش شده استفاده کنین اگه ماست آبدار نباشه همون یه لیوان آرد کافی میشه اگه خمیر شل بود یکی دو قاشق آرد اضافه کنین اگه خمیر یه جا جمع نشد کمی ماست اضافه کنین این خمیر نیاز به ورز دادن و استراحت نداره تابه رو حتما چرب کنین دم کنی نیاز نداره حتما روی شعله پخش کن بزارین داخل فر با ۱۷۰ درجه طبقه بالای فر حدود ۲۵ دقیقه داخل تستر با ۱۶۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه چک کنین اگه نونش طلایی شده بود آمادست 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#شیرینی_پفی_با_مغز_کاکائویی😍😋 🌟
*شیرینی پفی* کیک با این پف زیاد خوردن دارها هااااا خیلی شیک...خیلی مجلسی✌ (((مواد لازم))) *شیر: ۲۵۰ گرم *شکر: ۱ ق غ *مخمر: ۷ گرم *وانیل: نوک ق چ *آرد: ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم *شکر: ۸۰ گرم *تخم مرغ: ۱ عدد *نمک: نصف ق چ *کره: ۳۰ گرم *روغن: نصف استکان (((طرز تهیه))) داخل شیر گرم شکر و مخمر را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند... تخم مرغ، شکر،کره، روغن و نمک رو با مخلوط شیر و مخمر مخلوط میکنیم... بتدریج آرد الک شده را اضافه کنید تا خمیری بدست آید و خوب ورز دهید و ۱ ساعت در جای گرم ب آن استراحت بدین.. سپس پف خمیر رو بگیرین و باز ورز بدین و چونه های کوچیک مطابق کلیپ درست کنین و مجددا استراحت بدین سپس چونه ها رو باز کرده و داخلش نوتلا بریزین... توی فر ۱۸۰ درجه و زمان ۲۰ تا ۲۵ دقبقه خوب پف میکنه حتما داخل فر ی کاسه آب بزارید نوووش جان ♥️