13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت بلوکارسائو😍🍸
خوشگل و شیک و مجلسی👌
🌟
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7 ایده فوق العاده کاربردی خانه داری
🌟
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارونی
پاستا فرمی 250 گرم
کالباس یا ژامبون 200 گرم
هویچ پخته شده 1 عدد
خیار شور 4_5 عدد
کنسرو ذرت نصف لیوان
کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان
فلفل دلمه نصف یک عدد
🔺️مواد لازم برای سس
سس مایونز 8 قاشق غذا خوری
ماست 4 قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه
نمک
فلفل سیاه
سس خردل یک قاشق غذا خوری
🔺️طرز تهیه
ابتدا پاستارو به همراه آب و نمک پخته آبکش کنید و بزارید کاملا خنمک بشه حالا همه مواد رو نگینی خرد کرده و به همراه کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی داخل ظرفی بریزید .
حالا همه ی مواد سس رو باهم مخلوط کرده و روی مواد ریخته کاملا مخلوط کرده و داخل یخچال به مدت چند ساعت استراحت دهید.
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#ترحلوا_مجلسی 👆👇
حلوای مجلسی _ترحلوا
موادلازم
اردسفید. ۷۰۰ گرم
ارد برنج. ۳۰۰ گرم
کره ۳۰۰ گرم
روغن جامد. ۲۵۰ گرم
شکر. ۸۰۰ گرم
اب کاملا جوش. ۲ لیوان
گلاب. ۱ لیوام
زعفران دم کرده غلیظ. ۲ ق م
پودرهل سبز. ۱ ق چ
طرزتهیه
ابتدا ارد رو اول یک بار الک کنید بعد با حرارت ملایم به مدت یک ساعت
اروم تفت داده طی زمان تفت داده بشه داخل ماهی تابه تفلونی یا روحی حتی ماهی تابه مسی هم میشه ریخته گه گداری هم بزنیم به مدت یک ساعت کاملا تفت داده وبعد ازیک ساعت ارد برنج رو اضافه کنید ونیم ساعت هم ارد برنج رو با اردسفید تفت داده بشه باحرارت ملایم وخامیش گرفته بشه بعد ارد رو داغ داغ الک کنید وبعدروغن رو اضافه کرده ونیم ساعت هم با روغن تفت میدهیم درترحلوا شهد رو اول اماده میکنیم شهد اب کاملا جوش ریخته روی شکر وگاهی هم بزنیم تا شکر کاملا حل بشه ودونه های شکر باقی نمونه وقتی شکرحل شد زیرحرارت شهد باید ملایم باشه بعدحل شدن شکر پودرهل رو ریخته وگلاب رو ریخته فقط ۲ الی ۳ دقیقه بجوشه وزیرش روخاموش کنید بزارید خنک بشه حالاوقتی کاملا خامی اردگرفته شد وبوی سرخ شدن ارد به مشام رسید از روحرارت برداشته شریت رو درسه نوبت به حلوا اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا کاملا شهد به خورد حلوا بره بعد ازاولین باراضافه کردن شهد زعفرون رواضافه میکنیم ورنگ حلوا مون رو به رنگ دلخواه میرسونیم بعد دوباره شهداضافه کرده هم میزنیم بعدسومین بارکه شهد اضافه میکنیم بازکمی زعفرون اضافه کنید وروی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم تا حلوا جمع بشه بعد قنداق میکنیم حلوامون رو تا جایی که حلوا نچسبه به ظرف مون بعد میزاریم خنک بشه هم میتونید داخل قالب سیلکونی قالب برنید هم با قالبهای فشاری قالب برنید یا در ظرفی حلوا رو بریزید ویا داخل قیف با سر ماسوره دلخواه قیف بزنید
🌟
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاي پلو
گوشت گوسفندي🧄🥩🥩🥩
زردچوبه :١قاشق غذاخوري سرخالي
ادويه مخلوط:١قاشق غذاخوري
چوب دارچين:٢عدد
ليموعماني براي پخت گوشت٢عدد
پياز:٣عددمتوسط🧅🧅🧅
برنج :٤پيمانه
شويد خشك:٧يا ٨قاشق اگر تازه داريد ١كيلو خردكرده
🔻🔻🔻🔻🔻
اين ادويه ها براي زماني است كه ميخواهيد گوشت وداخل پياز داغ تفت بديد
پيازبراي پياز داغ:٧-٨تا متوسط🧅🧅🧅🧅
پودر ليمو عماني سياه:٢قاشق غذاخوري
نمك
روغن
زردچوبه:١قاشق مربا خوري
ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري
شويدخشك:بستگي به خودتون داره من يه ٧،٨تا قاشق ريختم
براي سس :🍅🍅🍅
٢ قاشق رب
آب گوشت واز صافي ردكردم
به رب اضافه كِردم
نمك
آبليموي تازه
اگر ميخواهيد از شويد تازه استفاده كنيد حتما برنج و دون تر آبكش كنيد
.