آشپزخانه من 👩🍳
#ته_چین_مرغ_و_قارچ 👆👇
#ته_چین با مرغ و قارچ 😍😍
ا فیله های مرغ را با نمک،فلفل ،پودر سیرو زعفران مرینیت کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت استراحت کند تا مزه بگیرد سپس در تابه ای همراه روغن و پیاز خلالی شده سرخ کنید یا روی سنگ گریل کنید.
مواد لازم برای ته چین ...
فیله مرغ ۱۰ عدد پخته شده یا سه عدد شینسل آب پز شده و ریش شده
برنج پلو پز شده ۹ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
قارچ بلانچ شده و اسلایس شده ۱۰۰ گرم
ذرت ۲ قاشق غذاخوری پر
ماست ۳۵۰ گرم
زرشک ۳ قاشق غذا خوری (زرشک را شستشو دهید همراه شکر حدود ۲ دقیقه در ظرفی تفت دهید)
روغن مایع۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر دارچین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
ابتدا در ظرفی تخم مرغها و ماست و روغن و زعفران و نمک و فلفل و دارچین و آبلیمورا با هم زن دستی بهم میزنیم تا مایه ای یکدست تهیه شود . برنج را اضافه کرده و به هم میزنیم تا مواد ته چین کاملا با هم مخلوط شود
سپس در ظرف ته چین ابتدا مقدار کمی روغن ریخته و کف ظرف را به روغن آغشته کنید سپس نیمی از مایه ته چین را کف ظرف پهن کنید .فیله های مرغ یا (شینسل پخته شده و ریش شده ) را روی لایه اول ته چین بچینید قارچ و ذرت و زرشک اضافه کنید
سپس لایه بعدی ته چین را روی مواد بریزید و سطح ته چین را صاف کنید مقداری زرشک دیگر بریزید و با کف گیر یا شئ صاف روی ته چین بکشید تا کاملا صاف شود...روی ته چین را فویل بکشید و در فر در دمای۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید .وقتی اطراف ته چین طلایی رنگ شد ته چین شما آماده است...
ظروف مورد نظر یا چدن یا پیرکس یا تفلون باشد
موقع سرو با زرشک و خلال بادام خیس خورده و خلال پسته تزئین کنید.
میتوانید از کشمش خیس خورده و تفت داده نیز در مواد لازم استفاده کرد
🍔🥗
آشپزخانه من 👩🍳
#مافین_پاستا 👆👇
#مافین_پاستا
سلامدیه فینگرفود عالی آوردم براتون اون قدر دوست داشتنی و خوشمزه است 😍🥰🌺🤗
.
برای حدود ۱۲ عدد
پاستا فرمی نصف بسته
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۳ تا ۴ عدد
کره ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
پاستا رو داخل آب جوش و کمی نمک ریختم و گذاشتم که کمی نرم بشه و بعد آبکش کردم .
پیاز رو خرد کردم و کمی با روعن تفت دادم .سینه مرغ رو مکعبی ریز خرد کردم و اضافه کردم و کمی تفت دادم .قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو ریختم و روی حرارت تفت دادم . کره و بعد شیر رو ریختم . نمک و فلفل هم اضافه کردم . وقتی شیر جوشید پاستا رو ریختم و تا زمانی که به غلظت دلخواه برسه روی حرارت موند و حرارت رو خاموش کردم و به میزان دلخواه پنیر پیتزا اضافه کردم .
قالب مافین رو چرب کردم و از این مواد پاستا داخلش ریختم .روش کمی پنیر پیتزا و آویشن ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : جای قالب مافین می تونید از قالب های کاپ کیک استفاده کنید . اگر به صورت تکی و کوچیک هم نخواید می تونید کلش رو داخل یه ظرف نسوز بریزید و بزارید فر و یا حتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید .
.
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_آلبالو_پلو
• این تهچین طعمش محشر و عالی میشه 😍😍حتما امتحان کنید ترکیب طعم فوق العاده میشه میشه از گوشت فلفلی هم استفاده کرد
تهچین آلبالو پلو
میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم
سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده
برنج یکپیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
گلاب یک ق غ
نمک یک ق چ
آلبالو بدون هسته یک لیوان +شکر سه ق غ+پنجاه گرم کره
حتما تخم مرغ رو با و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه
برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع
زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شعریه
دسرشعریه روباشیرعسلی درست میکنن که جدای از قیمتش!! من خیلی با طعم شیرین وبوش وچسبندگیش به شعریه ها ارتباط برقرارنمیکنم.
این سبک من برای درست کردن شعریه است که خیلی ها دوست دارن، امیدوارم شماهم درست کنید و لذت ببرید
همه موادروکه میبینید ریختم توی قابلمه و هم زدم وبعد گذاشتم روی گاز. اونجا هم باید مدام هم بزنید تا غلیظ بشه و بپزه.
زمان پخت حدود پونزده دقیقه است. وانیل پودری و کره رو آخر کار اضافه کنید. اگه وانیل مایع دارید میتونید از اول بریزید.
شیر 2 لیوان سرپر
آرد 2 قاشق سرپر
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 6 قاشق (من 5 قاشق ریختم)
پودر هل 1/4 ق چ
شعریه یک بسته (3 تا 4 دقیقه تفت بخوره)
کره مجموعا 50 گرم
وانیل مقداری
این کرم به تنهایی هم قابل استفاده است، برای صبحانه یابرای پرکردن داخل دونات و پیراشکی.
بااین اندازه چهارظرف متوسط که توی تصویرمیبینید، دسرخواهیدداشت.دسررو یکی دوساعت قبل ازسرواماده کنیدودر یخچال نگذارید! دردمای محیط باشه.
شعریه رو معمولا سوپر مارکتهای بزرگ دارن.
من این دستور روبایک تخم مرغ کامل هم درست میکنم و مقدارهل روکمی بیشتر میریزم.
🌟
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت خلال😍
فوروارد کن گلم 🌸❤️
🌺🍃
14.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ با سس معجون جنگلی ❤️👌
برای آماده سازی خوراک مرغ ،پیازخلالی رو داخل روغن کنجد کمی تفت بدید سبک که شد بهش زردچوبه و پودر پیاز و نمک اضافه کنید و تفت بدید و در ادامه مرغ رو اضافه کنید و با حرارت پایین اجازه بدید مرغ بپزد در آخر معجون جنگلی با مزه ی بهشتیش رو اضافه کنید و نمک و زرشک در آخر ماجرا و خوراک آماده ی سرو می باشد
برای کنار این خوراک حتما ترکیب پیاز سرخ شده با کشمش و گردو رو در کنار پلوی جذاب آماده کنید و نوش جان کنید.
🌟
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتف_مرغ_کاراملی
کتف مرغ ۱۵عدد
سس کچاپ یک ق غ
سس تند یک ق غ
عسل دو ق غ
نمک ۱/۲ ق م
آویشن ۱/۲ ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پاپریکا دودی ۱ ق م
سیر ۱ ق م
روغن زیتون ۲ ق غ
همه مواد را به جز روغن زیتون درون ظرف ریخته مخلوط میکنیم و به مدت چهار ساعت درون یخچال استراحت میدهیم.
سپس کتف ها را درون ظرف پیرکس چیده و روی آن روغن زیتون بریزید.
ظرف را درون فر قرار دهید،کتف ها را بچرخانید تا دو طرف آن سرخ شود.
*حرارت را کم کنید به دلیل وجود عسل ممکن است بسوزد، مواظب باشید*
*به هیچ عنوان شیرین نیس*
*میتونید به جای کتف از بال و کتف مخلوط و یا فقط بال مرغ استفاده کنید.
🌟
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفودمدل_همبرگر😍😋
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم
چند عدد سیب زمینی
تخم مرغ
نمک و فلفل و پاپریکا
آرد ذرت
پودر سوخاری
سوسیس سالامی
پنیر ورقه ای
اول سیب زمینی رو آب پز کنید بعد بپیچید تو سلفون وبگذارید تو فریزر نیم ساعت بمونه بعد در بیارید و حلقه ای برش بزنید و اول تو آرد ذرت بعد تو تخم مرغ زده شده و طعم دار شده با نمک و فلفل و پاپریکا بعد تو پودر سوخاری و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و روش سوسیس و پنیر بگذارید و یه سیب زمینی هم روش ...بردارین و نوش جان کنید به همین راحتی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_سوخاری
🍴مواد لازم🍴
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای
خیار شور خرد شده
سس مایونز : ۳۰۰ گرم
خردل : ۲ قاشق چای خوری
سرکه : ۱ قاشق چای خوری
شکر : ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۱ و ½ قاشق چای خوری
پودر پیاز : ۱ و ½ قاشق چای خوری
پاپریکا : ۱ و ½ قاشق چای خوری
فلفل سفید : مقدار کمی
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ هم زده : ۳ عدد
آرد سوخاری پانکو : ۲ پیمانه
👩👩🍳طرز تهیه👩🍳
۱. ابتدا پیاز را پوست کنده و به ل حلقه ای ببرید.
۲. داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و پودر سیر ترکیب کنید.
۳. مخلوط گوشت را با اندازه های کوچک بردارید به شکل کتلت های کوچ داخل حلقه های پیاز پرس کنید و یک ورقه پنیر و کمی خیارشور ریز شده بریزید، سپس یک تکه گوشت دیگر داخل پیاز قرار دهید.
۴. برگر های کوچک درست شده را به ترتیب یکبار در ظرف آرد سپس 2 مرحله در ظرف تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بزنید تا کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود.
۵. مواد مورد نیاز سس را با هم داخل یک کاسه ترکیب کنید تا سس آماده شود.
۶. روغن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و برگر ها را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که ترد و مغزپخت شود.
🌟